|
|
|
|||||||
| Register | Blogi | Členi | Fotografije | Video posnetki | Dobrote | FAQ | Memberlist | Today's Posts | Iskati | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Izmenjava izkušenj Delite svoje izkušnje Oneness University and Oneness Blessing. |
| Quick News |
| Dobrodošli v Global Oneness Community!
Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in idej o notranje in zunanje spremembe in transformacije. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z:
Forum Home,
Socialna Groups,
Blogi,
Členi,
Fotografije,
Video posnetki,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statistika.
Have fun in občutek res pozdravil za skupnost!
|
Izmenjava izkušenj |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#10 (permalink) | |||
|
Države
Senior Member
|
|
|
Človek bi, da je neprijetno. Upam, da boste lahko razvijejo sposobnost nadaljnje Tomkin in ga boste lahko slišali, kaj lahko. To je super, da se moti, da se lahko slišati glasove, ne pa kaj govorijo!
|

| Po 3 Users Say Thank You do EarthKat29 Za to Useful Post: |
|
|
#11 (permalink) | ||
|
Države
Države
|
Re: Hearing Voicesvečer, preden je bila nazadnje, sem slišal eno milosten zvok všeč "Om" v moški glas. Bilo je jasno in glasno še didnt počutim, kot da je od vseh, če v bližini. Bil sem skoraj meditativne, kakor da bi me pokliče ven. Oba moja psa in sem pogledal tward smer, in obrnil na poglej eachother. Tukaj je wierdest del sva oba menila, nagnjeni k iti ven in poglej. Nič ni bilo tam, vendar je bilo čutiti prisotnost. Moj pes sedel zunaj in ne bi prišli v samo gledaš v eno smer. Nenavadno je jaz dont spominjati se kaj po tem zaslišanju, je bilo res zelo tiho. Je kdo kdaj doživeli kaj podobnega?
|
||
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |||
|
Države
Senior Member
|
|
|
večer, preden je bila nazadnje, sem slišal eno milosten zvok všeč "Om" v moški glas. Bilo je jasno in glasno še didnt počutim, kot da je od vseh, če v bližini. Bil sem skoraj meditativne, kakor da bi me pokliče ven. Oba moja psa in sem pogledal tward smer, in obrnil na poglej eachother. Tukaj je wierdest del sva oba menila, nagnjeni k iti ven in poglej. Nič ni bilo tam, vendar je bilo čutiti prisotnost. Moj pes sedel zunaj in ne bi prišli v samo gledaš v eno smer. Nenavadno je jaz dont spominjati se kaj po tem zaslišanju, je bilo res zelo tiho. Je kdo kdaj doživeli kaj podobnega?
|

| Po User Says Thank You do EarthKat29 Za to Useful Post: |
Phoenixflame (07-02-2009)
|
|
|
#13 (permalink) | |||
|
Države
Države
|
|
|
Clairaudience (jasna zaslišanje.)
Imam ga doživeli prej. Mogoče je duh ali Bog ali kaj podobnega. Mogoče je 5 Elements govori s tabo. Mogoče se Sri BhagavanAmma. Je bil to pozitiven občutek in zvok? ![]() |
|
|
#14 (permalink) | |||
|
Države
Senior Member
|
|
|
Sprva sem bil v šoku, tako da občutek ni bil tam za trenutek potem pa sem začel, da trepetajo, vendar je bil vibracije je, da povzroča zato, ker sem začutil svetlobo celota ne dotika tal učinek.
Kot je za kaj bi bilo sem prišel do istega zaključka, vendar sem razmišljal in razmišljal danes. Raziskane in reseached potem pa sem se spomnil nekaj ... da ne bo dolgo bom šel happedned zadobiti zaljubljen v prijatelji čez noč. Imela malevalent da je v njenem domu, po obisku sem se počutil in videl, da na svoj dom, ni pogosto, vendar je bilo okrog. Prosil sem Archangel Michael za pomoč se ga znebili. Lahko se mu povedal mi je bilo ok zdaj. Ker sem dont počutim okoli sploh. Ampak kot sem meditiral danes sem se počutil Sri BhagavanAmma je glas. Im šel z mojimi gut občutek. Imam been pridobivanje več kot moj strah programiranja in prej ta večer sem delal od mojega strahu. Najlepša hvala za vašo pomoč awsome. |

