Zdi se še niste registrirani v našo skupnost. Za vpis kliknite tukaj ...

Global Oneness Community          
Samodejno Prevodi, ki jih Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Skupnosti > Global Oneness Main > Izmenjava izkušenj
Register Blogi Členi Fotografije Video posnetki Dobrote FAQ Memberlist Today's Posts Iskati Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Izmenjava izkušenj Delite svoje izkušnje Oneness University and Oneness Blessing.

Quick News
Dobrodošli v Global Oneness Community! Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in idej o notranje in zunanje spremembe in transformacije. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z: Forum Home, Socialna Groups, Blogi, Členi, Fotografije, Video posnetki, Video Search, Kontakt, FAQ , Statistika. Have fun in občutek res pozdravil za skupnost!

Opomba: Ta oglas ni prikazan za registrirane člane

Izmenjava izkušenj

Tags
Threads: Slušni , Voices
Videos: Slušni , Voices ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-08-2009, 05:06   #10 (permalink)
Države
Senior Member
Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50
Activity: 4%Activity: 4%Activity: 4%

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458
Thanked 182 Times v 131 Posts
EarthKat29 is on a distinguished road

Smile Re: Hearing Voices

Citat:
Originally Posted by Kip View Post
Človek bi, da je neprijetno. Upam, da boste lahko razvijejo sposobnost nadaljnje Tomkin in ga boste lahko slišali, kaj lahko. To je super, da se moti, da se lahko slišati glasove, ne pa kaj govorijo!
Ne klic, da je moteč. To ni pravično.

Znano je, kot Clairaudience slišati po normalnem območju.

To je v človeški naravi, da ima te sposobnosti.

Imamo tudi Jasnovidnost videti duhove, Clairgustance, Clairtaxia, in Clairsentience (jasen občutek.)

Poglej Psychic Abilities v tem oddelku Wicca & čarovništvu.
love333 (07-03-2009), Phoenixflame (07-01-2009), Vixzen (06-14-2009)
Old 07-01-2009, 08:20   #11 (permalink)
Države
Države
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Blog Entries: 1
Thanked 41 Times v 26 Posts
Phoenixflame is on a distinguished road

Re: Hearing Voices

večer, preden je bila nazadnje, sem slišal eno milosten zvok všeč "Om" v moški glas. Bilo je jasno in glasno še didnt počutim, kot da je od vseh, če v bližini. Bil sem skoraj meditativne, kakor da bi me pokliče ven. Oba moja psa in sem pogledal tward smer, in obrnil na poglej eachother. Tukaj je wierdest del sva oba menila, nagnjeni k iti ven in poglej. Nič ni bilo tam, vendar je bilo čutiti prisotnost. Moj pes sedel zunaj in ne bi prišli v samo gledaš v eno smer. Nenavadno je jaz dont spominjati se kaj po tem zaslišanju, je bilo res zelo tiho. Je kdo kdaj doživeli kaj podobnega?
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old 07-01-2009, 09:41   #12 (permalink)
Države
Senior Member

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Citat:
Originally Posted by Phoenixflame View Post
večer, preden je bila nazadnje, sem slišal eno milosten zvok všeč "Om" v moški glas. Bilo je jasno in glasno še didnt počutim, kot da je od vseh, če v bližini. Bil sem skoraj meditativne, kakor da bi me pokliče ven. Oba moja psa in sem pogledal tward smer, in obrnil na poglej eachother. Tukaj je wierdest del sva oba menila, nagnjeni k iti ven in poglej. Nič ni bilo tam, vendar je bilo čutiti prisotnost. Moj pes sedel zunaj in ne bi prišli v samo gledaš v eno smer. Nenavadno je jaz dont spominjati se kaj po tem zaslišanju, je bilo res zelo tiho. Je kdo kdaj doživeli kaj podobnega?
Clairaudience (jasna zaslišanje.)

Imam ga doživeli prej.

Mogoče je duh ali Bog ali kaj podobnega.

Mogoče je 5 Elements govori s tabo.

Mogoče se Sri BhagavanAmma.

Je bil to pozitiven občutek in zvok?
Phoenixflame (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 07:04   #13 (permalink)
Države
Države

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Wink Re: Hearing Voices

Citat:
Originally Posted by EarthKat29 View Post
Clairaudience (jasna zaslišanje.)

Imam ga doživeli prej.

Mogoče je duh ali Bog ali kaj podobnega.

Mogoče je 5 Elements govori s tabo.

Mogoče se Sri BhagavanAmma.

Je bil to pozitiven občutek in zvok?
Sprva sem bil v šoku, tako da občutek ni bil tam za trenutek potem pa sem začel, da trepetajo, vendar je bil vibracije je, da povzroča zato, ker sem začutil svetlobo celota ne dotika tal učinek.

