- Law of Attraction lahko olajša Autism!
- Get FREE 7 lekcij @ Več o tem, zakon privlačnosti Od Učitelji Featured In Secret
Preberite, kako uporabljati zakon privlačnosti za premagovanje izzivov vam osebno. Je delal za mene, ko sem uporabil ta univerzalni zakon v mojem obupa, ko moj otrok je bil diagnosticiran z Autism.
Kako sem Used zakon privlačnosti Za konec My Obup Po bil moj otrok z diagnozo Avtizem
Zdravo, moje ime je Jennifer Graham in prvič po dolgem času, lahko iskreno rečem, da sem zajema vse vidike mojega življenja! Prav wasn't Vedno, čeprav ta način. Šla sem skozi dolgo, boleče in osamljeni poti priti do katerih sem danes. Jaz sem deliti svoje zgodbe, ker upam, da bo navdih, da ne pride samo po vaši največjih izzivov, ampak tudi videli darila, ki jih prinašajo. Učenje za to je najboljša stvar, ki sem jo kdaj naredil za mene in mojo družino.
Ta del mojega duhovnega prebujanja je začela pojavljati kmalu po moj mož in jaz postala starša. Bili smo tako ponosni, da so to čudovito otroka, ki je tako polna življenja. Do dveh let, se lahko naše baby recitirati predsedniki in točko in ime države na zemljevidu.
Potem pa nenadoma en dan v starosti treh let, naš ljubljeni otrok ne more več izreči besede mamica ali očka in začel slurring drugimi besedami. Na vrhu, da smo začeli pridobivanje klice iz predšolski nam govorijo, da je naš otrok, ki imajo vedenjske težave. V tem obdobju sem bil opazen tudi, da je naš otrok počne stvari, ki sem didnt razumeti. Naš pediater je bila razumevajoča, vendar nam je povedal, da šola ne okrožju te vrste testiranja. Ko sva šla v šolo okrožja smo povedali, da se vrnete v pediater.
Bil sem opustošili in toliko bolečine ne vedo, kaj je bilo narobe z mojim otrokom oziroma kje poiskati pomoč. Jaz didnt znanje od drugih staršev, ki so se soočali, kaj sem bil tekoč skozi. Počutil sem se tako samo. Najboljši način morem opisati, da je kot ob veliki krizi, vendar brez 911. Medtem, moje vedenje Childs postala bolj nepredvidljiva v šoli.
Kasneje smo šli do psihologa, ki nam je povedal, da je naš otrok imel ADHD. I upiral z uporabo zdravil za dolgo časa, vendar sem na koncu popustila, ker vedenjske težave so bile le poslabša, in sem se počutil je postalo varnostni problem. Wasn't zdravilo učinkovito, zato smo poskušali še eno drugo in nato še nobenih rezultatov. V tem času, nekaj učiteljev je štetje mi to svoj Childs vedenje je bilo tako nenavadno, da so mislili, moj otrok je veliko bolj resen problem kot ADHD.
Poleg tega zapleta zadeve, moje delo kot novinar televizije novica je zdaj bolj zahtevne kot kdajkoli prej. Sem bil zdaj deluje približno šestnajst ur na dan. Vse to mi povzroča ogromno stresa. Sem želela zapustiti svoje delovno mesto vendar se je odločil, da prekine, ker sem bil zaskrbljen denar, saj je moj mož in jaz navajeni ob dveh dohodkih.
Počutil sem se, da moje delo, ki ga ujeti položaj. Kaj me je najbolj motilo je bil, da sem imel občutek, da je veliko moje življenje je povsem v rokah drugih. Nekdo drug odločil, ko sem delal, kako dolgo sem delal, ali če bi lahko vzamem prepotrebno prost dan. Končno sem dosegla prelomni točki in je morala pustiti službo iti.
Turning Point
Na srečo, v tem času, moj Childs vedenje stabiliziran dovolj, da bi lažje vsakdo skrbi. Toda zdaj sem bil s katerimi se sooča križišča z mojo kariero. Vedel sem želel nadaljevati delo na televiziji, ampak tudi jaz vedel, da sem didnt želim delati za nekoga drugega spet. I wasn't čisto prepričan, kako uskladiti dve.
