Bunu henüz bizim toplum ile kayıtlı değil gibi görünüyor. Lütfen burayı tıklayın kayıt için ...

Global Oneness Community          
Otomatik çevirileri tarafından yapılan Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Küresel Oneness Toplum > Küresel Oneness Ana > Deneyim paylaşımı
Üye ol Bloglar Makaleler Fotoğraflar Videos Hediyeler SSS Üye Bugünün Mesajlar Aramak Bugünün Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et Sohbet Odası

Deneyim paylaşımı Birliğini Üniversitesi ve Oneness Blessing Deneyimlerinizi.

Hızlı Haberler
Welcome Küresel Oneness Topluluğa! Küresel Oneness Toplum düşünce ve iç ve dış değişim ve dönüşüm hakkında fikir paylaşımı için bir yer. Size göndermek için gereken buradan kayıt olun. Bazı bağlantılar ile başlatmak için: Forum Anasayfa, Sosyal Gruplar, Bloglar, Makaleler, Fotoğraflar, Videos, Video Arama, İletişim, SSS , Istatistikleri. İyi eğlenceler ve hissediyorum gerçekten topluma memnuniyetle!

Not: Bu reklam kayıtlı üye için görüntülenen değildir

Deneyim paylaşımı

Etiketler
Konular: İşitme , Voices
Videos: İşitme , Voices ,

Reply

LinkBack Konu Araçları Ekran Modu
Old 06-08-2009, 05:06   #10 (permalink)
Üye
Kıdemli Üye
Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50
Activity: 4%Activity: 4%Activity: 4%

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458
Yer: Bossier
Teşekkür 182 Defa 131 Mesaj
EarthKat29 is on a distinguished road

Smile Re: İşitme Voices

Quote:
Originally Posted by Well, Allah'ın cezası! I missed it. Ben sadece şimdiye kadar sonrası görmedim ve çok görmek geç. Eğer tekrarı ya da belki de bir yerde ben YouTube gibi çevrimiçi bulabilmek olacak yaşayacaksın merak ediyorum? View Post
Adam sinir bozucu olacaktır. Sana daha Tomkin yeteneğini geliştirmek ve bunu yapabileceğiniz duymak izin umuyoruz. Sahip rahatsız edici ama ne söylediğini değil sesleri duymak mümkün süper olmak!
Rahatsız edici Don't call. Bu adil değil.

Normal aralık ötesinde duymak Clairaudience olarak bilinir.

Insan doğası bu yeteneklerine sahip olmaktır.

Ayrıca Clairvoyance hayaletler, Clairgustance, Clairtaxia görmek ve Clairsentience (net bir his var.)

Psişik Yetenekler de Wicca & Witchcraft bu bölümünde bakın.
09-16-2009, 01:09
love333 (07-03-2009), Phoenixflame 06-30-2009, 06:37 Vixzen (06-14-2009)
Old 07-01-2009, 08:20   #11 (permalink)
Üye
Üye
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Yer: Los Angeles
Blog Entries: 1
Teşekkür 41 Defa 26 Mesaj
Phoenixflame is on a distinguished road

Re: İşitme Voices

önceki son gece, ben gibi bir erkek sesi bir "Om" tek bir tür sesi duydum. Gibi herhangi bir yerde yakınlarındaki edilmiş gibi yüksek ve açık henüz hiç bir hissediyorum. Sanki beni aramak için neredeyse, meditative oldu. Hem benim köpek ve tward onun yönünü baktı ve birbirine baktı. Burada ikimiz de dışında gidip bakmak eğimli hissetti wierdest parçasıdır. Hiçbir şey orada, ama bir varlığı hissedildi. Benim köpek dışında oturup sadece tek bir yöne bakan gelmek olmaz. Işin garibi ben bundan sonra işitme şey hatırlıyorum dont, gerçekten çok sessizdi. Deneyimli kimse hiç bir şey benzer mi?
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old 07-01-2009, 09:41   #12 (permalink)
Üye
Kıdemli Üye

