|
|
|
|||||||
| Üye ol | Bloglar | Makaleler | Fotoğraflar | Videos | Hediyeler | SSS | Üye | Bugünün Mesajlar | Aramak | Bugünün Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | Sohbet Odası |
| Deneyim paylaşımı Birliğini Üniversitesi ve Oneness Blessing Deneyimlerinizi. |
| Hızlı Haberler |
| Welcome Küresel Oneness Topluluğa!
Küresel Oneness Toplum düşünce ve iç ve dış değişim ve dönüşüm hakkında fikir paylaşımı için bir yer. Size göndermek için gereken buradan kayıt olun. Bazı bağlantılar ile başlatmak için:
Forum Anasayfa,
Sosyal Gruplar,
Bloglar,
Makaleler,
Fotoğraflar,
Videos,
Video Arama,
İletişim,
SSS ,
Istatistikleri.
İyi eğlenceler ve hissediyorum gerçekten topluma memnuniyetle!
|
Deneyim paylaşımı |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Etiketler |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Ekran Modu |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Üye
Junior Member
|
Hearing VoicesHello everyone. Ben deneyimleri bir çift vardı ve ben tüm ne düşündüğümü merak ediyorum. Birkaç kez dün, benim mutfakta duruyordu ve erkek sesleri konuşurken duydum. Onlar yeterince yüksek sesle bana onlar, seslerini sadece ses ne söylediğini duymak konuşmak değildi. Bir kötü vibe off vermediler, ama bana biraz karıştırmak yaptı. Ben bedenden ayrılmış sesler işitme için kullanılan değilim. Ne bu olabilir veya anlamına düşünüyorsunuz?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||
|
Üye
Kıdemli Üye
|
|
|
Hello everyone. Ben deneyimleri bir çift vardı ve ben tüm ne düşündüğümü merak ediyorum. Birkaç kez dün, benim mutfakta duruyordu ve erkek sesleri konuşurken duydum. Onlar yeterince yüksek sesle bana onlar, seslerini sadece ses ne söylediğini duymak konuşmak değildi. Bir kötü vibe off vermediler, ama bana biraz karıştırmak yaptı. Ben bedenden ayrılmış sesler işitme için kullanılan değilim. Ne bu olabilir veya anlamına düşünüyorsunuz?
|

|
|
#3 (permalink) | ||
|
Üye
Junior Member
|
Re: İşitme VoicesWow, Asreal. That is cool! Ben ölü bir orta olarak iletişim mümkün isteriz. EarthKat, senin bölüm keşfetmek zorunda gidiyorum. Eğer birisi varsa benim psişik yetenekleri geliştirme, ilgileniyorum. Gerçi yapmak insanların yeteneklerini ki geliştirebilir verildi inanıyorum eğer biz "egzersiz" o yeterli.
|
||
|
|
|
| (07-31-2009) |
EarthKat29 (06-01-2009)
|
|
|
#4 (permalink) | |||
|
Üye
Kıdemli Üye
|
|
|
Wow, Asreal. That is cool! Ben ölü bir orta olarak iletişim mümkün isteriz. EarthKat, senin bölüm keşfetmek zorunda gidiyorum. Eğer birisi varsa benim psişik yetenekleri geliştirme, ilgileniyorum. Gerçi yapmak insanların yeteneklerini ki geliştirebilir verildi inanıyorum eğer biz "egzersiz" o yeterli.
|

|
|
#5 (permalink) | ||
|
Üye
Junior Member
|
Re: İşitme VoicesBu sadece aynı daha fazla duymak istiyorum. Belki yine de uyku pm. Sadece hata bana biraz ben, onun gibi ben istiyorum "Konuş" diyorlar ama şeyler yapamaz kimse dinlemektedir.
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Üye
Junior Member
|
Re: İşitme VoicesSeni Tomkin ne demek istediğimi biliyorsun. Ben dikkatli istiyorsunuz tek şey-her ne kadar ben konuşmak mümkün isterdim ölü olarak orta, hepsi çok insan vardı hatırlıyorum. Eğer Oneness bir parçası değiller, onlar yine yanılmaz ve onlar ne zaman hala bu uçağa edildi mi aynı yerden konuşuyoruz vardır. Ben yine de onlara bu olsa konuşmak istiyorum. O kadar iç savaş asker ya da ABD karşısında yeni bir hayata doğru yürüdü öncü konuşmak şık olmaz? Neyse, tüm I can bu yeteneği egzersiz niyetinde.
|
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Üye
Junior Member
|
Re: İşitme VoicesAma konuşulan konu, ben duyamıyorum düşünmek ile hiçbir sorunları var. Bunu ancak daha fazla pratik gerektirir onun gibi neredeyse bir şeyleri yapabilir ve sonra da sanırım onun bir anda gitti.
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Üye
Junior Member
|
Re: İşitme VoicesAdam sinir bozucu olacaktır. Sana daha Tomkin yeteneğini geliştirmek ve bunu yapabileceğiniz duymak izin umuyoruz. Sahip rahatsız edici ama ne söylediğini değil sesleri duymak mümkün süper olmak!
|
||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | ||
|
Üye
Junior Member
|
Re: İşitme VoicesBu üç şeyi onun bir, I am yeni bir ev ne fark var kere çoğu (kendi ya da biliyorum biri), bir yer ya da yakın geçti ya Hayatımda rasgele bir süre içinde tek bir kişi hakkında konuşan yakınındaki nerede şeyler en "Sync out of" dir.
|
|
![]() |
Benzer Threads
|
||||
| Iplik | Thread Starter | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Yasa Prescott Salı bütçe işitme kuralları - Paz Shopper | Editor | Haberler - Unitarian Evrenselcilik | 0 | 02-15-2009 01:20 |
| Etiketler |
| Konu Araçları | |
| Ekran Modu | |
|
|