Zdá se, jste se ještě nezaregistrovali s naší komunitě. Pro registraci prosím klikněte zde ...

Global Oneness Community          
Automatické překlady provedené Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globální jednotu společenství > Global jednota Hlavní > Sdílení zkušeností
Registrovat Blogy Články Fotografie Videa Goodies FAQ Memberlist Dnešní příspěvky Hledat Dnešní příspěvky Označit témata jako přečtená Chat Místnost

Sdílení zkušeností Podělte se o své zkušenosti den řada lidí, váš dotaz nebo požehnání.

Rychlé zprávy
Vítejte na globální jednotu společenství! Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek: Forum Home, Sociální skupiny, Blogy, Články, Fotografie, Videa, Video Search, Kontaktujte nás, FAQ , Statistika. Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!

Poznámka: Tato reklama se nezobrazí pro registrované členy

Sdílení zkušeností

Tagy
Nitě: Slyšení , Voices
Videa: Slyšení , Voices ,

Reply

LinkBack Nástroje témat Zobrazovací módy
Old 07.03.2009, 07:35 PM   #19 (permalink)
Členské
Členské
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Místo: Los Angeles
Blog Entries: 1
Thanked 41 Times in 26 Příspěvky
Phoenixflame is on a distinguished road

Re: Hearing Voices

jo, já to vím, že jsou skutečně v lidské podobě a žije I do plánu brzy ptát, mám pocit, že musím se dostat přes plné strachu. I když jsem pracoval na tomto, a moje reakce na spouštěče, je jako noc a den (btw bylo s dejavu celý den, a to právě při psaní poslední věta). Chci říct, Im asi 85% -90% tam, ale že 10% nebo tak, je stále bezchybné. Chci, aby k nim i o převod, když mohu s jistotou říct: "Jsem 100% připraven." Moje průvodci jsou pošťuchování mi, abych se tam brzo. Tihle chlapi (duchovní průvodci) mají docela smysl pro humor, víš.
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Reply