Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...
|
|
|
|||||||
| Регистрация | Блогове | Членове | Снимки | Видео | Goodies | Често задавани въпроси | Потребители | Днешните постове | Търся | Днешните постове | Марк Форуми Прочети | Канал |
| Специфични въпроси Всякакъв вид на въпроси, свързани с живота си, личностно развитие или ситуация, която искате да получите с от другите. Също така, моля не се колебайте да помогне на никого с въпрос - обикновено имаме всички опитни подобни неща в една или друга форма ... |
| Бързи новини |
| Добре дошли в Световния единство на Общността!
Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с:
Начало на форума,
Социални групи,
Блогове,
Членове,
Снимки,
Видео,
Video Search,
За контакти,
Често задавани въпроси ,
"Статистика".
Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!
|
| Тагове |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Инструменти | Display Modes |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Новите държави -
Младши държави
|
hmnn? демони, енергияHEY ВСЕКИ This Is My 1ST пост, така много любов и светлина и хубаво, за да In Life ПЪТУВАНИЯТА W / вас, момчета. SO Това се случи около месец или така преди. Аз чистеше стаята си и аз имах ROOMATES НАД плюс два ПП. Ами аз започнах да ЧУЕТЕ ГЛАСОВЕ казвайки: Убийте я И аз се надявам тя умре. И ПОДОБНИ всички отрицателни неща и преобладаващото чувство на страх. Опитах се да медитирате вибрациите вън и далеч и се молех и се молеше. Ами то не би СТОП ТАКА изляза от стаята си и виждам един или моя ROOMATES ЗАСЕДАНИЕТО W / ръцете си над ушите си очи и далечна. Аз съм все още се чувства като аз съм на път да умре. АЗ СЪМ принуждавайки думи, за да излезе от устата ми са U ОК. Тя казва, че YEA. I Had да я попитам още 2 пъти Тя каза, че едни и същи. Тогава бях HELL Аз ще Ask Her ако тя се ИЗСЛУШВАНЕ и чувство КАКВО IM чувство. She Said YEAH И Казах и, че аз бях КАК си енергия по целия път в другата стая. Аз се молех ЗА НЕЯ отново и отново и не може да говорят нея OUT. Аз я попитах, ако тя знаеше защо, казва тя IDK това е след мен за известно време. Казах U KNOW U имат контрол над тях РУ по-голям от демони. ИСКАМ ДА ТЕ U считате, че това. Храни се ТЯХ. И можех само Get Out Бог е любов. Тя е толкова отиде в Her Eyes She Is да гледа и IDK отиде. SO реша е време да си лягам. Ами аз съм въвежда и аз чувството, че тялото ми намалели И аз съм ПОЛУРЕМАРКЕТА излизаше от горната част на главата. НЕ Е ОБЩО НА ОПИТ тялото. И аз все още имам за борба с тези демони OFF. Беше като една духовна битка. Отидох чак до разговаря с ангели "в главата ми да кажа, че за тях бе в състояние да се справи миналото. Да се видим какво ЗОП КОИТО СА КАТО СЕ DONT намерения за животни, боли при животните ОЧИ И КАК Те знаят. Искам да кажа Трудно ми е да ПОМНЕТЕ It All на следващия ден да го обясни. Но аз видях МОИТЕ ROOMATES ШИС на следващия ден и казала какво се е случило W / НЕЯ ШИС. ТЯ изглеждаше като тя не ми пука. Аз казах, че аз са имали демони опитайте да получите МЕ И аз бях в състояние да победи ги OFF W / духа ми. Никога не съм чувствал толкова НАД POWERED B4 в живота ми. Тя казва, OH ИТС ProB НЕЩО аз го направих. She Said ММ на път да се оставя да изпълнявате поръчки НИЕ ЩЕ TLK повече за това по-късно. И тя се върне и ние никога не DID. Аз видях моя съквартирант на следващия ден и Тя действала като нищо не се случи усмихнати и нов човек. I Saw ЩАСТИЕТО в нея. Аз просто мислех, че е странно, че аз ще отиде ЧРЕЗ, че когато аз съм МНОГО разбере защо. АКО никой не иска да бъде подпомогнат и никой ГРИЖИ или ИТ взема на сериозно. И аз никога не са имали някой ELSES демони ПРИЕМЕТЕ на задържане от мен. Сериозно се чувствах като бях в библейския ад. СЕГА Не знам ако някой GONNA чета през целия този дълъг ООН EDTITED пощи или дори да получите Това, което искам. Но всичко, което може Let Me In НА ЗНАНИЕТО Лил.
THX МИР ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА ![]() |
||
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) | ||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: hmnn? демони, енергияАз може би трябва да прочете през това отново но изглежда, че сте обезпокоен от нещо, което аз просто не мога да си сложа пръста си. Част от него, тъй като му разбъркан заедно (с главни букви) и част защото мисля, че съдържанието му скок.
