Kjo duket se nuk i keni regjistruar akoma me komunitetin tonë. Për t'u regjistruar ju lutem klikoni këtu ...

Global Oneness Community          
Automatic Translations bërë nga Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Filma Community > Filma kryesore > Shkëmbimin e përvojave
Regjistrohu Blogs Artikuj Photos Videos Goodies FAQ Anëtarëve Today's Posts Kërkimi Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Shkëmbimin e përvojave Share your përvojat e Universitetit dhe Filma Filma bekim.

Mirë se vini në Antarevė Global!
Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të register here . Disa lidhjet për te filluar me:Forum Home ,Social Groups ,Social Groups BlogsSocial Groups ArtikujSocial Groups PhotosSocial Groups VideosSocial Groups ,Social Groups ,Social Groups FAQ Social Groups Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit! Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar

Tags

Shkëmbimin e përvojave

Threads:
, Dëgjimi Social Groups Voices
, Dëgjimi Social Groups Voices Social Groups

Reply

Thread Tools 11-11-2008, 10:10 Display Modes
Old 06-08-2009, 05:06   110 permalink)Admin
Anëtar
Senior Member
Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50
Activity: 4%Activity: 4%Activity: 4%

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458
Vendndodhja: Bossier
EarthKat29 is on a distinguished road

Smile Re: Zëra Hearing

Quote:
Originally Posted by Kip View Post
Njeriu që do të jetë frustruese. Unë shpresoj se ju mund të zhvillojnë aftësinë Tomkin më tej dhe do t'ju mundësojë të dëgjoni atë që ju mund. Kjo duhet të jetë super shqetësuese të jetë në gjendje të dëgjojnë zërat, por jo ajo që ata thonë!
Mos thirrje se shqetësuese. Kjo nuk është e drejtë.

Ajo është e njohur si Clairaudience për të dëgjuar përtej varg normale.

Kjo është në natyrën e njeriut që kanë këto aftësi.

Ne gjithashtu kemi mendjehollësi për të parë fantazmat, Clairgustance, Clairtaxia, dhe Clairsentience (ndjenjë të qartë.)

Shikoni Aftësitë psikike në këtë seksion të Wicca & Magjia.
love333 (07-03-2009), Phoenixflame (07-04-2009) Njoftim për ngjyra (06-14-2009)
Old 07-01-2009, 08:20   111 permalink)Admin
Anëtar
Anëtar
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Blog Entries: (
Phoenixflame is on a distinguished road

Re: Zëra Hearing

natë para se të fundit, kam dëgjuar vetëm një kinda ton si një "Om" në një zë mashkullor. Ishte me zë të lartë dhe qartë ende i didn't feel like it ishte nga ndonjë ku të afërt. Isha pothuajse meditues, sikur të më jashtë. Dy qen e mi dhe unë shikuar tward drejtimin e tij dhe u kthye për të parë eachother. Këtu është pjesë wierdest ne të dy mendonin prirur për të shkuar jashtë dhe të shohim. Asgjë nuk ishte atje, por një prani u ndje. Qeni im u ul jashtë dhe nuk do të vijë në një sy në një drejtim. Kaq të çuditshme, mjaft i dont mend asgjë seancë pas kësaj, ajo ishte me të vërtetë me të vërtetë i qetë. Dikush ndonjëherë ka përjetuar diçka të ngjashme?
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old 07-01-2009, 09:41   112 permalink)Admin
Anëtar
Senior Member

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Quote:
Originally Posted by Phoenixflame View Post
natë para se të fundit, kam dëgjuar vetëm një kinda ton si një "Om" në një zë mashkullor. Ishte me zë të lartë dhe qartë ende i didn't feel like it ishte nga ndonjë ku të afërt. Isha pothuajse meditues, sikur të më jashtë. Dy qen e mi dhe unë shikuar tward drejtimin e tij dhe u kthye për të parë eachother. Këtu është pjesë wierdest ne të dy mendonin prirur për të shkuar jashtë dhe të shohim. Asgjë nuk ishte atje, por një prani u ndje. Qeni im u ul jashtë dhe nuk do të vijë në një sy në një drejtim. Kaq të çuditshme, mjaft i dont mend asgjë seancë pas kësaj, ajo ishte me të vërtetë me të vërtetë i qetë. Dikush ndonjëherë ka përjetuar diçka të ngjashme?
Clairaudience (dëgjimit të qartë.)

