|
|
|
|||||||
| ثبت نام | بلاگ ها | مقالات | عکس | فیلم | کننده موضوعات | پرسش و پاسخ | لیست اعضا | امروز پست | جستجو | امروز پست | علامت بفرم خوانده شده | اتاق گپ |
| اشتراک گذاشتن تجربیات اشتراک گذاشتن تجربیات خود را در دانشگاه و یگانگی یگانگی برکت. |
| اخبار شرکت |
| خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی!
جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما تنها نیاز به اینجا ثبت نام کنیدبعضی از لینک های با شروع :
صفحه نخست انجمن ها،
گروه های اجتماعی،
بلاگ ها،
مقالات،
عکس،
فیلم،
کلیپ های جستجو،
تماس با ما،
پرسش و پاسخ ،
آمار.
آیا احساس لذت و واقعا به جامعه ، استقبال!
|
اشتراک گذاشتن تجربیات |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| برچسب ها |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | حالت نمایش |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
عضو
کاربر جدید
|
شنیدن صداسلام به همه. من به حال زن و شوهر از تجربه بود و من تعجب تمام آنچه شما در نظر داشتند. بار چند روز گذشته ، من در آشپزخانه من ایستاده بود و صدای من شنیده ام مردان حرف نمی زنیم. آنها صحبت نمی کرد با صدای بلند به اندازه کافی برای من به شنیدن آنچه که گفته شد ، فقط صدای صدای آنها را. آن را انجام ندهید کردن گفتمان قرآن بد ، اما این به من دست پاچه کردن بیتی. من به شنیدن صدا disembodied استفاده نمی کنند. چه فکر می کنید این ممکن است یا به معنای؟
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||
|
عضو
عضو ارشد
|
|
|
سلام به همه. من به حال زن و شوهر از تجربه بود و من تعجب تمام آنچه شما در نظر داشتند. بار چند روز گذشته ، من در آشپزخانه من ایستاده بود و صدای من شنیده ام مردان حرف نمی زنیم. آنها صحبت نمی کرد با صدای بلند به اندازه کافی برای من به شنیدن آنچه که گفته شد ، فقط صدای صدای آنها را. آن را انجام ندهید کردن گفتمان قرآن بد ، اما این به من دست پاچه کردن بیتی. من به شنیدن صدا disembodied استفاده نمی کنند. چه فکر می کنید این ممکن است یا به معنای؟
|

|
|
#3 (permalink) | ||
|
عضو
کاربر جدید
|
پاسخ : شنیدن صداWow ، Asreal. که خنک است! خیلی دوست دارم که بتواند با یک مرده به واسطه ارتباط برقرار شود. EarthKat ، I'm رفتن به بخش خود را به اکتشاف. من به در حال توسعه توانایی های روانی علاقه من ، اگر من هیچ. اگرچه من معتقدم که انسان توانایی ها که ما می توانیم توسعه داده شد اگر ما "ورزش" از آن به اندازه کافی.
|
||
|
|
|
| پس شما نمی توانید به Shadrack برای این پست سودمند : |
EarthKat29 (06-01-2009)
|
|
|
#4 (permalink) | |||
|
عضو
عضو ارشد
|
|
|
Wow ، Asreal. که خنک است! خیلی دوست دارم که بتواند با یک مرده به واسطه ارتباط برقرار شود. EarthKat ، I'm رفتن به بخش خود را به اکتشاف. من به در حال توسعه توانایی های روانی علاقه من ، اگر من هیچ. اگرچه من معتقدم که انسان توانایی ها که ما می توانیم توسعه داده شد اگر ما "ورزش" از آن به اندازه کافی.
|

|
|
#5 (permalink) | ||
|
عضو
کاربر جدید
|
پاسخ : شنیدن صدامن می خواهم بیشتر در این شنیدن فقط همین. شاید من هنوز خواب نیز هست. این اشکالات فقط به من نی نی که من می توانم چیزها را نمی کنند ، آنها مثل من فقط میخواهم بگویم "صحبت کردن" است اما هیچ کس در حال گوش دادن است.
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
عضو
کاربر جدید
|
پاسخ : شنیدن صدامن می دانم آنچه به شما متوسط Tomkin. تنها چیزی که من می خواهم به احتیاط است ، اگر چه من دوست دارم که قادر به صحبت کردن با یک مرده به عنوان یک رسانه ، به یاد داشته باشید که همه آنها نیز انسان بودند. اگر آنها تبدیل شده اند نه بخشی از یگانگی ، آنها همچنان مصون از خطا صحبت می کنند و از همان زمانی که آنها نتوانستند آنها هنوز هم در این پرواز بودند. من هنوز می خواهم به گفتگو با آنها ، هر چند می خواهم. آیا نمی شود تا آن را داغ برای گفتگو با عمران سرباز جنگ یا پیشرو که راه رفته در سراسر ایالات متحده به یک زندگی جدید می باشد؟ خب ، به هر حال ، من قصد تمرین این تمام توانایی من می توانم.
|
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
عضو
کاربر جدید
|
پاسخ : شنیدن صدامن هیچ ، اما مسائل را با صحبت کردن مسئله ، من فکر می کنم نمی توانم این مورد بداند. من عقیده دارم که تمرین بیشتر اما نیاز خود را مانند من تقریبا باعث می شود که چیزی بیرون رفته و سپس آن را در یک لحظه.
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
عضو
کاربر جدید
|
پاسخ : شنیدن صدامرد که خسته کننده خواهد بود. من امیدوارم شما می توانید توانایی بیشتر Tomkin آن را توسعه و اجازه خواهد داد که شما را به شنیدن آنچه را شما می توانید. است که به اخلال در سوپر قادر به شنیدن این صداها را بشنوند ، اما آنچه آنها می گویند نیست!
|
||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | ||
|
عضو
کاربر جدید
|
پاسخ : شنیدن صدابسیاری از بار من متوجه این اتفاق می افتد یکی از آن سه چیز ، یک خانه جدید من در هستم (خودم یا کسی که من می دانم) ، در نزدیکی محل و یا صحبت کردن در مورد کسی که تازگی به تصویب رسید و یا در طی زمان فرد تصادفی در زندگی من ترین کارهایی که در آن "خارج از سنکرون هستند".
|
|
![]() |
تاپیک های مشابه
|
||||
| موضوع | نویسنده موضوع | تالار گفتگو | پاسخها | آخرین ارسال |
| قانونگذاران انجام دادرسی در بودجه پرسکات سه -- یکشنبه کاسب خرده فروش | Editor | خبر -- Unitarian Universalism | 0 | 02-15-2009 01:20 |
| برچسب ها |
| ابزارهای موضوع | |
| حالت نمایش | |
|
|