|
|
|
|||||||
| Registrovať | Blogy | Články | Fotografie | Videá | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešné príspevky | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Chat Miestnosť |
| Zdieľanie skúseností Podeľte sa o svoje skúsenosti deň mnoho ľudí, váš dotaz alebo požehnanie. |
| Rýchle správy |
| Vitajte na globálnu jednotu spoločenstva!
Globálne jednotu spoločenstva je miestom na zdieľanie myšlienok a nápadov o vnútorné a vonkajšie zmeny a transformácie. Ak chcete post musíte registrovať tu. Niektoré odkazy na začiatok:
Forum Home,
Sociálne skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videá,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Štatistika.
Bavte sa a cítim sa naozaj privítal na komunitu!
|
Zdieľanie skúseností |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | Nástroje témat | Zobrazovacie módy |
|
|
#10 (permalink) | ||
|
Členské
Senior Member
|
|
||
|
|
|
| Po 3 Užívatelia poďakovať EarthKat29 For This Užitočné post: |
|
|
#11 (permalink) | ||
|
Členské
Členské
|
Re: Hearing Voicesvčera večer som počul jedného tónu trochu ako "Om" v mužský hlas. Bolo to nahlas a zreteľne ešte didnt pocit, ako by bol zo všetkých, kde v blízkosti. Bol som takmer meditatívne, ako by mi zavolať von. I môj pes a ja som sa pozrel twarde smeru sa a pozrela sa na seba. Tu je časť wierdest obaja sme cítili tendenciu ísť von a pozerať sa. Nič tam bol, ale prítomnosť bola cítiť. Môj pes So. Vonku a nechcel prísť len hľadať v jednom smere. Napodiv I dont pamätať vypočutie nič po tom, to bolo naozaj veľmi tichý. Niekedy niekto zažil niečo podobné?
|
||
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
|
|
včera večer som počul jedného tónu trochu ako "Om" v mužský hlas. Bolo to nahlas a zreteľne ešte didnt pocit, ako by bol zo všetkých, kde v blízkosti. Bol som takmer meditatívne, ako by mi zavolať von. I môj pes a ja som sa pozrel twarde smeru sa a pozrela sa na seba. Tu je časť wierdest obaja sme cítili tendenciu ísť von a pozerať sa. Nič tam bol, ale prítomnosť bola cítiť. Môj pes So. Vonku a nechcel prísť len hľadať v jednom smere. Napodiv I dont pamätať vypočutie nič po tom, to bolo naozaj veľmi tichý. Niekedy niekto zažil niečo podobné?
|

| PS I odhlásil stránky ste povedal, a vyzerá to miesto nájsť veľa informácií ....... vďaka za zdieľanie. |
Phoenixflame (07-02-2009)
|
|
|
#13 (permalink) | |||
|
Členské
Členské
|
|
|
Jasnosluch (jasné rokovaní.)
Mám skúsenosti, že predtým. To by mohlo byť ducha či Boha, alebo tak niečo. Môže byť 5 Charakteristiky k tebe hovorí. Môže byť Srí BhagavanAmma. Bola to pozitívny pocit a zvuk? ![]() |
|
|
#14 (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
|
|
Spočiatku som bol v šoku, takže pocit, nebol tam na chvíľu potom som sa začal chvieť, ale to bolo chvenie je, že spôsobil to, pretože som cítil ľahké celok, ktorý sa nedotýka krajiny účinok.
Pokiaľ ide o to, čo by to mohlo byť som dospel k rovnakému záveru, ale ja som premýšľal a premýšľal dnes. Reseached skúmal a potom som si spomenul ... nebude dlho jdu happedned na uviaznuť na mieste cez noc priatelia. Mala malevalent sa u nej doma, po návšteve som sa cítil a videl, že som bola doma, nie často, ale to bolo okolo. Pýtal som sa archanjela Michaela pomôcť zbaviť sa ho. Je možné mu povedať, je to ok teraz. Because I dont pocit, že asi vôbec. Ale ako som dnes premýšľal som cítil, Srí BhagavanAmma bol hlas. Im idem s mojím intuície. Bol som stále cez môj strach programovania a skôr toho večera som pracoval na môj strach. Mockrát vám ďakujem za váš awsome pomoc. |

