|
|
|
|||||||
| Regjistrohu | Blogs | Artikuj | Photos | Videos | Goodies | FAQ | Anëtarëve | Today's Posts | Kërkimi | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Shkëmbimin e përvojave Share your përvojat e Universitetit dhe Filma Filma bekim. |
| Quick News |
| Mirë se vini në Antarevė Global!
Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të register here. Disa lidhjet për te filluar me:
Forum Home,
Social Groups,
Blogs,
Artikuj,
Photos,
Videos,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statistika.
Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!
|
Shkëmbimin e përvojave |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Dëgjimi VoicesHello everyone. Kam pasur disa eksperienca dhe unë kam qenë pyesin se çfarë keni menduar të gjitha. Disa herë dje, unë isha duke qëndruar në kuzhinë e mia dhe kam dëgjuar zërat e njerëzve të flasin. Ata nuk janë duke folur me zë të lartë të mjaftueshme për mua për të dëgjuar atë që ata ishin duke thënë se, vetëm tingujt e zërat e tyre. Ajo nuk lëshoj një vibe keq, por kjo nuk prish planet me pak. Unë nuk jam i përdorur për të dëgjuar zëra pa trup. Çfarë mendoni se kjo mund të ketë qenë apo është destinuar?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||
|
Anëtar
Senior Member
|
|
|
Hello everyone. Kam pasur disa eksperienca dhe unë kam qenë pyesin se çfarë keni menduar të gjitha. Disa herë dje, unë isha duke qëndruar në kuzhinë e mia dhe kam dëgjuar zërat e njerëzve të flasin. Ata nuk janë duke folur me zë të lartë të mjaftueshme për mua për të dëgjuar atë që ata ishin duke thënë se, vetëm tingujt e zërat e tyre. Ajo nuk lëshoj një vibe keq, por kjo nuk prish planet me pak. Unë nuk jam i përdorur për të dëgjuar zëra pa trup. Çfarë mendoni se kjo mund të ketë qenë apo është destinuar?
|

|
|
#3 (permalink) | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Zëra HearingWow, Asreal. That is cool! Me gjithë qejf që të jetë në gjendje të komunikojnë me të vdekur-të jetë një medium. EarthKat, unë jam i do të ketë për të eksploruar pjesën tuaj. Unë jam i interesuar në zhvillimin e aftësive MY psikike, nëse unë kam ndonjë. Edhe pse unë besoj se njerëzit janë dhënë aftësi që ne mund të zhvillohet nëse ne "stërvitje" mjafton.
|
||
|
|
|
| Pas User Says Thank You to Shadrack për këtë post të dobishme: |
FlanHimiloe (06-01-2009)
|
|
|
#4 (permalink) | |||
|
Anëtar
Senior Member
|
|
|
Wow, Asreal. That is cool! Me gjithë qejf që të jetë në gjendje të komunikojnë me të vdekur-të jetë një medium. EarthKat, unë jam i do të ketë për të eksploruar pjesën tuaj. Unë jam i interesuar në zhvillimin e aftësive MY psikike, nëse unë kam ndonjë. Edhe pse unë besoj se njerëzit janë dhënë aftësi që ne mund të zhvillohet nëse ne "stërvitje" mjafton.
|

|
|
#5 (permalink) | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Zëra HearingUnë do të doja të dëgjoj më shumë në këtë vetëm njëjtë. Ndoshta unë jam ende duke fjetur si. Ajo vetëm bugs mua një fëmijë që nuk mund të bëjnë gjëra jashtë, e si unë vetëm dua të them "Speak up" por askush nuk është dëgjuar.
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Zëra HearingUnë e di atë që ju thotë Tomkin. Vetmja gjë që unë do të doja të kujdes po-edhe pse unë do të duan të jenë në gjendje të flasin me të vdekurit si një të mesme, mos harroni se ata ishin të gjithë shumë të njeriut. Në qoftë se ata nuk janë bërë pjesë e Filma, ata janë ende i sigurt dhe flas nga njëjtin vend bënë kur ata ishin ende në këtë aeroplan. Dua ende të doja të flas me ta pse. A nuk do të jetë aq ftohtë të bisedoni me një ushtar të Luftës Civile ose një pionier i cili ecte nëpër SHBA për një jetë të re? Well, gjithsesi, kam ndërmend të ushtrojë këtë aftësi të gjitha unë mund.
|
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Zëra HearingUnë nuk kam asnjë çështje me të folur, por çështja është, unë mendoj se unë nuk mund të dëgjoj. Unë mendoj se do të kërkonte më shumë, por praktikë e saj si unë mund të bëjë diçka pothuajse jashtë dhe pastaj ikur e saj në një çast.
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Zëra HearingNjeriu që do të jetë frustruese. Unë shpresoj se ju mund të zhvillojnë aftësinë Tomkin më tej dhe do t'ju mundësojë të dëgjoni atë që ju mund. Kjo duhet të jetë super shqetësuese të jetë në gjendje të dëgjojnë zërat, por jo ajo që ata thonë!
|
||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Zëra HearingShumica e herë unë kanë vënë re këtë të ndodhë një e tri gjëra, një shtëpi të re unë jam në (mi ose dikush di), afër një vend ose që flet në lidhje me një person që kalon kohët e fundit ose gjatë një kohë të rastësishëm i rastësishëm në jetën time ku gjërat janë më të "jashtë sync".
|
|
![]() |