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Quote:
Originally Posted by Phoenixflame View Post
önceki son gece, ben gibi bir erkek sesi bir "Om" tek bir tür sesi duydum. Gibi herhangi bir yerde yakınlarındaki edilmiş gibi yüksek ve açık henüz hiç bir hissediyorum. Sanki beni aramak için neredeyse, meditative oldu. Hem benim köpek ve tward onun yönünü baktı ve birbirine baktı. Burada ikimiz de dışında gidip bakmak eğimli hissetti wierdest parçasıdır. Hiçbir şey orada, ama bir varlığı hissedildi. Benim köpek dışında oturup sadece tek bir yöne bakan gelmek olmaz. Işin garibi ben bundan sonra işitme şey hatırlıyorum dont, gerçekten çok sessizdi. Deneyimli kimse hiç bir şey benzer mi?
Clairaudience (şeffaf işitme.)

Bunu daha önce de yaşadım.

Bir ruh veya Tanrı falan olabilir.

5 Elements size konuşma olabilir.

Might be Sri BhagavanAmma.

Ne o, olumlu duygu ve ses?
Phoenixflame (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 07:04   #13 (permalink)
Üye
Üye

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Wink Re: İşitme Voices

Quote:
Originally Posted by EarthKat29 View Post
Clairaudience (şeffaf işitme.)

Bunu daha önce de yaşadım.

Bir ruh veya Tanrı falan olabilir.

5 Elements size konuşma olabilir.

Might be Sri BhagavanAmma.

Ne o, olumlu duygu ve ses?
Vasıl ilk I şok oldu, bu yüzden duygu değil bir an için o zaman ben titremeye başladı ama çünkü ışık bütün zemin etkisi dokunmadan değil hissetti bunun neden olma titreşim oldu.

O ben aynı sonuca geldi ne olabilir gelince, ama düşündü ve bugün düşündü. Araştırılmış ve sonra bir şey hatırladım reseached ... uzun bir bir arkadaş şaşırıp kalmış vasıl almak için happedned gitmek gecede yer. She had a malevalent evinde, hissettim ve benim evde gördüm ziyaret değil, çoğu zaman sonra varlık ama civarındaydı. Onu kurtulmak için yardımcı Başmelek istedi. Ona tamam şimdi olduğunu söylemek olabilir. Çünkü dont at all etrafında hissediyorum.

Ama bugün meditasyon Ben sesiydi Sri BhagavanAmma hissetti. Im benim bağırsak duygu ile gideceğim. Ben korku programlama üzerinden elde edilmiş ve o akşam benim korku dışarı çalışıyordu erken. Çok senin awsome yardım için teşekkür ederiz.
Old 07-02-2009, 04:26   #14 (permalink)
Üye
Kıdemli Üye

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Quote:
Vasıl ilk I şok oldu, bu yüzden duygu değil bir an için o zaman ben titremeye başladı ama çünkü ışık bütün zemin etkisi dokunmadan değil hissetti bunun neden olma titreşim oldu.

O ben aynı sonuca geldi ne olabilir gelince, ama düşündü ve bugün düşündü. Araştırılmış ve sonra bir şey hatırladım reseached ... uzun bir bir arkadaş şaşırıp kalmış vasıl almak için happedned gitmek gecede yer. She had a malevalent evinde, hissettim ve benim evde gördüm ziyaret değil, çoğu zaman sonra varlık ama civarındaydı. Onu kurtulmak için yardımcı Başmelek istedi. Ona tamam şimdi olduğunu söylemek olabilir. Çünkü dont at all etrafında hissediyorum.

Ama bugün meditasyon Ben sesiydi Sri BhagavanAmma hissetti. Im benim bağırsak duygu ile gideceğim. Ben korku programlama üzerinden elde edilmiş ve o akşam benim korku dışarı çalışıyordu erken. Çok senin awsome yardım için teşekkür ederiz.
Sri BhagavanAmma kötü değildir. Onu ve eşi ama hiçbir şey saf sevgi ve her ikisi de Aydınlanmış vardır.

So evinde taraf onu ya da değil onu.

BhagavanAmma don't ki.

Başmelek ve Sri BhagavanAmma bilmek birbirine çok yakın ve birbirine çok yakın seviyorum.

Sri AmmaBhagavan Tüm bu gezegende herkes sever.

Onlar sizin ve benim gibi insanlar yaşamaktadır.

Hıristiyanlar o mümin olan İkinci İsa'nın geliyor.

