|
|
|
|||||||
| Registrul | Blog-uri | Articolele | Poze | Filme | Goodies | Intrebari frecvente | Membri Membri | Today's Posts | Căuta | Today's Posts | Marchează forumurile citite | Chat Room |
| Schimbul de experienţă Împărtăşiţi-vă experienţele de Unimii Universităţii şi Unicitatii Blessing. |
| Quick News |
| Bine aţi venit la unitatea comunitare globale!
Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu:
Forum Home,
Social Groups,
Blog-uri,
Articolele,
Poze,
Filme,
Video Search,
Contactati-ne,
Intrebari frecvente ,
Statistici.
Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!
|
Schimbul de experienţă |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Tag-uri |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Moduri de afişare |
|
|
#19 (Permalink) | ||
|
Membru
Membru
|
Re: Voices Audiere Da, ştiu că sunt, de fapt în formă umană şi sunt de viaţă I a face planul de pe cer în curând, simt că am nevoie la spre a lua pe deplin peste Frica. Deşi am fost pe acest lucru şi reacţia mea la declansatori este ca şi cum, zi şi noapte (BTW fost având DejaVu toată ziua şi doar a avut-o în timp ce scris ultima teză). Vreau să spun Im aproximativ 85% -90% acolo, dar că 10% sau astfel încât este încă în curs rezolvat. Vreau să apropiem de ele cu privire la transferul atunci când pot să spun cu încredere, "Sunt 100% gata." Ghiduri mele sunt nudging mine să ajung acolo în curând. Tipii ăştia ghiduri (spirituală) au destul de un simţ al umorului, să ştii. |
||
|
|
|
![]() |