|
|
|
|||||||
| Registruotis | Dienoraščiai | Straipsniai | Nuotraukos | Vaizdo | Gėrybės | DUK | Vartotojai | Šiandien Žinutės | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Pokalbių Kambarys |
| Dalijimasis patirtimi Pasidalinkite savo patirtimi vienybės universitetas Išskirtinis ir palaiminimas. |
| Greita Naujienos |
| Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi!
Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti:
Forum Home,
Socialines grupes,
Dienoraščiai,
Straipsniai,
Nuotraukos,
Vaizdo,
Video Search,
Kontaktai,
DUK ,
Statistika.
Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!
|
Dalijimasis patirtimi |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Žymos |
![]() |
|
|
LinkBack | Temos įrankiai | Display Modes |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Hearing VoicesHello everyone. Turėjau patirties pora, ir man buvo įdomu, ką jūs visi galvojome. Kelis kartus vakar, aš stovėjo mano virtuvėje ir aš girdėjau, vyrų balsus kalbame. Jie nebuvo pakankamai garsiai kalbėti už mane išgirsti, ką jie sako, tiesiog jų balsas garsą. Ji nesuteikė ne bloga nuojauta, bet ji susinervinti man truputį. Nesu naudojamas klausos Bezcielesny balsus. Ką manote apie tai galėjo būti arba reiškė?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) | |||
|
Valstybės
Pretorionas
|
|
|
Hello everyone. Turėjau patirties pora, ir man buvo įdomu, ką jūs visi galvojome. Kelis kartus vakar, aš stovėjo mano virtuvėje ir aš girdėjau, vyrų balsus kalbame. Jie nebuvo pakankamai garsiai kalbėti už mane išgirsti, ką jie sako, tiesiog jų balsas garsą. Ji nesuteikė ne bloga nuojauta, bet ji susinervinti man truputį. Nesu naudojamas klausos Bezcielesny balsus. Ką manote apie tai galėjo būti arba reiškė?
|

|
|
#3 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Hearing VoicesOho, Asreal. Tai yra cool! Norėčiau, kad būtų galima bendrauti su kritusių būti terpė. EarthKat, I'm going to turi tyrinėti savo skyrių. I'm interested besivystančiose MANO psichikos galimybes, jei man kiltų. Nors aš manau, kad žmonėms buvo suteikta gebėjimų, kad mes galime sukurti, jeigu mes "naudotis" pakanka.
|
||
|
|
|
| Šis vartotojas Says Dėkojame Shadrack Už šią naudingą Post: |
EarthKat29 (06-01-2009)
|
|
|
#4 (Permalink) | |||
|
Valstybės
Pretorionas
|
|
|
Oho, Asreal. Tai yra cool! Norėčiau, kad būtų galima bendrauti su kritusių būti terpė. EarthKat, I'm going to turi tyrinėti savo skyrių. I'm interested besivystančiose MANO psichikos galimybes, jei man kiltų. Nors aš manau, kad žmonėms buvo suteikta gebėjimų, kad mes galime sukurti, jeigu mes "naudotis" pakanka.
|

|
|
#5 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Hearing VoicesNorėčiau išgirsti daugiau apie tai tik pats. Gal aš vis dar miega taip pat. It just bugs me tad, kad aš negaliu padaryti ko iš jos kaip aš tik noriu pasakyti "Speak up", bet nė vienas klausymas.
|
|
|
|
#6 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Hearing VoicesAš žinau, ką reiškia Tomkin. Vienintelis dalykas, norėčiau elgtis atsargiai, nors aš norėčiau, kad būtų galima kalbėti kaip miręs terpė, atminkite, kad jie visi buvo per daug žmonių. Jei jie neturi tapti vienybę, jie vis dar neklystantis ir kalbėti iš toje pačioje vietoje jie padarė, kai jie dar buvo šiame lėktuve. Aš vis dar norite kalbėti su jais nors. Wouldn't it be so cool kalbėtis pilietinis karas kareivis ar pionierius, kurie plaukiojo tarp JAV į naują gyvenimą? Na, anyway, aš ketinu pasinaudoti šia galimybe viską, ką galiu.
|
||
|
|
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Hearing VoicesAš ne su kalba, bet problema yra, manau, negali girdėti klausimų. Manau, kad reikėtų daugiau praktikos, bet jos kaip galiu beveik padaryti ką nors ir tada jos juda greitai.
|
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Hearing VoicesMan tai būtų labai sudėtinga. Tikiuosi, jūs galite sukurti galimybę toliau Tomkin ir tai leis jums išgirsti, ką jūs galite. Tai turi būti itin kelia nerimą, kad būtų galima išgirsti balsų, tačiau ne ką jie sako!
|
||
|
|
|
|
|
#9 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Hearing VoicesDaugiausia kartų aš pastebėjau, kad taip atsitiktų jos vienas iš trijų dalykų, naujų namų aš (savo ar kas nors aš žinau), netoli vietos, arba kalbant apie asmenį, kuris neseniai vyko ar per atsitiktinius nelyginis laikas mano gyvenime kur viskas yra labiausiai "out of sync".
|
|
![]() |
Panašios Temos
|
||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Įstatymų leidėjų elgesį biudžeto svarstymas Prescott antradienis - Sk Shopper | Editor | Naujienos - Unitarinis Universalism | 0 | 02-15-2009 01:20 |
| Žymos |
| Temos įrankiai | |
| Display Modes | |
|
|