Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...
|
|
|
|||||||
| Регистрация | Блогове | Членове | Снимки | Видео | Goodies | Често задавани въпроси | Потребители | Днешните постове | Търся | Днешните постове | Марк Форуми Прочети | Канал |
| Споделяне на опит Споделете вашия опит за единство университет и единство благословение. |
| Бързи новини |
| Добре дошли в Световния единство на Общността!
Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с:
Начало на форума,
Социални групи,
Блогове,
Членове,
Снимки,
Видео,
Video Search,
За контакти,
Често задавани въпроси ,
"Статистика".
Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!
|
Споделяне на опит |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Тагове |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Инструменти | Display Modes |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Държавите
Младши държави
|
Чуване на гласовеЗдравейте всички. Имах няколко опита и аз се чудех какво всички си мислеха. Няколко пъти вчера, стоях в кухнята и чух гласа на мъжете говорят. Те не се говори достатъчно силни, за мен да чуя това, което казваха, само звука на гласовете им. Тя не дава на разстояние едно зло настроението, но той не ме смущават малко. Аз не съм свикнал да чуем безплътен гласове. Какво мислите, че това може да са били или означаваше?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) | |||
|
Държавите
Senior Member
|
|
|
Здравейте всички. Имах няколко опита и аз се чудех какво всички си мислеха. Няколко пъти вчера, стоях в кухнята и чух гласа на мъжете говорят. Те не се говори достатъчно силни, за мен да чуя това, което казваха, само звука на гласовете им. Тя не дава на разстояние едно зло настроението, но той не ме смущават малко. Аз не съм свикнал да чуем безплътен гласове. Какво мислите, че това може да са били или означаваше?
|

|
|
#3 (Permalink) | ||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: чуване на гласовеУау, Asreal. Това е готино! Бих искал да бъде в състояние да общува с мъртвите да бъде носител. EarthKat, аз ще трябва да проучи си точка. Аз се интересувам от развиващите се МОЯТ психически способности, ако има такива. Въпреки, че аз вярвам, че хората са били дадени умения, които могат да бъдат разработени, ако ние "упражнение" е достатъчно.
|
||
|
|
|
| Следния потребител казва, благодаря ти за Shadrack За това полезно мнение: |
EarthKat29 (06-01-2009)
|
|
|
#4 (Permalink) | |||
|
Държавите
Senior Member
|
|
|
Уау, Asreal. Това е готино! Бих искал да бъде в състояние да общува с мъртвите да бъде носител. EarthKat, аз ще трябва да проучи си точка. Аз се интересувам от развиващите се МОЯТ психически способности, ако има такива. Въпреки, че аз вярвам, че хората са били дадени умения, които могат да бъдат разработени, ако ние "упражнение" е достатъчно.
|

|
|
#5 (Permalink) | ||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: чуване на гласовеБих искал да чуя повече за това само едни и същи. Може би аз съм все още спят, както добре. Той просто ме бъгове един Тад, че не може да направи нещата, като си Просто искам да кажа ", говори", но никой не слуша.
|
|
|
|
#6 (Permalink) | ||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: чуване на гласовеЗнам какво искаш да кажеш Tomkin. Единственото нещо, което бих искал да е повишено внимание-въпреки че бих искал да бъде в състояние да говори с мъртвите като среда, не забравяйте, че всички те са твърде човешки. Ако те не са станали част от единство, те все още са безпогрешен и да говори от същото място, където те направиха, когато те все още са на този самолет. Аз все още искате да говорите с тях все пак. Не би ли било страхотно да поговорим за гражданска война войник или пионер, който ходи в САЩ за нов живот? Е, така или иначе, аз възнамерявам да се възползват от тази възможност всичко, което мога.
|
||
|
|
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: чуване на гласовеИмам никакви проблеми с казано, но въпросът е, мисля, че не може да чуе. Аз предполагам, че ще изисква повече практика, но си, че мога да направя нещо почти вън и след това си отиде в един миг.
|
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: чуване на гласовеЧовекът, че ще бъде разочароващ. Надявам се, че може да се развие способността допълнително Tomkin и тя ще ви позволи да чуят това, което можеш. Това трябва да бъде супер тревожно, за да могат да чуят гласовете, но не и това, което те казват!
|
||
|
|
|
|
|
#9 (Permalink) | ||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: чуване на гласовеПовечето от времето съм забелязал това да се случи едно си от три неща, нова къща съм в (моя или някой, аз знам), близо до мястото, или става въпрос за човек, който наскоро премина или по време на случаен странно път в живота ми , където нещата са най-"в синхрон".
|
|
![]() |
Подобни Теми
|
||||
| Нишка | Thread начинаещи | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Законодателен поведение бюджета на съдебното заседание в Прескот вторник - нд клиент | Editor | Новини - Unitarian универсализъм | 0 | 02-15-2009 01:20 ч. |
| Тагове |
| Thread Инструменти | |
| Display Modes | |
|
|