Unë kam përjetuar më parë.

Kjo mund të jetë një frymë ose një Zoti apo diçka.

Mund të jetë 5 Elemente të folur për ju.

Mund të Sri BhagavanAmma.

A ishte ajo një ndjenjë pozitive dhe të shëndosha?
Phoenixflame (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 07:04   113 permalink)Admin
Anëtar
Anëtar

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Wink Re: Zëra Hearing

Quote:
Originally Posted by FlanHimiloe View Post
Clairaudience (dëgjimit të qartë.)

Unë kam përjetuar më parë.

Kjo mund të jetë një frymë ose një Zoti apo diçka.

Mund të jetë 5 Elemente të folur për ju.

Mund të Sri BhagavanAmma.

A ishte ajo një ndjenjë pozitive dhe të shëndosha?
Në fillim isha në shok, kështu që ndjenja nuk ishte atje për një moment pastaj kam filluar të dridhen, por ajo ishte dridhje të qenë që e ka shkaktuar atë sepse e ndjeja dritë gjithë nuk prekur efekt terren.

Sa për atë që mund të erdha në përfundim të njëjtë, por menduan dhe menduan sot. Hulumtuar dhe reseached pastaj m'u kujtua diçka ... mos gjatë një shkuar unë happedned të merrni miqtë e mbërthyer në një vend brenda natës. Ajo kishte një malevalent po në shtëpinë e saj, pas vizitës ndjeva dhe pashë se në shtëpinë time, jo shpesh, por ajo ishte rreth. Pyeta Pëllumbi ilir Michael për të ndihmuar të heqin qafe e tij. Ajo mund të jetë ai i thënë mua ishte ok tani. Sepse unë dont feel atë rreth në të gjitha.

Por, si unë sot meditated ndjeva Sri BhagavanAmma ishte zëri. Im gonna shkoni me ndjenjë time gut. Unë kam qenë duke marrë mbi programimin tim frikë dhe më parë atë mbrëmje unë u punuar nga frika ime. Thank you so much for your help awsome.
Old 07-02-2009, 04:26   114 permalink)Admin
Anëtar
Senior Member

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Quote:
Në fillim isha në shok, kështu që ndjenja nuk ishte atje për një moment pastaj kam filluar të dridhen, por ajo ishte dridhje të qenë që e ka shkaktuar atë sepse e ndjeja dritë gjithë nuk prekur efekt terren.

Sa për atë që mund të erdha në përfundim të njëjtë, por menduan dhe menduan sot. Hulumtuar dhe reseached pastaj m'u kujtua diçka ... mos gjatë një shkuar unë happedned të merrni miqtë e mbërthyer në një vend brenda natës. Ajo kishte një malevalent po në shtëpinë e saj, pas vizitës ndjeva dhe pashë se në shtëpinë time, jo shpesh, por ajo ishte rreth. Pyeta Pëllumbi ilir Michael për të ndihmuar të heqin qafe e tij. Ajo mund të jetë ai i thënë mua ishte ok tani. Sepse unë dont feel atë rreth në të gjitha.

Por, si unë sot meditated ndjeva Sri BhagavanAmma ishte zëri. Im gonna shkoni me ndjenjë time gut. Unë kam qenë duke marrë mbi programimin tim frikë dhe më parë atë mbrëmje unë u punuar nga frika ime. Thank you so much for your help awsome.
Sri BhagavanAmma nuk është e keqe. Ai dhe gruaja e tij nuk janë gjë tjetër, por dashuria e pastër dhe ata janë të dy shkolluar.

Pra, subjekti në shtëpinë e saj nuk është i tij apo të saj.

BhagavanAmma nuk do të bënin atë.

Pëllumbi ilir Michael dhe Sri BhagavanAmma njohim njëri afër të tjera shumë dhe ata e duan njëri-ngushtë të tjera shumë.

Sri AmmaBhagavan e do të gjithë në këtë planet të tërë.

Ata jetojnë njerëz si ju dhe mua.

Të krishterët janë duke besuar se ai është i dytë ardhjen e Jezusit.

Disa të krishterë nuk e di edhe kush është ai.

Ti e di që ai është i drejtë?

Sri Bhagavan dhe Sri amma janë burri dhe gruaja.

Ti e di se ata jetojnë në Indi.

Kjo njësi mund të jetë diçka tjetër.

