|
|
|
|||||||
| Registrovat | Blogy | Články | Fotografie | Videa | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešní příspěvky | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Chat Místnost |
| Specifické otázky Jakékoli otázky týkající se vašeho života, osobního rozvoje, nebo situace, které chcete získat pomoc s od ostatních. Také, neváhejte pomoc kohokoli, kdo otázku - obvykle jsme všichni prožívali podobné věci v jednom ročníku nebo jiný ... |
| Rychlé zprávy |
| Vítejte na globální jednotu společenství!
Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek:
Forum Home,
Sociální skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videa,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Statistika.
Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!
|
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | Nástroje témat | Zobrazovací módy |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
hmnn? démoni, energetikaAhoj všem, This Is My 1st Post SO hodně lásky, lehké a příjemné být v LIFE JÍZD W / vás. SO To se stalo asi měsíc nebo tak dávno. Jsem čistil mého pokoje jsem měl ROOMATES OVER PLUS PÁR PP. WELL jsem začal slyšet hlasy login KILL HER A doufám, že zemře. A podobně se všechny negativní věci a nepřekonatelný pocit strachu. Snažil jsem se meditaci VIBES OUT A pryč a já se modlil a modlil se. WELL by nebylo stop, takže jsem Vypadni z mého pokoje a já uvidím, nebo můj ROOMATES ZASEDÁNÍ W / její ruce přes uši odvrátil a vzdálené. Jsem pořád pocit, jako já umírám. I AM nutit SLOVA, aby vyšel z mých úst jsou U OK. She Says YEA. I Had se jí zeptat, 2 vícekrát She Said stejné. Pak jsem byl HELL JSEM zeptat se jí, jestli projednává a pocit CO IM pocit. She said yeah A já jí řekl, že jsem začínal svou energii celou cestu v jiné místnosti. Modlil jsem se PRO ŽENY znova a znova a nemohl mluvit z toho nic OUT. Zeptal jsem se jí, kdyby věděla, proč se ŘÍKÁ IDK to bylo za mnou na chvíli. I Said U Know U mít kontrolu nad nimi UR větší než démony. U THEY WANT TO FEEL THIS. IT živí. A já mohl jen GET OUT Bůh je láska. Ona je tak v očích GONE She Is zíral OFF A IDK JUST GONE. Tak jsem se rozhodnout, že její čas jít spát. WELL I AM stanovení a jsem pocit, jako by moje tělo ubylo a I AM SEMI Coming out TOP z mé hlavy. NENÍ CELKEM OUT OF BODY EXPERIENCE. A mám ještě k boji proti těmto DÉMONI OFF. Bylo to jako duchovního boje. Šel jsem celou cestu až do rozhovoru s ANGELS In My Head, která jim říct, že jsem byl schopný dělat IT PAST. CO SE NA VAŠI PPL jsou jako KTEŘÍ SE záměry DONT HURT zvířat se zvířaty OČI A JAK vědí. Chci říct, sotva si to pamatovat po celý příští den to vysvětlit. Ale viděl jsem můj ROOMATES SIS další den a řekl jí, co se stalo W / HER SIS. Zdálo se, jako by bylo jedno. Řekl jsem, že já jsem měl DÉMONI snažit dostat ke mně a já byl schopen porazit OFF W / MY SPIRIT. Nikdy jsem se necítila tak OVER POWERED B4 v mém životě. She Says OH ITS PROB co jsem se. She Said IM O ponechat RUN pochůzky BUDEME TLK více o tom později. WELL se vrátí a nikdy jsme DID. Viděl jsem SPOLUBYDLÍCÍ další den, a ona se chovala podobně se nic nestalo, usmíval se a nový člověk. I SAW ŠTĚSTÍ v ní. Já si myslel, že je to divné, že bych se projít, že když jsem DONT docela chápu proč. POKUD Nikdo nechce pomoc a nikdo nezajímá nebo se to vážně. A nikdy jsem ANYBODY elses DÉMONI TAKE drží ME. Já vážně pocit, že jsem byl v BIBLICKÉ HELL. TEĎ Nevím, jestli je někdo GONNA přečíst celý tento LONG UN-EDTITED POST, nebo se dokonce CO ptám se. VUT v čemkoliv, co se Let Me In na znalosti LIL.
