|
|
|
|||||||
| Εγγραφή | Blogs | Άρθρα | Φωτογραφίες | Βίντεο | Έξτρα | Ερωτήσεις | Μελών | Σημερινά μηνύματα | Αναζήτηση | Σημερινά μηνύματα | Mark Forums Read | Κανάλι |
| Ανταλλαγή εμπειριών Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας από Oneness Πανεπιστημίου και Oneness Blessing. |
| Quick News |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Κοινότητα είναι ένας τόπος για την ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών για την εσωτερική και εξωτερική αλλαγή και μετασχηματισμό. Για να σας θέση πρέπει να εγγραφείτε εδώ. Ορισμένες συνδέσεις για να ξεκινήσει με:
Αρχική Σελίδα Φόρουμ,
Κοινωνικές ομάδες,
Blogs,
Άρθρα,
Φωτογραφίες,
Βίντεο,
Video Search,
Επικοινωνία,
Ερωτήσεις ,
Στατιστικές.
Καλή διασκέδαση και αισθάνομαι πραγματικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κοινότητα!
|
Ανταλλαγή εμπειριών |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Ετικέτες |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Τα
Junior Member
|
Ακρόαση ΦωνέςΓεια σε όλους. Είχα ένα ζευγάρι των εμπειριών και αναρωτιόμουν τι όλα σκέψης. Αρκετές φορές χθες, Στεκόμουν στην κουζίνα μου και άκουσα φωνές των ανδρών μιλάει. Δεν μιλούσαμε αρκετά δυνατή για μένα να ακούσω τι έλεγαν, μόνο ο ήχος των φωνών τους. Δεν αναδίδουν ένα κακό vibe, αλλά το έκανε συγχύζω μου λίγο. Δεν είμαι χρησιμοποιούνται για την ακρόαση άϋλος φωνές. Τι νομίζετε ότι αυτό μπορεί να έχει ή να σημαίνει;
|
||
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) | |||
|
Τα
Ανώτερος κράτη
|
|
|
Γεια σε όλους. Είχα ένα ζευγάρι των εμπειριών και αναρωτιόμουν τι όλα σκέψης. Αρκετές φορές χθες, Στεκόμουν στην κουζίνα μου και άκουσα φωνές των ανδρών μιλάει. Δεν μιλούσαμε αρκετά δυνατή για μένα να ακούσω τι έλεγαν, μόνο ο ήχος των φωνών τους. Δεν αναδίδουν ένα κακό vibe, αλλά το έκανε συγχύζω μου λίγο. Δεν είμαι χρησιμοποιούνται για την ακρόαση άϋλος φωνές. Τι νομίζετε ότι αυτό μπορεί να έχει ή να σημαίνει;
|

|
|
#3 (Permalink) | ||
|
Τα
Junior Member
|
Re: Ακρόαση ΦωνέςWow, Asreal. Αυτό είναι cool! Θα αγαπούσα να είναι σε θέση να επικοινωνούν με τους νεκρούς, να είναι ένα μέσο. EarthKat, Πάω να πρέπει να εξερευνήσετε το τμήμα σας. Με ενδιαφέρει η ανάπτυξη MY ψυχικές ικανότητες, αν έχω κανένα. Αν και πιστεύω ότι οι άνθρωποι είχαν ικανότητες που μπορούμε να αναπτύξουμε αν "άσκηση" είναι αρκετό.
|
||
|
|
|
| Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον Shadrack για αυτό το χρήσιμο Post: |
EarthKat29 (06-01-2009)
|
|
|
#4 (Permalink) | |||
|
Τα
Ανώτερος κράτη
|
|
|
Wow, Asreal. Αυτό είναι cool! Θα αγαπούσα να είναι σε θέση να επικοινωνούν με τους νεκρούς, να είναι ένα μέσο. EarthKat, Πάω να πρέπει να εξερευνήσετε το τμήμα σας. Με ενδιαφέρει η ανάπτυξη MY ψυχικές ικανότητες, αν έχω κανένα. Αν και πιστεύω ότι οι άνθρωποι είχαν ικανότητες που μπορούμε να αναπτύξουμε αν "άσκηση" είναι αρκετό.
