|
|
|
|||||||
| Register | Blogi | Členi | Fotografije | Video posnetki | Dobrote | FAQ | Memberlist | Today's Posts | Iskati | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Izmenjava izkušenj Delite svoje izkušnje Oneness University and Oneness Blessing. |
| Quick News |
| Dobrodošli v Global Oneness Community!
Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in idej o notranje in zunanje spremembe in transformacije. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z:
Forum Home,
Socialna Groups,
Blogi,
Členi,
Fotografije,
Video posnetki,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statistika.
Have fun in občutek res pozdravil za skupnost!
|
Izmenjava izkušenj |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Hearing VoicesPozdravljeni vsi. Sem imel nekaj izkušenj in sem se spraševala, kaj vse si mislil. Večkrat včeraj, sem stal v moji kuhinji in sem slišal glasove moških govori. Niso bili dovolj glasen govoril mi je, da slišim kaj so govorili, samo zvok njihovih glasov. Ni oddajajo zlo vibe, vendar to ni Zbunjivati me malo. Nisem se uporabljajo za obravnavo Netjelesan glasove. Kaj misliš, da bi to lahko bilo ali pomenilo?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||
|
Države
Senior Member
|
|
|
Pozdravljeni vsi. Sem imel nekaj izkušenj in sem se spraševala, kaj vse si mislil. Večkrat včeraj, sem stal v moji kuhinji in sem slišal glasove moških govori. Niso bili dovolj glasen govoril mi je, da slišim kaj so govorili, samo zvok njihovih glasov. Ni oddajajo zlo vibe, vendar to ni Zbunjivati me malo. Nisem se uporabljajo za obravnavo Netjelesan glasove. Kaj misliš, da bi to lahko bilo ali pomenilo?
|

|
|
#3 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Re: Hearing VoicesWow, Asreal. To je cool! Jaz bi rad, da lahko komunicirajo z mrtvimi, ki jih je treba mediju. EarthKat, bom moral raziskati vaše področje. Zanima me pri razvoju MY psihičnih sposobnosti, če imam vse. Čeprav verjamem, da so ljudje glede na sposobnosti, da bomo lahko razvije, če bomo "uveljavljanje" je dovolj.
|
||
|
|
|
| Po User Says Thank You do Shadrack Za to Useful Post: |
EarthKat29 (06-01-2009)
|
|
|
#4 (permalink) | |||
|
Države
Senior Member
|
|
|
Wow, Asreal. To je cool! Jaz bi rad, da lahko komunicirajo z mrtvimi, ki jih je treba mediju. EarthKat, bom moral raziskati vaše področje. Zanima me pri razvoju MY psihičnih sposobnosti, če imam vse. Čeprav verjamem, da so ljudje glede na sposobnosti, da bomo lahko razvije, če bomo "uveljavljanje" je dovolj.
|

|
|
#5 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Re: Hearing VoicesRad bi slišal več o tem le enako. Mogoče sem tudi še spi. Samo bugs me tad, da ne morem narediti stvari, svoj všeč Hočem reči "Speak up", vendar nihče ne posluša.
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Re: Hearing VoicesVem, kaj misliš Tomkin. Edina stvar, bi rad, da je previdnost, čeprav bi jaz rad, da se lahko govori z mrtvimi, kot medij, ne pozabite, da so bile vse preveč ljudi. Če niso postale del Oneness, so še vedno nezmotljivo in govorim iz istega kraja so naredili, ko so bile še vedno na tem letalu. Jaz bi še rad govoril z njimi, čeprav. Ali ne bi bilo tako kul govoriti z vojaka državljanske vojne ali začetnik, ki hodil po ZDA, da novo življenje? No, nekako sem namerava izvajati te sposobnosti vse, kar sem lahko.
|
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Re: Hearing VoicesNimam vprašanja, pri govorjenju, ampak vprašanje je, mislim, da ne slišim. Mislim, da bi bilo potrebno več vaje, vendar njegove moči, kot sem skoraj da nekaj, in potem odšel v svoj trenutek.
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Re: Hearing VoicesČlovek bi, da je neprijetno. Upam, da boste lahko razvijejo sposobnost nadaljnje Tomkin in ga boste lahko slišali, kaj lahko. To je super, da se moti, da se lahko slišati glasove, ne pa kaj govorijo!
|
||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Re: Hearing VoicesVečino časa sem opazil to zgodilo svojo eden od treh stvari, novo hišo sem (svoj lasten ali nekoga poznam), v bližini kraja ali govorimo o osebi, ki je pred kratkim sprejela ali v naključnem čudno čas v mojem življenju kjer so stvari najbolj "izven omedlevičen".
|
|
![]() |
Podobna Threads
|
||||
| Nit | Thread Starter | Forum | Odgovori | Last Post |
| Zakonodajalci ravnanje obravnavi proračuna v torek Prescott - Sun Shopper | Editor | Novice - Unitarian Univerzalizem | 0 | 02-15-2009 01:20 |
| Tags |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|