ThenI postopoma začel zavedati, da sem pri kontroli kaj se dogaja v moji life.This prinesel mi boleče spoznanje, da sem jaz didnt vrednost in se je okoli sebe (nezavedno), pri delu z ljudmi, ki so podprli moje prepričanje (notranji strahovi unworthiness) o sebi.
Kako sem začel uporabljati zakon privlačnosti In My Life
Začel sem, da podrobneje preuči, kako sem ustvaril (privlači) ta položaj, čeprav sem bil compeletly vedela, da sem bil početje to v tistem času. Sem takoj začel s posvečanjem posebne pozornosti in moje misli jedro beliefs.I tudi pozorno spremljati, kaj (in kdo) sem bil pritegniti v moje življenje. Bil sem resnično že ceniti in razumeti moč zakona, ki bi pritegnilo.
Začel sem obravnava vsako knjigo sem lahko našel na tem področju. To je povzročilo, da me film in knjigo Secret Science of Getting Rich in Program SGR.
To so sredstva, ki me je naučil, kako se res osredotočiti na privabljanje in kaj želim v moje življenje. Naučil sem se, kako priti v stik z mojim višjim jazom in je povedal, da je velika priložnost, da prihaja moj način. Nekaj dni kasneje, kolega me je povabil da se mu pridružijo pri vodenju video proizvodno podjetje.
Sedaj imam celo več priložnosti kot kdajkoli prej! Jaz raba zakon privlačnosti, ki jim pomagajo strankam. Moj največji uspeh, čeprav s tem programom je pomagati mojemu otroku.
Kmalu zatem, ko sem se pridružil produkcijske hiše, sem začel pridobivanje klice iz šole znova. Bil sem pa rekel, da je moj otrok je bilo čudno vede, ni dobro interakcijo z drugimi študenti in morda didnt sodijo v šolah. Torej, spet sem začel svoj iskanju nekoga, ki bi lahko pomagali mi pomagali mojemu otroku.
Boleče Izobraževanje Novice O My Child
Končno, po letih bo od zdravnika do zdravnika, so mi povedali, da moj otrok Aspergers sindrom, ki je oblika avtizma. Kot je uničujoč, da je bila novica, del mene je bil razrešen, ker sem mislil, da je morda zdaj lahko dobim moj otrok ustrezno zdravljenje. Na žalost, to wasnt primera in še vedno nihče ni povej mi, kako ravnati s behavioral vprašanja.
Vsakič, ko sem dvignila telefon prejme klic iz šole, se je kot igranje ruske rulete. Včasih so bili pozivi s dobra novica o svojih dosežkov drugih otrok. Drugi časi so bili pozivi s strašno novico o mojih otrok s Aspbergers.
Začel sem pridobivanje zelo dol in vedela sem potreboval, da se nekaj stori, ker spet, sem bil ki omogoča nekaj zunaj sebe za nadzor moje življenje. Mislil sem, če bi zakon privlačnosti dela v posli, ki jih lahko pomaga tudi moje osebno življenje. S študijem SGR program, sem se učil o drugih zakonih, kot so univerzalne pravo Polarity, ki v bistvu pravi, da če se stanje obravnavati kot zelo slabo, potem mora biti nekaj zelo dobrega o tem. To me pravzaprav dovoljeno videti ljubezni in lepote v moji poti.
Opazil sem, da čeprav je glavni in učitelji so bili govoril mi je vse te stvari v zadnjih letih, ki so bili zelo težko slišati, lahko povem iz izgleda na njihove obraze in tone svoje glasove, ki jih resnično zanimajo mojega otroka in sem odkrito izrazil hvaležnost za njih. Sem vzel čas, da res sit in razmišljamo z vsemi sem bil pozitivno energijo, ki prejemajo. Z drugimi besedami, sem spremenil način sem videl moje okoliščine in potem mi je začelo okoliščin spreminja.