|
||
|
|
|
| Следния потребител казва Благодаря ви за lauralane За това полезно мнение: |
love333 (06-15-2009)
|
|
|
#3 (Permalink) | |||
|
Държавите
Senior Member
|
Re: hmnn? демони, енергияЦитат:
"Бхагавад Гита описва цялата духовна пътека като битка между силите на светлината и на мрака в съзнанието на човека. Истинска духовен мир не е държава, в която един мивки пасивно-а награда за дългогодишния suffereing и сълзи. Той е мир, а, от победата на борбата и бият и на сигурност, че едно е преодоляла. Това не е защитено стена поставени около една да затвори се ужасите на живота, той е по-скоро ослепителна светлина, прогонване тези ужаси в несъществуване, evern като тъмнина е изгонена от една стая, когато човек се превръща в електрическа светлина. Никой не е някога слезе долу в рая. пътя е описано по-скоро като изкачване на планина, която може да бъде превзет само след много трудности. Това е най-описателен на действителните изкачване на съзнанието, което се провежда във вътрешния човек. " Може би вече са известни това, просто мислех, че бих акция. Обърнете внимание и да ни осъвременяване на курс по пътя ви. Лора
|
|
| Следния потребител казва, благодаря ти за LoLo113 За това полезно мнение: |
love333 (06-15-2009)
|
|
|
#4 (Permalink) | ||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: hmnn? демони, енергияАз съм се борят да прочетете точно какъв ти е проблема, но ... ще чисто разстояние от темите, заглавие, някои демони да пожелавам да крадат енергия от хората, дори не всички демони са след същия вид неща и всеки си има собствена идея за това какво искат.
|
||
|
|
|
|
|
#5 (Permalink) | ||
|
Технически
Администратор
|
Re: hmnn? демони, енергияЗвучи като сте въображението си позволи да поеме ума си. Спокойно, се фокусира върху реалността, се освободиш от този свят, докато тя е опасно място. Live Your Life и кошмари ще загубят властта.
|
||
|
|
|
|
|
#6 (Permalink) | |||
|
Държавите
Държавите
|
Re: hmnn? демони, енергияЦитат:
1. Запознат съм го. Нека го знаеш ли си там. (това се прави ход гост) 2. Благодаря че за времето си е там и урокът беше там, за да преподават. 3. Нека да знаем, че вече не е необходимо. 4. Кажи го да напусне, защото не е необходимо по-дълго. Всичко това трябва да се каже, в краен власт над своите посетители. Тъй като това е само един посетител. След това помолете Архангел Михаил "за помощ. Има видео с голям съобщение молба за помощ АА Микаел, човек, който да използвам с много засегнат. АА Микаел е бързото му помогне в пъти го взима 1 или 2 дни, за да го напълно. Но всеки случай е различен. Тук е връзката: Старт в 1:16 за искането си, аз правя препоръчваме да гледат всичко. Ако имате някакви въпроси или нужда от други връзки, всичко, което трябва да направите е да попитам. Аз съм тук за твърде ![]() |
|||
|
|
|
| Следния потребител казва Благодаря ви за Phoenixflame За това полезно мнение: |
love333 (07-03-2009)
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: hmnn? демони, енергияLove333,
Не мога да разбера какво си преживял и се питам. Бях нападнат от психически образувания, когато бях дете, те, проявяващо се като клоун Злото лица в прозорец през нощта и предчувствие присъствие. По това време бях безсилен срещу тях и не казвайте на никого, аз научих по-късно те са били там, за да празник на отрицателна енергия, бях в дължи на заболяване. По-късно научих, че има само един всемогъщ защита от негативни лица, любов, нищо друго. Praying могат да успокоят психика достатъчно, за да има рационално мислене за това какво се случва, но най-добрият отговор е да се визуализира чиста любов към предприятието. Любовта побеждава всичко, което е повече от просто едно изявление. Опитай се да бъдеш в мир, не Духовно лице може да ви навреди, ако не го позволи. Знанието е сила и разбиране, което те искат (отрицателна енергия) позволява да премахнете тази енергия от им, като по този начин да извадите хранителен източник. Само моите мисли, Надявам се да помогне. Baraka Bashad, Believ |
||
|
|
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: hmnn? демони, енергияДобре, IM, но нито един експерт от Уот разбирам от втурнаха explination ви е, че съквартиранта има своя опит чувствителни ум чувствах. Аз себе си има много опит с чувствата на човек, който е bieng тероризирани от "демони" може проект. Тя може да бъде по-лесно да кажа, че има духове привеждане агония за себе си, отколкото да реализира може би сте създаването на демоните. Моята майка е шизофрения. Част от нея са заблуди демони и мога да ви уверя, че ти приятел не е атакуван отвън, но вътрешно от собствената си нестабилност ... Много любов към всички, да спре основателна. Ние преживяваме много свръхестествени неща everday, че са естествени. Мъдростта не е способността да виждаме нещата другите могат, но не и способността да виждаме нещата за Уот те наистина са ..
|
||
|
|
|
![]() |
Подобни Теми
|
||||
| Нишка | Thread начинаещи | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Енергията на Съзнанието | James | Отворете единство Форуми | 16 | 07-25-2009 03:51 ч. |
| Виждайки енергия Подписи в снимки | curious1 | Специфични въпроси | 1 | 04-11-2009 10:30 ч. |
| Безплатен мощен Чи-Гонг изцеление | shiva777 | Отворете единство Форуми | 1 | 10-05-2008 10:24 ч. |
| Камина | Jonas1 | Видео - Закона за привличането | 0 | 09-18-2008 02:41 ч. |
| Mind Power Energy Вампири ума Медитация Pt 2.2 EE | Jonas1 | Видео - Закона за привличането | 0 | 09-18-2008 01:39 ч. |
| Тагове |
| Thread Инструменти | |
| Display Modes | |
|
|