Atrodo dar nesate užsiregistravęs mūsų bendruomenės. Norėdami užsiregistruoti, spauskite čia ...

Global Oneness Community          
Automatinis vertimas atliktas Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Išskirtinis Bendrijos > Global Išskirtinis Pagrindinis > Dalijimasis patirtimi
Registruotis Dienoraščiai Straipsniai Nuotraukos Vaizdo Gėrybės DUK Vartotojai Šiandien Žinutės Ieškoti Šiandien Žinutės Pažymėti forumus kaip skaitytus Pokalbių Kambarys

Dalijimasis patirtimi Pasidalinkite savo patirtimi vienybės universitetas Išskirtinis ir palaiminimas.

Greita Naujienos
Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi! Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti: Forum Home, Socialines grupes, Dienoraščiai, Straipsniai, Nuotraukos, Vaizdo, Video Search, Kontaktai, DUK , Statistika. Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!

Pastaba: Šis skelbimas nėra rodomas registruoti nariai

Dalijimasis patirtimi

Žymos
Temos: Klausymas , Balsai
Video: Klausymas , Balsai ,

Reply

LinkBack Temos įrankiai Display Modes
Old 07-03-2009, 07:35   #19 (Permalink)
Valstybės
Valstybės
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Vieta: Los Andželas
Blog Entries: 1
Ačiū: 41
Padėkojo 41 kartus iš 26 vietų
Phoenixflame is on a distinguished road

Re: Hearing Voices

yeah, l tai žinau, kad jie iš tikrųjų yra žmogaus pavidalu ir gyvena Man planą prašoma greičiau, jaučiu, kad man reikia gauti visiškai per Baimė. Nors aš dirbu šį, o mano reakciją sukelia tai, kaip dieną ir naktį (beje buvo atsižvelgdamas dejavu visą dieną ir tik jeigu ji Rašydamas paskutinį sakinį). Noriu pasakyti Im maždaug 85% -90% yra, bet kad 10% arba tiek, vis dar yra wyprasowano out. Noriu požiūris jiems apie perdavimą kai galiu užtikrintai pasakyti: "Aš esu pasirengęs 100%." Mano vadovai Pritraukti dėmesio man ten patekti greičiau. Šie vaikinai (dvasinių vadovų) yra gana humoro jausmą, žinote.
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Reply

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Įstatymų leidėjų elgesį biudžeto svarstymas Prescott antradienis - Sk Shopper Editor Naujienos - Unitarinis Universalism 0 02-15-2009 01:20

Žymos
Klausymas , Balsai
Klausymas , Balsai ,

Temos įrankiai
Display Modes

Siunčiamos Taisyklės
Tu negali kurti naujas temas
Tu negali rašyti atsakymus
Tu negali pašto priedai
Tu negali redaguoti savo žinutes

BB kodas yra Ant
Horoskopai yra Ant