Global Oneness Community          
Automātiska Translations, ko Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global nedalāmība Kopienas > Global nedalāmība Main > Pieredzes apmaiņa
Reģistrēties Blogs Raksti Fotogrāfijas Video Noderīgi FAQ Memberlist Today's Posts Meklēt Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Pieredzes apmaiņa Dalīties pieredzē par nedalāmība Universitātes un nedalāmība svētību.

Quick News
Welcome to Global nedalāmība community! Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar: Forum Home, Sociālajām grupām, Blogs, Raksti, Fotogrāfijas, Video, Video Search, Contact Us, FAQ , Statistiku. Have fun un justies tiešām vēlama community!

Piezīme: Šī reklāma netiek rādīta reģistrētajiem biedriem

Pieredzes apmaiņa

Tags
Threads: Dzirdes , Balsis
Video: Dzirdes , Balsis ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-08-2009, 05:06   #10 (Permalink)
Loceklis
Senior Member
Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50
Activity: 4%Activity: 4%Activity: 4%

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458
Atrašanās vieta: Bossier
Pateicās 182 Times 131 Posts
EarthKat29 is on a distinguished road

Smile Re: Hearing Voices

Quote:
Originally Posted by Teļāda View Post
Man tas būtu apgrūtinoši. Es ceru, ka jūs varētu attīstīt spēju turpmāku Tomkin un tas ļaus jums dzirdēt, ko jūs varat. Tas ir super traucējumiem, lai varētu dzirdēt balsis, taču ne to, ko viņi saka!
Neapstrīd, ka traucējoši. Tas nav taisnīgi.

Tas ir pazīstams kā Clairaudience dzirdēt ārpus normas robežās.

Tas ir cilvēka daba ir šīs spējas.

Mums ir arī gaišredzība redzēt spokiem, Clairgustance, Clairtaxia un Clairsentience (caurspīdīgs sajūta.)

Paskaties uz psihisko spēju šajā sadaļā Wicca & Witchcraft.
love333 (07-03-2009), Phoenixflame (07-01-2009), Vixzen (06-14-2009)
Old 07-01-2009, 08:20   #11 (Permalink)
Loceklis
Loceklis
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Es esmu bijis prom no šī pavediena visvairāk diegi personisku iemeslu dēļ 3D. Lai gan tā var šķist pie reizes es esmu online es patiesi neesmu. Skatīt Es šo manu mājas lapu
Blog Entries: 1
un, kad kāds izmanto datoru, lielākā daļa laika viņi izmanto citas cilnes savā pārlūkprogrammā un atstāt šo vienu open. Sorry for my plankumains apmeklēšanu. Man patika lasa jūsu dialogu.
Pateicās 41 Times 26 Ziņojumi
Phoenixflame is on a distinguished road

Re: Hearing Voices

naktī pirms pēdējā, es dzirdēju vienu toni kinda kā "Om" in vīrieša balss. Tā bija skaļi un skaidri vēl didn't justies kā tas bija no jebkuras kur netālu. Es biju gandrīz domīgs, it kā aicināt mani. Gan mans suns un es izskatījās tward virzienā, un pagriezās, lai apskatīt tuvināšanās. Šeit ir wierdest daļa mēs abi jūtama vēlme doties ārpusē un izskatu. Nekas netika tur, bet klātbūtne bija jūtama. Mans suns sēdēja ārā un tas nenonāk tikai skatos vienā virzienā. Savādi pietiekami I dont atceros dzirdes kaut ko pēc tam tiešām ļoti kluss. Vai kāds jebkad ir piedzīvojusi kaut ko līdzīgu?
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old 07-01-2009, 09:41   #12 (Permalink)
Loceklis
Senior Member

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Quote:
Originally Posted by Phoenixflame View Post
naktī pirms pēdējā, es dzirdēju vienu toni kinda kā "Om" in vīrieša balss. Tā bija skaļi un skaidri vēl didn't justies kā tas bija no jebkuras kur netālu. Es biju gandrīz domīgs, it kā aicināt mani. Gan mans suns un es izskatījās tward virzienā, un pagriezās, lai apskatīt tuvināšanās. Šeit ir wierdest daļa mēs abi jūtama vēlme doties ārpusē un izskatu. Nekas netika tur, bet klātbūtne bija jūtama. Mans suns sēdēja ārā un tas nenonāk tikai skatos vienā virzienā. Savādi pietiekami I dont atceros dzirdes kaut ko pēc tam tiešām ļoti kluss. Vai kāds jebkad ir piedzīvojusi kaut ko līdzīgu?
Clairaudience (caurspīdīgs uzklausīšana.)

