|
|
|
|||||||
| Реєстрація | Блоги | Статті | Фотографій | Відео | Goodies | ЧАВО | Список користувачів | Повідомлення за сьогодні | Пошук | Повідомлення за сьогодні | Всі розділи прочитані | Канал |
| Обмін досвідом Поділися своїм досвідом Єдності Університет Єдності і благословення ". |
| Короткі новини |
| Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство!
Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з:
Головна сторінка форуму,
Соціальні групи,
Блоги,
Статті,
Фотографій,
Відео,
Пошук відео,
Зв'язатися з Нами,
ЧАВО ,
Статистика.
Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!
|
Обмін досвідом |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Мітки |
![]() |
|
|
Linkback | Пристосування для нарізання | Режими дисплея |
|
|
#1 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Hearing VoicesПривіт усім. Я мав пару досвідом, і я був цікаво, що ви всі думали. Кілька разів вчора, я стояла на моїй власній кухні, і я почув голос чоловіка говорили. Вони не говорили досить голосно для мене почути, що вони говорять, тільки звук їхні голоси. Вона не виділяє злий Vibe, але він зробив мене збентежило небагато. Я не звик чути безтілесний голос. Як ви думаєте, це можливо, або мали на увазі?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (Постійне посилання) | |||
|
Користувач
Senior Member
|
|
|
Привіт усім. Я мав пару досвідом, і я був цікаво, що ви всі думали. Кілька разів вчора, я стояла на моїй власній кухні, і я почув голос чоловіка говорили. Вони не говорили досить голосно для мене почути, що вони говорять, тільки звук їхні голоси. Вона не виділяє злий Vibe, але він зробив мене збентежило небагато. Я не звик чути безтілесний голос. Як ви думаєте, це можливо, або мали на увазі?
|

|
|
#3 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesWow, Asreal. Це здорово! Мені б дуже хотілося мати можливість спілкуватися з мертвими-бути середовищем. EarthKat, я буду мати, щоб вивчити ваш розділ. Я зацікавлений в розвитку мої психічні здібності, якщо у мене є. Хоча я вважаю, що люди були дані здібності, які ми можемо розвивати, якщо ми "здійснення" його досить.
|
||
|
|
|
| Цей користувач сказав Дякую Шадрака за цей пост: |
EarthKat29 (06-01-2009)
|
|
|
#4 (Постійне посилання) | |||
|
Користувач
Senior Member
|
|
|
Wow, Asreal. Це здорово! Мені б дуже хотілося мати можливість спілкуватися з мертвими-бути середовищем. EarthKat, я буду мати, щоб вивчити ваш розділ. Я зацікавлений в розвитку мої психічні здібності, якщо у мене є. Хоча я вважаю, що люди були дані здібності, які ми можемо розвивати, якщо ми "здійснення" його досить.
|

|
|
#5 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesЯ хотів би почути більше про це ж. Може бути, я ще спала, а. Вона просто помилками мене мало що я не можу робити речі, її, як я тільки хочу сказати: "Говори", але ніхто не слухав.
|
|
|
|
#6 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesЯ знаю, що ви маєте на увазі Tomkin. Єдине, що я хотів би проявляти обережність, хоча мені хотілося б бути в змозі говорити з померлими як медіума, пам'ятайте, що всі вони теж людина. Якщо вони ще не стали частиною Єдності, вони ще й кажуть непогрішним з того ж місця, яке вони зробили, коли вони ще були на цій площині. Мені все ж таки хотілося поговорити з ними, хоча. Хіба не було б так здорово поговорити з солдатом, громадянська війна або Pioneer, які ходили в США до нового життя? Ну, у всякому разі, я маю намір здійснити цю можливість все, що можу.
|
||
|
|
|
|
|
#7 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesУ мене немає проблем з говорять, але це питання, я думаю, я не чую. Я думаю, що буде потрібно більше практики, але своє, як я майже щось зробити, а потім його йшли в одну мить.
|
|
|
|
#8 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesЛюдина, що буде складно. Сподіваюся, ви зможете розвивати здібності подальшого Tomkin і це дозволить вам почути, що ви можете. Це має бути супер тривожні щоб мати можливість чути голоси, але не те, що вони говорять!
|
||
|
|
|
|
|
#9 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesЧастіше за все я помітив це відбудеться свою одну з трьох речей, новий будинок, я перебуваю в (своєї або кого я знаю), поблизу того місця або говорити про людину, який нещодавно пройшов або при випадковому непарні час у моєму житті де речі найбільш "з Sync".
|
|
![]() |
Подібні нитки
|
||||
| Нитка | Автор теми | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Законодавці проведення слухань у бюджет Прескотт вівторок - нд Shopper | Editor | Новини - унітарна Універсалізм | 0 | 02-15-2009 01:20 PM |
| Мітки |
| Пристосування для нарізання | |
| Режими дисплея | |
|
|