|
|
|
|||||||
| Nyilvántartásban | Blogokat | Cikkekben | Photos | Video | Bónuszok | Kérdések | Memberlist | Mai hozzászólások | Keres | Mai hozzászólások | Kijelölés Fórumokat olvasottnak | Chat szoba |
| Tapasztalatcserét Ossza meg tapasztalatait Egység Egyetem és Egység Áldás. |
| Rövid News |
| Üdvözöljük a Globális Egység világában!
Globális Egység Közösség helyet megosztása kapcsolatos gondolatait és ötleteit a külső és belső változások és az átalakulás. Ha közzé szeretne regisztrálj itt. Néhány linkek kezdődnek:
Fórum kezdőlap,
Társadalmi csoportok,
Blogokat,
Cikkekben,
Photos,
Video,
Video Search,
Érdeklődjön,
Kérdések ,
Statisztikák.
Jó szórakozást, és úgy érzi, valóban üdvözölte, hogy a közösségben!
|
Tapasztalatcserét |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Címkéket |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Megjelenítési módok |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
Hangok meghallgatásHello mindenki. Nekem van egy pár a tapasztalatok és arra gondoltam, amit minden gondolat. Tegnap többször is, hogy ott álltam a konyhámban, és hallottam a férfiak hangja beszél. Őket nem beszél hangosan, hogy engem meghallgatni, mit mondanak, csak a hangját a hangjukat. Mivel nem adott ki egy rossz megérzés, de ez nem zavarta meg egy kicsit. Nem vagyok hozzászokva, hogy tárgyalásra testetlen hang. Mit gondolsz, ez volt, vagy azt jelentette?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||
|
Tagjának
Senior Member
|
|
|
Hello mindenki. Nekem van egy pár a tapasztalatok és arra gondoltam, amit minden gondolat. Tegnap többször is, hogy ott álltam a konyhámban, és hallottam a férfiak hangja beszél. Őket nem beszél hangosan, hogy engem meghallgatni, mit mondanak, csak a hangját a hangjukat. Mivel nem adott ki egy rossz megérzés, de ez nem zavarta meg egy kicsit. Nem vagyok hozzászokva, hogy tárgyalásra testetlen hang. Mit gondolsz, ez volt, vagy azt jelentette?
|

|
|
#3 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesWow, Asreal. Ez cool! Szeretném, hogy képes kommunikálni a határidő, hogy egy médium. EarthKat, megyek is, hogy vizsgálja meg a szakaszt. Érdekel a fejlődő MY pszichikai képességek, ha van ilyen. Bár azt hiszem, hogy az emberek kaptak képességeket tudjuk fejleszteni, ha "gyakorlása" is elég.
|
||
|
|
|
| A következő felhasználó Says Thank You For Shadrack, hogy ez hasznos Post: |
EarthKat29 (06-01-2009)
|
|
|
#4 (permalink) | |||
|
Tagjának
Senior Member
|
|
|
Wow, Asreal. Ez cool! Szeretném, hogy képes kommunikálni a határidő, hogy egy médium. EarthKat, megyek is, hogy vizsgálja meg a szakaszt. Érdekel a fejlődő MY pszichikai képességek, ha van ilyen. Bár azt hiszem, hogy az emberek kaptak képességeket tudjuk fejleszteni, ha "gyakorlása" is elég.
|

|
|
#5 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesSzeretném hallani erről többet mint az imént. Lehet, hogy én vagyok még alszik is. Ez csak a hibákat én egy tad, hogy nem tudom, hogy a dolgokat, mint a Csak azt akarom mondani, hogy "Hallasd a hangod", de senki sem figyel.
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesTudom, mire gondolsz Tomkin. Az egyetlen dolog, amit szeretnék elővigyázatosságra van szükség, bár én is szeretnék, hogy képes beszélni a halottak, mint médium ne feledjük, hogy mindannyian emberek is. Ha nem lesz része az Egység, még mindig hibátlan és beszél ugyanarról a helyről is tettek, amikor még ezen a gépen. Szeretnék még szeret beszélgetni velük mégis. Nem lenne annyira laza, hogy beszéljen a polgárháború katona vagy egyik úttörője, aki végigment az Egyesült Államokat, hogy egy új életet? Nos, akárhogy is, kívánok élni ezzel a képesség minden amit tehetek.
|
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesNincs kérdésekről beszélt, de a kérdés, azt hiszem, nem hallom. Azt hiszem, hogy lenne szüksége, több gyakorlatot, de mint én is majdnem ki valamit, és majd az elmúlt egy pillanat alatt.
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesEmber lenne frusztráló. Remélem tud fejlődni képes tovább Tomkin, és ez lehetővé teszi, hogy hallja, mit tudsz. , Hogy meg kell szuper zavaró ahhoz, hogy hallja a hangokat, de nem az, amit mondanak!
|
||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesA legtöbb alkalommal vettem észre, hogy ez megvalósuljon, egyike annak a három dolog, egy új házat is vagyok (saját vagy valaki én tudom), közel az a hely vagy beszélnek egy személy, aki a közelmúltban elfogadott vagy közben véletlen furcsa eset életemben ahol a dolgok most "out of sync".
|
|
![]() |