Global Oneness Community          
Automatic Translations bërë nga Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Filma Community > Filma kryesore > Shkëmbimin e përvojave
Regjistrohu Blogs Artikuj Photos Videos Goodies FAQ Anëtarëve Today's Posts Kërkimi Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Shkëmbimin e përvojave Share your përvojat e Universitetit dhe Filma Filma bekim.

Mirë se vini në Antarevė Global!
Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të register here . Disa lidhjet për te filluar me:Forum Home ,Social Groups ,Social Groups BlogsSocial Groups ArtikujSocial Groups PhotosSocial Groups VideosSocial Groups ,Social Groups ,Social Groups FAQ Social Groups Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit! Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar

Tags

Shkëmbimin e përvojave

Threads:
, Dëgjimi Social Groups Voices
, Dëgjimi Social Groups Voices Social Groups

Reply

Thread Tools 11-11-2008, 10:10 Display Modes
Old 07-03-2009, 07:35   119 permalink)Admin
Anëtar
Anëtar
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Blog Entries: (
Phoenixflame is on a distinguished road

Re: Zëra Hearing

yeah, l nuk e dinë se janë të vërtetë në formë të njeriut dhe janë të gjallë I do plan të kërkuar së shpejti, ndjehem se kam nevojë për të marrë plotësisht mbi Frika. Edhe pse unë kam qenë duke punuar për këtë dhe reagimi im që të shkakton është si natën dhe ditën (btw DejaVu ka qenë gjatë gjithë ditës dhe vetëm e kishte shkruar atë ndërsa fjalia e fundit). Unë dua të them Im rreth 85% -90% atje, por që 10% apo më shumë është ende duke u sheshuar. Unë dua t'i drejtohen atyre për transferimin kur unë mund të them me besim: "Unë jam 100% i gatshëm." Udhëzon e mia janë nudging mua për të arritur atje së shpejti. Këto guys (udhëzon shpirtërore) kanë një ndjenjë mjaft e humorit, ju e dini.
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Reply

Fije
Nismėtari Forum Forum Last Post News - Shpirtërore
Ligjvënësit sjellje dëgjimit të buxhetit në Prescott e martë - Sun Shopper Editor News - Unitarian universalizmit 10:00 02-15-2009 01:20

Threads:
Dëgjimi Social Groups Voices
Dëgjimi Social Groups Voices Social Groups

11-11-2008, 10:10
Display Modes

Ju
mund të mos të hapni tema të reja Ju
mund të mos të hapni tema të reja BB code

është Mbi Smilies
janë Mbi Smilies
Kodi i Mbi Smilies
Larg Trackbacks
janë Mbi Smilies
janë Mbi Smilies
janë Mbi Smilies

. 07:28-????

, Filma Community Filma Community Filma Community -- Filma Community Përkthime Automatik

dorëzuar nga NLP-er dorëzuar nga NLP-er
Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Optimization nga
AlbaForum 3.1.0 Design by
Mished.co.uk Enter your search terms
Google