Skoraj takoj, drugi skrb ljudi na šoli jim nikoli nisem prečkal proge, preden je prišel v moje življenje in mi je povedala za programe, zlasti za otroke, kot moja otroka. Sem takoj začel pridobivanje moj otrok potrebno pomoč in v nekaj mesecih, moj otrok je bil kar velik napredek. Čeprav so učitelji opazili, da je moj otrok obnaša veliko boljši, drugi so bili učenci še vedno obdržijo na daljavo. Med kosilom, bi sošolci med sabo govoriti, vendar ne vključuje moj otrok. Thats, ko sem se odločil, da moja otroka naučiti, kako uporabiti zakon privlačnosti.
Moj Childs Amazing Rezultati Po Uporaba zakona, ki bi pritegnilo Very First Time
Tisto noč, tik pred spanjem, sem imel moj otrok vizualizirati, kar bi bilo videti, in občutek, da se obkroženi z drugimi otroki z vsemi, smeh in govoriti, in ob primernem času. Govoril sem moj otrok skozi celotno vizualizacijo in videl sem, kako mi Childs navdušenje. Zdaj, misli, da sem to naredil brez mojega otroka pripoveduje o pravu, ki bi pritegnilo ali zakaj smo početje vizualizacije, ker sem mislila poročiti storiti to za mnoge noči, preden smo videli nobenih rezultatov in jaz didnt želim otroka, ki se razočaran. Konec koncev, študentje so se gojijo na oddaljenost od mojega otroka, za kar nekaj časa, ker so šele didnt razumeti behavior.I slikovit to lahko traja kar nekaj časa, da se obrne ta položaj.
No, naslednji dan, ko moj otrok prišel domov iz šole, sem mimogrede vprašal, kako se je kosilo. Na moje presenečenje, moje oči Childs prižgal, kot je rekel moj otrok je bil velik! Moj najboljši prijatelj shranjene sedež za mene na mizo in kosilo sem, da bi sedel z vsemi drugimi moji prijatelji! Sem vprašal, kaj prijatelji in moj otrok je dejal, da je od razreda ravnali tako dobro, da dan, učitelj je dejal, da bi lahko jedel kosilo s katerega koli razreda v svojem razredu. Tako otroci vabljeni, da moja otroka, da bi sedel z njimi so bili prijatelji in sošolci iz prejšnjih let in so bili bodisi ne zavedajo ali didnt spominjam svoje Childs behavioral vprašanja. Tako jim, moj otrok je bil še vedno cool!
Poskušali smo vizualizacije opravljati drugih noči s podobnimi rezultati naslednji dan! Samo v teh instanceschildren, ki so predhodno prezreti moj otrok je bilo navedeno, da so prišli do mojega otroka!
My Life Today
Moj otrok pred kratkim končali poletne šole in učitelji so mi povedali, da še ni bilo vse vedenjske težave v tem zasedanju. Moj otrok je tudi izdelavo novih prijateljev in je zelo koristno okoli razredu.
Kar se tiče moje kariere, sem zdaj delajo na televiziji, ampak tokrat znova na svoje lastne pogoje. Im partner v video proizvodno podjetje. Izdelujemo vse od dokumentarcev do PSA interaktivnih DVD-jev. To mi daje priložnost, da se glas po zraku in na delo.
Najboljši del je, da sem zdaj svoboda samo, da projekti, ki koristijo skupnosti, kot so izobraževalne video posnetke, ki proizvajajo v zvezi s temami, kot so v prihodnjih debelost pri otrocih in brezdomstva.
Več o tem, kako privabiti Everything You Want!
Želim vam pomaga enake pozitivne spremembe v svoje življenje, da Im začetek moje. Im zanima zaslišanju od ljudi, ki so zainteresirani za izkorišča svoje osebne moči, da pomaga sebi in drugim. Hočem, da veste, da ste dont so, da moraš samo sedeti nazaj in sprejeti svoje razmere, če vi dont všeč. Nahajate se v kontroli kaj se dogaja v vašem življenju!
Navdih
Odnos je vse, ko gre za zakon privlačnosti. Thats zakaj svoj zato pomembno, da svojo energijo v pozitivne vibracije v vsakem trenutku. Spodaj je video, ki mi pomaga ostati v harmoniji z zakoni vesolja.
Vse je Eno
Wombat ponuja veliko nasvetov o tem, kako lahko živimo skupaj na tem svetu!
