|
|
|
|||||||
| Registreeru | Blogid | Artiklid | Fotod | Videod | Goodies | KKK | Liikmete nimekiri | Tänased postitused | Otsima | Tänased postitused | Märgi foorumid loetuks | Chat Room |
| Kogemuste jagamine Jaga oma kogemusi ONENESS Ülikooli ja ühtsus õnnistus. |
| Kiire Uudised |
| Welcome to Global ühtsus ühenduse!
Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada:
Foorumi avaleht,
Sotsiaalsete rühmade,
Blogid,
Artiklid,
Fotod,
Videod,
Video Search,
Kontakt,
KKK ,
Statistika.
Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!
|
Kogemuste jagamine |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Sildid |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Iimi |
|
|
#19 (Permalink) | ||
|
Liige
Liige
|
Re: kuulamine Voices Jah, Ma tean, et nad on tegelikult inimese vormi ja elavad Ma ei plaani küsib kohe tunnen, et mul on vaja saada täielikult üle Hirm. Kuigi olen töötanud sellel ja minu reaktsiooni vallandab on nagu öö ja päev (btw olnud võttes dejavu kogu päeva ja oli just see kirjutamise ajal viimane lause). Ma tahan öelda Im umbes 85% -90% on, kuid et 10% või nii on ikka veel lahendatud. Ma tahan läheneda neile umbes üle, kui ma saan kindlalt öelda: "Ma olen 100% valmis." Minu juhendite nudging mind sinna varsti. Need kutid (vaimne juhendid) on täiesti huumorimeel, tead. |
||
|
|
|
![]() |
Niit
|
||||
| Thread Starter | Foorum | Foorum | Viimane postitus | Videod - seadus Attraction |
| Seadusandjate käitumine eelarve arutelul Prescott teisipäev - P Shopper | Editor | Uudised - unitaarne Universalism | 10-03-2008 | 02-15-2009 01:20 |
| Sildid |
| Thread Tools | |
| Iimi | |
|
|