|
|
|
|||||||
| Registrul | Blog-uri | Articolele | Poze | Filme | Goodies | Intrebari frecvente | Membri Membri | Today's Posts | Căuta | Today's Posts | Marchează forumurile citite | Chat Room |
| Schimbul de experienţă Împărtăşiţi-vă experienţele de Unimii Universităţii şi Unicitatii Blessing. |
| Quick News |
| Bine aţi venit la unitatea comunitare globale!
Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu:
Forum Home,
Social Groups,
Blog-uri,
Articolele,
Poze,
Filme,
Video Search,
Contactati-ne,
Intrebari frecvente ,
Statistici.
Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!
|
Schimbul de experienţă |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Tag-uri |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Moduri de afişare |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Hearing VoicesBună ziua tuturor. Am avut o pereche de experienţe şi mă întrebam ce ai tot gandit. Ieri mai multe ori, am fost stând în picioare în bucătăria mea şi am auzit voci pentru bărbaţi vorbesc. Ei nu s-au vorbit destul de tare pentru mine să aud ceea ce ei spuneau, doar sunetul de vocile lor. Aceasta nu a dat afara un tremur rău, dar a făcut-mi strica un pic. Eu nu sunt folosite pentru a şedinţei voci trup. Ce crezi că acest lucru ar putea fi fost sau însemnat?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) | |||
|
Membru
Senior Member
|
|
|
Bună ziua tuturor. Am avut o pereche de experienţe şi mă întrebam ce ai tot gandit. Ieri mai multe ori, am fost stând în picioare în bucătăria mea şi am auzit voci pentru bărbaţi vorbesc. Ei nu s-au vorbit destul de tare pentru mine să aud ceea ce ei spuneau, doar sunetul de vocile lor. Aceasta nu a dat afara un tremur rău, dar a făcut-mi strica un pic. Eu nu sunt folosite pentru a şedinţei voci trup. Ce crezi că acest lucru ar putea fi fost sau însemnat?
|

|
|
#3 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Voices AudiereWow, Asreal. Asta este cool! I-ar plăcea să fie capabil să comunice cu morţii-a fi un mediu. EarthKat, am de gând să aibă pentru a explora secţiunea dumneavoastră. Sunt interesat în dezvoltarea de abilitati paranormale mea, dacă am nici una. Deşi eu cred că oamenii s-au dat abilitati pe care le putem dezvolta dacă am "exerciţiu" Este de ajuns.
|
||
|
|
|
| În urma User says Thank You a Shadrack pentru acest post-uri utile: |
EarthKat29 (06-01-2009)
|
|
|
#4 (Permalink) | |||
|
Membru
Senior Member
|
|
|
Wow, Asreal. Asta este cool! I-ar plăcea să fie capabil să comunice cu morţii-a fi un mediu. EarthKat, am de gând să aibă pentru a explora secţiunea dumneavoastră. Sunt interesat în dezvoltarea de abilitati paranormale mea, dacă am nici una. Deşi eu cred că oamenii s-au dat abilitati pe care le putem dezvolta dacă am "exerciţiu" Este de ajuns.
|

|
|
#5 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Voices AudiereAş vrea să aud mai multe despre acest la fel. Poate că am dormit în continuare, de asemenea. Este doar bug-mi o tad ca eu nu pot face lucrurile, ei ca vreau doar să spun "Speak up", dar nimeni nu este ascultare.
|
|
|
|
#6 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Voices AudiereŞtiu ce vrei să spui Tomkin. Singurul lucru pe care aş vrea să-este de precauţie, deşi mi-ar placea sa fie capabil să vorbească cu cei morţi ca mediu, amintiţi-vă că toţi erau prea umane. În cazul în care acestea nu au devenit parte din unitate, ele sunt încă infailibil şi să vorbească de la acelaşi loc au făcut atunci când au fost încă pe acest plan. Aş dori în continuare să vorbesc cu ei, totuşi. Nu ar fi so cool să vorbesc cu un război civil soldat sau un pionier care a umblat din SUA la o viaţă nouă? Ei bine, oricum, intenţionez să-şi exercite această capacitate tot ce pot.
|
||
|
|
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Voices AudiereNu am nici probleme cu vorbind, dar problema este, cred că nu pot auzi. Cred că ar avea nevoie de practică, mai mult, dar ei ca eu pot face aproape ceva si apoi sa dus într-o clipă.
|
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Voices AudiereOmul care ar fi frustrant. Sper că vă puteţi dezvolta abilitatea de Tomkin suplimentare şi aceasta vă va permite să auzi ceea ce poţi. Asta trebuie să fie super tulburătoare pentru a putea auzi voci, dar nu şi ceea ce spun ei!
|
||
|
|
|
|
|
#9 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Voices AudiereDe cele mai multe ori am observat se întâmplă acest lucru un său de trei lucruri, o casa noua eu sunt în propria mea (sau cineva pe care îl ştiu), aproape de un loc sau vorbind despre o persoană care a trecut recent sau în timpul unui timp aleator ciudat in viata mea în cazul în care lucrurile sunt cele mai "Out of sync".
|
|
![]() |