|
|
|
|||||||
| Реєстрація | Блоги | Статті | Фотографій | Відео | Goodies | ЧАВО | Список користувачів | Повідомлення за сьогодні | Пошук | Повідомлення за сьогодні | Всі розділи прочитані | Канал |
| Обмін досвідом Поділися своїм досвідом Єдності Університет Єдності і благословення ". |
| Короткі новини |
| Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство!
Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з:
Головна сторінка форуму,
Соціальні групи,
Блоги,
Статті,
Фотографій,
Відео,
Пошук відео,
Зв'язатися з Нами,
ЧАВО ,
Статистика.
Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!
|
Обмін досвідом |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Мітки |
![]() |
|
|
Linkback | Пристосування для нарізання | Режими дисплея |
|
|
#10 (Постійне посилання) | |||
|
Користувач
Senior Member
|
|
|
Людина, що буде складно. Сподіваюся, ви зможете розвивати здібності подальшого Tomkin і це дозволить вам почути, що ви можете. Це має бути супер тривожні щоб мати можливість чути голоси, але не те, що вони говорять!
|

| Після 3 Користувач сказав Спасибо EarthKat29 за цей пост: |
|
|
#11 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Користувач
|
Re: Hearing Voicesпозавчора ввечері, і я почув одне цікаве тоном, як "ОМ" в чоловічий голос. Це було чітко і ясно ще Didn't хотілося було з будь-якої точки поруч. Я був майже медитативне, як якщо б називати мене. Обидві мої собаки, і я подивився tward напрямок її і повернулася до Eachother. Ось wierdest боку, ми обоє відчули, схильні йти на вулицю і подивитися. Нічого не існує, але відчував присутність. Моя собака СБ за межами та не буде включений тільки дивлячись в одну сторону. Як не дивно I Dont пам'ятаю нічого після цього, це було дійсно дуже тихо. Хіба хто-небудь досвідчений щось подібне?
|
||
|
|
|
|
|
#12 (Постійне посилання) | |||
|
Користувач
Senior Member
|
|
|
позавчора ввечері, і я почув одне цікаве тоном, як "ОМ" в чоловічий голос. Це було чітко і ясно ще Didn't хотілося було з будь-якої точки поруч. Я був майже медитативне, як якщо б називати мене. Обидві мої собаки, і я подивився tward напрямок її і повернулася до Eachother. Ось wierdest боку, ми обоє відчули, схильні йти на вулицю і подивитися. Нічого не існує, але відчував присутність. Моя собака СБ за межами та не буде включений тільки дивлячись в одну сторону. Як не дивно I Dont пам'ятаю нічого після цього, це було дійсно дуже тихо. Хіба хто-небудь досвідчений щось подібне?
|

| Дякуємо тим, хто голосує в опитуванні, і я сподіваюся, що все краще в своєму житті у Христі, і все, що відвідав і читати. |
Phoenixflame 07-02-2009, 04:43 AM
|
|
|
#13 (Постійне посилання) | |||
|
Користувач
Користувач
|
|
|
Яснослухання (Відкрите слухання.)
Я відчув це раніше. Це може бути дух або Бог або щось. Може бути 5 Елементи звертається до вас. Може бути Шрі BhagavanAmma. Чи була це позитивні почуття і звуку? ![]() |
|
|
#14 (Постійне посилання) | |||
|
Користувач
Senior Member
|
|
|
Спочатку я була в шоці, такого відчуття не було на мить я почав тремтіти, але це була вібрація в тому, що викликало, тому що я відчував весь світ, не торкаючись землі ефекту.
А що це може бути, я прийшов до такого ж висновку, але я подумав, подумав сьогодні. Досліджено і reseached потім я згадала щось ... не до довго йти я happedned застрягти в друзі відразу. Вона malevalent перебуваючи у своєму будинку, після поїздки я відчула і побачила, що у мене вдома, не часто, але вона була навколо. Я запитала Архангела Михаїла, щоб допомогти позбавитися від нього. Це може бути як він розповідав мені, що це ОК зараз. Тому що я не відчуваю на всіх навколо. Але, як я думала сьогодні я відчула Шрі BhagavanAmma був голос. IM GONNA піти з моєї чуття. Я до сих пір отримують над моїм страхом програмування і раніше в той вечір я розробляв мій страх. Велике вам спасибі за вашу допомогу Awsome. |

