|
|
|
|||||||
| Registrovať | Blogy | Články | Fotografie | Videá | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešné príspevky | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Chat Miestnosť |
| Zdieľanie skúseností Podeľte sa o svoje skúsenosti deň mnoho ľudí, váš dotaz alebo požehnanie. |
| Rýchle správy |
| Vitajte na globálnu jednotu spoločenstva!
Globálne jednotu spoločenstva je miestom na zdieľanie myšlienok a nápadov o vnútorné a vonkajšie zmeny a transformácie. Ak chcete post musíte registrovať tu. Niektoré odkazy na začiatok:
Forum Home,
Sociálne skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videá,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Štatistika.
Bavte sa a cítim sa naozaj privítal na komunitu!
|
Zdieľanie skúseností |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | Nástroje témat | Zobrazovacie módy |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Hearing VoicesAhoj všetci. Mal som pár skúseností a mňa by zaujímalo, čo si všetci mysleli. Niekoľkokrát včera som stála v kuchyni a ja som počul hlasy ľudí hovorí. Neboli hovorí dosť nahlas, aby som počul, čo hovoria, len zvuk ich hlasov. To sa nedá vypnúť zlé vibrácie, ale to mi trochu vyviesť z miery. Nie som zvyknutý slýchat prepúšťaný hlasmi. Čo si myslíte, že to môže byť, alebo znamenalo?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
|
|
Ahoj všetci. Mal som pár skúseností a mňa by zaujímalo, čo si všetci mysleli. Niekoľkokrát včera som stála v kuchyni a ja som počul hlasy ľudí hovorí. Neboli hovorí dosť nahlas, aby som počul, čo hovoria, len zvuk ich hlasov. To sa nedá vypnúť zlé vibrácie, ale to mi trochu vyviesť z miery. Nie som zvyknutý slýchat prepúšťaný hlasmi. Čo si myslíte, že to môže byť, alebo znamenalo?
|

|
|
#3 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesWow, Asreal. To je cool! Chcela by som, aby byť schopný komunikovať s mŕtvymi-má byť strednej. EarthKat, budem musieť preskúmať svoje sekcii. Mám záujem o rozvoj MY psychické schopnosti, ak som žiadne. Hoci verím, že ľudia dostali schopnosti, ktoré môžeme objaviť, ak sme "výkon" je dosť.
|
||
|
|
|
| Po užívateľov hovorí k Shadrack Thank You For This Užitočné post: |
EarthKat29 (06-01-2009)
|
|
|
#4 (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
|
|
Wow, Asreal. To je cool! Chcela by som, aby byť schopný komunikovať s mŕtvymi-má byť strednej. EarthKat, budem musieť preskúmať svoje sekcii. Mám záujem o rozvoj MY psychické schopnosti, ak som žiadne. Hoci verím, že ľudia dostali schopnosti, ktoré môžeme objaviť, ak sme "výkon" je dosť.
|

|
|
#5 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesChcel by som počuť viac o tejto úplne rovnaká. Možno som ešte spí tiež. Je to len chyby mi tad, že nemôžem robiť veci von, rovnako ako jej Chcem len povedať, "Speak up", ale nikto nepočúva.
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesViem, čo myslíš Tomkin. Jediné, čo by som chcel upozorniť, je-aj keď by som rád, aby mohli hovoriť s mŕtvymi ako médium, nezabudnite, že všetci boli príliš ľudské. V prípade, že sa nestali súčasťou jednoty, sú stále neomylné a hovorí z rovnakého miesta robili, keď boli ešte v tejto rovine. Ja by som ešte rád si s nimi rozprávať hoci. Nebolo by to skvelé porozprávať s vojakom, alebo občianskej vojne priekopník, ktorý prešiel na USA, aby nový život? No, mám v úmysle využiť túto možnosť všetko, čo môžem.
|
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesNemám problémy s rozprávaním, ale problém je, myslím, že nepočuje. Myslím, že by vyžadoval viac praxe, ale jeho, ako by som si skoro urobiť niečo, a potom jeho odišla v okamihu.
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesČloveka, ktorý by byť frustrujúce. Dúfam, že sa môžu vyvinúť schopnosť ďalšieho Tomkin a to vám umožňuje počuť, čo môžete. To musí byť super absurdné mať možnosť počuť hlasy, ale nie to, čo hovoria!
|
||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesVäčšinu času som si všimol, sa to stalo jednou z jej troch vecí, nový dom som v (mojej vlastnej, alebo niekoho, koho poznám), v blízkosti miesta, alebo hovoriť o osobe, ktorá nedávno prešla alebo pri náhodnej podivnej dobe vo svojom živote kde čo najviac "von synchronizácia".
|
|
![]() |