Se pare că nu aveţi încă înregistrat cu comunitatea noastra. Pentru a va inregistra, vă rugăm să faceţi clic aici ...

Global Oneness Community          
Traduceri automate efectuate de către Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Unitatea comunitare > Global Unitatea principala > Schimbul de experienţă
Registrul Blog-uri Articolele Poze Filme Goodies Intrebari frecvente Membri Membri Today's Posts Căuta Today's Posts Marchează forumurile citite Chat Room

Schimbul de experienţă Împărtăşiţi-vă experienţele de Unimii Universităţii şi Unicitatii Blessing.

Quick News
Bine aţi venit la unitatea comunitare globale! Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu: Forum Home, Social Groups, Blog-uri, Articolele, Poze, Filme, Video Search, Contactati-ne, Intrebari frecvente , Statistici. Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!

Notă: Acest anunţ nu este afişat pentru membrii inregistrati

Schimbul de experienţă

Tag-uri
Fire: Proteze , Voices
Videos: Proteze , Voices ,

Reply

LinkBack Thread Tools Moduri de afişare
Old 06.08.2009, 05:06   #10 (Permalink)
Membru
Senior Member
Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50
Activity: 4%Activity: 4%Activity: 4%

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458
EarthKat29 is on a distinguished road

Smile Re: Voices Audiere

Citat:
Originally Posted by Kip View Post
Omul care ar fi frustrant. Sper că vă puteţi dezvolta abilitatea de Tomkin suplimentare şi aceasta vă va permite să auzi ceea ce poţi. Asta trebuie să fie super tulburătoare pentru a putea auzi voci, dar nu şi ceea ce spun ei!
Nu suna ca îngrijorătoare. Acest lucru nu este corect.

Este cunoscut ca Clairaudience pentru a auzi dincolo de limitele normale.

Este în natura umană de a avea aceste abilităţi.

Avem, de asemenea clarviziune pentru a vedea fantome, Clairgustance, Clairtaxia, şi Clairsentience (stare de clar.)

Uită-te la Abilităţi psihic în această secţiune a Wicca & vrăjitorie.
love333 (07-03-2009), Phoenixflame (06-30-2009), Vixzen (06-14-2009)
Old 07-01-2009, 08:20   #11 (Permalink)
Membru
Membru
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Blog Entries: 1
Re: Lisa Renee iulie actualizare ASCENSIUNE
Phoenixflame is on a distinguished road

Re: Voices Audiere

ultima noapte înainte, am auzit un singur sunet cam ca un "om" cu o voce de sex masculin. A fost tare si clar încă didnt simt ca si cum a fost de la orice în cazul în care aproape. Am fost aproape meditativ, ca în cazul în care să mă sune afară. Cainele meu, cât şi m-am uitat tward direcţia de acesta şi sa întors să se uite la ei. Aici este wierdest parte am simţit atât înclinat să merg afară şi uite. Nimic nu a fost acolo, dar o prezenţă a fost simtit. Câinele meu sat în afara şi nu ar veni în doar caută într-o singură direcţie. Destul de ciudat I dont amintesc nimic după această şedinţă, a fost foarte foarte liniştită. Are ceva de cineva cu experienţă similare?
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old 07-01-2009, 09:41   #12 (Permalink)
Membru
Senior Member

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Citat:
Originally Posted by Phoenixflame View Post
ultima noapte înainte, am auzit un singur sunet cam ca un "om" cu o voce de sex masculin. A fost tare si clar încă didnt simt ca si cum a fost de la orice în cazul în care aproape. Am fost aproape meditativ, ca în cazul în care să mă sune afară. Cainele meu, cât şi m-am uitat tward direcţia de acesta şi sa întors să se uite la ei. Aici este wierdest parte am simţit atât înclinat să merg afară şi uite. Nimic nu a fost acolo, dar o prezenţă a fost simtit. Câinele meu sat în afara şi nu ar veni în doar caută într-o singură direcţie. Destul de ciudat I dont amintesc nimic după această şedinţă, a fost foarte foarte liniştită. Are ceva de cineva cu experienţă similare?
Clairaudience (audiere clar.)

Eu am experimentat-o înainte.

S-ar putea fi un spirit sau un Dumnezeu sau ceva.

S-ar putea să fie 5 elemente vorbind cu tine.

S-ar putea fi Sri BhagavanAmma.

A fost un sentiment pozitiv şi de sunet?
Phoenixflame (07-02-2009)
Old 07.02.2009, 07:04   #13 (Permalink)
Membru
Membru

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Wink Re: Voices Audiere

Citat:
Originally Posted by EarthKat29 View Post
Clairaudience (audiere clar.)

Eu am experimentat-o înainte.

S-ar putea fi un spirit sau un Dumnezeu sau ceva.

S-ar putea să fie 5 elemente vorbind cu tine.

S-ar putea fi Sri BhagavanAmma.

A fost un sentiment pozitiv şi de sunet?
La început am fost în stare de şoc, aşa că sentimentul nu a fost acolo pentru o clipă, apoi am început să tremure, dar a fost vibratia fiind că a determinat-o pentru că m-am simtit lumina ansamblu nu atingă efectul de sol.