|
|
#15 (permalink) | |||
|
Države
Države
|
Re: Hearing VoicesCitat:
I wasn't rekel, da je bil negativni podjetje bodisi Sri Bhagavan ali AA Michael. Sem zelo veliko, tako so dodeliti spoštovanja in ljubezni za oba. Podjetje levo dolgo, preden sem slišal zvok. Pravkar sem omenil, da v svoj post, saj se je vse zgodilo približno v istem tednu. Ampak sem slišal zvok ni bil slab, ali zlo, da je samo zelo čudno. Sem storil ne počutijo ogrožene na kakršen koli način. Bil sem pretresen ob prvi, torej kot sem rekel, sem tekel zunaj videti, kaj bi bilo, v prizadevanju za razumevanje. Jaz didnt teči od nje sem tekel twards to. Zvok prišel od zunaj mojega doma, twards jugovzhodu (sem končno lahko za točno lokacijo). ![]() Zaupaj mi, sem vedel, kdo Sri Bhagavan je bilo dolgo, preden sem jih kdaj videl njegov obraz. Imamo sporočile v meditacijo in sanje za zelo dolgo časa. Zato ni presenetljivo, da je po moje najbolj dificult naloga, ki bi pomagala mi jasno, moj dragi prijatelj je bil tam, da mi svojo podporo. Upam, da to počisti stvari. |
|||
|
|
|
| Po User Says Thank You do Phoenixflame Za to Useful Post: |
EarthKat29 (07-03-2009)
|
|
|
#16 (permalink) | |||
|
Države
Senior Member
|
|
|
Mislim, da si dobil moje sporočilo v napačno smer.
I wasn't rekel, da je bil negativni podjetje bodisi Sri Bhagavan ali AA Michael. Sem zelo veliko, tako so dodeliti spoštovanja in ljubezni za oba. Podjetje levo dolgo, preden sem slišal zvok. Pravkar sem omenil, da v svoj post, saj se je vse zgodilo približno v istem tednu. Ampak sem slišal zvok ni bil slab, ali zlo, da je samo zelo čudno. Sem storil ne počutijo ogrožene na kakršen koli način. Bil sem pretresen ob prvi, torej kot sem rekel, sem tekel zunaj videti, kaj bi bilo, v prizadevanju za razumevanje. Jaz didnt teči od nje sem tekel twards to. Zvok prišel od zunaj mojega doma, twards jugovzhodu (sem končno lahko za točno lokacijo). ![]() Zaupaj mi, sem vedel, kdo Sri Bhagavan je bilo dolgo, preden sem jih kdaj videl njegov obraz. Imamo sporočile v meditacijo in sanje za zelo dolgo časa. Zato ni presenetljivo, da je po moje najbolj dificult naloga, ki bi pomagala mi jasno, moj dragi prijatelj je bil tam, da mi svojo podporo. Upam, da to počisti stvari. |

| Po User Says Thank You do EarthKat29 Za to Useful Post: |
Phoenixflame (07-03-2009)
|
|
|
#17 (permalink) | ||
|
Države
Države
|
Re: Hearing VoicesJaz vekanje spominjati točne starosti, ampak mislim, da moj prvi pravi stik z njim je bilo .... Rad bi rekel 14 ali 15. Toda njegov obraz je bil vedno vizija sem videl, saj deklica.
Imam reseached njega, Spomnim se prvič videl mu je bil v sanjah. Povedal sem mu, da sem vedel, da je Bog. Srečali smo se v vesolju, sem bil tam okrog, ki plujejo pod (v sanjah), ko sem ga videla. Rekel je nekaj po vzoru pa moj pravi oče (ki ga, da sem razumel njim avtor, dejansko ni moj oče), ter da bi nekega dne bom izpustil moje zemeljske družine. Prav tako, da bi iščem njega in ga našli, ko svojega časa. Smešno bi morali reči, da je njegova žena imenuje Mati, sem vedno navedeno, da ji je ta, ker je bila njena prisotnost v sanjah sem vedela, da je ženskega dela v nasprotju z njim. |
||
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |||
|
Države
Senior Member
|
|
|
Jaz vekanje spominjati točne starosti, ampak mislim, da moj prvi pravi stik z njim je bilo .... Rad bi rekel 14 ali 15. Toda njegov obraz je bil vedno vizija sem videl, saj deklica.
Imam reseached njega, Spomnim se prvič videl mu je bil v sanjah. Povedal sem mu, da sem vedel, da je Bog. Srečali smo se v vesolju, sem bil tam okrog, ki plujejo pod (v sanjah), ko sem ga videla. Rekel je nekaj po vzoru pa moj pravi oče (ki ga, da sem razumel njim avtor, dejansko ni moj oče), ter da bi nekega dne bom izpustil moje zemeljske družine. Prav tako, da bi iščem njega in ga našli, ko svojega časa. Smešno bi morali reči, da je njegova žena imenuje Mati, sem vedno navedeno, da ji je ta, ker je bila njena prisotnost v sanjah sem vedela, da je ženskega dela v nasprotju z njim. |

![]() |
Podobna Threads
|
||||
| Nit | Thread Starter | Forum | Odgovori | Last Post |
| Zakonodajalci ravnanje obravnavi proračuna v torek Prescott - Sun Shopper | Editor | Novice - Unitarian Univerzalizem | 0 | 02-15-2009 01:20 |
| Tags |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|