|
|
|
|||||||
| Register | Blogovi | Članci | Fotografije | Videos | Goodies | FAQ | Članstvo | Today's Posts | Pretraživanje | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Dijeljenje iskustava Podijelite svoje iskustva Oneness University i Jednost blagoslov. |
| Quick News |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa:
Forum Home,
Social Groups,
Blogovi,
Članci,
Fotografije,
Videos,
Video Search,
Kontaktirajte nas,
FAQ ,
Statistiku.
Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!
|
Dijeljenje iskustava |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#19 (permalink) | ||
|
Member
Member
|
Re: Hearing Voices yeah, l ne znaju da su zapravo u ljudskom obliku i žive Ja ne planira uskoro na molba, osjećam da mi je potreban da bi u potpunosti preko straha. Iako sam već rade na ovom i moja reakcija na alergene je kao noć i dan (btw bio vlasništvo DéjaVu cijeli dan i samo je imao prilikom pisanja posljednja rečenica). Želim reći Im oko 85% -90% tamo, ali da je 10% ili tako da se još uvijek opeglati out. Želim im pristup o prijenosu kad ja pouzdano mogu reći: "Ja sam 100% spreman." Moji vodiči su me nudging doći uskoro. Ovi momci (duhovni vodiči) su dosta smisla za humor, you know. |
||
|
|
|
![]() |