|
|
#15 (Постійне посилання) | |||
|
Користувач
Користувач
|
Re: Hearing VoicesЦитата:
Wasn't я кажу, що негативне обличчя було або Шрі Бхагавана або АА Михайла. Я дуже Так само виділяють поваги і любові для обох сторін. Особа лівого задовго до того, я чув звук. Я тільки що згадали, що в моєї посади, тому що все це сталося приблизно в той же тижня. Але звук, який я чув, було не погано чи зло було просто дуже дивно. Я не відчував себе під загрозою в будь-якому випадку. Я був в шоці від першого, то, як я сказав, я вибіг на вулицю, щоб подивитися, що це могло бути, в спробі зрозуміти. Я Didn't біжимо від неї я побіг twards його. Пролунав звук з поза мого будинку, twards на південно-сході (я був, нарешті, вдалося локалізувати місце розташування). ![]() Повірте мені я не знав, хто Шрі Бхагаван було задовго до того я ніколи не бачив його обличчя. Ми повідомили в медитації і мрії протягом дуже довгого часу. Таким не дивно, що після мого dificult завдання, що дозволить чітко мені, мій милий друг був там, щоб дати мені свою підтримку. Я сподіваюся, що це очищає речі вгору. |
|||
|
|
|
| Цей користувач сказав Дякую Phoenixflame за цей пост: |
EarthKat29 (07-03-2009)
|
|
|
#16 (Постійне посилання) | |||
|
Користувач
Senior Member
|
|
|
Я думаю, ви отримали моє послання в той бік.
Wasn't я кажу, що негативне обличчя було або Шрі Бхагавана або АА Михайла. Я дуже Так само виділяють поваги і любові для обох сторін. Особа лівого задовго до того, я чув звук. Я тільки що згадали, що в моєї посади, тому що все це сталося приблизно в той же тижня. Але звук, який я чув, було не погано чи зло було просто дуже дивно. Я не відчував себе під загрозою в будь-якому випадку. Я був в шоці від першого, то, як я сказав, я вибіг на вулицю, щоб подивитися, що це могло бути, в спробі зрозуміти. Я Didn't біжимо від неї я побіг twards його. Пролунав звук з поза мого будинку, twards на південно-сході (я був, нарешті, вдалося локалізувати місце розташування). ![]() Повірте мені я не знав, хто Шрі Бхагаван було задовго до того я ніколи не бачив його обличчя. Ми повідомили в медитації і мрії протягом дуже довгого часу. Таким не дивно, що після мого dificult завдання, що дозволить чітко мені, мій милий друг був там, щоб дати мені свою підтримку. Я сподіваюся, що це очищає речі вгору. |

| Дякуємо тим, хто голосує в опитуванні, і я сподіваюся, що все краще в своєму житті у Христі, і все, що відвідав і читати. |
Phoenixflame (07-03-2009)
|
|
|
#17 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Користувач
|
Re: Hearing VoicesЯ нахиляє пам'ятаю точного віку, але я думаю, що мій перший реальний контакт з ним було .... Я хочу сказати, 14 або 15. Але обличчя його завжди було видінні я бачив, так як маленька дівчинка.
Я reseached його словами, У перший раз я пам'ятаю його було уві сні. Я сказав йому, що я знав, що він Бог. Ми зустрілися в космос, я летів навколо там (у сні), коли я його бачив. Він сказав щось уздовж ліній є моїм справжнім батьком (на що я зрозуміла є творцем, а не мій фактичний батько), і що коли-небудь я б відпустив мою земну родину. Крім того, що я буду шукати його, і знайти його, коли час її. Смішні ви повинні сказати, що його дружина називають Мамо, я завжди ставився до неї, як, що, оскільки її присутність була уві сні я знав, що жіноча частина боротьби з ним. |
||
|
|
|
|
|
#18 (Постійне посилання) | |||
|
Користувач
Senior Member
|
|
|
Я нахиляє пам'ятаю точного віку, але я думаю, що мій перший реальний контакт з ним було .... Я хочу сказати, 14 або 15. Але обличчя його завжди було видінні я бачив, так як маленька дівчинка.
Я reseached його словами, У перший раз я пам'ятаю його було уві сні. Я сказав йому, що я знав, що він Бог. Ми зустрілися в космос, я летів навколо там (у сні), коли я його бачив. Він сказав щось уздовж ліній є моїм справжнім батьком (на що я зрозуміла є творцем, а не мій фактичний батько), і що коли-небудь я б відпустив мою земну родину. Крім того, що я буду шукати його, і знайти його, коли час її. Смішні ви повинні сказати, що його дружина називають Мамо, я завжди ставився до неї, як, що, оскільки її присутність була уві сні я знав, що жіноча частина боротьби з ним. |

![]() |
Подібні нитки
|
||||
| Нитка | Автор теми | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Законодавці проведення слухань у бюджет Прескотт вівторок - нд Shopper | Editor | Новини - унітарна Універсалізм | 0 | 02-15-2009 01:20 PM |
| Мітки |
| Пристосування для нарізання | |
| Режими дисплея | |
|
|