Vetëm nuk AmmmaBhagavan.

I lutem atij dhe everynight gruan e tij.
Old 07-02-2009, 09:46   115 permalink)Admin
Anëtar
Anëtar

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Quote:
Originally Posted by FlanHimiloe View Post
Sri BhagavanAmma nuk është e keqe. Ai dhe gruaja e tij nuk janë gjë tjetër, por dashuria e pastër dhe ata janë të dy shkolluar.

Pra, subjekti në shtëpinë e saj nuk është i tij apo të saj.

BhagavanAmma nuk do të bënin atë.

Pëllumbi ilir Michael dhe Sri BhagavanAmma njohim njëri afër të tjera shumë dhe ata e duan njëri-ngushtë të tjera shumë.

Sri AmmaBhagavan e do të gjithë në këtë planet të tërë.

Ata jetojnë njerëz si ju dhe mua.

Të krishterët janë duke besuar se ai është i dytë ardhjen e Jezusit.

Disa të krishterë nuk e di edhe kush është ai.

Ti e di që ai është i drejtë?

Sri Bhagavan dhe Sri amma janë burri dhe gruaja.

Ti e di se ata jetojnë në Indi.

Kjo njësi mund të jetë diçka tjetër.

Vetëm nuk AmmmaBhagavan.

I lutem atij dhe everynight gruan e tij.
Unë mendoj se keni mesazhin tim rrugën e gabuar. I wasnt duke thënë se subjekti negativ ishte ose Bhagavan Sri apo AA Michael. Unë shumë kështu që kanë të japë respekt dhe dashuri për të dy. Njësisë majtë të gjatë përpara se të kam dëgjuar zë. Unë përmendur vetëm se në postin tim, sepse të gjitha ndodhi rreth javës së njëjtë. Por kam dëgjuar zë nuk ishte e keqe apo e keqe se ajo ishte shumë e çuditshme. Unë nuk ndihen të kërcënuar në asnjë mënyrë. Isha i tronditur në fillim, pastaj siç thashë, unë u zhvillua jashtë për të parë se çfarë ai mund të ketë qenë, në një përpjekje për të kuptuar. Unë nuk e kam drejtuar prej saj unë u twards atë. Zë erdhi nga jashtë shtëpisë sime, twards jug lindje (unë kam qenë në fund në gjendje për të identifikuar vendin).

Trust me I Sri Bhagavan e dinte se kush ishte i gjatë, para se unë kurrë pa e parë fytyrën e tij. Ne kemi komunikuar në meditim dhe ëndrrat për një kohë shumë të gjatë. Pra ajo nuk vjen si befasi që më pas në punën time dificult cili do të ndihmojë të qartë mua, shoku im i dashur ishte atje për të jepni mbështetjen e tij.

Unë shpresoj që ky hap gjërat.
Pas User Says Thank You to Phoenixflame për këtë post të dobishme:
FlanHimiloe (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 05:46   116 permalink)Admin
Anëtar
Senior Member

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Quote:
Unë mendoj se keni mesazhin tim rrugën e gabuar. I wasnt duke thënë se subjekti negativ ishte ose Bhagavan Sri apo AA Michael. Unë shumë kështu që kanë të japë respekt dhe dashuri për të dy. Njësisë majtë të gjatë përpara se të kam dëgjuar zë. Unë përmendur vetëm se në postin tim, sepse të gjitha ndodhi rreth javës së njëjtë. Por kam dëgjuar zë nuk ishte e keqe apo e keqe se ajo ishte shumë e çuditshme. Unë nuk ndihen të kërcënuar në asnjë mënyrë. Isha i tronditur në fillim, pastaj siç thashë, unë u zhvillua jashtë për të parë se çfarë ai mund të ketë qenë, në një përpjekje për të kuptuar. Unë nuk e kam drejtuar prej saj unë u twards atë. Zë erdhi nga jashtë shtëpisë sime, twards jug lindje (unë kam qenë në fund në gjendje për të identifikuar vendin).

Trust me I Sri Bhagavan e dinte se kush ishte i gjatë, para se unë kurrë pa e parë fytyrën e tij. Ne kemi komunikuar në meditim dhe ëndrrat për një kohë shumë të gjatë. Pra ajo nuk vjen si befasi që më pas në punën time dificult cili do të ndihmojë të qartë mua, shoku im i dashur ishte atje për të jepni mbështetjen e tij.

