|
|
|
|||||||
| Registrovat | Blogy | Články | Fotografie | Videa | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešní příspěvky | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Chat Místnost |
| Sdílení zkušeností Podělte se o své zkušenosti den řada lidí, váš dotaz nebo požehnání. |
| Rychlé zprávy |
| Vítejte na globální jednotu společenství!
Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek:
Forum Home,
Sociální skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videa,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Statistika.
Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!
|
Sdílení zkušeností |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | Nástroje témat | Zobrazovací módy |
|
|
#Hodnocení: (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Hearing VoicesAhoj všichni. Měl jsem pár zkušeností a mě by zajímalo, co si všichni mysleli. Několikrát včera jsem stála v kuchyni a já jsem slyšel hlasy lidí mluví. Nebyli mluví dost nahlas, abych slyšel, co říkají, jen zvuk jejich hlasů. To se nedá vypnout zlé vibrace, ale to mi trochu vyvést z míry. Nejsem zvyklý slýchat propuštěný hlasy. Co si myslíte, že to může být, nebo znamenalo?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
|
|
Ahoj všichni. Měl jsem pár zkušeností a mě by zajímalo, co si všichni mysleli. Několikrát včera jsem stála v kuchyni a já jsem slyšel hlasy lidí mluví. Nebyli mluví dost nahlas, abych slyšel, co říkají, jen zvuk jejich hlasů. To se nedá vypnout zlé vibrace, ale to mi trochu vyvést z míry. Nejsem zvyklý slýchat propuštěný hlasy. Co si myslíte, že to může být, nebo znamenalo?
|

|
|
#3 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesWow, Asreal. To je cool! Ráda bych, aby být schopen komunikovat s mrtvými-má být střední. EarthKat, budu muset prozkoumat své sekci. Mám zájem o rozvoj MY psychické schopnosti, pokud jsem žádné. Přestože věřím, že lidé dostali schopnosti, které můžeme objevit, pokud jsme "výkon" je dost.
|
||
|
|
|
| Po uživatelů říká k Shadrack Thank You For This Užitečné post: |
EarthKat29 (06-01-2009)
|
|
|
#Hodnocení: (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
|
|
Wow, Asreal. To je cool! Ráda bych, aby být schopen komunikovat s mrtvými-má být střední. EarthKat, budu muset prozkoumat své sekci. Mám zájem o rozvoj MY psychické schopnosti, pokud jsem žádné. Přestože věřím, že lidé dostali schopnosti, které můžeme objevit, pokud jsme "výkon" je dost.
|

|
|
#5 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesChtěl bych slyšet více o této úplně stejná. Možná jsem ještě spí také. Je to jen chyby mi tad, že nemohu dělat věci ven, stejně jako její Chci jen říct, "Speak up", ale nikdo neposlouchá.
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesVím, co myslíš Tomkin. Jediné, co bych chtěl varovat, je-i když bych rád, aby mohli hovořit s mrtvými jako médium, nezapomeňte, že všichni byli příliš lidské. V případě, že se nestali součástí jednoty, jsou stále neomylné a mluví ze stejného místa dělali, když byli ještě v této rovině. Já bych ještě rád si s nimi povídat ačkoli. Nebylo by to skvělé promluvit s vojákem, nebo občanské válce průkopník, který přešel na USA, aby nový život? No, mám v úmyslu využít tuto možnost vše, co mohu.
|
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesNemám problémy s mluvením, ale problém je, myslím, že neslyší. Myslím, že by vyžadoval více praxe, ale jeho, jako bych si skoro udělat něco, a pak jeho odešla v okamžiku.
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesČlověka, který by být frustrující. Doufám, že se mohou vyvinout schopnost dalšího Tomkin a to vám umožní slyšet, co můžete. To musí být super absurdní mít možnost slyšet hlasy, ale ne to, co říkají!
|
||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Hearing VoicesVětšinu doby jsem si všiml, se to stalo jednou z jejích tří věcí, nový dům jsem v (mé vlastní, nebo někoho, koho znám), v blízkosti místa, nebo mluvit o osobě, která nedávno prošla nebo při náhodné podivné době ve svém životě kde co nejvíce "ven synchronizace".
|
|
![]() |