Изгледа да нисте регистровани са наше заједнице. За регистрацију кликните овде ...

Global Oneness Community          
Аутоматски Преводи направио Гоогле:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобална Јединство заједнице > Глобална Јединство Главни > Размену искустава

Размену искустава Поделите искуства Јединство Универзитета и Јединство благослов.

Брзо Вести
Добродошли на глобалне Једност Заједнице! Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са: Форум почетна, Социјалне групе, Блогови, Чланци, Фотографије, Видео, Видео сеарцх, Контакт, Најчешћа питања , Статистике. Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!

Напомена: Овај оглас се не приказује за регистроване чланове

Размену искустава

Тагс
Теме: Слух , Гласови
Видео: Слух , Гласови ,

Reply

ЛинкБацк Алати тхреад Приказ Модови
Old 06-08-2009, 05:06 АМ   #10 (Пермалинк)
Члан
Виши члан
Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50
Activity: 5%Activity: 5%Activity: 5%

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458
Локација: Боссиер
Хвала: 159
Захваљено 182 пута на 131 порука
EarthKat29 is on a distinguished road

Smile Одг: Слух Гласови

Куоте:
Оригиналлы постед бы Спавати View Post
Човек који би фрустрирајуће. Надам се да може да развије способност даљег Томкин и то ће вам омогућити да чујете шта можете. То мора да буде изузетно узнемирујуће да би могли да чују гласове, али не и оно што они говоре!
Не позив да се узнемирава. То није фер.

Познато је као Цлаираудиенце да чују изван нормалног домета.

То је у људској природи да имају ове способности.

Такође имамо Видовитост да виде духове, Цлаиргустанце, Цлаиртаксиа и Цлаирсентиенце (јасно осећање.)

Погледајмо Псыцхо способности у овом делу Вика и Вјештице.
05-16-2009, 05:35
EarthKat29 está offline   Reply With Quote
Након 3 Усерс саы Хвала ЕартхКат29 За Корисникове Постове
лове333 (07-03-2009), Пхоениксфламе (07-01-2009), Виксзен (06-14-2009)
Old 07-01-2009, 08:20 АМ   #11 (Пермалинк)
Члан
Члан
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Локација: Лос Анђелес
Текстова у блогу: 1
Хвала: 41
Захваљено 41 пута на 26 порука
Phoenixflame is on a distinguished road

Одг: Слух Гласови

ноћ пре последњег сам чуо један тон некако као "О" у мушки глас. Било је јасно и гласно али диднт осећам као да је од било где у близини. Скоро сам био медитативно, као да ме позива напоље. Како мој пас и ја туард погледао правац и окренуо се да погледамо еацхотхер. Овде је уиердест део смо обоје осетили склони да иду ван и изглед. Ништа није ту, али је осетио присуство. Мој пас седе напољу и не би се само гледа у једном правцу. Необично довољно запамтити шта ЈА донт расправу након тога, било је стварно мирна. Да ли је ико икада искусили нешто слично?
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old 07-01-2009, 09:41 АМ   #12 (Пермалинк)
Члан
Виши члан

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Smile Одг: Слух Гласови

Куоте:
Оригиналлы постед бы Пхоениксфламе View Post
ноћ пре последњег сам чуо један тон некако као "О" у мушки глас. Било је јасно и гласно али диднт осећам као да је од било где у близини. Скоро сам био медитативно, као да ме позива напоље. Како мој пас и ја туард погледао правац и окренуо се да погледамо еацхотхер. Овде је уиердест део смо обоје осетили склони да иду ван и изглед. Ништа није ту, али је осетио присуство. Мој пас седе напољу и не би се само гледа у једном правцу. Необично довољно запамтити шта ЈА донт расправу након тога, било је стварно мирна. Да ли је ико икада искусили нешто слично?
Цлаираудиенце (јасан слух.)

Су га пре него што сам искусио.

То може бити или дух Божји или тако нешто.

Може бити 5 елемената говори за вас.

Можда Шри БхагаванАмма.

Је позитиван осећај и звук?
(06-09-2009)
Old 07-02-2009, 07:04 ПМ   #13 (Пермалинк)
Члан
Члан

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Локација: Лос Анђелес

Wink Одг: Слух Гласови

Куоте:
Оригиналлы постед бы ЕартхКат29 View Post
Цлаираудиенце (јасан слух.)

Су га пре него што сам искусио.

То може бити или дух Божји или тако нешто.

Може бити 5 елемената говори за вас.

Можда Шри БхагаванАмма.

Је позитиван осећај и звук?
Испрва сам била у соку, тако да осећај није био ту за тренутак онда сам почео да дрхте, али је вибрација као да ју је изазвао, јер сам се осећала целе светло не додирује земљу ефекат.