Unë shpresoj që ky hap gjërat.
Oh okay, that's cool.

Kur ju të parë u takua Sri Bhagavan, a keni lexuar rreth tij dhe kërkimin e tij
në internet? Nëse nuk do të ju kërkimit atë?

Faleminderit për pastrimin se deri me mua.

Pyetni tij apo gruaja e tij, nëse ata do të transferojë fazën e Iluminizmit për ju.

Gruaja e tij me siguri do. Ajo nuk do të thotë jo për ju. Ajo ka një kohë të vështirë duke thënë se nuk ka për këdo kur bëhet fjalë për transferim Iluminizmit, sepse në Indi ajo është referuar si Nënë.

Kontakti i saj me meditim dhe shiko se çfarë thotë ajo.
Phoenixflame (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 06:07   117 permalink)Admin
Anëtar
Anëtar

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

I cant mend moshën e saktë, por unë mendoj se kontakti im i parë me të vërtetë ishte .... Unë dua të them 14 apo 15. Por fytyra e tij ka qenë gjithmonë një vizion kam parë që nga një vajzë të vogël.

Kam reseached atë, herë të parë mbaj mend, duke parë atë ishte në një ëndërr. I tregova se e dinte se ai ishte Zot. Ne u takuan në kozmos, unë u fluturon rreth atje (në ëndërr e mia), kur pashë atë. Ai tha diçka përgjatë vijave të qenë babai im i vërtetë (nga se kam kuptuar atë duke krijues, dhe jo babai im aktual), dhe se një ditë unë do le të shkojë e familjen time në tokë. Gjithashtu se unë do të kërkuar për atë dhe për të gjetur atë kohë kur të saj.

Funny ju duhet të themi se gruaja e tij është quajtur Nënë, unë i janë referuar gjithmonë të saj si ajo, sepse prania e saj ishte në ëndërr e dija se ishte një pjesë femra në kundërshtim me atë.
Old 07-03-2009, 06:58   118 permalink)Admin
Anëtar
Senior Member

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Quote:
I cant mend moshën e saktë, por unë mendoj se kontakti im i parë me të vërtetë ishte .... Unë dua të them 14 apo 15. Por fytyra e tij ka qenë gjithmonë një vizion kam parë që nga një vajzë të vogël.

Kam reseached atë, herë të parë mbaj mend, duke parë atë ishte në një ëndërr. I tregova se e dinte se ai ishte Zot. Ne u takuan në kozmos, unë u fluturon rreth atje (në ëndërr e mia), kur pashë atë. Ai tha diçka përgjatë vijave të qenë babai im i vërtetë (nga se kam kuptuar atë duke krijues, dhe jo babai im aktual), dhe se një ditë unë do le të shkojë e familjen time në tokë. Gjithashtu se unë do të kërkuar për atë dhe për të gjetur atë kohë kur të saj.

Funny ju duhet të themi se gruaja e tij është quajtur Nënë, unë i janë referuar gjithmonë të saj si ajo, sepse prania e saj ishte në ëndërr e dija se ishte një pjesë femra në kundërshtim me atë.
Ti e di se ata janë të gjallë shumë njerëz të drejtë?

Ata mund të transferojë të vetëdijshëm për fazën e Iluminizmit për ju
në qoftë se ju kërkoni. Ende vendimin e tij. Bujar-it.

Fije
Nismėtari Forum Forum Last Post News - Shpirtërore
Ligjvënësit sjellje dëgjimit të buxhetit në Prescott e martë - Sun Shopper Editor News - Unitarian universalizmit 10:00 02-15-2009 01:20

Threads:
Dëgjimi Social Groups Voices
Dëgjimi Social Groups Voices Social Groups

11-11-2008, 10:10
Display Modes

Ju
mund të mos të hapni tema të reja Ju
mund të mos të hapni tema të reja BB code

është Mbi Smilies
janë Mbi Smilies
Kodi i Mbi Smilies
Larg Trackbacks
janë Mbi Smilies
janë Mbi Smilies
janë Mbi Smilies

. 09:05-????

, Filma Community Filma Community Filma Community -- Filma Community Përkthime Automatik

dorëzuar nga NLP-er dorëzuar nga NLP-er
Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Optimization nga
AlbaForum 3.1.0 Design by
Mished.co.uk Enter your search terms
Google