|
|
|
|||||||
| Εγγραφή | Blogs | Άρθρα | Φωτογραφίες | Βίντεο | Έξτρα | Ερωτήσεις | Μελών | Σημερινά μηνύματα | Αναζήτηση | Σημερινά μηνύματα | Mark Forums Read | Κανάλι |
| Ειδικές ερωτήσεις Οποιοδήποτε είδος των θεμάτων που σχετίζονται με τη ζωή σας, την προσωπική ανάπτυξη ή την κατάσταση που θέλετε να έχει βοηθήσει με από τους άλλους. Επίσης, παρακαλώ να βοηθήσει όσους έχουν μια ερώτηση - συνήθως όλοι έχουμε ζήσει παρόμοια πράγματα με τον ένα ή το άλλο ... |
| Quick News |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Κοινότητα είναι ένας τόπος για την ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών για την εσωτερική και εξωτερική αλλαγή και μετασχηματισμό. Για να σας θέση πρέπει να εγγραφείτε εδώ. Ορισμένες συνδέσεις για να ξεκινήσει με:
Αρχική Σελίδα Φόρουμ,
Κοινωνικές ομάδες,
Blogs,
Άρθρα,
Φωτογραφίες,
Βίντεο,
Video Search,
Επικοινωνία,
Ερωτήσεις ,
Στατιστικές.
Καλή διασκέδαση και αισθάνομαι πραγματικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κοινότητα!
|
| Ετικέτες |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Τα νέα
Junior Member
|
hmnn; δαίμονες, ενέργειαHEY EVERYONE THIS IS MY 1ST POST SO Lots of Love και το φως και ωραίο να υπάρχει στη ζωή ΤΑΞΙΔΙΩΝ W / you guys. SO Αυτό συνέβη περίπου ένα μήνα πριν. I WAS ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ MY ROOM και είχα MY ROOMATES OVER PLUS A couple of PP. WELL άρχισα να ακούω φωνές να αναφέρει με σκοτώσεις και ελπίζω να πεθαίνει. Και όπως όλοι οι ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ πράγματα και η συντριπτική αίσθημα φόβου. Προσπάθησα να σκέπτομαι τα vibes ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ Προσεήθηκα και προσευχήθηκε. Καλά δέν θά STOP SO I GET OUT OF MY ROOM, και βλέπω μια ή MY ROOMATES ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ W / HER παραδίδει ΑΥΤΗΣ ΑΥΤΙΑ LOOKING AWAY και απόμακρη. Είμαι ακόμα αίσθημα όπως είμαι έτοιμος να πεθάνω. ΕΙΜΑΙ αναγκάζοντας τις λέξεις για να βγει από MY πυρετού U ΟΚ. Λέει YEA. Έπρεπε να τον παρακαλέσω 2 φορές SHE είπε το ίδιο. THEN I WAS HELL I AM GONNA της ζητήσω, αν μπορεί, επ 'ακροατηρίου συζήτηση και αίσθημα WHAT IM FEELING. She Said ναι Και είπα ότι ήμουν ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ALL THE WAY στο άλλο δωμάτιο. Προσευχόμουν ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ξανά και ξανά, δέν μπορούν νά ομιλεί καμία από έξω. Τη ρώτησα αν ήξερε ΓΙΑΤΙ λέει IDK Αυτό έγινε μετά από μένα για μια στιγμή. I