În ceea ce pentru ceea ce ar putea fi, am ajuns la aceeaşi concluzie, dar am meditat şi a meditat azi. Cercetate şi reseached apoi mi-am adus aminte de ceva ... nu la o lungă du-te-am happedned să rămâneţi blocat într-un prieteni loc peste noapte. Ea a avut o malevalent fiind în casa ei, după vizita pe care am simţit şi am văzut-o la casa mea, nu de multe ori, dar a fost în jur. Am cerut Arhanghelul Mihail pentru a ajuta la scape de el. Aceasta poate fi el spunându-mi ce a fost OK acum. Pentru că am dont simt în jurul la toate.

Dar, aşa cum am meditat azi m-am simtit Sri BhagavanAmma a fost vocea. Im o să merg cu sentimentul gut meu. Eu am fost obtinerea de peste de programare teama mea şi mai devreme în acea seară am fost de lucru afarã teama mea. Iti multumesc foarte mult pentru ajutor awsome.
Old 07.02.2009, 04:26   #14 (Permalink)
Membru
Senior Member

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Citat:
La început am fost în stare de şoc, aşa că sentimentul nu a fost acolo pentru o clipă, apoi am început să tremure, dar a fost vibratia fiind că a determinat-o pentru că m-am simtit lumina ansamblu nu atingă efectul de sol.

În ceea ce pentru ceea ce ar putea fi, am ajuns la aceeaşi concluzie, dar am meditat şi a meditat azi. Cercetate şi reseached apoi mi-am adus aminte de ceva ... nu la o lungă du-te-am happedned să rămâneţi blocat într-un prieteni loc peste noapte. Ea a avut o malevalent fiind în casa ei, după vizita pe care am simţit şi am văzut-o la casa mea, nu de multe ori, dar a fost în jur. Am cerut Arhanghelul Mihail pentru a ajuta la scape de el. Aceasta poate fi el spunându-mi ce a fost OK acum. Pentru că am dont simt în jurul la toate.

Dar, aşa cum am meditat azi m-am simtit Sri BhagavanAmma a fost vocea. Im o să merg cu sentimentul gut meu. Eu am fost obtinerea de peste de programare teama mea şi mai devreme în acea seară am fost de lucru afarã teama mea. Iti multumesc foarte mult pentru ajutor awsome.
Sri BhagavanAmma nu este rău. El si sotia lui nu sunt altceva decât iubire pură şi ei sunt ambele luminat.

Deci, entitatea în casa ei, nu este el sau ea.

BhagavanAmma nu ar face asta.

Arhanghelul Mihail şi Sri BhagavanAmma cunoastem foarte aproape de celelalte şi se iubesc foarte aproape de celelalte.

Sri AmmaBhagavan iubeşte pe toată lumea de pe acest intreaga planeta.

Ele sunt vii oameni ca tine si de mine.

Creştinii sunt crezând că este a doua venire a lui Isus.

Unii creştini nici măcar nu ştiu cine este.

Stii cine are dreptate?

Sri Bhagavan şi Sri Amma sunt soţ şi soţie.

Stii ei trăiesc în India.

Aceasta entitate ar putea fi altceva.

Doar nu AmmmaBhagavan.

Mă rog la el şi everynight sotia sa.
Old 07.02.2009, 09:46   #15 (Permalink)
Membru
Membru

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Citat:
Originally Posted by EarthKat29 View Post
Sri BhagavanAmma nu este rău. El si sotia lui nu sunt altceva decât iubire pură şi ei sunt ambele luminat.

Deci, entitatea în casa ei, nu este el sau ea.

BhagavanAmma nu ar face asta.

Arhanghelul Mihail şi Sri BhagavanAmma cunoastem foarte aproape de celelalte şi se iubesc foarte aproape de celelalte.

Sri AmmaBhagavan iubeşte pe toată lumea de pe acest intreaga planeta.

Ele sunt vii oameni ca tine si de mine.

Creştinii sunt crezând că este a doua venire a lui Isus.

Unii creştini nici măcar nu ştiu cine este.

Stii cine are dreptate?

Sri Bhagavan şi Sri Amma sunt soţ şi soţie.

Stii ei trăiesc în India.

Aceasta entitate ar putea fi altceva.

Doar nu AmmmaBhagavan.

Mă rog la el şi everynight sotia sa.
Cred ca ai primit mesajul meu în mod greşit. I wasnt spunând că entitatea negativă a fost fie Sri Bhagavan sau AA Michael. Am foarte mult, astfel încât au o multime de respect si dragoste pentru ambele. Entitatea plecat cu mult timp înainte am auzit sunetul. Tocmai am menţionat că în postul meu, pentru că totul sa întâmplat în jurul aceleiaşi săptămâni. Dar am auzit sunetul nu a fost rău sau rău a fost doar foarte ciudat. Nu m-am simt ameninţaţi în nici un fel. Am fost şocat la început, apoi aşa cum am spus, am fugit afară să văd ce ar fi fost, într-un efort de a înţelege. I didnt a alerga de la ea am fugit twards-o. Sunetul a venit din afara casa mea, twards de Sud-Est (în cele din urmă am fost în măsură să indicaţi locaţia).