|

|
|
#5 (Permalink) | ||
|
Τα
Junior Member
|
Re: Ακρόαση ΦωνέςΘα ήθελα να ακούσω περισσότερα για αυτό ακριβώς το ίδιο. Ίσως είμαι ακόμη κοιμάται επίσης. Είναι απλά σφάλματα μου ένα αγοράκι που δεν μπορώ να κάνω τα πράγματα, του αρέσει θέλω μόνο να πω "Speak up", αλλά κανείς δεν ακούει.
|
|
|
|
#6 (Permalink) | ||
|
Τα
Junior Member
|
Re: Ακρόαση ΦωνέςΞέρω τι εννοείς Tomkin. Το μόνο πράγμα που θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή είναι-αν και θα ήθελα πολύ να είναι σε θέση να μιλήσει με τους νεκρούς ως μέσο, να θυμάστε ότι ήταν όλοι πολύ ανθρώπινο. Εάν δεν έχουν γίνει μέρος της ενότητας, εξακολουθούν να είναι αλάνθαστο και μιλούν από την ίδια θέση που τους έκανε όταν ήταν ακόμη σε αυτό το αεροπλάνο. Θα ήθελα ακόμη να μιλήσω για αυτούς όμως. Δεν θα ήταν τόσο δροσερό για να μιλήσετε με έναν στρατιώτη εμφύλιο πόλεμο ή πρωτοπόρος που περπάτησαν στις ΗΠΑ για μια νέα ζωή; Λοιπόν, εν πάση περιπτώσει, έχω την πρόθεση να ασκήσει αυτή την ικανότητα όλων των μπορώ.
|
||
|
|
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Τα
Junior Member
|
Re: Ακρόαση ΦωνέςΔεν έχω προβλήματα με την ομιλία, αλλά το θέμα είναι, νομίζω ότι δεν μπορώ να ακούσω. Υποθέτω ότι θα απαιτήσουν περισσότερο πρακτική της, αλλά, όπως μπορώ να κάνω κάτι σχεδόν έξω και στη συνέχεια να του πάει σε μια στιγμή.
|
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
Τα
Junior Member
|
Re: Ακρόαση ΦωνέςΟ άνθρωπος που θα ήταν απογοητευτικό. Ελπίζω ότι μπορείτε να αναπτύξετε την ικανότητα περαιτέρω Tomkin και θα σας επιτρέψει να ακούσετε τι μπορείτε. Αυτό πρέπει να είναι εξαιρετικά ανησυχητικό να είναι σε θέση να ακούσουν τις φωνές, αλλά δεν είναι αυτό που λένε!
|
||
|
|
|
|
|
#9 (Permalink) | ||
|
Τα
Junior Member
|
Re: Ακρόαση ΦωνέςΤις περισσότερες φορές έχω παρατηρήσει αυτό συμβεί ένα του τρία πράγματα, ένα νέο σπίτι μου στο (δικό μου ή κάποιον που ξέρω), κοντά σε ένα χώρο ή να μιλούν για ένα πρόσωπο που πέρασε πρόσφατα ή κατά τη διάρκεια μιας τυχαίας περίεργη φορά στη ζωή μου όπου τα πράγματα είναι πλέον «εκτός συγχρονισμού».
|
|
![]() |
Παρόμοια νήματα
|
||||
| Νήμα | Εκκινητής | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νομοθέτες διεξαγωγή προφορικής διαδικασίας του προϋπολογισμού στο Prescott Τρίτη - Κυριακή Shopper | Editor | Νέα - Μονιστής Καθολικισμός | 0 | 02-15-2009 01:20 PM |
| Ετικέτες |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|