|
|
|
|||||||
| Registreeru | Blogid | Artiklid | Fotod | Videod | Goodies | KKK | Liikmete nimekiri | Tänased postitused | Otsima | Tänased postitused | Märgi foorumid loetuks | Chat Room |
| Konkreetsed küsimused Tahes küsimusi oma elu, isikliku arengu või olukord, et soovid on abi teistelt. Samuti palun, et aidata kedagi, kellel küsimus - tavaliselt me kõik oleme kogenud sarnaseid asju ühel või teisel ... |
| Kiire Uudised |
| Welcome to Global ühtsus ühenduse!
Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada:
Foorumi avaleht,
Sotsiaalsete rühmade,
Blogid,
Artiklid,
Fotod,
Videod,
Video Search,
Kontakt,
KKK ,
Statistika.
Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!
|
| Sildid |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Iimi |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Uus liige
Junior Member
|
hmnn? deemonid, energiaHey everyone See on minu 1ST POST SO PARTIIDE Valgust ja armastust ja Nice'i olema LIFE TEEKONDADE W / kutid. SO See juhtus umbes kuu tagasi. Olin PUHASTUSTEENUSED minu toas ja ma pidin MINU ROOMATES OVER PLUS paar PP. HÄSTI hakkasin Hear Voices öeldes tappa ja ma loodan, et ta sureb. JA SAMASUGUNE kõik negatiivsed lollus valdav tunne hirmu. Ma proovisin mediteerida Vibes ETTE JA ära ja ma palvetanud ja palvetas. HÄSTI see ei lõpeta nii et ma Kao mu tuppa ja ma näha ühte või minu ROOMATES ISTUNGI W / käe üle tema EARS LOOKING ära ja kaugel. Olen endiselt FEELING LIKE I AM ABOUT surra. I AM sunnib MÄRGE välja tulema mu suu are u OK. Ta ütles jah. Pidin ma palun tal 2 korda ütles ta sama. Siis olin HELL I AM küsin TEMA kui teda kuulmine ja FEELING MIS IM FEELING. Ta ütles, Yeah ja ma ütlesin talle, et ma olin KUIDAS TEMA ENERGY täiesti teises toas. Olin siiralt TEMA ikka ja ega suutnud räägivad mõnda seda. Palusin tal kui ta teaks, miks ta ütleb IDK See on pärast mind mõnda aega. Ma ütlesin, U KNOW U ON järelevalvet nende üle UR suurem kui deemonid. Nad tahavad U tunda seda. IT toidab neid. Ja ma võiksin AINULT Get Out Jumal on armastus. Ta on nii läinud tema silmad SHE IS jõllis OFF ja IDK läinud. Nii et ma otsustab oma aeg minna magama. WELL I AM kehtestanud ja minu tunne, kui mu keha on vähenenud ja olen SEMI coming out ülemise peas. OLE KOKKU OUT keha kogemus. JA mul on veel võidelda nende deemonitega OFF. See oli nagu vaimne lahing. Ma läksin KÕIK teel rääkinud ANGELS peas NENDE öeldes olin võimeline tegema IT varem. Nägema MIS PPL on nagu WHO dont ON kavatsusi HURT loomad loomad silmad ja KUIDAS nad teavad. Ma mõtlen ma vaevalt REMEMBER IT ALL järgmisel päeval seda selgitada. Aga ma SAW MY ROOMATES SIS järgmisel päeval ja ütles talle juhtunu W / TEMA SIS. SHE tundus ta ei REALLY CARE. Ütlesin, et olen ise olnud deemonid proovida saada ja ma ei suutnud võita need ära W / minu vaim. Ma ei ole kunagi olnud nii ÜLE POWERED B4 minu elus. Ta ütleb, OH ITS Tõenäosus midagi, mida ma teinud. Ta ütles, IM INFO jätta jooksupoisiks olema ME Tlk rohkem selle hiljem. HÄSTI ta tuleb tagasi ja ME ei teinud. Ma nägin MINU toakaaslane järgmisel päeval ja ta käitus nagu midagi ei juhtunud naeratab ja uus inimene. Ma nägin rõõmu TEMA. Ma lihtsalt mõtlesin, et see on imelik, et ma läbima, et kui ma dont täiesti aru, miks. Kui keegi tahab abi ja No One Cares või võtab seda tõsiselt. Ja mul pole kunagi olnud kedagi ELSES Demons TAKE HOLD ME. Ma tõsiselt tundsin, nagu ma olin piibellik põrgu. Now I dont tea, kas keegi läheb läbi lugeda kogu see pikkused ÜRO EDTITED POST või isegi saada seda, mida soovin. KUID midagi, CAN LET ME sisse lil teadmisi.
THX PEACE Valgust ja armastust ![]() |
||
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Re: hmnn? deemonid, energiaMa võib olla vaja läbi lugeda seda uuesti, kuid tundub, te olete mures midagi, ma lihtsalt ei saa panna oma sõrme. Osa alates selle segamini koos (kõik korgid) ning osa, sest minu arvates selle sisu hüpped.
