|
|
|
|||||||
| הרשמה | בלוגים | מאמרים | תמונות | Videos | Goodies | שאלות נפוצות | חברים | ההודעות של היום | חיפוש | ההודעות של היום | סמן פורומים כנקראו | ערוץ |
| שיתוף חוויות שתף את חוויות האחדות של אוניברסיטת ברכת האחדות. |
| מהיר חדשות |
| ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה!
גלובל האחדות קהילה היא מקום לשיתוף של מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם:
דף הבית של הפורום,
קבוצות חברתיות,
בלוגים,
מאמרים,
תמונות,
Videos,
Video Search,
צור קשר,
שאלות נפוצות ,
סטטיסטיקה.
תיהני ולהרגיש באמת בברכה לקהילה!
|
שיתוף חוויות |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| תגיות |
![]() |
|
|
LinkBack | כלי פתיל | מצבי תצוגה |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
לשמוע את הקולותשלום לכולם. היו לי כמה חוויות ואני תוהה מה היה לך כל מחשבה. כמה פעמים אתמול, עמדתי במטבח שלי ואני שמעתי את קולות האנשים מדברים. הם לא דיברו בקול רם מספיק לי לשמוע מה הם אומרים, רק צליל קולם. זה לא נותן את האווירה הרעה, אבל זה לא לבלבל אותי קצת. אני לא רגיל לשמוע קולות ערטילאית. מה אתה חושב זה יכול להיות או התכוון?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) | |||
|
חבר
חבר בכיר
|
|
|
שלום לכולם. היו לי כמה חוויות ואני תוהה מה היה לך כל מחשבה. כמה פעמים אתמול, עמדתי במטבח שלי ואני שמעתי את קולות האנשים מדברים. הם לא דיברו בקול רם מספיק לי לשמוע מה הם אומרים, רק צליל קולם. זה לא נותן את האווירה הרעה, אבל זה לא לבלבל אותי קצת. אני לא רגיל לשמוע קולות ערטילאית. מה אתה חושב זה יכול להיות או התכוון?
|

|
|
#3 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: שמיעת קולותוואו, Asreal. כי הוא מגניב! הייתי רוצה להיות מסוגל לתקשר עם המתים-להיות בינוני. EarthKat, אני אצטרך לחקור את הסעיף שלך. אני מעוניין לפתח את היכולות הנפשי שלי, אם יש לי. אם כי אני מאמין כי בני האדם קיבלו יכולות שאנחנו יכולים לפתח אם אנחנו "תרגיל" זה מספיק.
|
||
|
|
|
| להלן פרטי אומר תודה כדי Shadrack על ההודעה המועילה הזאת: |
EarthKat29 (06-01-2009)
|
|
|
#4 (Permalink) | |||
|
חבר
חבר בכיר
|
|
|
וואו, Asreal. כי הוא מגניב! הייתי רוצה להיות מסוגל לתקשר עם המתים-להיות בינוני. EarthKat, אני אצטרך לחקור את הסעיף שלך. אני מעוניין לפתח את היכולות הנפשי שלי, אם יש לי. אם כי אני מאמין כי בני האדם קיבלו יכולות שאנחנו יכולים לפתח אם אנחנו "תרגיל" זה מספיק.
|

|
|
#5 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: שמיעת קולותהייתי רוצה לשמוע יותר על זה בדיוק אותו הדבר. אולי אני עדיין ישנה גם. זה רק מעצבן אותי טיפה כי אני לא יכול לעשות את הדברים החוצה, כמו שלה אני רק רוצה לומר "קולך" אבל אף אחד לא מקשיב.
|
|
|
|
#6 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: שמיעת קולותאני יודע למה אתה מתכוון Tomkin. הדבר היחיד שאני רוצה זהירות, היא אף הייתי רוצה להיות מסוגל לדבר עם המתים כפי בינוני, זוכר שכולם היו אנושיים מדי. אם הם לא הפכו לחלק של אחדות, הם עדיין שאינו טועה ומדברים מאותו מקום שהם עשו כשהם היו עדיין על המטוס הזה. בכל זאת הייתי רוצה לדבר איתם אף. האם זה לא יהיה כל כך מגניב לדבר חייל במלחמת האזרחים או חלוץ שהלך ברחבי ארה"ב חיים חדשים? טוב, בכל אופן, אני מתכוון לממש את היכולת הזאת כל מה שאני יכול.
|
||
|
|
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: שמיעת קולותאין לי בעיות עם מדבר אבל הבעיה, אני חושב שאני לא יכול לשמוע. אני מניח שזה ידרוש יותר תרגול כמו שלה אבל אני כמעט יכול לעשות משהו ואז נעלם כהרף עין שלה.
|
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: שמיעת קולותאדם זה יהיה מתסכל. אני מקווה שאת יכולה לפתח את היכולת Tomkin נוסף זה יאפשר לך לשמוע את מה שאתה יכול. זה צריך להיות סופר מטריד כדי להיות מסוגל לשמוע את הקולות אבל לא מה הם אומרים!
|
||
|
|
|
|
|
#9 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: שמיעת קולותרוב פעמים שמתי לב לזה לקרות אחד של שלושה דברים, בית חדש אני (שלי או מישהו שאני מכיר), בסמוך למקום או מדברים על אדם אשר עבר לאחרונה או בתקופה מוזרה בחיי באקראי היכן נמצאים הדברים הכי "לא מסונכרן".
|
|
![]() |
האשכולות דומים
|
||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מחוקקים לנהל דיון בתקציב ב פרסקוט שלישי - ראשון Shopper | Editor | חדשות - יוניטריאן האוניברסליות | 0 | 02-15-2009 01:20 |
| תגיות |
| כלי פתיל | |
| מצבי תצוגה | |
|
|