Man ir piedzīvojuši līdz šim.

Tas varētu būt spirts vai Dievu vai kaut ko.

Varētu būt 5 Elementi, runājot ar jums.

Varētu būt Sri BhagavanAmma.

Tas bija pozitīvas izjūtas un skaņu?
Phoenixflame (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 07:04   #13 (Permalink)
Loceklis
Loceklis

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Es esmu bijis prom no šī pavediena visvairāk diegi personisku iemeslu dēļ 3D. Lai gan tā var šķist pie reizes es esmu online es patiesi neesmu. Skatīt Es šo manu mājas lapu
un, kad kāds izmanto datoru, lielākā daļa laika viņi izmanto citas cilnes savā pārlūkprogrammā un atstāt šo vienu open. Sorry for my plankumains apmeklēšanu. Man patika lasa jūsu dialogu.

Wink Re: Hearing Voices

Quote:
Originally Posted by EarthKat29 View Post
Clairaudience (caurspīdīgs uzklausīšana.)

Man ir piedzīvojuši līdz šim.

Tas varētu būt spirts vai Dievu vai kaut ko.

Varētu būt 5 Elementi, runājot ar jums.

Varētu būt Sri BhagavanAmma.

Tas bija pozitīvas izjūtas un skaņu?
Sākumā es biju šokā, tā sajūta nebija tur brīdi, tad es sāku trīcēt, bet tas bija vibrācijas ir tāds, ka tās izraisīja, jo sajutu, ņemot vērā visu nesaskaroties zemes efektu.

Attiecībā uz to, ko tā varētu nācu pie tāda paša secinājuma, bet es domāja un domāja šodien. Izpētītas un reseached tad es atcerējos kaut ko ... nav ilgi iet man happedned nokļūt pielīmē pie draugiem vietu nakti. Viņa bija malevalent ir viņas mājās, pēc apmeklējuma es jutu un redzēju, ka pie manas mājas, ne bieži, bet tā bija visapkārt. Es lūdzu Archangel Michael, kas palīdz atbrīvoties no viņa. Tas var būt viņa stāstīja man tas bija ok tagad. Tā kā es dont jūtu, ka ap visu.

Taču, kā es meditated šodien es jutos Sri BhagavanAmma bija balsi. Im gonna go with my gut sajūta. Man ir bijis panākt, nekā manas bailes plānošanu un agrāk, ka vakarā es strādāju no manas bailes. Thank you so much Jūsu awsome help.
Old 07-02-2009, 04:26   #14 (Permalink)
Loceklis
Senior Member

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Quote:
Sākumā es biju šokā, tā sajūta nebija tur brīdi, tad es sāku trīcēt, bet tas bija vibrācijas ir tāds, ka tās izraisīja, jo sajutu, ņemot vērā visu nesaskaroties zemes efektu.

Attiecībā uz to, ko tā varētu nācu pie tāda paša secinājuma, bet es domāja un domāja šodien. Izpētītas un reseached tad es atcerējos kaut ko ... nav ilgi iet man happedned nokļūt pielīmē pie draugiem vietu nakti. Viņa bija malevalent ir viņas mājās, pēc apmeklējuma es jutu un redzēju, ka pie manas mājas, ne bieži, bet tā bija visapkārt. Es lūdzu Archangel Michael, kas palīdz atbrīvoties no viņa. Tas var būt viņa stāstīja man tas bija ok tagad. Tā kā es dont jūtu, ka ap visu.

Taču, kā es meditated šodien es jutos Sri BhagavanAmma bija balsi. Im gonna go with my gut sajūta. Man ir bijis panākt, nekā manas bailes plānošanu un agrāk, ka vakarā es strādāju no manas bailes. Thank you so much Jūsu awsome help.
Sri BhagavanAmma nav ļauna. Viņu un viņa sieva ir nekas cits kā tīra mīlestība, un viņi abi ir apgaismots.