Oprah Rhonda Byrne skrivnost primetime insprational ellen prava atrakcija Bob Proctor Jack Canfield joe vitale james žarek zakon privlačnosti, je ideja, da je zelo razširjena v New Age New misli in filozofije. To predpostavlja, da nikoli ne živijo na negativni, kot metafizično načelo življenja je zapisana v zakon privlačnosti: dobiš, kaj mislite o, svoje misli določajo vašo usodo.
Dick Sutphen potrjuje, da zakon privlačnosti držav, na kratko, je podobno privlači podobno.
Knjige so bile napisane na tem področju, ki ga Michael Losier, Jerry in Esther Hicks, Penny Jordan, Sheryl Woods, Robert Anthony, Kristi Gold, Liz Gerstein, David Hooper, Anne Taylor Sandra, Ernest Holmes, William Walker Atkinson, Norman Vincent Peale, Robert Collier, Izrael Regardie, Anastasia Kile, Mark Allen, Bob Proctor, Joe Vitale, dr Wilfredo Chevere, in Lynn Grabhorn.
Ena spletna stran ponuja stike s podjetji, duhovno, in življenje trenerji, ki so zakon privlačnosti v svojem pristopu.
Esther Hicks, poklicne poti, je eden od najbolj znanih [uredi] zagovornice predmet. Njena spletna stran opisuje, da je najmočnejši zakon v vesolju.
Marca 2006 je film The Secret na podlagi, in pojasnjujejo, je bil zakon privlačnosti, oddajanje prek interneta. Larry King, Ellen DeGeneres, in Oprah Winfrey so zabeležile kaže na film. Knjiga temelji na filmu je bil nedavno sprostijo.
Michael Beckwith obravnava Secret film in pojasnjuje, zakaj je ne le zaradi pozitivnega razmišljanja
prava atrakcija
zakonodaje atrakcija
zakon privlačnosti
zakon privlačnosti Abraham
zakon privlačnosti filma
zakonodaje atrakcija filma
skrivnost zakon privlačnosti
zakoni, ki bi pritegnilo
univerzalni zakon privlačnosti
univerzalni zakoni, ki bi pritegnilo
Abraham Hicks zakon privlačnosti
Abrahams prava atrakcija
uporabi prava atrakcija
sum, in zakon privlačnosti
Bob Proctor prava atrakcija
knjige o zakon privlačnosti
Krščanstvo in zakon privlačnosti
pa zakon privlačnosti dela
Smaragd tableta prava atrakcija
frank polancic prava atrakcija
Bog in zakon privlačnosti
zgodovina prava atrakcija
kako uporabiti zakon privlačnosti
kako se uveljavlja zakon privlačnosti
kako uporabiti zakon privlačnosti
zakon privlačnosti affiliate
zakon privlačnosti afirmacije
zakon privlačnosti in skrivnost
zakon privlačnosti izdelkov
zakon privlačnosti audio
zakon privlačnosti avdio knjige
zakon privlačnosti biblija
zakon privlačnosti blog
zakon privlačnosti bob
zakon privlačnosti knjige
zakon privlačnosti knjig
zakon privlačnosti cd
zakon privlačnosti christian
zakon privlačnosti krščanstva
zakon privlačnosti razredov
zakon privlačnosti trenerja
zakon privlačnosti coaching
zakon privlačnosti com
zakon privlačnosti kritike
zakon privlačnosti želja
zakon privlačnosti dating
prava atrakcija dneva
zakon privlačnosti opredelitve
zakon privlačnosti razprave
zakon privlačnosti dokumentarnega
zakon privlačnosti download
zakon privlačnosti dvd
zakon privlačnosti ebook
zakon privlačnosti ebooks
zakon privlačnosti Einstein
zakon privlačnosti energije
prava atrakcija Esther Hicks
zakon privlačnosti vaj
zakon privlačnosti false
zakon privlačnosti filma
prava atrakcija za podjetja
prava atrakcija sodišča
zakon privlačnosti forumov
zakon privlačnosti free
zakon privlačnosti god
zakon privlačnosti skupine
zakon privlačnosti skupin
zakon privlačnosti Hicks
zakon privlačnosti zgodovine
zakon privlačnosti, kako
zakon privlačnosti hipnozo
zakon privlačnosti info
zakon privlačnosti info com
prava atrakcija Jerry Hicks
zakon privlačnosti loterije
zakon privlačnosti ljubezni