Као и за оно што може да буде сам дошао до истог закључка, али сам размишљао и размишљао данас. Ресеацхед истражена и онда сам се сетио нечега ... да не идем сам дуго хаппеднед да запиње на месту преко ноћи пријатељи. Имала малевалент се у својој кући, после посете сам осетио и видео га на мој дом, не често, али је у околини. Питао сам Архангел Михаило помаже да се отараси њега. То се може рећи да ме је у реду сада. Зато ЈА донт осетити око уопште.

07-02-2009, 04:26 АМ
Old Одг: Слух Гласови   #14 (Пермалинк)
Члан
Виши члан

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Smile Испрва сам била у соку, тако да осећај није био ту за тренутак онда сам почео да дрхте, али је вибрација као да ју је изазвао, јер сам се осећала целе светло не додирује земљу ефекат.

Куоте:
Као и за оно што може да буде сам дошао до истог закључка, али сам размишљао и размишљао данас. Ресеацхед истражена и онда сам се сетио нечега ... да не идем сам дуго хаппеднед да запиње на месту преко ноћи пријатељи. Имала малевалент се у својој кући, после посете сам осетио и видео га на мој дом, не често, али је у околини. Питао сам Архангел Михаило помаже да се отараси њега. То се може рећи да ме је у реду сада. Зато ЈА донт осетити око уопште.

Али као што сам медитирао сам данас осетио Шри БхагаванАмма је глас. Ӕе им иде са мојим стомак осећај. Ја сам био превазилажење страха мог програма и раније те вечери радио сам из страха мог. Хвала вам толико за помоћ аусоме.

Шри БхагаванАмма није зло. Њега и његове жене нису ништа друго до чиста љубав и они су обоје просветљени.
Тако ентитет у својој кући није њега или њу.

БхагаванАмма не бих то.

Архангела Михаила и Шри БхагаванАмма познају веома близу и да воле једни друге врло близу.

Шри АммаБхагаван воли сви на целу ову планету.

Они су живи људи као ти и ја.

Хришћани су веровали да је Други долазак Исуса.

Неки хришћани не знају ко је он.

Знате ко је у праву је?

Шри Бхагаван и Сри Амма су муж и жена.

Знате они живе у Индији.

То лице може да буде нешто друго.

Само не АмммаБхагаван.

Молим да га и његова супруга еверынигхт.

07-02-2009, 09:46 АМ
Old Локација: Лос Анђелес   #15 (Пермалинк)
Члан
Члан

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Шри БхагаванАмма није зло. Њега и његове жене нису ништа друго до чиста љубав и они су обоје просветљени.

Куоте:
Оригиналлы постед бы ЕартхКат29 View Post
Тако ентитет у својој кући није њега или њу.

БхагаванАмма не бих то.

Архангела Михаила и Шри БхагаванАмма познају веома близу и да воле једни друге врло близу.

Шри АммаБхагаван воли сви на целу ову планету.

Они су живи људи као ти и ја.

Хришћани су веровали да је Други долазак Исуса.

Неки хришћани не знају ко је он.

Знате ко је у праву је?

Шри Бхагаван и Сри Амма су муж и жена.

Знате они живе у Индији.

То лице може да буде нешто друго.

Само не АмммаБхагаван.

Молим да га и његова супруга еверынигхт.

Мислим да сте добили моју поруку погрешан начин.
Ја уасн'т рекавши да је било негативних ентитета Шри Бхагаван или авионска Мајкл. Ја сам тако врло много су аллот поштовања и љубави за обоје. Ентитета напустио много пре него што сам чуо звук. Ја само поменути да се у мој пост, јер се све десило око исте недеље. Али, чуо сам звук није био лош или зао то је био само веома чудно. Не осећам угрожено на било који начин. Био је шокиран сам на прво, а затим као што сам рекао, сам ишла напоље да видим шта би то било, у настојању да се разумеју. Диднт покренути сам од ње сам ишла туардс га. Звук дошао из испред моје куће, туардс Соутх Еаст (напокон сам успела да нађе локацију). Вјеруј ми знао сам ко Шри Бхагаван је дуго пре него што сам икад видио његово лице. Саопштава да смо у медитацији

и снови за дуго времена. Тако да не долази као изненађење да је на мојим дифицулт задатак који би јасно ми помогне, мој драги пријатељ је био тамо да ми дају своју подршку. Надам се ово брише ствари.

Следећи корисник каже Хвала Пхоениксфламе За Корисникове Постове
07-03-2009, 05:46 АМ
ЕартхКат29 (07-03-2009)
Old Одг: Слух Гласови   #16 (Пермалинк)
Члан
Виши члан

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Smile Мислим да сте добили моју поруку погрешан начин.

