|
|
|
|||||||
| Zarejestruj się | Blogi | Artykuły | Zdjęcia | Filmy | Gadżety | FAQ | Użytkownicy | Dzisiejsze Posty | Szukać | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane | Chat Room |
| Dzielenie się doświadczeniami Podziel się swoimi doświadczeniami Jedności Uniwersytetu Jedności Błogosławieństwa. |
| Szybki News |
| Witamy w świecie Jedności Wspólnoty!
Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek:
Strona główna forum,
Grupy społeczne,
Blogi,
Artykuły,
Zdjęcia,
Filmy,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statystyki.
Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!
|
Dzielenie się doświadczeniami |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Tagi |
![]() |
|
|
Linkback | Narzędzia wątku | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Hearing VoicesHello everyone. Miałem kilka doświadczeń i zastanawiałem się, co wszyscy myślą. Kilka razy wczoraj stałem w mojej kuchni i słyszałam głosy męskie rozmowy. Nie rozmawiali dość głośno dla mnie, aby usłyszeć, co mówią, tylko dźwięk głosu. Nie wydzielają zła vibe, ale nie peszyć mnie nieco. Nie jestem przyzwyczajony do słuchania bezcielesne głosy. Jak myślisz, może to być albo rozumie?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||
|
Użytkownik
Starszy Użytkownik
|
|
|
Hello everyone. Miałem kilka doświadczeń i zastanawiałem się, co wszyscy myślą. Kilka razy wczoraj stałem w mojej kuchni i słyszałam głosy męskie rozmowy. Nie rozmawiali dość głośno dla mnie, aby usłyszeć, co mówią, tylko dźwięk głosu. Nie wydzielają zła vibe, ale nie peszyć mnie nieco. Nie jestem przyzwyczajony do słuchania bezcielesne głosy. Jak myślisz, może to być albo rozumie?
|

|
|
#3 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesWow, Asreal. To jest cool! Bardzo chciałbym być w stanie komunikować się ze zmarłymi do bycia medium. EarthKat, będę musiał zbadać sekcji. Jestem zainteresowany rozwijanie swoich umiejętności psychicznych, jeśli mam jakieś. Choć uważam, że ludzie mieli możliwości, że możemy się rozwijać, jeżeli to "ćwiczenie" wystarczy.
|
||
|
|
|
| Po User Says Thank You to Shadrack ta wiadomosc: |
EarthKat29 (06-01-2009)
|
|
|
#4 (permalink) | |||
|
Użytkownik
Starszy Użytkownik
|
|
|
Wow, Asreal. To jest cool! Bardzo chciałbym być w stanie komunikować się ze zmarłymi do bycia medium. EarthKat, będę musiał zbadać sekcji. Jestem zainteresowany rozwijanie swoich umiejętności psychicznych, jeśli mam jakieś. Choć uważam, że ludzie mieli możliwości, że możemy się rozwijać, jeżeli to "ćwiczenie" wystarczy.
|

|
|
#5 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesChciałbym usłyszeć więcej na ten temat tak samo. Może jestem jeszcze śpi jak. To po prostu bugs me tad, że nie mogę dokonać rzeczy, takie jak jego Chcę tylko powiedzieć "Speak up", ale nikt nie słucha.
07-19-2008, 07:11 PM
Nauczyć się miłości i miłości do życia. |
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesWiem co masz na myśli Tomkin. Jedyne co chciałbym ostrożność, chociaż chciałbym, aby móc rozmawiać z martwych jako medium, należy pamiętać, że wszyscy oni byli zbyt ludzkie. Jeśli nie stały się częścią Jedności, nadal są nieomylne i porozmawiać z tego samego miejsca robili gdy byli jeszcze na tej płaszczyźnie. Chciałbym jeszcze, jak z nimi rozmawiać though. Czy nie jest tak zimno, by porozmawiać z żołnierzem wojny domowej lub pioniera, który przeszedł przez Stany Zjednoczone do nowego życia? Cóż, tak czy owak, mam zamiar wykonywania tej zdolności all I can.
|
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesNie mam problemów z mówieniem, ale problem jest, myślę, że nie słyszę. Myślę, że wymagałoby więcej praktyki, ale jego prawie jak mogę zrobić coś, a następnie jego poszedł w mgnieniu oka.
||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesCzłowiek, który być frustrujące. Mam nadzieję, że można rozwinąć umiejętność dalszego Tomkin i pozwoli to usłyszeć, co możesz. To musi być super niepokojące się słyszeć głosy, ale nie to, co mówią!
|
||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesWiększość razy Zauważyłem to nastąpiło jej jedną z trzech rzeczy, nowy dom, jestem (moje własne lub kogoś wiem), w pobliżu miejsca lub, mówiąc o osobie, która niedawno przeszła lub w losowej chwili dziwne w moim życiu gdzie rzeczy są najbardziej "out of sync".
||
|
|
|
![]() |