prava atrakcija na preprost način
zakon privlačnosti manifesta
prava atrakcija meditacija
zakon privlačnosti sej
zakon privlačnosti meetup
zakon privlačnosti michael
zakon privlačnosti denarja
zakon privlačnosti mp3
prava atrakcija na steroide
zakon privlačnosti pdf
zakon privlačnosti fizike
zakon privlačnosti podcast
zakon privlačnosti dokazila
zakon privlačnosti kvantnih
zakon privlačnosti kvantne fizike
zakon privlačnosti quote
zakon privlačnosti quotes
zakon privlačnosti resnično
zakon privlačnosti odnosa
zakon privlačnosti razmerja
zakon privlačnosti pregleda
zakon privlačnosti znanosti
zakon privlačnosti uspeh
zakon privlačnosti nasveti
zakon privlačnosti orodja
zakon privlačnosti torrent
zakon privlačnosti usposabljanja
zakon privlačnosti usposabljanja center
zakon privlačnosti vibracij
zakon privlačnosti video
zakon privlačnosti mase
zakon privlačnosti izgubi teže
zakon privlačnosti wiki
zakon privlačnosti wikipedia
zakon privlačnosti dela
zakon privlačnosti deluje
zakon privlačnosti delovnih listov
zakon privlačnosti delavnice
zakon privlačnosti delavnic
pravo atrakcije
gravitacijskega prava atrakcija
pravo magnet
pozitivnega prava atrakcija
zakoni privlačnosti Abraham
zakonodaje atrakcija knjige
zakonodaje atrakcija oddanih
zakonodaje atrakcija dvd
zakonodaje atrakcija Hicks
zakonodaje atrakcija quotes
zakonodaje atrakcija pregleda
zakonodaje atrakcija soundtrack
zakonodaje atrakcija trailer
zakonodaje atrakcije
losier prava atrakcija
newtona prava atrakcija gravitacijskega
močna manifestacij in zakon privlačnosti
kvantne fizike in zakon privlačnosti
skrivnost in prava atrakcija
dvd skrivnost zakon privlačnosti
skrivnost zakon privlačnosti video
(tajne zakonodaje atrakcija)
film skrivnost zakon privlačnosti
Jose Silva
silva UltraMind
Kaniti
holosync uporabnikov
iyanla vanzant
Wayne Dyer
dr Wayne Dyer
duhovnost
duhovnost in prava atrakcija
meditacija
pomoč
michelle
metafizično
skrivnost
joe vitale
james ray
SGR program
znanost dobili bogate
(Bob Proctor)
(Jack Canfield)
(michael beckwith)
Abraham
(Esther Hicks)
buy dvd, kjer skrivnost
dvd Oprah Rhonda skrivnost
dvd Esther Hick skrivnost
Byrne dvd skrivnost
dvd original version skrivnost
atrakcija dvd pravo skrivnost
dokumentarni dvd skrivnost
skrivnost dvd pregled
dvd original skrivnost
dvd skrivnost vesolja
(Oprah) tajni winfreys
Oprah skrivnost video
epizoda Oprah skrivnost
od Oprah skrivnost
zaslužiti Oprah drugi pr skrivnost
Oprah skrivnost torrent
Oprah skrivnost DAY
Oprah show skrivnost DAY
dvd Oprah Rhonda skrivnost
download Oprah skrivnost torrent
Oprah je skrivnost seen
Michael Beckwith
Dr Michael Beckwith
Rev Michael Beckwith
Rev Dr Michael Beckwith
Michael Bernard Beckwith
Rev Michael Beckwith Bénard
Dr Michael Bénard Beckwith
DR Bénard Rev Michael Beckwith
skrivnost
skrivnost
skrivnosti
po prepričanju skrivnost evangelij thomas
božanske skrivnosti ya ya Sestrinstvo
download skrivnost
Harry Potter in dvorana skrivnosti
v skrivnost
Nancy Drew skrivnost starih ure
Nancy Drew skrivnost sence ranču
skrivnost življenja prostozidarji
skrivnost starosti
Skrivnost stare ure
skrivnost škrlatni roke
skrivnosti mrtvih
sneg cvet in skrivnost fan
All American zavrača umazano malo skrivnost
največji skrivnost
velika skrivnost
največja skrivnost
Vitezi templjarji
tajni agent
skrivnost knjige
skrivnost koda
skrivnost doktrino
skrivni vrt
skrivnost srce
skrivnost zgodovine
skrivnost jezik rojstni dnevi
skrivnost življenja čebel
skrivnost življenja čebel povzetka
skrivnost življenja walter mitty
