Global Oneness Community          
Автоматичні переклади, виконані Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобальне співтовариство Єдності > Глобальна Єдності Головні > Обмін досвідом

Обмін досвідом Поділися своїм досвідом Єдності Університет Єдності і благословення ".

Короткі новини
Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство! Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з: Головна сторінка форуму, Соціальні групи, Блоги, Статті, Фотографій, Відео, Пошук відео, Зв'язатися з Нами, ЧАВО , Статистика. Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!

Примітка: Ця об'ява не відображається для зареєстрованих членів

Обмін досвідом

Мітки
Threads: Слухання , Голосів
Відео: Слухання , Голосів ,

Reply

Linkback Пристосування для нарізання Режими дисплея
Old 06-08-2009, 05:06 PM   #10 (Постійне посилання)
Користувач
Senior Member
Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458
Розміщення: Bossier
Поблагодарили 182 раз в 131 повідомленнях
EarthKat29 is on a distinguished road

Smile Re: Hearing Voices

Цитата:
Спочатку Написав Кіп View Post
Людина, що буде складно. Сподіваюся, ви зможете розвивати здібності подальшого Tomkin і це дозволить вам почути, що ви можете. Це має бути супер тривожні щоб мати можливість чути голоси, але не те, що вони говорять!
Чи не дзвоніть, що на сполох. Це не справедливо.

Він відомий як яснослухання почути за межами нормальних значень.

Це в людській природі, щоб ці здібності.

У нас також є ясновидіння, щоб побачити духів, Clairgustance, Clairtaxia і Clairsentience (ясна почуття.)

Подивіться на психічні здібності в цьому розділі Вікка & Witchcraft.
love333 (07-03-2009), Phoenixflame (07-04-2009) Vixzen (06-14-2009)
Old 07-01-2009, 08:20 PM   #11 (Постійне посилання)
Користувач
Користувач
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Місце: Лос-Анджелес
Записи блога: 1
Поблагодарили 41 раза в 26 повідомленнях
Phoenixflame is on a distinguished road

Re: Hearing Voices

позавчора ввечері, і я почув одне цікаве тоном, як "ОМ" в чоловічий голос. Це було чітко і ясно ще Didn't хотілося було з будь-якої точки поруч. Я був майже медитативне, як якщо б називати мене. Обидві мої собаки, і я подивився tward напрямок її і повернулася до Eachother. Ось wierdest боку, ми обоє відчули, схильні йти на вулицю і подивитися. Нічого не існує, але відчував присутність. Моя собака СБ за межами та не буде включений тільки дивлячись в одну сторону. Як не дивно I Dont пам'ятаю нічого після цього, це було дійсно дуже тихо. Хіба хто-небудь досвідчений щось подібне?
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old 07-01-2009, 09:41 PM   #12 (Постійне посилання)
Користувач
Senior Member

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Цитата:
Спочатку Написав Phoenixflame View Post
позавчора ввечері, і я почув одне цікаве тоном, як "ОМ" в чоловічий голос. Це було чітко і ясно ще Didn't хотілося було з будь-якої точки поруч. Я був майже медитативне, як якщо б називати мене. Обидві мої собаки, і я подивився tward напрямок її і повернулася до Eachother. Ось wierdest боку, ми обоє відчули, схильні йти на вулицю і подивитися. Нічого не існує, але відчував присутність. Моя собака СБ за межами та не буде включений тільки дивлячись в одну сторону. Як не дивно I Dont пам'ятаю нічого після цього, це було дійсно дуже тихо. Хіба хто-небудь досвідчений щось подібне?
Яснослухання (Відкрите слухання.)

Я відчув це раніше.

Це може бути дух або Бог або щось.

Може бути 5 Елементи звертається до вас.

Може бути Шрі BhagavanAmma.

Чи була це позитивні почуття і звуку?
Phoenixflame 07-02-2009, 04:43 AM
Old 07-02-2009, 07:04 AM   #13 (Постійне посилання)
Користувач
Користувач

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Wink Re: Hearing Voices

Цитата:
Спочатку Написав EarthKat29 View Post
Яснослухання (Відкрите слухання.)

Я відчув це раніше.

Це може бути дух або Бог або щось.

Може бути 5 Елементи звертається до вас.

Може бути Шрі BhagavanAmma.

Чи була це позитивні почуття і звуку?
Спочатку я була в шоці, такого відчуття не було на мить я почав тремтіти, але це була вібрація в тому, що викликало, тому що я відчував весь світ, не торкаючись землі ефекту.