Kot je za kaj bi bilo sem prišel do istega zaključka, vendar sem razmišljal in razmišljal danes. Raziskane in reseached potem pa sem se spomnil nekaj ... da ne bo dolgo bom šel happedned zadobiti zaljubljen v prijatelji čez noč. Imela malevalent da je v njenem domu, po obisku sem se počutil in videl, da na svoj dom, ni pogosto, vendar je bilo okrog. Prosil sem Archangel Michael za pomoč se ga znebili. Lahko se mu povedal mi je bilo ok zdaj. Ker sem dont počutim okoli sploh.

Ampak kot sem meditiral danes sem se počutil Sri BhagavanAmma je glas. Im šel z mojimi gut občutek. Imam been pridobivanje več kot moj strah programiranja in prej ta večer sem delal od mojega strahu. Najlepša hvala za vašo pomoč awsome.
Old 07-02-2009, 04:26   #14 (permalink)
Države
Senior Member

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Citat:
Sprva sem bil v šoku, tako da občutek ni bil tam za trenutek potem pa sem začel, da trepetajo, vendar je bil vibracije je, da povzroča zato, ker sem začutil svetlobo celota ne dotika tal učinek.

Kot je za kaj bi bilo sem prišel do istega zaključka, vendar sem razmišljal in razmišljal danes. Raziskane in reseached potem pa sem se spomnil nekaj ... da ne bo dolgo bom šel happedned zadobiti zaljubljen v prijatelji čez noč. Imela malevalent da je v njenem domu, po obisku sem se počutil in videl, da na svoj dom, ni pogosto, vendar je bilo okrog. Prosil sem Archangel Michael za pomoč se ga znebili. Lahko se mu povedal mi je bilo ok zdaj. Ker sem dont počutim okoli sploh.

Ampak kot sem meditiral danes sem se počutil Sri BhagavanAmma je glas. Im šel z mojimi gut občutek. Imam been pridobivanje več kot moj strah programiranja in prej ta večer sem delal od mojega strahu. Najlepša hvala za vašo pomoč awsome.
Sri BhagavanAmma ni zlo. On in njegova žena, so nič drugega kot čista ljubezen in sta oba Enlightened.

Tako podjetje v svoj dom, ni njim.

BhagavanAmma ne bi naredil.

Nadangel Michael in Šri BhagavanAmma spoznati med seboj zelo tesno in ga imajo radi med seboj zelo blizu.

Sri AmmaBhagavan ljubi vsi na tem celotnem planetu.

So ljudje, ki živijo kot ti in jaz.

Kristjani so sum, je drugi Jezusov prihod.

Nekateri kristjani sploh ne vem, kdo je.

Veš, kdo je v redu?

Sri Sri Amma Bhagavan in sta mož in žena.

Veš, živijo v Indiji.

To podjetje je lahko nekaj drugega.

Samo ne AmmmaBhagavan.

Molim k njemu in njegovi ženi everynight.
Old 07-02-2009, 09:46   #15 (permalink)
Države
Države

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Citat:
Originally Posted by EarthKat29 View Post
Sri BhagavanAmma ni zlo. On in njegova žena, so nič drugega kot čista ljubezen in sta oba Enlightened.

Tako podjetje v svoj dom, ni njim.

BhagavanAmma ne bi naredil.

Nadangel Michael in Šri BhagavanAmma spoznati med seboj zelo tesno in ga imajo radi med seboj zelo blizu.

Sri AmmaBhagavan ljubi vsi na tem celotnem planetu.

So ljudje, ki živijo kot ti in jaz.

Kristjani so sum, je drugi Jezusov prihod.

Nekateri kristjani sploh ne vem, kdo je.

Veš, kdo je v redu?

Sri Sri Amma Bhagavan in sta mož in žena.

Veš, živijo v Indiji.

To podjetje je lahko nekaj drugega.

Samo ne AmmmaBhagavan.

Molim k njemu in njegovi ženi everynight.
Mislim, da si dobil moje sporočilo v napačno smer. I wasn't rekel, da je bil negativni podjetje bodisi Sri Bhagavan ali AA Michael. Sem zelo veliko, tako so dodeliti spoštovanja in ljubezni za oba. Podjetje levo dolgo, preden sem slišal zvok. Pravkar sem omenil, da v svoj post, saj se je vse zgodilo približno v istem tednu. Ampak sem slišal zvok ni bil slab, ali zlo, da je samo zelo čudno. Sem storil ne počutijo ogrožene na kakršen koli način. Bil sem pretresen ob prvi, torej kot sem rekel, sem tekel zunaj videti, kaj bi bilo, v prizadevanju za razumevanje. Jaz didnt teči od nje sem tekel twards to. Zvok prišel od zunaj mojega doma, twards jugovzhodu (sem končno lahko za točno lokacijo).

Zaupaj mi, sem vedel, kdo Sri Bhagavan je bilo dolgo, preden sem jih kdaj videl njegov obraz. Imamo sporočile v meditacijo in sanje za zelo dolgo časa. Zato ni presenetljivo, da je po moje najbolj dificult naloga, ki bi pomagala mi jasno, moj dragi prijatelj je bil tam, da mi svojo podporo.