skrivnost stroji
skrivnost film
skrivnost življenja
skrivnost NiMH
skrivnost sence ranču
skrivališče
skrivnost šola
tajne službe
skrivnost sharer
Tajno društvo
skrivnost učenja vseh starosti
skrivnost vojna
skrivnost svet alex mack
strangest skrivnost
tretja skrivnost
svetove največji zakladnica zdravja skrivnosti
Victoria skrivnost
kaj je skrivnost
nazaj na skrivni vrt
DNK skrivnost življenja
InuYasha skrivnost preklet maske
Nancy Drew skrivnost škrlatni roke
Nancy Drew skrivnost starih ure
imajo skrivnost veselja
skrivnost zgodovine kreditne kartice
skrivnost zgodovini Mongoli
skrivnost življenja možganov
skrivnost Andes
skrivnost srebrni uhan
skrivnost meč
tajno orožje Luftwaffe
skrivnosti alkimist dar
snowflower in skrivnost fan
božični skrivnost
sto skrivnost čuti
skrivnost Proctor bob
skrivnost com
skrivnost dokumentarna
skrivnost dvd
skrivnost film
skrivnost knjigo vrt
skrivnost film vrtu
skrivni vrt glasbene
skrivnost soundtrack vrt
skrivnost rokovanje
skrivnost jezik deklet
skrivnost jezik razmerij
skrivnost življenja stroji
skrivnost življenja rastlin
skrivnost življenja možganov
skrivnost življenja dreves
skrivnost življenja besed
skrivnost lev
skrivnost življenja čebel
skrivnost božič
skrivnost mojega uspeha
skrivnosti vesolja
skrivnost na dvd
skrivnost reka
skrivnost film
skrivnost trailer
skrivnost okno
watch skrivnost
kaj je skrivnost
o tajnih
buy skrivnost
Ellen DeGeneres skrivnost
Esther Hicks skrivnost
vitezov templjarjev skrivnost
Larry King v živo skrivnost
Larry King skrivnost
Nancy Drew in skrivnost sence ranču
Nancy Drew skrivnost starih walkthrough ure
Nancy Drew skrivnost škrlatni roke walkthrough
na skrivnost
navaja iz tajnih
Skrivnost vesolja
skrivnost živečih otrok
skrivnost do zmage na loteriji
skrivnosti globoko
zvočni in skrivnost obroči
knjiga skrivnost
skrivnost Abraham
skrivnost priloga
skrivnost audio
skrivnost, ki ga Rhonda Byrne
skrivnost Byrne
skrivnost cd
skrivnost poglavje
skrivnost vrata
skrivnost Ellen
skrivnost forum
skrivnost free
skrivnost gallery
skrivnost zakoni privlačnosti
skrivnost ravni
skrivnost življenja Houdini
skrivnost seznam
skrivnost življenja medenjaki moških
skrivnost življenja jesus
skrivnost lyrics
skrivnost pregled film
skrivnost privlačnosti
skrivnost ljubezni
skrivnost sence ranču walkthrough
skrivnost ploskve
skrivnost quotes
skrivnost pregled
skrivnost pregledi
skrivnost Rhonda
skrivnost Byrne Rhonda
Skrivnost življenja
skrivnost com tv
skrivnost video
www skrivnost
www skrivnost com
www skrivnost tv
znanost dobili bogate
odločijo, da bodo bogati
znanost dobili bogate Wallace podbradka
Wallace d podbradka znanost dobili bogate
denarni tok bogati
download znanost dobili bogate
tiskani znanost dobili bogate
bogat zbirališču
znanost dobili bogate skrivnost
znanost dobili bogate zvočne
znanost dobili bogate zvočne knjige
znanost dobili bogate biz
znanost dobili bogate bob Proctor
znanost dobili bogate knjige
znanost dobili bogate z wallace d podbradka
znanost dobili bogate z Wallace podbradka
znanost dobili bogate e book
znanost dobili bogate ebook
znanost pridobivanje bogatih free
znanost pridobivanje bogatih free audio
znanost pridobivanje bogatih free download
znanost pridobivanje bogatih free ebook
znanost dobili bogate mp3
znanost dobili bogate mreže
znanost dobili bogate pdf
znanost dobili bogate javni domeni
znanost dobili bogate seminar
znanost dobili bogate skrivnost
znanost dobili bogate Wallace
znanost dobili bogate Šiblje
znanost dobili bogate podbradka
More related material!
