Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...
|
|
|
|||||||
| Регистрация | Блогове | Членове | Снимки | Видео | Goodies | Често задавани въпроси | Потребители | Днешните постове | Търся | Днешните постове | Марк Форуми Прочети | Канал |
| Споделяне на опит Споделете вашия опит за единство университет и единство благословение. |
| Бързи новини |
| Добре дошли в Световния единство на Общността!
Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с:
Начало на форума,
Социални групи,
Блогове,
Членове,
Снимки,
Видео,
Video Search,
За контакти,
Често задавани въпроси ,
"Статистика".
Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!
|
Споделяне на опит |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Тагове |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Инструменти | Display Modes |
|
|
#19 (Permalink) | ||
|
Държавите
Държавите
|
Re: чуване на гласове Да, знам те са всъщност в човешка форма и са живи Аз правя план за иска по-скоро, аз чувствам, че трябва да съм напълно над Страх. Въпреки, че са работили по този въпрос и да предизвиква реакция ми е като нощ и ден (BTW са като Dejavu по цял ден и просто го е, докато пишете последно изречение). Искам да кажа Им около 85% -90% там, но, че 10%, или все още се желязо вън. Искам да ги подход за прехвърляне, когато може уверено да кажа: "Аз съм 100% готов." Моят водачи са ме nudging да отида там скоро. Тези момчета (духовните водачи) имат доста чувство за хумор, нали знаеш. |
||
|
|
|
![]() |
Подобни Теми
|
||||
| Нишка | Thread начинаещи | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Законодателен поведение бюджета на съдебното заседание в Прескот вторник - нд клиент | Editor | Новини - Unitarian универсализъм | 0 | 02-15-2009 01:20 ч. |
| Тагове |
| Thread Инструменти | |
| Display Modes | |
|
|