|
|
|
|||||||
| Reģistrēties | Blogs | Raksti | Fotogrāfijas | Video | Noderīgi | FAQ | Memberlist | Today's Posts | Meklēt | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Pieredzes apmaiņa Dalīties pieredzē par nedalāmība Universitātes un nedalāmība svētību. |
| Quick News |
| Welcome to Global nedalāmība community!
Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar:
Forum Home,
Sociālajām grupām,
Blogs,
Raksti,
Fotogrāfijas,
Video,
Video Search,
Contact Us,
FAQ ,
Statistiku.
Have fun un justies tiešām vēlama community!
|
Pieredzes apmaiņa |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
Hearing VoicesHello everyone. Man ir bijusi pāris pieredzes, un man bija jautājums, ko jūs visi domāja. Vairākas reizes vakar, man stāvēja manā virtuvē un es dzirdēju, vīriešu balsis runājot. Viņi nebija runāt skaļi man pietika dzirdēt to, ko viņi saka, tikai skaņas viņu balsis. Tā nav izdala ļaunums VIBE, bet tas bija izjaukt man mazliet. Es neesmu izmantot dzirdes bezķermenisko balsis. Ko jūs domājat, ka šis, iespējams, ir vai domāts?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) | |||
|
Loceklis
Senior Member
|
|
|
Hello everyone. Man ir bijusi pāris pieredzes, un man bija jautājums, ko jūs visi domāja. Vairākas reizes vakar, man stāvēja manā virtuvē un es dzirdēju, vīriešu balsis runājot. Viņi nebija runāt skaļi man pietika dzirdēt to, ko viņi saka, tikai skaņas viņu balsis. Tā nav izdala ļaunums VIBE, bet tas bija izjaukt man mazliet. Es neesmu izmantot dzirdes bezķermenisko balsis. Ko jūs domājat, ka šis, iespējams, ir vai domāts?
|

|
|
#3 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesWow, Asreal. Tas ir forši! I'd love to jāspēj sazināties ar mirušajiem, kas vidē. EarthKat, es esmu nāksies izpētīt jūsu sadaļā. Mani interesē jaunattīstības MY psihiskās spējas, ja man tādi ir. Lai gan es ticu, ka cilvēki tika dotas spējas, mēs varam attīstīties, ja mēs "mācības" ir pietiekami.
|
||
|
|
|
| Pēc Lietotājs saka Paldies Shadrack Par šo noderīgo Post: |
EarthKat29 (06-01-2009)
|
|
|
#4 (Permalink) | |||
|
Loceklis
Senior Member
|
|
|
Wow, Asreal. Tas ir forši! I'd love to jāspēj sazināties ar mirušajiem, kas vidē. EarthKat, es esmu nāksies izpētīt jūsu sadaļā. Mani interesē jaunattīstības MY psihiskās spējas, ja man tādi ir. Lai gan es ticu, ka cilvēki tika dotas spējas, mēs varam attīstīties, ja mēs "mācības" ir pietiekami.
|

|
|
#5 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesEs gribētu dzirdēt vairāk par šo tieši tāds pats. Varbūt es esmu vēl miega kā labi. Tas tikai bugs mani tad, ka es nevaru darīt lietas ārpus tās, piemēram, es tikai gribu teikt "Speak up", bet neviens nav klausīšanās.
|
|
|
|
#6 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesEs zinu, ko jūs domājāt Tomkin. Vienīgais, es gribētu ievērot piesardzību, lai gan es mīlu, lai varētu runāt ar mirušajiem, kā vidēja, atcerieties, ka tie visi bija cilvēka too. Ja viņi nav kļuvuši par daļu no nedalāmība, tās joprojām ir nekļūdīgs un runāt no tajā pašā vietā viņi, kad viņi vēl bija šajā plaknē. Man joprojām patīk runāt ar viņiem though. Tas nebūtu tik cool, lai sarunātos ar Pilsoņu kara karavīrs vai pionieri, kas gāja pāri ASV jaunu dzīvi? Nu, anyway, es plānoju izmantot šo spēju visu varu.
|
||
|
|
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesMan nav runas, bet jautājums ir, es domāju, ka es nevaru dzirdēt jautājumus. Es domāju, ka būtu nepieciešami vairāk praksi, bet tā kā es varu gandrīz darīt kaut ko, un tad tās aizgāja instant.
|
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesMan tas būtu apgrūtinoši. Es ceru, ka jūs varētu attīstīt spēju turpmāku Tomkin un tas ļaus jums dzirdēt, ko jūs varat. Tas ir super traucējumiem, lai varētu dzirdēt balsis, taču ne to, ko viņi saka!
|
||
|
|
|
|
|
#9 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesLielākā daļa no reizes es esmu ievērojis, tas tiek darīts tās vienu no trim lietām, jaunu māju Es (manu pašas vai kāds es zinu), pie vietas vai runājot par personu, kas nesen pieņemts vai tās laikā nejauši nepāra laiks manā dzīvē kur lietas ir visvairāk "out of sync".
|
|
![]() |