|
|
|
|||||||
| Regjistrohu | Blogs | Artikuj | Photos | Videos | Goodies | FAQ | Anëtarëve | Today's Posts | Kërkimi | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Shkëmbimin e përvojave Share your përvojat e Universitetit dhe Filma Filma bekim. |
| Mirë se vini në Antarevė Global! |
| Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të
register here . Disa lidhjet për te filluar me:Forum Home
,Social Groups
,Social Groups
BlogsSocial Groups
ArtikujSocial Groups
PhotosSocial Groups
VideosSocial Groups
,Social Groups
,Social Groups
FAQ Social Groups
Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!
Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar
|
Shkëmbimin e përvojave |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Threads: |
![]() |
|
|
Thread Tools | 11-11-2008, 10:10 | Display Modes |
|
|
110 permalink)Admin | |||
|
Anëtar
Senior Member
|
|
|
Njeriu që do të jetë frustruese. Unë shpresoj se ju mund të zhvillojnë aftësinë Tomkin më tej dhe do t'ju mundësojë të dëgjoni atë që ju mund. Kjo duhet të jetë super shqetësuese të jetë në gjendje të dëgjojnë zërat, por jo ajo që ata thonë!
|

| Pas 3 Users Say Thank You to EarthKat29 për këtë post të dobishme: |
|
|
111 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Anëtar
|
Re: Zëra Hearingnatë para se të fundit, kam dëgjuar vetëm një kinda ton si një "Om" në një zë mashkullor. Ishte me zë të lartë dhe qartë ende i didn't feel like it ishte nga ndonjë ku të afërt. Isha pothuajse meditues, sikur të më jashtë. Dy qen e mi dhe unë shikuar tward drejtimin e tij dhe u kthye për të parë eachother. Këtu është pjesë wierdest ne të dy mendonin prirur për të shkuar jashtë dhe të shohim. Asgjë nuk ishte atje, por një prani u ndje. Qeni im u ul jashtë dhe nuk do të vijë në një sy në një drejtim. Kaq të çuditshme, mjaft i dont mend asgjë seancë pas kësaj, ajo ishte me të vërtetë me të vërtetë i qetë. Dikush ndonjëherë ka përjetuar diçka të ngjashme?
|
||
|
|
|
|
|
112 permalink)Admin | |||
|
Anëtar
Senior Member
|
|
|
natë para se të fundit, kam dëgjuar vetëm një kinda ton si një "Om" në një zë mashkullor. Ishte me zë të lartë dhe qartë ende i didn't feel like it ishte nga ndonjë ku të afërt. Isha pothuajse meditues, sikur të më jashtë. Dy qen e mi dhe unë shikuar tward drejtimin e tij dhe u kthye për të parë eachother. Këtu është pjesë wierdest ne të dy mendonin prirur për të shkuar jashtë dhe të shohim. Asgjë nuk ishte atje, por një prani u ndje. Qeni im u ul jashtë dhe nuk do të vijë në një sy në një drejtim. Kaq të çuditshme, mjaft i dont mend asgjë seancë pas kësaj, ajo ishte me të vërtetë me të vërtetë i qetë. Dikush ndonjëherë ka përjetuar diçka të ngjashme?
|

| Pas User Says Thank You to EarthKat29 për këtë post të dobishme: |
Phoenixflame (07-02-2009)
|
|
|
113 permalink)Admin | |||
|
Anëtar
Anëtar
|
|
|
Clairaudience (dëgjimit të qartë.)
Unë kam përjetuar më parë. Kjo mund të jetë një frymë ose një Zoti apo diçka. Mund të jetë 5 Elemente të folur për ju. Mund të Sri BhagavanAmma. A ishte ajo një ndjenjë pozitive dhe të shëndosha? ![]() |
|
|
114 permalink)Admin | |||
|
Anëtar
Senior Member
|
|
|
Në fillim isha në shok, kështu që ndjenja nuk ishte atje për një moment pastaj kam filluar të dridhen, por ajo ishte dridhje të qenë që e ka shkaktuar atë sepse e ndjeja dritë gjithë nuk prekur efekt terren.
Sa për atë që mund të erdha në përfundim të njëjtë, por menduan dhe menduan sot. Hulumtuar dhe reseached pastaj m'u kujtua diçka ... mos gjatë një shkuar unë happedned të merrni miqtë e mbërthyer në një vend brenda natës. Ajo kishte një malevalent po në shtëpinë e saj, pas vizitës ndjeva dhe pashë se në shtëpinë time, jo shpesh, por ajo ishte rreth. Pyeta Pëllumbi ilir Michael për të ndihmuar të heqin qafe e tij. Ajo mund të jetë ai i thënë mua ishte ok tani. Sepse unë dont feel atë rreth në të gjitha. Por, si unë sot meditated ndjeva Sri BhagavanAmma ishte zëri. Im gonna shkoni me ndjenjë time gut. Unë kam qenë duke marrë mbi programimin tim frikë dhe më parë atë mbrëmje unë u punuar nga frika ime. Thank you so much for your help awsome. |