Crede-mă ştiam cine Sri Bhagavan a fost mult timp înainte l-am văzut faţa. Ne-au comunicat în meditaţie şi vise pentru un timp foarte lung. Deci, este vorba ca nici o surpriză că la sarcina mea cele mai multe dificult care ar ajuta clar mine, dragul meu prieten a fost acolo să-mi dea sprijinul lui.

Sper ca acest curata lucrurile.
În urma User says Thank You a Phoenixflame pentru acest post-uri utile:
EarthKat29 (07-03-2009)
Old 07.03.2009, 05:46   #16 (Permalink)
Membru
Senior Member

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Citat:
Cred ca ai primit mesajul meu în mod greşit. I wasnt spunând că entitatea negativă a fost fie Sri Bhagavan sau AA Michael. Am foarte mult, astfel încât au o multime de respect si dragoste pentru ambele. Entitatea plecat cu mult timp înainte am auzit sunetul. Tocmai am menţionat că în postul meu, pentru că totul sa întâmplat în jurul aceleiaşi săptămâni. Dar am auzit sunetul nu a fost rău sau rău a fost doar foarte ciudat. Nu m-am simt ameninţaţi în nici un fel. Am fost şocat la început, apoi aşa cum am spus, am fugit afară să văd ce ar fi fost, într-un efort de a înţelege. I didnt a alerga de la ea am fugit twards-o. Sunetul a venit din afara casa mea, twards de Sud-Est (în cele din urmă am fost în măsură să indicaţi locaţia).

Crede-mă ştiam cine Sri Bhagavan a fost mult timp înainte l-am văzut faţa. Ne-au comunicat în meditaţie şi vise pentru un timp foarte lung. Deci, este vorba ca nici o surpriză că la sarcina mea cele mai multe dificult care ar ajuta clar mine, dragul meu prieten a fost acolo să-mi dea sprijinul lui.

Sper ca acest curata lucrurile.
Oh, bine, asta e misto.

Când aţi întâlnit prima dată Sri Bhagavan, ai citit despre el şi de cercetare-l
de pe internet? Dacă nu doriţi de cercetare el?

Vă mulţumim pentru că până de compensare cu mine.

Întreabă-l sau soţia sa în cazul în care ar transfera etapa de Iluminismului la tine.

Soţia lui cu siguranţă, va. Ea nu va spune nu la tine. Ea are un timp de greu să spună nu pentru oricine când vine vorba de transfer Luminilor, pentru că în India ea este menţionată ca mama.

A lua legatura cu ei prin meditaţie şi vezi ce spune ea.
Phoenixflame (07-03-2009)
Old 07.03.2009, 06:07   #17 (Permalink)
Membru
Membru

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

I cant amintesc de vârsta exactă, dar cred că primul meu contact real cu el a fost .... Vreau să spun 14 sau 15. Dar chipul lui a fost întotdeauna o viziune am văzut de la o fetita.

Eu am reseached el, Prima dată când am văzut-l amintesc a fost într-un vis. I-am spus am ştiut că era Dumnezeu. Ne-am întâlnit în cosmos, am fost de zbor în jurul acolo (în visul meu), atunci când l-am văzut. El a spus ceva de-a lungul liniilor de a fi tatăl meu adevărat (prin faptul că l-am înţeles fiind creatorul, tatal meu nu reală), şi că într-o zi mi-ar da drumul familiei mele pământeşti. De asemenea, că mi-ar căuta pentru el şi-l găsească atunci când timpul său.

Funny trebuie să vă spun că soţia sa este numit Mama, m-am referit la ei ca întotdeauna că, pentru că prezenţa ei era în vis Ştiam că există o parte de sex feminin în contradicţie cu el.
Old 07.03.2009, 06:58   #18 (Permalink)
Membru
Senior Member

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Citat:
I cant amintesc de vârsta exactă, dar cred că primul meu contact real cu el a fost .... Vreau să spun 14 sau 15. Dar chipul lui a fost întotdeauna o viziune am văzut de la o fetita.

Eu am reseached el, Prima dată când am văzut-l amintesc a fost într-un vis. I-am spus am ştiut că era Dumnezeu. Ne-am întâlnit în cosmos, am fost de zbor în jurul acolo (în visul meu), atunci când l-am văzut. El a spus ceva de-a lungul liniilor de a fi tatăl meu adevărat (prin faptul că l-am înţeles fiind creatorul, tatal meu nu reală), şi că într-o zi mi-ar da drumul familiei mele pământeşti. De asemenea, că mi-ar căuta pentru el şi-l găsească atunci când timpul său.

Funny trebuie să vă spun că soţia sa este numit Mama, m-am referit la ei ca întotdeauna că, pentru că prezenţa ei era în vis Ştiam că există o parte de sex feminin în contradicţie cu el.
Stii care sunt oameni vii prea bine?

Ei pot transfera în etapa conştientă a Iluminismului la tine
Dacă vă întrebaţi. Decizia sa Still. Al ei este generos.