Film "The Secret - Law of Attraction":
- "The Secret razkriva najmočnejši zakon v vesolju. Poznavanje tega zakona se vodijo kot zlata nit skozi življenje in učenja vseh prerokov, vidcev, modreci in rešiteljev v svetove zgodovino, in skozi vse življenje resnično veliko moških in žensk. Vsi, ki so kdaj doseže ali doseže je bilo narejeno v celoti v skladu s to najmočnejše zakon.
Brez izjeme, vsako človeško bitje ima zmožnost predelujejo kakršnokoli šibkost ali trpljenje v moč, moč, popoln mir, zdravje in obilje.
Secret pojasnjuje s preprostostjo pravo, ki se urejajo vse življenje, in ponuja znanje o tem, kako ustvariti - namenoma in brez napora - srečno življenje. To je skrivnost, da je vse - skrivnost neomejeno sreče, ljubezni, zdravja in blaginje. "
Povezava na film:
Povezave na videoposnetke v zvezi s Secret Movie:
ORIGINAL IDEA BY: Rhonda Byrne
KEYWORDS: Law of Attraction, Secret Movie, Uspeh Consciousness, Affirmations, Power of Mind, Inspirational Mind Filmi,
Zurenje: John Assaraf, Michael Beckwith, Lee Brower, Jack Canfield, John Demartini, Marie Diamond, Mike Dooley, Bob Doyle, Hale Dwoskin, Morris Goodman, John Gray, John Hagelin, Bill Harris, Ben Johnson, Lorai Langemeier, Lisa Nichols, Bob Proctor, James Arthur Ray, David Schirmer, Marci Shimoff, Joe Vitale, Denis Waitley, Neale Donald Walsh, Fred Alan Wolf,
Povezava na razpravo o Secret Movie:
Kaj menite o filmu?
Ali verjamete v predstavljene zamisli?
Ste že testirajo ideje? Z ali brez uspeha?
Prosimo, delite svoje misli in ideje tukaj: Law of Attraction in Secret Movie - Razprava!!  
Kaj oddajati signale v radiu delati mi znanje? (Full film, Del 1-16, 120 minut)
- Nov original movie pripravo najboljših odlomkov iz naslednjih slik gibanja:
- Kaj Škripati Do We Know!? (1 ur 40m)
- Kaj Škripati-Down Rabbit Hole (2 uri 30m)
- Kaj Škripati-Quantum Edition (5 ur)
Režija: William Arntz, Betsy Chase, & Mark Vicente.
KEYWORDS: Quantum Mechanics, Kvantna fizika, Science, Duhovnost, Comedy, Drama, Semi Documentary, Law of Attraction
Zurenje: Marlee Matlin, Elaine Hendrix, JZ Knight, Ramtha, Joseph Dispenza, David Albert, Amit Goswami, John Hagelin, Stuart Hameroff, Miceal Ledwith, Daniel Monti, Andrew Newberg, Candace Perth, Jeffrey Satinover, William Tiller, Fred Alan Wolf, Dr Masaru Emoto.
Oglejte si film in razpravljali tukaj:
Prosimo, delite svoje misli in ideje o filmu tukaj:
Glavni video strani
Law of Attraction
Consciousness
Inspirational videos
Related movies
The Secret - Law of Attraction (full movie) - Pridružite se razpravi!