Куоте:
Ја уасн'т рекавши да је било негативних ентитета Шри Бхагаван или авионска Мајкл. Ја сам тако врло много су аллот поштовања и љубави за обоје. Ентитета напустио много пре него што сам чуо звук. Ја само поменути да се у мој пост, јер се све десило око исте недеље. Али, чуо сам звук није био лош или зао то је био само веома чудно. Не осећам угрожено на било који начин. Био је шокиран сам на прво, а затим као што сам рекао, сам ишла напоље да видим шта би то било, у настојању да се разумеју. Диднт покренути сам од ње сам ишла туардс га. Звук дошао из испред моје куће, туардс Соутх Еаст (напокон сам успела да нађе локацију). Вјеруј ми знао сам ко Шри Бхагаван је дуго пре него што сам икад видио његово лице. Саопштава да смо у медитацији

и снови за дуго времена. Тако да не долази као изненађење да је на мојим дифицулт задатак који би јасно ми помогне, мој драги пријатељ је био тамо да ми дају своју подршку. Надам се ово брише ствари.

Ох добро, то је кул.
Када први пут срели Шри Бхагаван, да ли сте читали о њему и њему истраживања

на интернету? Ако не би ли га истраживања?
Хвала за чишћење која се са мном.

Питајте њега и његове жене, ако би пренос фазу просветитељства вама.

Његова жена сигурно неће. Она неће ни да вам кажем. Она је тешко не говори никоме када је у питању преношење просветитељства, јер у Индији је она назива Мајка.

Контакт њу кроз медитацију и видети шта она каже.

07-03-2009, 06:07 АМ
(06-09-2009)
Old Локација: Лос Анђелес   #17 (Пермалинк)
Члан
Члан

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Ја не могу сетити тачно година, али мислим да мој први прави контакт са њим је био .... Желим да кажем 14 или 15 година. Али, његово лице је увек била визија видјех од девојчица.

Ја сам га ресеацхед,

Сећам се први пут га видим је у сан. Рекао сам му да сам знао да је Бог. Смо се срели у космос, око лети сам тамо (у сну), када сам га видела. Он је рекао нешто дуж линије се мој прави отац (по који сам га разумео као творац, а не стварне мој отац), и да једног дана бих пустио своје земаљске породице. И да бих за њега тражи и када га пронађу своје време. Фунны треба рећи да је његова жена се зове мајка, увек сам из њу као да је, јер је њено присуство у сну Знао сам да је женско контра део њега.

07-03-2009, 06:58 АМ
Old Одг: Слух Гласови   #18 (Пермалинк)
Члан
Виши члан

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Smile Ја не могу сетити тачно година, али мислим да мој први прави контакт са њим је био .... Желим да кажем 14 или 15 година. Али, његово лице је увек била визија видјех од девојчица.

Куоте:
Ја сам га ресеацхед,

Сећам се први пут га видим је у сан. Рекао сам му да сам знао да је Бог. Смо се срели у космос, око лети сам тамо (у сну), када сам га видела. Он је рекао нешто дуж линије се мој прави отац (по који сам га разумео као творац, а не стварне мој отац), и да једног дана бих пустио своје земаљске породице. И да бих за њега тражи и када га пронађу своје време. Фунны треба рећи да је његова жена се зове мајка, увек сам из њу као да је, јер је њено присуство у сну Знао сам да је женско контра део њега.

Ви знате да су људи превише живе у праву?
Они могу да пренесу свест фазу просветитељства вама

ако питате. Ипак своју одлуку. Њен је великодушна.
Страна 2 од 3
Reply

Сличне теме
Низ Тему Започео Форум Одговора Последњи пост
Законодавац понашања буџет суђење у уторак Прескот - Нед муштерија Editor Вести - Унитариан Универзализам 0 02-15-2009 01:20 АМ

Тагс
Слух , Гласови
Слух , Гласови ,

Алати тхреад
Приказ Модови

Правила Постања
Ти не могу постављати нове теме
Ти не могу Пост одговори
Ти не могу Пост прилоге
Ти не могу едитовати ваше постове

ББ код је Укључено
Смајлији јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
[ДИР] код Укључено
ХТМЛ код је Искључено
Трацкбацк јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
Пингбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
Рефбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено

Сва времена су ГМТ. Тренутно време је 02:52.

Контакт Глобална Јединство заједнице Глобална Јединство заједнице Глобална Јединство заједнице Архива Глобална Јединство заједнице Врх

Аутоматски превод Деливеред бы НЛП-ЕР
Поуеред бы вБуллетин ® Верзија 3.8.1
Цопыригхт © 2000 - 2009, Јелсофт Ентерприсес Лтд
Мацхинес 3.1.0
Мисхед.цо.ук Ентер ыоур сеарцх термс
Google