Upam, da to počisti stvari.
Po User Says Thank You do Phoenixflame Za to Useful Post:
EarthKat29 (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 05:46   #16 (permalink)
Države
Senior Member

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Citat:
Mislim, da si dobil moje sporočilo v napačno smer. I wasn't rekel, da je bil negativni podjetje bodisi Sri Bhagavan ali AA Michael. Sem zelo veliko, tako so dodeliti spoštovanja in ljubezni za oba. Podjetje levo dolgo, preden sem slišal zvok. Pravkar sem omenil, da v svoj post, saj se je vse zgodilo približno v istem tednu. Ampak sem slišal zvok ni bil slab, ali zlo, da je samo zelo čudno. Sem storil ne počutijo ogrožene na kakršen koli način. Bil sem pretresen ob prvi, torej kot sem rekel, sem tekel zunaj videti, kaj bi bilo, v prizadevanju za razumevanje. Jaz didnt teči od nje sem tekel twards to. Zvok prišel od zunaj mojega doma, twards jugovzhodu (sem končno lahko za točno lokacijo).

Zaupaj mi, sem vedel, kdo Sri Bhagavan je bilo dolgo, preden sem jih kdaj videl njegov obraz. Imamo sporočile v meditacijo in sanje za zelo dolgo časa. Zato ni presenetljivo, da je po moje najbolj dificult naloga, ki bi pomagala mi jasno, moj dragi prijatelj je bil tam, da mi svojo podporo.

Upam, da to počisti stvari.
Oh ok, to je kul.

Ko se prvič srečala Sri Bhagavan, si preberite o njem in raziskovanje njega
na internetu? Če ne bi raziskave njim?

Hvala za obračun, ki se z menoj.

Vprašaj ga, ali ženo, če bi prenos fazo razsvetljenstva za vas.

Njegova žena zagotovo bo. Ona ne bo vam reči ne. Ona je težko reči, da ni nikomur, ko gre za Porazdeli Razsvetljenja, ker je v Indiji je znano tudi kot mati.

Kontakt njeno pomočjo meditacije in videl, kaj pravi.
Phoenixflame (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 06:07   #17 (permalink)
Države
Države

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Jaz vekanje spominjati točne starosti, ampak mislim, da moj prvi pravi stik z njim je bilo .... Rad bi rekel 14 ali 15. Toda njegov obraz je bil vedno vizija sem videl, saj deklica.

Imam reseached njega, Spomnim se prvič videl mu je bil v sanjah. Povedal sem mu, da sem vedel, da je Bog. Srečali smo se v vesolju, sem bil tam okrog, ki plujejo pod (v sanjah), ko sem ga videla. Rekel je nekaj po vzoru pa moj pravi oče (ki ga, da sem razumel njim avtor, dejansko ni moj oče), ter da bi nekega dne bom izpustil moje zemeljske družine. Prav tako, da bi iščem njega in ga našli, ko svojega časa.

Smešno bi morali reči, da je njegova žena imenuje Mati, sem vedno navedeno, da ji je ta, ker je bila njena prisotnost v sanjah sem vedela, da je ženskega dela v nasprotju z njim.
Old 07-03-2009, 06:58   #18 (permalink)
Države
Senior Member

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Citat:
Jaz vekanje spominjati točne starosti, ampak mislim, da moj prvi pravi stik z njim je bilo .... Rad bi rekel 14 ali 15. Toda njegov obraz je bil vedno vizija sem videl, saj deklica.

Imam reseached njega, Spomnim se prvič videl mu je bil v sanjah. Povedal sem mu, da sem vedel, da je Bog. Srečali smo se v vesolju, sem bil tam okrog, ki plujejo pod (v sanjah), ko sem ga videla. Rekel je nekaj po vzoru pa moj pravi oče (ki ga, da sem razumel njim avtor, dejansko ni moj oče), ter da bi nekega dne bom izpustil moje zemeljske družine. Prav tako, da bi iščem njega in ga našli, ko svojega časa.

Smešno bi morali reči, da je njegova žena imenuje Mati, sem vedno navedeno, da ji je ta, ker je bila njena prisotnost v sanjah sem vedela, da je ženskega dela v nasprotju z njim.
Saj veš, da so živi ljudje preveč kajne?

Lahko prenese zavestno fazo razsvetljenstva za vas
če vprašate. Še vedno njegovo odločitev. Njena je radodaren.

Podobna Threads
Nit Thread Starter Forum Odgovori Last Post
Zakonodajalci ravnanje obravnavi proračuna v torek Prescott - Sun Shopper Editor Novice - Unitarian Univerzalizem 0 02-15-2009 01:20

Tags
Slušni , Voices
Slušni , Voices ,

Thread Tools
Display Modes

Napotitev Pravila
Ti ne sme post nove teme
Ti ne sme post Odgovori
Ti ne sme post attachments
Ti ne sme edit your posts

BB code je Na
Smilies so Na
[IMG] koda Na
HTML koda je Izključen
Pingbacks so Na
Refbacks so Na

All times are GMT. The time now is 06:03.

Samodejno prevajanje ki jih NLP-er