Global Oneness Community          
Automatyczne tłumaczenie dokonane przez Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Jedności Wspólnoty > Global Jedności główna > Dzielenie się doświadczeniami
Zarejestruj się Blogi Artykuły Zdjęcia Filmy Gadżety FAQ Użytkownicy Dzisiejsze Posty Szukać Dzisiejsze Posty Oznacz fora jako przeczytane Chat Room

Dzielenie się doświadczeniami Podziel się swoimi doświadczeniami Jedności Uniwersytetu Jedności Błogosławieństwa.

Szybki News
Witamy w świecie Jedności Wspólnoty! Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek: Strona główna forum, Grupy społeczne, Blogi, Artykuły, Zdjęcia, Filmy, Video Search, Kontakt, FAQ , Statystyki. Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!

Uwaga: Ta reklama nie jest widoczna dla zarejestrowanych użytkowników

Dzielenie się doświadczeniami

Tagi
Tematy: Przesłuchanie , Voices
Filmy wideo: Przesłuchanie , Voices ,

Reply

Linkback Narzędzia wątku Tryby wyświetlania
Old 06-08-2009, 05:06 PM   #10 (permalink)
Użytkownik
Starszy Użytkownik
Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458
Podziękował 182 Times in 131 Posts
EarthKat29 is on a distinguished road

Smile Re: Hearing Voices

Cytat:
Originally Posted by Kip View Post
Człowiek, który być frustrujące. Mam nadzieję, że można rozwinąć umiejętność dalszego Tomkin i pozwoli to usłyszeć, co możesz. To musi być super niepokojące się słyszeć głosy, ale nie to, co mówią!
Nie dzwoń, że niepokojące. To nie jest sprawiedliwe.

Jest znany jako Clairaudience usłyszeć poza normy.

To jest w naturze człowieka, aby te możliwości.

Mamy też Jasnowidzenie widzieć duchy, Clairgustance, Clairtaxia i jasnoczucie (wyraźne uczucie.)

Spójrz na Psychic umiejętności w tej części Wicca & Witchcraft.
07-19-2008, 07:11 PM
Kiedy jest się na Wizard tam również sposób. ~ EarthKat
EarthKat29 está offline   Reply With Quote
Po 3 Users Say Thank You to EarthKat29 ta wiadomosc:
love333 (07-03-2009), Phoenixflame (07-01-2009), Vixzen (06-14-2009)
Old 07-01-2009, 08:20 PM   #11 (permalink)
Użytkownik
Użytkownik
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Blog Entries: 1
Podziękował 39 razy w 26 postów
Podziękował 41 razy w 26 postów
Phoenixflame is on a distinguished road

Re: Hearing Voices

Noc przed ostatnio słyszałem jeden miły dźwięk jak "Om" w męski głos. Było głośno i wyraźnie zrobił jeszcze poczuć się jak to było z każdym, gdzie w pobliżu. Byłem prawie zamyślony, jakby do mnie zadzwonić. Zarówno mój pies i ja spojrzeliśmy Tward kierunku to i zwrócił się przyjrzeć eachother. Oto wierdest część oboje czuli skłonny wyjść na zewnątrz i wygląd. Nic nie istniało, ale obecność była odczuwalna. Mój pies sob zewnątrz i nie są w po prostu patrząc w jednym kierunku. Co dziwne ja nie pamiętam nic po przesłuchaniu, że to było naprawdę bardzo cichy. Czy ktoś kiedykolwiek doświadczyłeś czegoś podobnego?
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old 07-01-2009, 09:41 PM   #12 (permalink)
Użytkownik
Starszy Użytkownik

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Cytat:
Originally Posted by Phoenixflame View Post
Noc przed ostatnio słyszałem jeden miły dźwięk jak "Om" w męski głos. Było głośno i wyraźnie zrobił jeszcze poczuć się jak to było z każdym, gdzie w pobliżu. Byłem prawie zamyślony, jakby do mnie zadzwonić. Zarówno mój pies i ja spojrzeliśmy Tward kierunku to i zwrócił się przyjrzeć eachother. Oto wierdest część oboje czuli skłonny wyjść na zewnątrz i wygląd. Nic nie istniało, ale obecność była odczuwalna. Mój pies sob zewnątrz i nie są w po prostu patrząc w jednym kierunku. Co dziwne ja nie pamiętam nic po przesłuchaniu, że to było naprawdę bardzo cichy. Czy ktoś kiedykolwiek doświadczyłeś czegoś podobnego?
Clairaudience (jasne słuchu.)

Mam doświadczenie przed.

To może być duchem lub Boga, czy coś.

Może być 5 Elements mówi do ciebie.

Może być Sri BhagavanAmma.

Czy to pozytywne uczucia i dźwięku?
Po User Says Thank You to EarthKat29 ta wiadomosc:
Phoenixflame (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 07:04   #13 (permalink)
Użytkownik
Użytkownik

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Wink Re: Hearing Voices

Cytat:
Originally Posted by EarthKat29 View Post
Clairaudience (jasne słuchu.)