THX PEACE lásky a světla ![]() |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: hmnn? démoni, energetikaBych mohl potřebovat přečíst znovu, ale to se zdá, jste trápí něco, co prostě nemohu si vzpomenout. Součástí, protože jeho neuspořádané dohromady (všechny CAPS), a částečně proto, že myslím, že jeho obsah na lyžích.
|
||
|
|
|
| Po uživatelů říká k lauralane Thank You For This Užitečné post: |
love333 (06-15-2009)
|
|
|
#3 (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
Re: hmnn? démoni, energetikaCitace:
"Bhagavad Gita popisuje celou duchovní cestu jako boj mezi silami světla a tmy ve vědomí člověka. Pravé duchovní mír není státem, do kterého jeden umyvadla pasivně-odměna za dlouhé roky suffereing a slzy. Je je mír, spíše o vítězství bojovat a bojoval a jistota, že člověk musí překonat. Není zeď ochranářsky umístěno přibližně jeden až vyřazeni hrůzy života, je to spíše oslepující světlo, banishing tyto hrůzy do non-existence, evern za tmy je vykázán z místnosti, když jeden zapne elektrické světlo. Žádný člověk nikdy sklouzla do nebe. Cesta byla popsána spíše jako výstup nahoru na horu, která může být pouze dobyl Po mnoha hardships. Je velmi popisem skutečného výstupu na vědomí, které se koná ve vnitřním člověku. " Možná jste si již známý to, jen jsem si myslel, podíl. Pečovat a keep us updated samozřejmě na vaší cestě. Laura
|
|
| Po uživatelů říká k LoLo113 Thank You For This Užitečné post: |
love333 (06-15-2009)
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: hmnn? démoni, energetikaJá jsem se snažil přečíst přesně to, co je tvůj problém, ale ... jde čistě z témat stránek, některé Démoni si touží ukrást energie z lidí, a to ani poté, co všichni démoni jsou stejného druhu věcí, a každý má svůj vlastní představu o tom, co chtějí.
|
||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Technická
Admin
|
Re: hmnn? démoni, energetikaZní to jako by ti umožní vaší fantazii, aby převzal svůj názor. Uvolněte se, zaměřit se na skutečnost, osvobodit se od tohoto světa a zároveň je to nebezpečné místo. Žít svůj život a noční můry ztratí svou sílu.
|
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||
|
Členské
Členské
|
Re: hmnn? démoni, energetikaCitace:
1. Připustit. Mu sdělil, že znáte jeho. (toto je napájen pryč) 2. Děkuji, že na svou dobu je tam a poučení, že tam učit. 3. Mu sdělil, že již není potřeba. 4. Řekni ji opustit, protože je potřeba nadále. To vše musí být v naprostém řekl moc nad vaší domácnosti. Protože to je jediný návštěvník. Pak se zeptejte archanděla Michaela o pomoc. K dispozici je video s velkou zprávu s žádostí o pomoc, AA Mikael, jeden, který používám s velmi ovlivnit. AA Mikael je rychlý v jeho pomoc v době, vzal ho 1 nebo 2 dny, aby si ji úplně. Ale každý případ je jiný. Zde je odkaz: 07-24-2009, 09:01 PM ![]() |
|||
|
|
|
| Po uživatelů říká k Phoenixflame Thank You For This Užitečné post: |
love333 (07-03-2009)
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Love333,Chápu, co jste zažil a žádají.
Byl jsem napaden Psychic Subjekty, když jsem byl dítě, které se projevuje jako klaun Evil tváře v oknech v noci, a předtucha přítomnosti. V té době jsem byl bezmocný proti nim, a ani to nikomu, jsem se později dozvěděl, že tam jsou k svátku na negativní energie jsem se v důsledku nemoci. Později jsem se dozvěděl, že existuje pouze jedna všemocná ochranu před negativními subjektů, láska, nic jiného. Modlit se může pomoci uklidnit psychiku natolik, že racionální myšlení o tom, co se děje, ale nejlepší odpověď, je vizualizovat čistá láska k subjektu. Láska dobývá vše, to je víc než jen prohlášení. Snažte se být v klidu, žádné duchovní subjekt nemůže ublížit, pokud jí to dovolíš. Vědění je moc, a pochopení toho, co chtějí (negativní energie), umožňuje jedné odstranit tuto energii z jejich bytí, čímž se zdroj potravy. Jen moje myšlenky, doufám, že pomůže. Re: hmnn? démoni, energetika Baraka Bashad, Believ |
||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Ok, im žádný odborník, ale z Wat chápu z vašich spěchal explination je, že váš spolubydlící měl zkušenosti Vaše citlivé mysli pocit. Já sám mám mnoho zkušeností s pocity někoho, kdo je bieng zastrašování ze strany "démoni" je projekt. To může být jednodušší říct, že jsou duchové přináší utrpení na sebe, než si uvědomit, možná budete chtít démony. Moje matka je schizofrenik. Část její iluze jsou démoni a můžu vás ujistit, že vás přítel není, že budou napadeni navenek, ale vnitřně její vlastní nestabilitou ... Láskou ke všem, zůstat uzemněný. Máme mnoho zkušeností everday nadpřirozených věcí, které jsou přirozené. Moudrost není schopnost vidět věci, jiné nikoli, ale schopnost vidět věci pro wat jsou opravdu ..Platonická Sušina
|
||
|
|
|
![]() |