|
|
|
|||||||
| Zarejestruj się | Blogi | Artykuły | Zdjęcia | Filmy | Gadżety | FAQ | Użytkownicy | Dzisiejsze Posty | Szukać | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane | Chat Room |
| Dzielenie się doświadczeniami Podziel się swoimi doświadczeniami Jedności Uniwersytetu Jedności Błogosławieństwa. |
| Szybki News |
| Witamy w świecie Jedności Wspólnoty!
Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek:
Strona główna forum,
Grupy społeczne,
Blogi,
Artykuły,
Zdjęcia,
Filmy,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statystyki.
Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!
|
Dzielenie się doświadczeniami |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Tagi |
![]() |
|
|
Linkback | Narzędzia wątku | Tryby wyświetlania |
|
|
#10 (permalink) | |||
|
Użytkownik
Starszy Użytkownik
|
|
|
Człowiek, który być frustrujące. Mam nadzieję, że można rozwinąć umiejętność dalszego Tomkin i pozwoli to usłyszeć, co możesz. To musi być super niepokojące się słyszeć głosy, ale nie to, co mówią!
|

| Po 3 Users Say Thank You to EarthKat29 ta wiadomosc: |
|
|
#11 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Użytkownik
|
Re: Hearing VoicesNoc przed ostatnio słyszałem jeden miły dźwięk jak "Om" w męski głos. Było głośno i wyraźnie zrobił jeszcze poczuć się jak to było z każdym, gdzie w pobliżu. Byłem prawie zamyślony, jakby do mnie zadzwonić. Zarówno mój pies i ja spojrzeliśmy Tward kierunku to i zwrócił się przyjrzeć eachother. Oto wierdest część oboje czuli skłonny wyjść na zewnątrz i wygląd. Nic nie istniało, ale obecność była odczuwalna. Mój pies sob zewnątrz i nie są w po prostu patrząc w jednym kierunku. Co dziwne ja nie pamiętam nic po przesłuchaniu, że to było naprawdę bardzo cichy. Czy ktoś kiedykolwiek doświadczyłeś czegoś podobnego?
|
||
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |||
|
Użytkownik
Starszy Użytkownik
|
|
|
Noc przed ostatnio słyszałem jeden miły dźwięk jak "Om" w męski głos. Było głośno i wyraźnie zrobił jeszcze poczuć się jak to było z każdym, gdzie w pobliżu. Byłem prawie zamyślony, jakby do mnie zadzwonić. Zarówno mój pies i ja spojrzeliśmy Tward kierunku to i zwrócił się przyjrzeć eachother. Oto wierdest część oboje czuli skłonny wyjść na zewnątrz i wygląd. Nic nie istniało, ale obecność była odczuwalna. Mój pies sob zewnątrz i nie są w po prostu patrząc w jednym kierunku. Co dziwne ja nie pamiętam nic po przesłuchaniu, że to było naprawdę bardzo cichy. Czy ktoś kiedykolwiek doświadczyłeś czegoś podobnego?
|

| Po User Says Thank You to EarthKat29 ta wiadomosc: |
Phoenixflame (07-02-2009)
|
|
|
#13 (permalink) | |||
|
Użytkownik
Użytkownik
|
|
|
Clairaudience (jasne słuchu.)
Mam doświadczenie przed. To może być duchem lub Boga, czy coś. Może być 5 Elements mówi do ciebie. Może być Sri BhagavanAmma. Czy to pozytywne uczucia i dźwięku? ![]() |
|
|
#14 (permalink) | |||
|
Użytkownik
Starszy Użytkownik
|
|
|
Na początku byłem w szoku, więc uczucie nie było na chwilę potem zaczęła się trząść, ale to są drgania, które spowodowały, ponieważ czułem lekkie całość, nie dotykając ziemi efekt.
W tym, co może być doszedłem do tego samego wniosku, ale zastanawiał i zastanawiał się dzisiaj. Zbadane i reseached potem przypomniałem sobie coś ... nie długo go I happedned do utknąć w znajomych miejsce w nocy. Miała malevalent jest w domu, po wizycie czułem i widziałem go w moim domu, ale często nie było w pobliżu. Poprosiłem Michała Archanioła pomóc pozbyć się go. Może być on mówi mi, że było ok teraz. Because I dont feel it around at all. Ale jak rozważaliśmy dzisiaj czułem Sri BhagavanAmma był głos. Im gonna go z moim instynktowi. Byłem coraz nad moim programowania strachu i wcześniej tego wieczora pracował mój strach. Thank you so much for your awsome pomóc. |

