|
|
|
|||||||
| Register | Blogovi | Članci | Fotografije | Videos | Goodies | FAQ | Članstvo | Today's Posts | Pretraživanje | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Dijeljenje iskustava Podijelite svoje iskustva Oneness University i Jednost blagoslov. |
| Quick News |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa:
Forum Home,
Social Groups,
Blogovi,
Članci,
Fotografije,
Videos,
Video Search,
Kontaktirajte nas,
FAQ ,
Statistiku.
Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!
|
Dijeljenje iskustava |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Member
Junior Member
|
Hearing VoicesPozdrav svima. Ja sam imao par iskustava i Sam bio izvjedljiv što si sve mislila. Nekoliko je puta jučer, bio sam stajala u svojoj kuhinji i ja čuo muške glasove govori. Oni nisu govori dovoljno glasno da me čuju ono što im je rekao: samo zvuk svog glasa. To nije odaju zlu vibru, ali mu je zbunjivati mene malo. Ja sam ne naviknut ročište bestjelesnih glasove. Što da li vi misliti ovaj svibanj su inače značilo?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||
|
Member
Senior Member
|
|
|
Pozdrav svima. Ja sam imao par iskustava i Sam bio izvjedljiv što si sve mislila. Nekoliko je puta jučer, bio sam stajala u svojoj kuhinji i ja čuo muške glasove govori. Oni nisu govori dovoljno glasno da me čuju ono što im je rekao: samo zvuk svog glasa. To nije odaju zlu vibru, ali mu je zbunjivati mene malo. Ja sam ne naviknut ročište bestjelesnih glasove. Što da li vi misliti ovaj svibanj su inače značilo?
|

|
|
#3 (permalink) | ||
|
Member
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesWow, Asreal. To je cool! Volio bih biti u stanju komunicirati s mrtve-da bude medij. EarthKat, Im 'idući u morati istraživati svoj dio. Zanima me razvoj MOJ psihičke sposobnosti, ako imam bilo. Iako vjerujem da su ljudi bili sposobnosti s obzirom da mi može razviti ako se "vježba" to dovoljno.
|
||
|
|
|
| Nakon User Says Thank You to Shadrack Za Ovaj Koristan Post: |
EarthKat29 (06-01-2009)
|
|
|
#4 (permalink) | |||
|
Member
Senior Member
|
|
|
Wow, Asreal. To je cool! Volio bih biti u stanju komunicirati s mrtve-da bude medij. EarthKat, Im 'idući u morati istraživati svoj dio. Zanima me razvoj MOJ psihičke sposobnosti, ako imam bilo. Iako vjerujem da su ljudi bili sposobnosti s obzirom da mi može razviti ako se "vježba" to dovoljno.
|

|
|
#5 (permalink) | ||
|
Member
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesHtio bih čuti više o ovom isto. Možda sam ja još uvijek spava kao dobro. To samo mi bugove TAD da ja ne mogu napraviti stvari, poput njegove JA pravedan ištanje to ono što je kazano "progovore", ali nitko nije slušao.
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Member
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesZnam što misliš Tomkin. Jedino što želim je oprez, iako bih volio da biste mogli razgovarati s mrtvima kao medij, sjetite se da su sve ljudske previše. Ako oni nisu postali dio Jednost, oni su još uvijek nepogrešiv i govorim iz istog mjesta su činili dok su bili još uvijek na ovom avionu. Ja i dalje želite razgovarati s njima ipak. Zar ne bi bilo tako cool da razgovarate vojnik građanskog rata ili pionir koji su hodali po SAD-u novi život? Pa, ipak, ja namjeravam iskoristiti ovu mogućnost sve mogu.
|
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Member
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesJa nemam problema sa govorenje, ali pitanje je, mislim da ne mogu čuti. Mislim da će zahtijevati više prakse ali je kao da sam gotovo da možete nešto učiniti, a zatim je otišao u trenutak.
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Member
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesČovjek koji će biti frustrirajući. Nadam se da možete razviti sposobnost dalje Tomkin i ona će vam omogućiti da čujete ono što možete. To mora biti super uznemirujućih da biste mogli čuti glasove, ali ne i ono što oni govore!
|
||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | ||
|
Member
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesVećinu vremena sam primjetio ovo dogodilo jedno od tri stvari, novi sam u kuću (vlastite ili netko znam), u blizini mjesta ili govori o osobi koja je nedavno prošla ili tijekom slučajnim čudno vrijeme u mom životu gdje su stvari najviše "out of sync".
|
|
![]() |