|
|
|
|||||||
| Regjistrohu | Blogs | Artikuj | Photos | Videos | Goodies | FAQ | Anëtarëve | Today's Posts | Kërkimi | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Shkëmbimin e përvojave Share your përvojat e Universitetit dhe Filma Filma bekim. |
| Mirë se vini në Antarevė Global! |
| Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të
register here . Disa lidhjet për te filluar me:Forum Home
,Social Groups
,Social Groups
BlogsSocial Groups
ArtikujSocial Groups
PhotosSocial Groups
VideosSocial Groups
,Social Groups
,Social Groups
FAQ Social Groups
Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!
Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar
|
Shkëmbimin e përvojave |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Threads: |
![]() |
|
|
Thread Tools | 11-11-2008, 10:10 | Display Modes |
|
|
119 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Anëtar
|
Re: Zëra Hearing yeah, l nuk e dinë se janë të vërtetë në formë të njeriut dhe janë të gjallë I do plan të kërkuar së shpejti, ndjehem se kam nevojë për të marrë plotësisht mbi Frika. Edhe pse unë kam qenë duke punuar për këtë dhe reagimi im që të shkakton është si natën dhe ditën (btw DejaVu ka qenë gjatë gjithë ditës dhe vetëm e kishte shkruar atë ndërsa fjalia e fundit). Unë dua të them Im rreth 85% -90% atje, por që 10% apo më shumë është ende duke u sheshuar. Unë dua t'i drejtohen atyre për transferimin kur unë mund të them me besim: "Unë jam 100% i gatshëm." Udhëzon e mia janë nudging mua për të arritur atje së shpejti. Këto guys (udhëzon shpirtërore) kanë një ndjenjë mjaft e humorit, ju e dini. |
||
|
|
|
![]() |
Fije
|
||||
| Nismėtari | Forum | Forum | Last Post | News - Shpirtërore |
| Ligjvënësit sjellje dëgjimit të buxhetit në Prescott e martë - Sun Shopper | Editor | News - Unitarian universalizmit | 10:00 | 02-15-2009 01:20 |
| Threads: |
| 11-11-2008, 10:10 | |
| Display Modes | |
|
|