Mam doświadczenie przed.

To może być duchem lub Boga, czy coś.

Może być 5 Elements mówi do ciebie.

Może być Sri BhagavanAmma.

Czy to pozytywne uczucia i dźwięku?
Na początku byłem w szoku, więc uczucie nie było na chwilę potem zaczęła się trząść, ale to są drgania, które spowodowały, ponieważ czułem lekkie całość, nie dotykając ziemi efekt.

W tym, co może być doszedłem do tego samego wniosku, ale zastanawiał i zastanawiał się dzisiaj. Zbadane i reseached potem przypomniałem sobie coś ... nie długo go I happedned do utknąć w znajomych miejsce w nocy. Miała malevalent jest w domu, po wizycie czułem i widziałem go w moim domu, ale często nie było w pobliżu. Poprosiłem Michała Archanioła pomóc pozbyć się go. Może być on mówi mi, że było ok teraz. Because I dont feel it around at all.

Ale jak rozważaliśmy dzisiaj czułem Sri BhagavanAmma był głos. Im gonna go z moim instynktowi. Byłem coraz nad moim programowania strachu i wcześniej tego wieczora pracował mój strach. Thank you so much for your awsome pomóc.
Old 07-02-2009, 04:26 PM   #14 (permalink)
Użytkownik
Starszy Użytkownik

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Cytat:
Na początku byłem w szoku, więc uczucie nie było na chwilę potem zaczęła się trząść, ale to są drgania, które spowodowały, ponieważ czułem lekkie całość, nie dotykając ziemi efekt.

W tym, co może być doszedłem do tego samego wniosku, ale zastanawiał i zastanawiał się dzisiaj. Zbadane i reseached potem przypomniałem sobie coś ... nie długo go I happedned do utknąć w znajomych miejsce w nocy. Miała malevalent jest w domu, po wizycie czułem i widziałem go w moim domu, ale często nie było w pobliżu. Poprosiłem Michała Archanioła pomóc pozbyć się go. Może być on mówi mi, że było ok teraz. Because I dont feel it around at all.

Ale jak rozważaliśmy dzisiaj czułem Sri BhagavanAmma był głos. Im gonna go z moim instynktowi. Byłem coraz nad moim programowania strachu i wcześniej tego wieczora pracował mój strach. Thank you so much for your awsome pomóc.
Sri BhagavanAmma nie jest zła. On i jego żona są tylko czystą miłość i obie są oświeceni.

Tak więc jednostka w domu nie ma go.

BhagavanAmma tego nie zrobił.

Michała Archanioła i Sri BhagavanAmma znamy bardzo blisko i kochają się wzajemnie bardzo blisko.

Sri AmmaBhagavan kocha wszystkich na całą planetę.

Żyją ludzie jak ty i ja.

Chrześcijanie są sądzić, że jest drugie przyjście Jezusa.

Niektórzy chrześcijanie nie wiedzą, kim jest.

Wiesz, kto ma rację?

Sri Bhagawana Sri Amma są mężem i żoną.

Wiesz, że żyją w Indiach.

Taka jednostka może być coś innego.

Po prostu nie AmmmaBhagavan.

Modlę się do niego i jego żony everynight.
Old 07-02-2009, 09:46 PM   #15 (permalink)
Użytkownik
Użytkownik

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Cytat:
Originally Posted by EarthKat29 View Post
Sri BhagavanAmma nie jest zła. On i jego żona są tylko czystą miłość i obie są oświeceni.

Tak więc jednostka w domu nie ma go.

BhagavanAmma tego nie zrobił.

Michała Archanioła i Sri BhagavanAmma znamy bardzo blisko i kochają się wzajemnie bardzo blisko.

Sri AmmaBhagavan kocha wszystkich na całą planetę.

Żyją ludzie jak ty i ja.

Chrześcijanie są sądzić, że jest drugie przyjście Jezusa.

Niektórzy chrześcijanie nie wiedzą, kim jest.

Wiesz, kto ma rację?

Sri Bhagawana Sri Amma są mężem i żoną.

Wiesz, że żyją w Indiach.

Taka jednostka może być coś innego.

Po prostu nie AmmmaBhagavan.

Modlę się do niego i jego żony everynight.
I think you got my message niewłaściwy sposób. I wasnt mówiąc, że negatywne jednostka nie była ani Sri Bhagavan lub AA Michael. I tak bardzo nie przydziela szacunku i miłości dla obu stron. Podmiotu w lewo na długo przed usłyszałem dźwięk. I tylko wspomnieć, że na mój post, ponieważ wszystko działo się wokół tego samego tygodnia. Ale usłyszałem dźwięk nie był zły, czy zły to po prostu bardzo dziwne. I nie czuje się zagrożona w jakikolwiek sposób. Byłem w szoku, potem jak już powiedziałem, pobiegłem na zewnątrz i zobaczyć, co można było, w dążeniu do zrozumienia. I didnt uruchomić z niego wpadłem twards go. Dźwięk pochodzi z zewnątrz domu, twards Południowo-Wschodniej (I była w stanie wskazać lokalizacji).