Kaj oddajati signale v radiu delati mi znanje? (full movie) - Pridružite se razpravi!
Sorodni članki
Law of Attraction,
Affirmations, Revščina zavesti, Power of Thought, Power of Prayer, Blaginja Consciousness, Uspeh zavesti, Vizualizacija, Consciousness, Holographic Universe, Gaia Hypothesis, Morfogenetski Področja,
Povezave povezanih niti, videos etc
Law of Attraction, Kaj Škripati Do We Know, Administrativnet,
Affirmations, Consciousness , Holographic Universe, Namerno ustvarjanje, Manifestiranje Vaje, Metafizični Techniques, Mind Power, Revščina zavesti, Blaginja Consciousness, Uspeh zavesti, Vizualizacija,
Abraham Hicks, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Bob Doyle, Bob Proctor, David Sereda, Deepak Chopra, Gregg Braden, Jack Canfield, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, Lisa Nichols, Michael Beckwith, Michael Losier, Neale Donald Walsh, Ophra Winfrey, Paul McKenna, Rhonda Byrne,
Več video posnetkov
Ljudje - Video posnetki v zvezi s Secret in Škripati Kaj vemo?
Abraham Hicks, Amit Goswami, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Ben Johnson, Bill Bartman, Bill Harris, Bob Doyle, Bob Proctor, Brian Tracy, Candace Perth, Dan Lier, Daniel Monti, David Albert, David Lynch, David Schirmer, David Sereda, Debbie Allen, Deepak Chopra, Denis Waitley, Donald Trump, Donny Deutsch, Douglas Vermeeren, Ed Rush, Elaine Hendrix, Elisabeth Fayt, Esther Hicks, Frank Maguire, Fred Alan Wolf, Garth Roberts, Gregg Braden, Hale Dwoskin, Iyanla Vanzant, JZ Knight, Jack Canfield, James Arthur Ray, Jeffrey Satinover, Jerry Hicks, Jim Ziegler, Joe Rubino, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, John Spencer Ellis, Joseph Dispenza, Ken Wilber, Kirk Nugent, Lee Brower, Les Brown, Lisa Nichols, Loral Langemeier, Marci Shimoff, Marie Diamond, Mark Victor Hansen, Marlee Matlin, Masaru Emoto, Matthew Fox, Miceal Ledwith, Michael Beckwith, Michael Losier, Mike Dooley, Morris Goodman, Neale Donald Walsh, Ophra Winfrey, Oprah Winfrey, Paul McKenna, Peggy O'Neill, Ralph Abraham, Ramtha, Rhonda Byrne, Richard Dawkins, Richard Gordon, Robert Kiyosaki, Rupert Sheldrake, Sri Sri Ravi Shankar, Stephen Hopson, Stuart Hameroff, T. Harv Eker, Terence McKenna, Tony Robbins, William Tiller, Willie Jolley, Zig Ziglar,
Topics - Videos v zvezi s Secret in Škripati Kaj vemo?
Law of Attraction, Številčnosti Consciousness, Affirmations, Namerno ustvarjanje, EFT , Emotional Freedom Technique, Hipnoza, Manifestiranje Vaje, Manifestiranje Technique, Metafizični Techniques, Mind Power, Neuro-Linguistic Programming, Pain Relief, Revščina zavesti, Blaginja Consciousness, Uspeh zavesti, Opus Movie, Secret Movie, Trauma Therapy, Vision board, Vizualizacija,
Razno - Videos v zvezi s Secret in Škripati Kaj vemo?
Številčnosti, Obilno , Pridobivanje, Privabljanje, Attraction, Coaching, Kako bogati, Life Coaching, Manifest , Manifestation, Manifestiranje, Mind Solutions, Motivacijski, Motivational Speaker, Osebni razvoj, Osebna rast, Povezava, Relationships, Self Help, Self-esteem, Seminar , Stress Management, Uspeh, Teleclasses, Tresljaji, Hujšanje, Delavnica, Sreča, Duhovni seminar, Spiritual Workshop, Spiritual Course, Spiritual Festival, Spiritual Teaching,
Last edited by Jonas1; na 09-20-2008 07:47..
|