SAID U KNOW U έχουν τον έλεγχό τους UR μεγαλύτερος από τους δαίμονες. Θέλουν να αισθάνονται U THIS. IT τους ταΐζει. Και θα μπορούσα μόνο GET OUT Θεός είναι αγάπη. SHE IS SO GONE IN HER EYES SHE IS Staring OFF ΚΑΙ IDK JUST GONE. SO αποφασίσω τόν χρόνο να πάει για ύπνο. Λοιπόν, είμαι τον καθορισμό και εγώ αισθάνομαι σαν ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ συρρικνωθεί ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΗΜΙ COMING OUT OF THE TOP OF MY HEAD. ΔΕΝ Μια ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟ εξωσωματική εμπειρία. ΚΑΙ έχω ακόμα την καταπολέμηση αυτών των DEMONS OFF. Ήταν σαν μια SPIRITUAL BATTLE. Πήγα όλη τη διαδρομή μέχρι να μιλάμε με τα ANGELS IN MY HEAD πού τούς λέγοντας ότι κατάφερε να αναλάβει IT PAST. Να δω ΤΙ PPL είναι σαν DONT ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ προθέσεις HURT ζώα στα ζώα τα μάτια και ΠΩΣ ξέρουν. I MEAN Μπορώ μόλις REMEMBER επιτακτικότερη την επόμενη ημέρα για να το εξηγήσω. Αλλά είδα ΜΟΥ ROOMATES SIS ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ και της είπε για το τι συνέβη W / HER SIS. Φάνηκε σαν να δέν ενδιαφέρει πραγματικά. Είπα ότι εγώ ο ίδιος είχε DEMONS προσπαθήσει να πάρει ΚΑΙ ΜΕ ήμουν σε θέση να τους χτύπησαν και τους OFF W / MY SPIRIT. Ποτέ δεν ένιωσα τόσο OVER POWERED B4 IN MY LIFE. Λέει OH ITS prob κάτι που έπραξε. She Said ΔΥ ΤΙ να αφήσει στα θελήματα ΘΑ tlk ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το αργότερα. WELL γυρίζει και ποτέ δεν έπραξε. ΕΙΔΑ ΜΟΥ συγκάτοικο την επόμενη ημέρα και ενέργησε ΟΜΟΕΙΔΕΣ δεν έγινε τίποτα χαμογελαστός και ένα νέο πρόσωπο. ΕΙΔΑ ευτυχία σε HER. I JUST θεώρησε ότι ήταν παράξενο ότι θα περάσουν από ότι όταν DONT πραγματικά να καταλάβω γιατί. Αν κανείς δεν θέλει να βοηθηθούν και κανείς δεν νοιάζεται ή ΑΜ λαμβάνει σοβαρά. Και δεν είχα ποτέ ANYBODY elses DEMONS λαμβάνει μια λαβή μου. I ΣΟΒΑΡΑ Ένιωσα σαν ήμουν στη βιβλική HELL. NOW ξέρω αν κάποιος είναι GONNA διαβάσει όλο αυτό το LONG ΟΗΕ-EDTITED θέση ή ακόμη και να πάρουν αυτό που ζητώ. Αλλά κάτι που να μπορεί LET ME IN σε γνώση LIL.
THX PEACE LOVE AND LIGHT ![]() |
||
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) | ||
|
Τα
Junior Member
|
Re: hmnn; δαίμονες, ενέργειαΘα ήθελα να χρειαστεί να διαβάσετε μέσω αυτού, αλλά και πάλι φαίνεται να είναι ταραγμένη από κάτι που απλά δεν μπορεί να βάλει το δάχτυλό μου. Τμήμα της από jumbled μαζί του (όλα CAPS) και εν μέρει επειδή πιστεύω ότι το περιεχόμενό της άλμα.