Zaufaj mi, że wie, kto Sri Bhagavan trwało długo i nigdy nie widział jego twarzy. Mamy przekazane w medytacji i marzenia na bardzo długi czas. Więc to więc dziwnego, że na moich najbardziej zadania dificult które pomogłyby mnie jasne, my dear friend było dać mi jego wsparcia.

Mam nadzieję, że czyści rzeczy.
(07-18-2009)
EarthKat29 (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 05:46 PM   #16 (permalink)
Użytkownik
Starszy Użytkownik

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Cytat:
I think you got my message niewłaściwy sposób. I wasnt mówiąc, że negatywne jednostka nie była ani Sri Bhagavan lub AA Michael. I tak bardzo nie przydziela szacunku i miłości dla obu stron. Podmiotu w lewo na długo przed usłyszałem dźwięk. I tylko wspomnieć, że na mój post, ponieważ wszystko działo się wokół tego samego tygodnia. Ale usłyszałem dźwięk nie był zły, czy zły to po prostu bardzo dziwne. I nie czuje się zagrożona w jakikolwiek sposób. Byłem w szoku, potem jak już powiedziałem, pobiegłem na zewnątrz i zobaczyć, co można było, w dążeniu do zrozumienia. I didnt uruchomić z niego wpadłem twards go. Dźwięk pochodzi z zewnątrz domu, twards Południowo-Wschodniej (I była w stanie wskazać lokalizacji).

Zaufaj mi, że wie, kto Sri Bhagavan trwało długo i nigdy nie widział jego twarzy. Mamy przekazane w medytacji i marzenia na bardzo długi czas. Więc to więc dziwnego, że na moich najbardziej zadania dificult które pomogłyby mnie jasne, my dear friend było dać mi jego wsparcia.

Mam nadzieję, że czyści rzeczy.
Oh okay, that's cool.

Kiedy po raz pierwszy spotkał Sri Bhagavan, przeczytali o nim i badania jego
w internecie? Jeśli nie chcesz badania go?

Dzięki za wyjaśnienie tej kwestii ze mną.

Zapytaj go, czy jego żona, gdyby ich przekazanie etapie oświecenia dla Ciebie.

Jego żona na pewno będzie. Ona nie powie "nie" dla Ciebie. Ona ciężko powiedzieć "nie" dla każdego, jeśli chodzi o przeniesienie Oświecenia, bo w Indiach jest ona dalej Matki.

Skontaktuj się ją poprzez medytację i zobaczyć, co mówi.
Po User Says Thank You to EarthKat29 ta wiadomosc:
Phoenixflame (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 06:07 PM   #17 (permalink)
Użytkownik
Użytkownik

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

I cant remember dokładnego wieku, ale myślę, że mój pierwszy prawdziwy kontakt z nim był .... Chcę powiedzieć, 14 lub 15. Ale jego twarz była zawsze wizji widziałem od małej dziewczynki.

Mam reseached niego Po raz pierwszy Pamiętam go było we śnie. Powiedziałem mu, że wiedział, że jest Bogiem. Spotkaliśmy się w kosmos, byłem latają tam (we śnie), kiedy go widziałem. Powiedział coś na wzór jest moim prawdziwym ojcem (przez zrozumiałem go jako twórcy, nie rzeczywiste ojciec), i że pewnego dnia chciałbym puścić mojej ziemskiej rodziny. Również, że mogę szukać dla niego i go odnaleźć, gdy jego czas.

Funny należy powiedzieć, że jego żona jest nazywany jest matką, zawsze, o których mowa w niej, że z powodu jej obecność była we śnie Wiedziałem, że nie było żeńskiej przeciwdziałania mu.
Old 07-03-2009, 06:58 PM   #18 (permalink)
Użytkownik
Starszy Użytkownik

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Cytat:
I cant remember dokładnego wieku, ale myślę, że mój pierwszy prawdziwy kontakt z nim był .... Chcę powiedzieć, 14 lub 15. Ale jego twarz była zawsze wizji widziałem od małej dziewczynki.

Mam reseached niego Po raz pierwszy Pamiętam go było we śnie. Powiedziałem mu, że wiedział, że jest Bogiem. Spotkaliśmy się w kosmos, byłem latają tam (we śnie), kiedy go widziałem. Powiedział coś na wzór jest moim prawdziwym ojcem (przez zrozumiałem go jako twórcy, nie rzeczywiste ojciec), i że pewnego dnia chciałbym puścić mojej ziemskiej rodziny. Również, że mogę szukać dla niego i go odnaleźć, gdy jego czas.

Wiesz żyją ludzie zbyt dobrze?
Mogą one przenieść świadomość etapie oświecenia dla Ciebie

Jeśli poprosisz. Jeszcze swojej decyzji. Głos Kościoła jest hojny.
Reply