|
|
#15 (permalink) | |||
|
Členské
Členské
|
Re: Hearing VoicesCitácia:
I wasnt povedal, že negatívne jednotka bola buď Srí Bhagavan alebo AA Michael. Moc sa tak pridelí úcty a lásky pre oboch. Jednotka ľavej dlho predtým, ako som začul zvuk. Len som sa zmienil, že v mojom príspevku, pretože to všetko sa stalo okolo jedného týždňa. Ale počul som zvuk nebol zlý alebo zlý to bol len veľmi podivné. Som sa necítil v žiadnom prípade ohrozený. Bol som šokovaný, potom, ako som povedal, som vybehol von, aby videli, čo to mohlo byť, v snahe pochopiť. I didnt spustiť z neho som bežal twards to. Zvuk pochádzalo z krajín mimo môj domov, twards juhovýchodnej (som konečne mohol určiť polohu). ![]() Ver mi, som vedel, kto Srí Bhagavan bol dlho predtým, než som kedy videl jeho tvár. Máme sděleno pri meditácii a sny na veľmi dlhú dobu. Takže to nie je prekvapením, že na moje najväčšie dificult úlohu, ktorý by pomohol mi jasné, môj drahý priateľ tam bol, aby mi dal jeho podporu. Dúfam, že to, čo sa zmaže. |
|||
|
|
|
| Po užívateľov hovorí k Phoenixflame Thank You For This Užitočné post: |
EarthKat29 (07-03-2009)
|
|
|
#16 (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
|
|
Myslím, že máš môj pošta zlým smerom.
I wasnt povedal, že negatívne jednotka bola buď Srí Bhagavan alebo AA Michael. Moc sa tak pridelí úcty a lásky pre oboch. Jednotka ľavej dlho predtým, ako som začul zvuk. Len som sa zmienil, že v mojom príspevku, pretože to všetko sa stalo okolo jedného týždňa. Ale počul som zvuk nebol zlý alebo zlý to bol len veľmi podivné. Som sa necítil v žiadnom prípade ohrozený. Bol som šokovaný, potom, ako som povedal, som vybehol von, aby videli, čo to mohlo byť, v snahe pochopiť. I didnt spustiť z neho som bežal twards to. Zvuk pochádzalo z krajín mimo môj domov, twards juhovýchodnej (som konečne mohol určiť polohu). ![]() Ver mi, som vedel, kto Srí Bhagavan bol dlho predtým, než som kedy videl jeho tvár. Máme sděleno pri meditácii a sny na veľmi dlhú dobu. Takže to nie je prekvapením, že na moje najväčšie dificult úlohu, ktorý by pomohol mi jasné, môj drahý priateľ tam bol, aby mi dal jeho podporu. Dúfam, že to, čo sa zmaže. |

| PS I odhlásil stránky ste povedal, a vyzerá to miesto nájsť veľa informácií ....... vďaka za zdieľanie. |
Phoenixflame (07-03-2009)
|
|
|
#17 (permalink) | ||
|
Členské
Členské
|
Re: Hearing VoicesI cant remember presný vek, ale myslím, že môj prvý skutočný kontakt s ním bol .... Chcem povedať, 14 alebo 15. Ale jeho tvár bola vždy vízii som videl, pretože dievčatko.
Mám ho reseached, Prvýkrát Spomínam, ako mu bolo vo sne. Povedal som mu, že som vedel, že je Boh. Stretli sme sa vo vesmíre som letel asi tam (v sne), keď som ho videl. Povedal niečo v duchu že môj skutočný otec (tým, že som pochopil, že ho tvorca, nie je môj skutočný otec), a že raz by som pustil svojej pozemskej rodiny. Tiež, že by som ho hľadať a nájsť ho, keď svoj čas. Funny by ste mali povedať, že jeho manželka sa volá Matka, vždy som sa k nej ako to, že jej prítomnosť bola v tom sne som vedel, že žena proti časti k nemu. |
||
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
|
|
I cant remember presný vek, ale myslím, že môj prvý skutočný kontakt s ním bol .... Chcem povedať, 14 alebo 15. Ale jeho tvár bola vždy vízii som videl, pretože dievčatko.
Mám ho reseached, Prvýkrát Spomínam, ako mu bolo vo sne. Povedal som mu, že som vedel, že je Boh. Stretli sme sa vo vesmíre som letel asi tam (v sne), keď som ho videl. Povedal niečo v duchu že môj skutočný otec (tým, že som pochopil, že ho tvorca, nie je môj skutočný otec), a že raz by som pustil svojej pozemskej rodiny. Tiež, že by som ho hľadať a nájsť ho, keď svoj čas. Funny by ste mali povedať, že jeho manželka sa volá Matka, vždy som sa k nej ako to, že jej prítomnosť bola v tom sne som vedel, že žena proti časti k nemu. |

![]() |