Bazı Hıristiyanlar bile kim olduğunu bilmiyorum.

Onun sağ kim olduğunu biliyor musun?

Sri Bhagavan ve Sri Amma karı koca vardır.

Siz onların Hindistan'da yaşadığını biliyorum.

Entity başka bir şey olabilir.

Sadece AmmmaBhagavan değil.

Onu ve eşi Everynight için dua ediyorum.
Old 07-02-2009, 09:46   #15 (permalink)
Üye
Üye

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Quote:
Originally Posted by EarthKat29 View Post
Sri BhagavanAmma kötü değildir. Onu ve eşi ama hiçbir şey saf sevgi ve her ikisi de Aydınlanmış vardır.

So evinde taraf onu ya da değil onu.

BhagavanAmma don't ki.

Başmelek ve Sri BhagavanAmma bilmek birbirine çok yakın ve birbirine çok yakın seviyorum.

Sri AmmaBhagavan Tüm bu gezegende herkes sever.

Onlar sizin ve benim gibi insanlar yaşamaktadır.

Hıristiyanlar o mümin olan İkinci İsa'nın geliyor.

Bazı Hıristiyanlar bile kim olduğunu bilmiyorum.

Onun sağ kim olduğunu biliyor musun?

Sri Bhagavan ve Sri Amma karı koca vardır.

Siz onların Hindistan'da yaşadığını biliyorum.

Entity başka bir şey olabilir.

Sadece AmmmaBhagavan değil.

Onu ve eşi Everynight için dua ediyorum.
Sana benim mesajı yanlış bulduk. O negatif varlık ya Sri Bhagavan veya AA Michael söyleyerek wasnt. Seni çok çok hem saygı ve sevgi tahsis var. Taraf çok önce ben sesi duydum bıraktı. Bahsettiğim benim sonrası çünkü tüm aynı hafta civarında oldu. Ama duydum ses kötü değildi ya da sadece çok garipti kötü. Ben herhangi bir şekilde tehdit gelmiyordu. Ben, ben dışarıda ne olabileceğini görmek için koştum dedim ilk başta, sonra şok oldu, bir çaba anlamak için. Ben ondan bunu twards koştum çalıştırmak daha hiç. Ses benim ev dışından, güney doğu twards geldi (Sonunda yere kesin olarak belirlemek için) başardı.

Güven bana kim Sri Bhagavan uzundu önce şimdiye kadar yüzünü gördüm biliyordu. Biz meditasyona tebliğ var ve çok uzun süre rüyalar. Bu yüzden hiç şaşırtıcı geliyor bu bana açık olan, sevgili dostum orada bana verdiği destek vermek olarak yardımcı olacağını benim en dificult görev üzerine.

Bu kadar şeyi siler umut ediyoruz.
Kullanıcı Bu Useful Post Phoenixflame için teşekkürler Says takiben:
EarthKat29 (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 05:46   #16 (permalink)
Üye
Kıdemli Üye

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Quote:
Sana benim mesajı yanlış bulduk. O negatif varlık ya Sri Bhagavan veya AA Michael söyleyerek wasnt. Seni çok çok hem saygı ve sevgi tahsis var. Taraf çok önce ben sesi duydum bıraktı. Bahsettiğim benim sonrası çünkü tüm aynı hafta civarında oldu. Ama duydum ses kötü değildi ya da sadece çok garipti kötü. Ben herhangi bir şekilde tehdit gelmiyordu. Ben, ben dışarıda ne olabileceğini görmek için koştum dedim ilk başta, sonra şok oldu, bir çaba anlamak için. Ben ondan bunu twards koştum çalıştırmak daha hiç. Ses benim ev dışından, güney doğu twards geldi (Sonunda yere kesin olarak belirlemek için) başardı.

Güven bana kim Sri Bhagavan uzundu önce şimdiye kadar yüzünü gördüm biliyordu. Biz meditasyona tebliğ var ve çok uzun süre rüyalar. Bu yüzden hiç şaşırtıcı geliyor bu bana açık olan, sevgili dostum orada bana verdiği destek vermek olarak yardımcı olacağını benim en dificult görev üzerine.

Bu kadar şeyi siler umut ediyoruz.
Oh tamam, that's cool.