Lai viņas mājās struktūra nav viņa vai viņas.

BhagavanAmma nevarētu darīt.

Archangel Michael and Sri BhagavanAmma iepazīt vienam otru ir ļoti cieša un viņi mīl viens otru ļoti tuvu.

Sri AmmaBhagavan mīl visi uz šīs planētas kopumā.

Tie dzīvo cilvēki kā jūs un mani.

Kristieši ir aizdomas viņam ir otrā Jēzus atnākšanai.

Daži kristieši pat nezina, kas viņš ir.

Jūs zināt, kas viņš ir labi?

Sri bhagavän un Sri AMMA ir vīrs un sieva.

Jūs zināt, viņi dzīvo Indijā.

Šī vienība varētu būt kaut kas cits.

Vienkārši nav AmmmaBhagavan.

Es lūdzu, lai viņš un viņa sieva everynight.
Old 07-02-2009, 09:46   #15 (Permalink)
Loceklis
Loceklis

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Quote:
Originally Posted by EarthKat29 View Post
Sri BhagavanAmma nav ļauna. Viņu un viņa sieva ir nekas cits kā tīra mīlestība, un viņi abi ir apgaismots.

Lai viņas mājās struktūra nav viņa vai viņas.

BhagavanAmma nevarētu darīt.

Archangel Michael and Sri BhagavanAmma iepazīt vienam otru ir ļoti cieša un viņi mīl viens otru ļoti tuvu.

Sri AmmaBhagavan mīl visi uz šīs planētas kopumā.

Tie dzīvo cilvēki kā jūs un mani.

Kristieši ir aizdomas viņam ir otrā Jēzus atnākšanai.

Daži kristieši pat nezina, kas viņš ir.

Jūs zināt, kas viņš ir labi?

Sri bhagavän un Sri AMMA ir vīrs un sieva.

Jūs zināt, viņi dzīvo Indijā.

Šī vienība varētu būt kaut kas cits.

Vienkārši nav AmmmaBhagavan.

Es lūdzu, lai viņš un viņa sieva everynight.
Es domāju, ka jums ir mans vēstījums nepareizi. I wasn't sakot, ka negatīvā vienība ir vai nu Sri bhagavän vai AA Michael. Es ļoti daudz, lai būtu izs cieņu un mīlestību pret abiem. Uzņēmums kreisi ilgi pirms izdzirdēju skaņu. Es tikko minēja, ka savā amatā, jo tas viss notika aptuveni tajā pašā nedēļā. Bet skaņu es dzirdēju nebija sliktu vai ļaunu tas bija ļoti dīvaini. Es tā nejūtos apdraudēta jebkādā veidā. Es biju satriekts sākumā, tad kā jau teicu, es skrēja ārā, lai redzētu, ko tas varētu būt bijis, jo cenšoties saprast. I didn't skaitīt no tā es ilga twards to. Skaņa nāca no ārpuses manas mājas, twards dienvidaustrumiem (I beidzot izdevās precīzi noteikt atrašanās vietā).

Trust me I zināja, kas Sri bhagavän bija ilgi, pirms es kādreiz redzēju viņa seju. Mums ir jāpaziņo meditācijas un sapņi par ļoti ilgu laiku. Tātad runa nav nekāds pārsteigums, ka pēc mana dificult uzdevumu, kas varētu palīdzēt skaidrs man, mans dārgais draugs bija tur man tā atbalstu.

Es ceru, ka šis notīra lietas uz augšu.
Sisters
EarthKat29 (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 05:46   #16 (Permalink)
Loceklis
Senior Member

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Quote:
Es domāju, ka jums ir mans vēstījums nepareizi. I wasn't sakot, ka negatīvā vienība ir vai nu Sri bhagavän vai AA Michael. Es ļoti daudz, lai būtu izs cieņu un mīlestību pret abiem. Uzņēmums kreisi ilgi pirms izdzirdēju skaņu. Es tikko minēja, ka savā amatā, jo tas viss notika aptuveni tajā pašā nedēļā. Bet skaņu es dzirdēju nebija sliktu vai ļaunu tas bija ļoti dīvaini. Es tā nejūtos apdraudēta jebkādā veidā. Es biju satriekts sākumā, tad kā jau teicu, es skrēja ārā, lai redzētu, ko tas varētu būt bijis, jo cenšoties saprast. I didn't skaitīt no tā es ilga twards to. Skaņa nāca no ārpuses manas mājas, twards dienvidaustrumiem (I beidzot izdevās precīzi noteikt atrašanās vietā).

