|
|
|
|||||||
| Reģistrēties | Blogs | Raksti | Fotogrāfijas | Video | Noderīgi | FAQ | Memberlist | Today's Posts | Meklēt | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Pieredzes apmaiņa Dalīties pieredzē par nedalāmība Universitātes un nedalāmība svētību. |
| Quick News |
| Welcome to Global nedalāmība community!
Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar:
Forum Home,
Sociālajām grupām,
Blogs,
Raksti,
Fotogrāfijas,
Video,
Video Search,
Contact Us,
FAQ ,
Statistiku.
Have fun un justies tiešām vēlama community!
|
Pieredzes apmaiņa |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#19 (Permalink) | ||||||||||
|
Loceklis
Loceklis
Es esmu bijis prom no šī pavediena visvairāk diegi personisku iemeslu dēļ 3D. Lai gan tā var šķist pie reizes es esmu online es patiesi neesmu. Skatīt Es šo manu mājas lapu
Blog Entries: 1
un, kad kāds izmanto datoru, lielākā daļa laika viņi izmanto citas cilnes savā pārlūkprogrammā un atstāt šo vienu open. Sorry for my plankumains apmeklēšanu. Man patika lasa jūsu dialogu.
Pateicās 41 Times 26 Ziņojumi
|
Re: Hearing Voices yeah, l zinu tie faktiski cilvēka veidā un dzīvo Man plāns par lūgumu drīz, es jūtu, ka man ir nepieciešams, lai iegūtu pilnīgi nekā bailes. Kaut arī esmu strādājusi par šo un mana reakcija izraisa ir kā nakts un dienas (btw ir kam dejavu visu dienu un tikko bija tas, rakstot pēdējais teikums). Es gribu teikt Im aptuveni 85% -90%, bet, ka 10% vai vēl tiek izlīdzināt. Es gribu pieiet viņiem par nodošanu, ja es varu droši teikt: "Es esmu 100% gatavs." Manu norādījumu nudging es nokļūt tur drīz. Šie puiši (garīgās vadlīnijas) ir diezgan humora izjūta, jūs zināt. |
||||||||||
|
|
|
![]() |