|
|
|
|||||||
| Registreeru | Blogid | Artiklid | Fotod | Videod | Goodies | KKK | Liikmete nimekiri | Tänased postitused | Otsima | Tänased postitused | Märgi foorumid loetuks | Chat Room |
| Kogemuste jagamine Jaga oma kogemusi ONENESS Ülikooli ja ühtsus õnnistus. |
| Kiire Uudised |
| Welcome to Global ühtsus ühenduse!
Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada:
Foorumi avaleht,
Sotsiaalsete rühmade,
Blogid,
Artiklid,
Fotod,
Videod,
Video Search,
Kontakt,
KKK ,
Statistika.
Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!
|
Kogemuste jagamine |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Sildid |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Iimi |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Kuulamine VoicesTere kõigile. Mul on olnud paar kogemusi ja ma mõtlesin, mida te kõik mõtlema. Mitu korda eile seisis minu kööki ja kuulsin meeste hääled rääkinud. Nad ei räägi piisavalt vali mind kuulata, mida nad ütlesid, ainult heli oma häält. Ta ei eritavad paha Vibe, kuid ta ei Segaduse mind natuke. Ma ei ole kasutatud ärakuulamist Ruumiiton hääli. Mis te arvate, et see võib olla või tähendas?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) | |||
|
Liige
Vanem liige
|
|
|
Tere kõigile. Mul on olnud paar kogemusi ja ma mõtlesin, mida te kõik mõtlema. Mitu korda eile seisis minu kööki ja kuulsin meeste hääled rääkinud. Nad ei räägi piisavalt vali mind kuulata, mida nad ütlesid, ainult heli oma häält. Ta ei eritavad paha Vibe, kuid ta ei Segaduse mind natuke. Ma ei ole kasutatud ärakuulamist Ruumiiton hääli. Mis te arvate, et see võib olla või tähendas?
|

|
|
#3 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Re: kuulamine VoicesVau, Asreal. See on cool! Ma armastan, et oleks võimalik suhelda surnud tuleb keskmise. EarthKat, ma lähen on uurida oma osa. Olen huvitatud arendamisel MINU selgeltnägija võimeid, kui mul on olemas. Kuigi ma ei usu, et inimesele on antud võimed, et saame arendada kui me "kasutada" seda piisavalt.
|
||
|
|
|
| Pärast User Says Thank You to Shedrack For This Useful Post: |
EarthKat29 05-31-2009, 04:44
|
|
|
#4 (Permalink) | |||
|
Liige
Vanem liige
|
|
|
Vau, Asreal. See on cool! Ma armastan, et oleks võimalik suhelda surnud tuleb keskmise. EarthKat, ma lähen on uurida oma osa. Olen huvitatud arendamisel MINU selgeltnägija võimeid, kui mul on olemas. Kuigi ma ei usu, et inimesele on antud võimed, et saame arendada kui me "kasutada" seda piisavalt.
|

|
|
#5 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Re: kuulamine VoicesTahaks kuulda veel selle nagunii. Võib-olla olen veel Magamiskotid samuti. It just bugs me tad et ma ei saa asju teha, selle nagu ma tahan öelda "Speak up", kuid keegi ei kuula.
|
|
|
|
#6 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Re: kuulamine VoicesMa tean, mida sa mõtlesid TOMKIN. Ainuke asi, mida ma tahaksin olla ettevaatlik, kuigi ma armastan, et oleks võimalik rääkida surnud kui keskmise meeles, et nad kõik olid inimeste liiga. Kui nad ei ole saanud osa ühtsus, on nad endiselt eksimatu ja rääkida ühest kohast nad tegid, kui nad olid veel sellele lennukile. Ma ikka meeldib rääkida neile küll. Kas oleks nii lahe rääkida kodusõda sõdur või pioneer, kes kõndis kogu USA uus elu? Noh, igal juhul kavatsen kasutada seda võimalust ma ei saa.
|
||
|
|
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Re: kuulamine VoicesMul ei ole küsimusi keelt, kuid küsimus on, ma arvan, et ma ei kuule. Ma arvan, et oleks vaja rohkem praktikat ei oma, nagu ma ei pea tegema midagi välja ja siis selle läinud hetkega.
|
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Re: kuulamine VoicesMees oleks heidutav. Loodan, et saate arendada võimet veelgi TOMKIN ja see võimaldab teil kuulata saab. See peab olema super häiriv oleks võimalik kuulda hääli, kuid mitte seda, mida nad ütlevad!
|
||
|
|
|
|
|
#9 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Re: kuulamine VoicesEnamik korda olen märganud seda juhtub selle üks kolm asja, uus maja olen (enda või kellegi tean) lähedal, kohas või räägi, kes hiljuti möödunud või ajal juhuslikult kummaline aeg mu elus kui asjad on kõige "välja sünkroniseerimine".
|
|
![]() |
Niit
|
||||
| Thread Starter | Foorum | Foorum | Viimane postitus | Videod - seadus Attraction |
| Seadusandjate käitumine eelarve arutelul Prescott teisipäev - P Shopper | Editor | Uudised - unitaarne Universalism | 10-03-2008 | 02-15-2009 01:20 |
| Sildid |
| Thread Tools | |
| Iimi | |
|
|