Trust me I zināja, kas Sri bhagavän bija ilgi, pirms es kādreiz redzēju viņa seju. Mums ir jāpaziņo meditācijas un sapņi par ļoti ilgu laiku. Tātad runa nav nekāds pārsteigums, ka pēc mana dificult uzdevumu, kas varētu palīdzēt skaidrs man, mans dārgais draugs bija tur man tā atbalstu.

Es ceru, ka šis notīra lietas uz augšu.
Ak labi, tas ir cool.

Kad jūs pirmo reizi tikās Sri bhagavän, jūs lasīt par viņu un pētniecība viņu
par internetu? Ja ne jūs pētniecības viņu?

Paldies par ieskaitu, ka līdz ar mani.

Jautāt viņam vai viņa sievai, ja tās pārceltu posmā Apgaismības jums.

Viņa sieva noteikti būs. Viņa nevar teikt ne uz jums. Viņa ir grūti saprotams nav nevienam, kad runa ir par apgaismību jāpārvieto, jo izvesti no Indijas viņa sauc par māti.

Sazinieties ar viņu caur meditāciju un redzēt, ko viņa saka.
Phoenixflame (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 06:07   #17 (Permalink)
Loceklis
Loceklis

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Nevaru atcerēties precīzi vecumu, bet es domāju, ka mana pirmā reālā saskare ar viņu bija .... Es gribu pateikt, 14 vai 15. Bet viņa seja vienmēr ir bijusi vīzija esmu redzējis, jo meitene.

Man ir reseached viņam Pirmo reizi es atceros redzēt viņam bija sapnis. Es viņam pateicu, es zināju, ka viņš ir Dievs. Mēs tikās kosmoss, es brauc aptuveni tur (manā sapnī), kad es redzēju viņu. Viņš kaut ko teica pa līniju ir mans patiess tēva (ar šo es sapratu viņam ir autors, nav mana faktisko tēvu), un ka kādreiz es vaļā no manas zemes ģimeni. Arī tas, ka es varētu meklēt viņu, un atrast viņam, ja tās laika.

Smieklīgi jums vajadzētu teikt, ka viņa sieva sauc māte, es vienmēr esmu minēta viņas kā, jo viņas klātbūtne bija sapnis es zināju, ka tur bija sieviete counter daļu viņam.
Old 07-03-2009, 06:58   #18 (Permalink)
Loceklis
Senior Member

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Quote:
Nevaru atcerēties precīzi vecumu, bet es domāju, ka mana pirmā reālā saskare ar viņu bija .... Es gribu pateikt, 14 vai 15. Bet viņa seja vienmēr ir bijusi vīzija esmu redzējis, jo meitene.

Man ir reseached viņam Pirmo reizi es atceros redzēt viņam bija sapnis. Es viņam pateicu, es zināju, ka viņš ir Dievs. Mēs tikās kosmoss, es brauc aptuveni tur (manā sapnī), kad es redzēju viņu. Viņš kaut ko teica pa līniju ir mans patiess tēva (ar šo es sapratu viņam ir autors, nav mana faktisko tēvu), un ka kādreiz es vaļā no manas zemes ģimeni. Arī tas, ka es varētu meklēt viņu, un atrast viņam, ja tās laika.

Smieklīgi jums vajadzētu teikt, ka viņa sieva sauc māte, es vienmēr esmu minēta viņas kā, jo viņas klātbūtne bija sapnis es zināju, ka tur bija sieviete counter daļu viņam.
Jūs zinātu, ka viņi dzīvo cilvēki pārāk labi?

Tie var nodot apzinās posmā Apgaismības jums
Ja lūdzat. Still savu lēmumu. Viņas ir izdevīgs.