İlk kez, Sri Bhagavan araya konuda onu ve onu okuyup araştırma yaptım
internet? Eğer ona araştırma wouldn't?

O kadar benimle takas için teşekkür ederiz.

Eğer size Aydınlanma aşamasında devrediliyor onu ya da eşi sorun.

Eşi mutlaka olacaktır. Hiçbir size söylemeyeceğim. She's a sert zaman Hindistan geldiğinde Aydınlanma aktarım konusunda o için anne denir hayır herkes, çünkü dışarı söyleyerek vardır.

Bize onun meditasyon ve o ne diyor bakın.
Phoenixflame (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 06:07   #17 (permalink)
Üye
Üye

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Ben doğru yaş hatırlıyorum cant, ama onunla benim ilk gerçek iletişim olduğunu düşünüyorum .... Söylemek istediğim 14 veya 15. Ama yüzü her zaman ben küçük bir kız yana gördük bir vizyon olmuştur.

Ben, onu reseached var Onu gördüğümü hatırlıyorum ilk kez bir rüya idi. Ben Tanrı olduğunu biliyordum söyledim. Biz evren içinde, etrafta orada My Dream (olarak), uçuyordu ben gördüm tanıştım. He çizgisinde bir şey (tarafından Ona olan yaratıcısı, benim gerçek babam anladı benim gerçek babası olan), ve dedi ki bir gün benim dünyevi ailenin gidelim olur. Ayrıca, onu aramak istiyorsunuz ve onu bulmak zaman onun zamanı.

O eşi Anne denir demeliyim Komik, hep ona olarak anılacaktır var, çünkü onun varlığı orada kendisine bir dişi counter parçası olduğunu biliyordu rüya idi.
Old 07-03-2009, 06:58   #18 (permalink)
Üye
Kıdemli Üye

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Quote:
Ben doğru yaş hatırlıyorum cant, ama onunla benim ilk gerçek iletişim olduğunu düşünüyorum .... Söylemek istediğim 14 veya 15. Ama yüzü her zaman ben küçük bir kız yana gördük bir vizyon olmuştur.

Ben, onu reseached var Onu gördüğümü hatırlıyorum ilk kez bir rüya idi. Ben Tanrı olduğunu biliyordum söyledim. Biz evren içinde, etrafta orada My Dream (olarak), uçuyordu ben gördüm tanıştım. He çizgisinde bir şey (tarafından Ona olan yaratıcısı, benim gerçek babam anladı benim gerçek babası olan), ve dedi ki bir gün benim dünyevi ailenin gidelim olur. Ayrıca, onu aramak istiyorsunuz ve onu bulmak zaman onun zamanı.

O eşi Anne denir demeliyim Komik, hep ona olarak anılacaktır var, çünkü onun varlığı orada kendisine bir dişi counter parçası olduğunu biliyordu rüya idi.
Siz onlar da doğru yaşayan insanlar olduğunu biliyor musunuz?

Onlar size Aydınlanma bilinçli sahne aktarabilirsiniz
Eğer sorun. Hâlâ karar. Hers cömerttir.

Benzer Threads
Iplik Thread Starter Forum Cevaplar Son Mesaj
Yasa Prescott Salı bütçe işitme kuralları - Paz Shopper Editor Haberler - Unitarian Evrenselcilik 0 02-15-2009 01:20

Etiketler
İşitme , Voices
İşitme , Voices ,

Konu Araçları
Ekran Modu

Gönderme Kuralları
Sen olmayabilir Yeni Mesaj yazma yetkiniz
Sen olmayabilir Mesaj Cevaplar
Sen olmayabilir posta ekleri
Sen olmayabilir your posts değiştir

BB kodu olmak Üzerinde
Smilies onlar Üzerinde
[IMG] kodu Üzerinde
HTML kodu şudur: Kapalı
Trackbacks onlar Üzerinde
Pingbacks onlar Üzerinde
Refbacks onlar Üzerinde

All times are GMT. Time is now 05:01.

İletişim Küresel Oneness Toplum Küresel Oneness Toplum Küresel Oneness Toplum Arşiv Küresel Oneness Toplum Üst

Otomatik çeviriler NLP tarafından teslim-ER