|
||
|
|
|
| Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον lauralane για αυτό το χρήσιμο Post: |
love333 (06-15-2009)
|
|
|
#3 (Permalink) | |||
|
Τα
Ανώτερος κράτη
|
Re: hmnn; δαίμονες, ενέργειαΠαράθεση:
"Η Μπαγκαβάτ Γκίτα περιγράφει ολόκληρη την πνευματική πορεία ως μια μάχη μεταξύ των δυνάμεων του φωτός και του σκότους στη συνείδηση του ανθρώπου. Αληθινή πνευματική ειρήνη δεν είναι μια κατάσταση στην οποία ένας νεροχύτες παθητικά-ανταμοιβή για πολλά χρόνια suffereing και δάκρυα. Είναι είναι η ειρήνη, μάλλον, τη νίκη ενός αγώνα και πάλεψε και της βεβαιότητας ότι ένας έχει ξεπεραστεί. Δεν είναι ένας τοίχος τοποθετείται σε προστατευτική περίπου το ένα για να κλείσει από τη φρίκη της ζωής? είναι μάλλον ένα εκτυφλωτικό φως, εξάλειψη του εν λόγω φρίκη σε μη ύπαρξη, όπως evern σκοτάδι εξορίζεται από την αίθουσα όταν κάποιος εξαρτάται από το ηλεκτρικό φως. Κανένας άνθρωπος δεν έχει ποτέ υποχώρησε κάτω στον ουρανό. Ο δρόμος έχει περιγραφεί, μάλλον, ως ανάβαση ενός βουνού, το οποίο μπορεί να κατακτηθεί μόνο μετά από πολλές δυσκολίες. Είναι πιο περιγραφικό των πραγματικών ανάβαση της συνείδησης, η οποία λαμβάνει χώρα στο κέντρο της τον άνθρωπο. " Ίσως έχετε ήδη γνωστό αυτό, απλώς νόμιζα ότι θα μοιραζόμουν. Να είστε καλά και να μας κρατούν ενημερωμένο φυσικά στην πορεία σας. Laura
|
|
| (Χθες) |
love333 (06-15-2009)
|
|
|
#4 (Permalink) | ||
|
Τα
Junior Member
|
Re: hmnn; δαίμονες, ενέργειαΕίμαι προσπαθεί να διαβάσει τι ακριβώς είναι το πρόβλημά σου, αλλά ... θα αμιγώς εκτός του τίτλου θέματα, κάντε μερικά δαίμονες ποθούν να κλέψει την ενέργεια από τους ανθρώπους, δεν είναι καν όλοι οι δαίμονες είναι μετά από το ίδιο είδος των πραγμάτων, και το καθένα έχει τους δική της ιδέα του τι θέλουν.
|
||
|
|
|
|
|
#5 (Permalink) | ||
|
Τεχνική
Admin
|
Re: hmnn; δαίμονες, ενέργειαΑκούγεται σαν δικό σου επιτρέπει η φαντασία σας να αναλάβει το μυαλό σας. Χαλαρώστε, εστίαση στην πραγματικότητα, χωρίς τον εαυτό σας από αυτό τον κόσμο, ενώ είναι μια επικίνδυνη θέση για να είναι. Ζωντανά ζωή σας και οι εφιάλτες θα χάσει την εξουσία τους.
|
||
|
|
|
|
|
#6 (Permalink) | |||
|
Τα
Τα
|
Re: hmnn; δαίμονες, ενέργειαΠαράθεση:
1. Την αναγνωρίζουν. Γνωστοποιήσει ξέρετε του εκεί. (αυτό παίρνει την εξουσία της μακριά) 2. Σας ευχαριστώ για το χρόνο του να είναι εκεί και το μάθημα ήταν εκεί για να διδάξουν. 3. Αφήστε το να γνωρίζουν ότι δεν είναι πλέον απαραίτητη. 4. Πείτε το να φύγει, γιατί δεν χρειάζεται πλέον. Όλα αυτά πρέπει να πει στην απόλυτη εξουσία πάνω από το σπίτι σας. Επειδή είναι μόνο ένας επισκέπτης. Τότε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ να ζητήσει βοήθεια. Υπάρχει ένα βίντεο με ένα μεγάλο μήνυμα αίτημα για βοήθεια AA Mikael του, το οποίο χρησιμοποιώ με πολύ επηρεάσει. AA Mikael είναι ταχεία σε βοήθειά του κατά καιρούς λήψη του 1 ή 2 ημέρες για να βγει εντελώς. Αλλά κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εδώ είναι το link: Εκκίνηση στις 1:16 για την αίτηση, να κάνω προτείνουμε να παρακολουθήσετε το όλο θέμα. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη των άλλων σχέσεων, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ρωτήσετε. Είμαι εδώ για σένα ![]() |