А що це може бути, я прийшов до такого ж висновку, але я подумав, подумав сьогодні. Досліджено і reseached потім я згадала щось ... не до довго йти я happedned застрягти в друзі відразу. Вона malevalent перебуваючи у своєму будинку, після поїздки я відчула і побачила, що у мене вдома, не часто, але вона була навколо. Я запитала Архангела Михаїла, щоб допомогти позбавитися від нього. Це може бути як він розповідав мені, що це ОК зараз. Тому що я не відчуваю на всіх навколо.

Але, як я думала сьогодні я відчула Шрі BhagavanAmma був голос. IM GONNA піти з моєї чуття. Я до сих пір отримують над моїм страхом програмування і раніше в той вечір я розробляв мій страх. Велике вам спасибі за вашу допомогу Awsome.
Old 07-02-2009, 04:26 PM   #14 (Постійне посилання)
Користувач
Senior Member

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Цитата:
Спочатку я була в шоці, такого відчуття не було на мить я почав тремтіти, але це була вібрація в тому, що викликало, тому що я відчував весь світ, не торкаючись землі ефекту.

А що це може бути, я прийшов до такого ж висновку, але я подумав, подумав сьогодні. Досліджено і reseached потім я згадала щось ... не до довго йти я happedned застрягти в друзі відразу. Вона malevalent перебуваючи у своєму будинку, після поїздки я відчула і побачила, що у мене вдома, не часто, але вона була навколо. Я запитала Архангела Михаїла, щоб допомогти позбавитися від нього. Це може бути як він розповідав мені, що це ОК зараз. Тому що я не відчуваю на всіх навколо.

Але, як я думала сьогодні я відчула Шрі BhagavanAmma був голос. IM GONNA піти з моєї чуття. Я до сих пір отримують над моїм страхом програмування і раніше в той вечір я розробляв мій страх. Велике вам спасибі за вашу допомогу Awsome.
Шрі BhagavanAmma це не зло. Йому і його дружині нічого, крім чистої любові і обидва вони є освічені.

Таким чином, обличчя у неї вдома не є його або її.

BhagavanAmma не буде цього робити.

Архангела Михайла і Шрі BhagavanAmma знаємо один одного дуже близько, і вони люблять один одного дуже близько.

Шрі AmmaBhagavan любить усіх на всю планету.

Вони живуть люди, як ви і я.

Християни віри він є другим пришестям Ісуса.

Деякі християни, навіть не знаю, хто він є.

Ви знаєте, хто це право?

Шрі Бхагаван, Шрі Амма є чоловіком та дружиною.

Ви знаєте, вони живуть в Індії.

Цей орган може бути щось інше.

Просто не AmmmaBhagavan.

Я молюся йому і його дружині everynight.
Old 07-02-2009, 09:46 PM   #15 (Постійне посилання)
Користувач
Користувач

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Цитата:
Спочатку Написав EarthKat29 View Post
Шрі BhagavanAmma це не зло. Йому і його дружині нічого, крім чистої любові і обидва вони є освічені.

Таким чином, обличчя у неї вдома не є його або її.

BhagavanAmma не буде цього робити.

Архангела Михайла і Шрі BhagavanAmma знаємо один одного дуже близько, і вони люблять один одного дуже близько.

Шрі AmmaBhagavan любить усіх на всю планету.

Вони живуть люди, як ви і я.

Християни віри він є другим пришестям Ісуса.

Деякі християни, навіть не знаю, хто він є.

Ви знаєте, хто це право?

Шрі Бхагаван, Шрі Амма є чоловіком та дружиною.

Ви знаєте, вони живуть в Індії.

Цей орган може бути щось інше.

Просто не AmmmaBhagavan.

Я молюся йому і його дружині everynight.
Я думаю, ви отримали моє послання в той бік. Wasn't я кажу, що негативне обличчя було або Шрі Бхагавана або АА Михайла. Я дуже Так само виділяють поваги і любові для обох сторін. Особа лівого задовго до того, я чув звук. Я тільки що згадали, що в моєї посади, тому що все це сталося приблизно в той же тижня. Але звук, який я чув, було не погано чи зло було просто дуже дивно. Я не відчував себе під загрозою в будь-якому випадку. Я був в шоці від першого, то, як я сказав, я вибіг на вулицю, щоб подивитися, що це могло бути, в спробі зрозуміти. Я Didn't біжимо від неї я побіг twards його. Пролунав звук з поза мого будинку, twards на південно-сході (я був, нарешті, вдалося локалізувати місце розташування).

Повірте мені я не знав, хто Шрі Бхагаван було задовго до того я ніколи не бачив його обличчя. Ми повідомили в медитації і мрії протягом дуже довгого часу. Таким не дивно, що після мого dificult завдання, що дозволить чітко мені, мій милий друг був там, щоб дати мені свою підтримку.