|
||
|
|
|
| Pärast User Says Thank You to lauralane For This Useful Post: |
love333 (06-15-2009)
|
|
|
#3 (Permalink) | |||
|
Liige
Vanem liige
|
Re: hmnn? deemonid, energiaTsitaat:
"Bhagavad Gita kirjeldab kogu vaimset teed nagu lahingu vahel jõud valguse ja pimeduse teadvuses mees. True vaimset rahu ei ole riik, kuhu üks valamud passiivselt-tasu pikka aastat suffereing ja pisaraid. Ta on rahul, pigem on võidu võitluses ning võidelnud ja kindlus, et üks on ületamiseks. See ei ole seina paigutada kaitstult ligikaudu üks sulgeda läbi õuduste elu, see on üsna pimestav valgus, banishing need õudused arvesse olematuks, evern kui pimedus on pagendatud alates ruumi kui üks sõltub elektri valguse. Keegi ei ole kunagi jooksnud ette taevasse. liin on kirjeldatud, pigem nagu tõus kuni mägi, üks, mis võib olla vallutanud ainult pärast mitmeid kitsikusse. See on kõige kirjeldav tegelik tõus teadvuse, mis toimub seesmine inimene. " Te olete juba teada see, lihtsalt mõtlesin, et ma osa. Olge ettevaatlik ja meile uuendatud muidugi oma teed. Laura
|
|
| Pärast User Says Thank You to LoLo113 For This Useful Post: |
love333 (06-15-2009)
|
|
|
#4 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Re: hmnn? deemonid, energiaOlen hädas lugeda täpselt seda, mida teie probleem on, aga ... läheb puhtalt välja teemade pealkirjas, mõned deemonid ei ihkama varastada energiat inimestele, isegi mitte kõik deemonid on pärast sama asju, ja igaühel neist on oma enda ideed, mida nad tahavad.
|
||
|
|
|
|
|
#5 (Permalink) | ||
|
Tehniline
Admin
|
Re: hmnn? deemonid, energiaSarnane olete võimaldab kujutlusvõime üle võtta oma meelt. Relax, keskendutakse tegelikult tasuta ennast selles maailmas, see on ohtlik koht. Elavad oma elu ja luupainajad kaotavad oma võimu.
|
||
|
|
|
|
|
#6 (Permalink) | |||
|
Liige
Liige
|
Re: hmnn? deemonid, energiaTsitaat:
1. Sain ta. Lase tea te teate oma olemas. (see on oma võimu ära) 2. Tänan teda selle aja on olemas ja õppetund oli seal õpetada. 3. Olgu see teab, et see ei ole enam vaja. 4. Räägi seda jätta, sest see on vaja enam. Kõik see tuleb ütles kuuldavale alluvusse koju. Sest see on ainus külastaja. Siis palun Peaingel Miikaeli abi. Seal on video väga taotlus sõnum AA Mikon aidata, üks, mis ma kasutan palju mõjutada. AA Mikon on kiire tema abiks võttes teda 1 või 2 päeva, et saan seda läbi täielikult. Kuid iga juhtum on erinev. Siin on link: Algus kell 1:16 taotlust, ma ei soovita teil vaadata kogu asi. Kui teil on küsimusi või vajate muid suhteid, kõik, mida vaja teha, on küsida. Olen siin teile liiga ![]() |
|||
|
|
|
| Pärast User Says Thank You to Phoenixflame For This Useful Post: |
love333 (07-03-2009)
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Re: hmnn? deemonid, energiaLove333,
Ma saan aru, mida sa kogenud ja küsivad. Olin ründab Psychic Ettevõtted, kui ma olin laps, siis avaldub Kuri kloun nägu aknad öösel ja halb eelaimus juuresolekul. Tol ajal olin võimetu nende vastu ja ei ütle, sain hiljem nad seal pidu on negatiivne energia oli mul jooksul haiguse tõttu. Hiljem sain teada, et on olemas üks kõik võimas kaitse negatiivsed isikud, armastus, ei midagi muud. Palvetamine aitab rahulik psüühika piisavalt olema ratsionaalne mõte, mis toimub, kuid parim lahendus on visualiseerida Puhas Armastus üksus. Armastus võidab kõik, mis on rohkem kui lihtsalt avaldus. Püüdke olla rahulik, ei ole vaimne üksus võib kahjustada teid, kui te ei lase seda. Teadmised on võim ja mõistmist, mida nad tahavad (negatiivne energia) võimaldab ühe eemaldada see energia neid ei oleks, kaotades toidu allikas. Just minu mõtted, loodan, et nad aitavad. Baraka Bashad, Believ |
||
|
|
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Re: hmnn? deemonid, energiaOk, im ole ekspert, kuid alates wat Mõistan teie tormasid explination on, et teie toakaaslane oli kogemusi oma tundliku silmas tunda. Olen ise palju kogemusi tunnete kedagi, kes on bieng terror poolt "deemonid" võib projekti. See võib olla lihtsam öelda on alkohol toob piin inimese enda kui mõistame ehk loote deemonid. Minu ema on skisofreenik. Osa tema meelepetted on deemonid ja võin kinnitada, et te sõber ei ründa väliselt kuid sisemiselt poolt enda ebastabiilsust ... Palju armastust kõigile, seal viibimise maandatud. Me kogemused palju üleloomulikke asju everday, mis on loomulik. Tarkus ei ole võime näha asju teiste ei tohi, kuid võime näha asju wat nad tõesti on ..
|
||
|
|
|
![]() |
Niit
|
||||
| Thread Starter | Foorum | Foorum | Viimane postitus | Videod - seadus Attraction |
| Energy of Consciousness | James | Avatud ONENESS Foorumid | 16 | 07-25-2009 03:51 |
| Nähes Energia allkirju Fotod | curious1 | Konkreetsed küsimused | 1 | 04-11-2009 10:30 |
| Vaba võimas qi-gong paranemist | shiva777 | Avatud ONENESS Foorumid | 1 | 10-05-2008 10:24 |
| Mind Power Energy Healing Kundalini Kriyas Meditation Hispaania | Jonas1 | 1 | 10-03-2008 | 08:28 02:41 |
| Mind Power Energy Vampires ajupotentsiaali Meditation EE Pt 2-2 | Jonas1 | 1 | 10-03-2008 | 08:28 01:39 |
| Sildid |
| Thread Tools | |
| Iimi | |
|
|