|
|
115 permalink)Admin | |||
|
Anëtar
Anëtar
|
Re: Zëra HearingQuote:
I wasnt duke thënë se subjekti negativ ishte ose Bhagavan Sri apo AA Michael. Unë shumë kështu që kanë të japë respekt dhe dashuri për të dy. Njësisë majtë të gjatë përpara se të kam dëgjuar zë. Unë përmendur vetëm se në postin tim, sepse të gjitha ndodhi rreth javës së njëjtë. Por kam dëgjuar zë nuk ishte e keqe apo e keqe se ajo ishte shumë e çuditshme. Unë nuk ndihen të kërcënuar në asnjë mënyrë. Isha i tronditur në fillim, pastaj siç thashë, unë u zhvillua jashtë për të parë se çfarë ai mund të ketë qenë, në një përpjekje për të kuptuar. Unë nuk e kam drejtuar prej saj unë u twards atë. Zë erdhi nga jashtë shtëpisë sime, twards jug lindje (unë kam qenë në fund në gjendje për të identifikuar vendin). ![]() Trust me I Sri Bhagavan e dinte se kush ishte i gjatë, para se unë kurrë pa e parë fytyrën e tij. Ne kemi komunikuar në meditim dhe ëndrrat për një kohë shumë të gjatë. Pra ajo nuk vjen si befasi që më pas në punën time dificult cili do të ndihmojë të qartë mua, shoku im i dashur ishte atje për të jepni mbështetjen e tij. Unë shpresoj që ky hap gjërat. |
|||
|
|
|
| Pas User Says Thank You to Phoenixflame për këtë post të dobishme: |
FlanHimiloe (07-03-2009)
|
|
|
116 permalink)Admin | |||
|
Anëtar
Senior Member
|
|
|
Unë mendoj se keni mesazhin tim rrugën e gabuar.
I wasnt duke thënë se subjekti negativ ishte ose Bhagavan Sri apo AA Michael. Unë shumë kështu që kanë të japë respekt dhe dashuri për të dy. Njësisë majtë të gjatë përpara se të kam dëgjuar zë. Unë përmendur vetëm se në postin tim, sepse të gjitha ndodhi rreth javës së njëjtë. Por kam dëgjuar zë nuk ishte e keqe apo e keqe se ajo ishte shumë e çuditshme. Unë nuk ndihen të kërcënuar në asnjë mënyrë. Isha i tronditur në fillim, pastaj siç thashë, unë u zhvillua jashtë për të parë se çfarë ai mund të ketë qenë, në një përpjekje për të kuptuar. Unë nuk e kam drejtuar prej saj unë u twards atë. Zë erdhi nga jashtë shtëpisë sime, twards jug lindje (unë kam qenë në fund në gjendje për të identifikuar vendin). ![]() Trust me I Sri Bhagavan e dinte se kush ishte i gjatë, para se unë kurrë pa e parë fytyrën e tij. Ne kemi komunikuar në meditim dhe ëndrrat për një kohë shumë të gjatë. Pra ajo nuk vjen si befasi që më pas në punën time dificult cili do të ndihmojë të qartë mua, shoku im i dashur ishte atje për të jepni mbështetjen e tij. Unë shpresoj që ky hap gjërat. |

| Pas User Says Thank You to EarthKat29 për këtë post të dobishme: |
Phoenixflame (07-03-2009)
|
|
|
117 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Anëtar
|
Re: Zëra HearingI cant mend moshën e saktë, por unë mendoj se kontakti im i parë me të vërtetë ishte .... Unë dua të them 14 apo 15. Por fytyra e tij ka qenë gjithmonë një vizion kam parë që nga një vajzë të vogël.
Kam reseached atë, herë të parë mbaj mend, duke parë atë ishte në një ëndërr. I tregova se e dinte se ai ishte Zot. Ne u takuan në kozmos, unë u fluturon rreth atje (në ëndërr e mia), kur pashë atë. Ai tha diçka përgjatë vijave të qenë babai im i vërtetë (nga se kam kuptuar atë duke krijues, dhe jo babai im aktual), dhe se një ditë unë do le të shkojë e familjen time në tokë. Gjithashtu se unë do të kërkuar për atë dhe për të gjetur atë kohë kur të saj. Funny ju duhet të themi se gruaja e tij është quajtur Nënë, unë i janë referuar gjithmonë të saj si ajo, sepse prania e saj ishte në ëndërr e dija se ishte një pjesë femra në kundërshtim me atë. |
||
|
|
|
|
|
118 permalink)Admin | |||
|
Anëtar
Senior Member
|
|
|
I cant mend moshën e saktë, por unë mendoj se kontakti im i parë me të vërtetë ishte .... Unë dua të them 14 apo 15. Por fytyra e tij ka qenë gjithmonë një vizion kam parë që nga një vajzë të vogël.
Kam reseached atë, herë të parë mbaj mend, duke parë atë ishte në një ëndërr. I tregova se e dinte se ai ishte Zot. Ne u takuan në kozmos, unë u fluturon rreth atje (në ëndërr e mia), kur pashë atë. Ai tha diçka përgjatë vijave të qenë babai im i vërtetë (nga se kam kuptuar atë duke krijues, dhe jo babai im aktual), dhe se një ditë unë do le të shkojë e familjen time në tokë. Gjithashtu se unë do të kërkuar për atë dhe për të gjetur atë kohë kur të saj. Funny ju duhet të themi se gruaja e tij është quajtur Nënë, unë i janë referuar gjithmonë të saj si ajo, sepse prania e saj ishte në ëndërr e dija se ishte një pjesë femra në kundërshtim me atë. |

![]() |
Fije
|
||||
| Nismėtari | Forum | Forum | Last Post | News - Shpirtërore |
| Ligjvënësit sjellje dëgjimit të buxhetit në Prescott e martë - Sun Shopper | Editor | News - Unitarian universalizmit | 10:00 | 02-15-2009 01:20 |
| Threads: |
| 11-11-2008, 10:10 | |
| Display Modes | |
|
|