|
|
#15 (permalink) | |||
|
Użytkownik
Użytkownik
|
Re: Hearing VoicesCytat:
I wasnt mówiąc, że negatywne jednostka nie była ani Sri Bhagavan lub AA Michael. I tak bardzo nie przydziela szacunku i miłości dla obu stron. Podmiotu w lewo na długo przed usłyszałem dźwięk. I tylko wspomnieć, że na mój post, ponieważ wszystko działo się wokół tego samego tygodnia. Ale usłyszałem dźwięk nie był zły, czy zły to po prostu bardzo dziwne. I nie czuje się zagrożona w jakikolwiek sposób. Byłem w szoku, potem jak już powiedziałem, pobiegłem na zewnątrz i zobaczyć, co można było, w dążeniu do zrozumienia. I didnt uruchomić z niego wpadłem twards go. Dźwięk pochodzi z zewnątrz domu, twards Południowo-Wschodniej (I była w stanie wskazać lokalizacji). ![]() Zaufaj mi, że wie, kto Sri Bhagavan trwało długo i nigdy nie widział jego twarzy. Mamy przekazane w medytacji i marzenia na bardzo długi czas. Więc to więc dziwnego, że na moich najbardziej zadania dificult które pomogłyby mnie jasne, my dear friend było dać mi jego wsparcia. Mam nadzieję, że czyści rzeczy. |
|||
|
|
|
| (07-18-2009) |
EarthKat29 (07-03-2009)
|
|
|
#16 (permalink) | |||
|
Użytkownik
Starszy Użytkownik
|
|
|
I think you got my message niewłaściwy sposób.
I wasnt mówiąc, że negatywne jednostka nie była ani Sri Bhagavan lub AA Michael. I tak bardzo nie przydziela szacunku i miłości dla obu stron. Podmiotu w lewo na długo przed usłyszałem dźwięk. I tylko wspomnieć, że na mój post, ponieważ wszystko działo się wokół tego samego tygodnia. Ale usłyszałem dźwięk nie był zły, czy zły to po prostu bardzo dziwne. I nie czuje się zagrożona w jakikolwiek sposób. Byłem w szoku, potem jak już powiedziałem, pobiegłem na zewnątrz i zobaczyć, co można było, w dążeniu do zrozumienia. I didnt uruchomić z niego wpadłem twards go. Dźwięk pochodzi z zewnątrz domu, twards Południowo-Wschodniej (I była w stanie wskazać lokalizacji). ![]() Zaufaj mi, że wie, kto Sri Bhagavan trwało długo i nigdy nie widział jego twarzy. Mamy przekazane w medytacji i marzenia na bardzo długi czas. Więc to więc dziwnego, że na moich najbardziej zadania dificult które pomogłyby mnie jasne, my dear friend było dać mi jego wsparcia. Mam nadzieję, że czyści rzeczy. |

| Po User Says Thank You to EarthKat29 ta wiadomosc: |
Phoenixflame (07-03-2009)
|
|
|
#17 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Użytkownik
|
Re: Hearing VoicesI cant remember dokładnego wieku, ale myślę, że mój pierwszy prawdziwy kontakt z nim był .... Chcę powiedzieć, 14 lub 15. Ale jego twarz była zawsze wizji widziałem od małej dziewczynki.
Mam reseached niego Po raz pierwszy Pamiętam go było we śnie. Powiedziałem mu, że wiedział, że jest Bogiem. Spotkaliśmy się w kosmos, byłem latają tam (we śnie), kiedy go widziałem. Powiedział coś na wzór jest moim prawdziwym ojcem (przez zrozumiałem go jako twórcy, nie rzeczywiste ojciec), i że pewnego dnia chciałbym puścić mojej ziemskiej rodziny. Również, że mogę szukać dla niego i go odnaleźć, gdy jego czas. Funny należy powiedzieć, że jego żona jest nazywany jest matką, zawsze, o których mowa w niej, że z powodu jej obecność była we śnie Wiedziałem, że nie było żeńskiej przeciwdziałania mu. |
||
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |||
|
Użytkownik
Starszy Użytkownik
|
|
|
I cant remember dokładnego wieku, ale myślę, że mój pierwszy prawdziwy kontakt z nim był .... Chcę powiedzieć, 14 lub 15. Ale jego twarz była zawsze wizji widziałem od małej dziewczynki.
Mam reseached niego Po raz pierwszy Pamiętam go było we śnie. Powiedziałem mu, że wiedział, że jest Bogiem. Spotkaliśmy się w kosmos, byłem latają tam (we śnie), kiedy go widziałem. Powiedział coś na wzór jest moim prawdziwym ojcem (przez zrozumiałem go jako twórcy, nie rzeczywiste ojciec), i że pewnego dnia chciałbym puścić mojej ziemskiej rodziny. Również, że mogę szukać dla niego i go odnaleźć, gdy jego czas. Wiesz żyją ludzie zbyt dobrze? |

![]() |