|
|
|
|||||||
| Региструјте се | Блогови | Чланци | Фотографије | Видео | Додаци | Најчешћа питања | Листа чланова | Данашњи Постови | Претраживати | Данашњи Постови | Означи форуме као прочитане | Цхат Соба |
| Размену искустава Поделите искуства Јединство Универзитета и Јединство благослов. |
| Брзо Вести |
| Добродошли на глобалне Једност Заједнице!
Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са:
Форум почетна,
Социјалне групе,
Блогови,
Чланци,
Фотографије,
Видео,
Видео сеарцх,
Контакт,
Најчешћа питања ,
Статистике.
Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!
|
Размену искустава |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Тагс |
![]() |
|
|
ЛинкБацк | Алати тхреад | Приказ Модови |
|
|
#1 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Слух ГласовиПоздрав свима. Имао сам пар искустава и питам се шта сте све мислили. Неколико пута јуче, а ја сам стајао у мојој кухињи и чуо сам гласове људи говори. Они нису били гласни говори довољно за мене да чују шта су они говоре, само звук њихових гласова. Није Испуштати Вибе зло, али није ми мало збунити. Нисам се користи за расправу бестелесан глас. Шта ви мислите да је ово можда био или мислио?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (Пермалинк) | |||
|
Члан
Виши члан
|
|
|
Поздрав свима. Имао сам пар искустава и питам се шта сте све мислили. Неколико пута јуче, а ја сам стајао у мојој кухињи и чуо сам гласове људи говори. Они нису били гласни говори довољно за мене да чују шта су они говоре, само звук њихових гласова. Није Испуштати Вибе зло, али није ми мало збунити. Нисам се користи за расправу бестелесан глас. Шта ви мислите да је ово можда био или мислио?
|

|
|
#3 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Слух ГласовиУоу, Асреал. То је цоол! Волео бих да могу да комуницирају са мртвима да буде медијум. ЕартхКат, сам ће морати да истраже свој део. Занима ме развој МОЈ психичке способности, ако сам било. Иако верујем да су људи добили су способности које се могу развити ако смо ми "вежба" то довољно.
|
||
|
|
|
| Следећи корисник каже Хвала Схадрацк За Корисникове Постове |
ЕартхКат29 (06-01-2009)
|
|
|
#4 (Пермалинк) | |||
|
Члан
Виши члан
|
|
|
Уоу, Асреал. То је цоол! Волео бих да могу да комуницирају са мртвима да буде медијум. ЕартхКат, сам ће морати да истраже свој део. Занима ме развој МОЈ психичке способности, ако сам било. Иако верујем да су људи добили су способности које се могу развити ако смо ми "вежба" то довољно.
|

|
|
#5 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Слух ГласовиЖелео бих да чујем више о овој потпуно исти. Можда сам још увек спавао као. То само ми мало бугова које сам не могу да ствари, као што је само желим да кажем: "Говори се", али нико не слуша.
|
|
|
|
#6 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Слух ГласовиЗнам шта мислиш Томкин. Једино што бих опрез, мада волео бих да могу да разговарају са мртвим, као медиј, не заборавите да су сви људи превише. Ако они нису постали део Једност, оне још увек непогрешива и говоре са истом месту су урадили када су још били на овом авиону. И даље бих да разговарам са њима иако. Зар не би било тако бити кул да разговара са грађанском рату војник или пионира који је ходао по САД у нови живот? Па, у сваком случају, намеравам да оствари све ове способности могу.
|
||
|
|
|
|
|
#7 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Слух ГласовиНемам проблема са говорио, али проблем је, мислим да не може да чује. Мислим да би било потребно више, али пракса је као што сам скоро могу направити нешто, а затим је отишао у трену.
|
|
|
|
#8 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Слух ГласовиЧовек који би фрустрирајуће. Надам се да може да развије способност даљег Томкин и то ће вам омогућити да чујете шта можете. То мора да буде изузетно узнемирујуће да би могли да чују гласове, али не и оно што они говоре!
|
||
|
|
|
|
|
#9 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Слух ГласовиВећину времена сам приметио ово деси је једна од три ствари, нови сам у кући (своје или некога знам), у близини места или говоре о особи, који је недавно усвојен у току или случајни ак пут у свом животу где се већина ствари "ван синхронизације".
|
|
![]() |
Сличне теме
|
||||
| Низ | Тему Започео | Форум | Одговора | Последњи пост |
| Законодавац понашања буџет суђење у уторак Прескот - Нед муштерија | Editor | Вести - Унитариан Универзализам | 0 | 02-15-2009 01:20 АМ |
| Тагс |
| Алати тхреад | |
| Приказ Модови | |
|
|