|
|
|
|||||||
| Register | Blogi | Členi | Fotografije | Video posnetki | Dobrote | FAQ | Memberlist | Today's Posts | Iskati | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Izmenjava izkušenj Delite svoje izkušnje Oneness University and Oneness Blessing. |
| Quick News |
| Dobrodošli v Global Oneness Community!
Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in idej o notranje in zunanje spremembe in transformacije. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z:
Forum Home,
Socialna Groups,
Blogi,
Členi,
Fotografije,
Video posnetki,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statistika.
Have fun in občutek res pozdravil za skupnost!
|
Izmenjava izkušenj |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#19 (permalink) | ||
|
Države
Države
|
Re: Hearing Voices Ja, l pa vedo, da so dejansko v človeški obliki in živijo Delam načrt za asking prej, menim, da se moram v celoti v Fear. Čeprav sem delal na tem in moja reakcija, da sproži je kot noč in dan (btw bili ob dejavu ves dan in prav je, da pri pisanju zadnji stavek). Hočem reči Im okoli 85% -90% tam, ampak, da je 10% ali da se še vedno zlikane ven. Rad bi jim pristop glede prenosa, ko lahko z gotovostjo reči, "Jaz sem 100% pripravljen." Moji vodniki so me nudging priti kmalu. Ti fantje (duhovni vodniki), so precej smisel za humor, veš. |
||
|
|
|
![]() |
Podobna Threads
|
||||
| Nit | Thread Starter | Forum | Odgovori | Last Post |
| Zakonodajalci ravnanje obravnavi proračuna v torek Prescott - Sun Shopper | Editor | Novice - Unitarian Univerzalizem | 0 | 02-15-2009 01:20 |
| Tags |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|