Я сподіваюся, що це очищає речі вгору.
Цей користувач сказав Дякую Phoenixflame за цей пост:
EarthKat29 (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 05:46 PM   #16 (Постійне посилання)
Користувач
Senior Member

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Цитата:
Я думаю, ви отримали моє послання в той бік. Wasn't я кажу, що негативне обличчя було або Шрі Бхагавана або АА Михайла. Я дуже Так само виділяють поваги і любові для обох сторін. Особа лівого задовго до того, я чув звук. Я тільки що згадали, що в моєї посади, тому що все це сталося приблизно в той же тижня. Але звук, який я чув, було не погано чи зло було просто дуже дивно. Я не відчував себе під загрозою в будь-якому випадку. Я був в шоці від першого, то, як я сказав, я вибіг на вулицю, щоб подивитися, що це могло бути, в спробі зрозуміти. Я Didn't біжимо від неї я побіг twards його. Пролунав звук з поза мого будинку, twards на південно-сході (я був, нарешті, вдалося локалізувати місце розташування).

Повірте мені я не знав, хто Шрі Бхагаван було задовго до того я ніколи не бачив його обличчя. Ми повідомили в медитації і мрії протягом дуже довгого часу. Таким не дивно, що після мого dificult завдання, що дозволить чітко мені, мій милий друг був там, щоб дати мені свою підтримку.

Я сподіваюся, що це очищає речі вгору.
Гаразд, це круто.

Коли ви вперше зустрілися Шрі Бхагаван, Ви читали про нього та його дослідження
через Інтернет? Якби не ви досліджуєте його?

Дякуємо за очищення, що зі мною.

Запитайте його, ні його дружина, якщо вони будуть передані стадії Просвітництва до вас.

Його дружина, безсумнівно буде. Вона не скаже "ні" на вас. Вона важко кажу "ні" нікому коли мова йде про перенесення Просвітлення, оскільки в Індії вона згадується як до матері.

Зв'язатися з її допомогою медитації і побачити те, що вона говорить.
Phoenixflame (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 06:07 PM   #17 (Постійне посилання)
Користувач
Користувач

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Я нахиляє пам'ятаю точного віку, але я думаю, що мій перший реальний контакт з ним було .... Я хочу сказати, 14 або 15. Але обличчя його завжди було видінні я бачив, так як маленька дівчинка.

Я reseached його словами, У перший раз я пам'ятаю його було уві сні. Я сказав йому, що я знав, що він Бог. Ми зустрілися в космос, я летів навколо там (у сні), коли я його бачив. Він сказав щось уздовж ліній є моїм справжнім батьком (на що я зрозуміла є творцем, а не мій фактичний батько), і що коли-небудь я б відпустив мою земну родину. Крім того, що я буду шукати його, і знайти його, коли час її.

Смішні ви повинні сказати, що його дружина називають Мамо, я завжди ставився до неї, як, що, оскільки її присутність була уві сні я знав, що жіноча частина боротьби з ним.
Old 07-03-2009, 06:58 PM   #18 (Постійне посилання)
Користувач
Senior Member

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Цитата:
Я нахиляє пам'ятаю точного віку, але я думаю, що мій перший реальний контакт з ним було .... Я хочу сказати, 14 або 15. Але обличчя його завжди було видінні я бачив, так як маленька дівчинка.

Я reseached його словами, У перший раз я пам'ятаю його було уві сні. Я сказав йому, що я знав, що він Бог. Ми зустрілися в космос, я летів навколо там (у сні), коли я його бачив. Він сказав щось уздовж ліній є моїм справжнім батьком (на що я зрозуміла є творцем, а не мій фактичний батько), і що коли-небудь я б відпустив мою земну родину. Крім того, що я буду шукати його, і знайти його, коли час її.

Смішні ви повинні сказати, що його дружина називають Мамо, я завжди ставився до неї, як, що, оскільки її присутність була уві сні я знав, що жіноча частина боротьби з ним.
Ви знаєте, це живі люди теж не так?

Вони можуть перенести свідомої стадії Просвітництва до вас
Якщо ви попросите. Однак його рішення. Hers щедра.

Подібні нитки
Нитка Автор теми Форум Відповіді Останнє повідомлення
Законодавці проведення слухань у бюджет Прескотт вівторок - нд Shopper Editor Новини - унітарна Універсалізм 0 02-15-2009 01:20 PM

Мітки
Слухання , Голосів
Слухання , Голосів ,

Пристосування для нарізання
Режими дисплея

Правила користування
Ви не може Створювати нові теми
Ви не може Опублікувати відповіді
Ви не може Поштові вкладення
Ви не може Редагувати власні повідомлення

BB код бути На
Смайли є На