|||
|
|
|
| Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον Phoenixflame για αυτό το χρήσιμο Post: |
love333 (07-03-2009)
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Τα
Junior Member
|
Re: hmnn; δαίμονες, ενέργειαLove333,
Μπορώ να καταλάβω τι έχετε παρουσιάσει και ζητούν. Ήμουν επίθεση από Ψυχικές Φορείς όταν ήμουν παιδί, που εκδηλώνεται ως Κακό κλόουν πρόσωπα στα παράθυρα τη νύχτα και ένα προαίσθημα παρουσία. Κατά τη στιγμή ήμουν ανίσχυρος εναντίον τους και δεν πείτε σε κανέναν, έμαθα αργότερα ήταν εκεί για να απολαύσετε την αρνητική ενέργεια που είχα μέσα λόγω ασθένειας. Αργότερα, έμαθα ότι υπάρχει ένα ισχυρό όλες προστασία από αρνητικές οντότητες, αγάπη, τίποτε άλλο δεν έχει. Προσευχή μπορεί να συμβάλει στην ηρεμία της ψυχής αρκεί να έχουν μια λογική σκέψη σχετικά με το τι συμβαίνει, αλλά η καλύτερη απάντηση είναι να απεικονίσει Pure αγάπη για την οντότητα. Κατακτά αγάπη όλα, ότι είναι περισσότερο από μια απλή δήλωση. Προσπαθήστε να είναι σε ειρήνη, δεν Πνευματικό οντότητας μπορεί να σας βλάψει αν δεν το αφήσουμε. Η γνώση είναι δύναμη και η κατανόηση τι θέλουν (αρνητική ενέργεια), επιτρέπει σε κάποιον να καταργήσετε αυτήν την ενέργεια από το να τους, εξαλείφοντας έτσι την πηγή τροφής. Απλά σκέψεις μου, ελπίζω να βοηθήσει. Baraka Bashad, Believ |
||
|
|
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
Τα
Junior Member
|
Re: hmnn; δαίμονες, ενέργειαOk, im δεν ειδικός, αλλά από wat καταλαβαίνω από έσπευσε explination σας είναι ότι η συγκάτοικός σας είχε μια εμπειρία ευαίσθητο μυαλό σας αισθητή. Εγώ ο ίδιος έχω μεγάλη εμπειρία με τα συναισθήματα κάποιον που είναι bieng τρομοκρατούνται από "δαίμονες" μπορεί έργου. Μπορεί να είναι πιο εύκολο να πούμε ότι υπάρχουν πνεύματα φέρνοντας αγωνία για τον εαυτό του παρά να συνειδητοποιήσουμε ίσως δημιουργείτε τους δαίμονες. Η μητέρα μου είναι σχιζοφρενική. Μέρος της αυταπάτες της είναι δαίμονες και εγώ μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είστε φίλος δεν γίνεται επίθεση εξωτερικά, αλλά εσωτερικά από τη δική αστάθεια της ... Πολλή αγάπη για όλους, διαμονή γειωμένο. Έχουμε εμπειρία πολλά πράγματα υπερφυσικά everday ότι είναι φυσικές. Σοφία δεν είναι η ικανότητα να βλέπει τα πράγματα άλλοι δεν μπορούν, αλλά η ικανότητα να βλέπει τα πράγματα για wat που πραγματικά είναι ..
|
||
|
|
|
![]() |
Παρόμοια νήματα
|
||||
| Νήμα | Εκκινητής | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η ενέργεια της Συνείδησης | James | Ανοικτό Oneness Φόρουμ | 16 | 07-25-2009 03.51π.μ. |
| Βλέποντας Ενέργειας υπογραφές σε Φωτογραφίες | curious1 | Ειδικές ερωτήσεις | 1 | 04-11-2009 10:30 PM |
| Δωρεάν ισχυρό qi-gong επούλωση | shiva777 | Ανοικτό Oneness Φόρουμ | 1 | 10-05-2008 10:24 PM |
| Mind Power Energy Healing Κουνταλίνι Kriyas Διαλογισμός Ισπανία | Jonas1 | Βίντεο - νόμος της έλξης | 0 | 09-18-2008 02:41 PM |
| Mind Power Ενέργειας Βαμπίρ Brain Power Διαλογισμός EE Pt 2-2 | Jonas1 | Βίντεο - νόμος της έλξης | 0 | 09-18-2008 01:39 PM |
| Ετικέτες |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|