Atrodo dar nesate užsiregistravęs mūsų bendruomenės. Norėdami užsiregistruoti, spauskite čia ...

Global Oneness Community          
Automatinis vertimas atliktas Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Išskirtinis Bendrijos > Global Išskirtinis Pagrindinis > Dalijimasis patirtimi
Registruotis Dienoraščiai Straipsniai Nuotraukos Vaizdo Gėrybės DUK Vartotojai Šiandien Žinutės Ieškoti Šiandien Žinutės Pažymėti forumus kaip skaitytus Pokalbių Kambarys

Dalijimasis patirtimi Pasidalinkite savo patirtimi vienybės universitetas Išskirtinis ir palaiminimas.

Greita Naujienos
Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi! Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti: Forum Home, Socialines grupes, Dienoraščiai, Straipsniai, Nuotraukos, Vaizdo, Video Search, Kontaktai, DUK , Statistika. Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!

Pastaba: Šis skelbimas nėra rodomas registruoti nariai

Dalijimasis patirtimi

Žymos
Temos: Klausymas , Balsai
Video: Klausymas , Balsai ,

Reply

LinkBack Temos įrankiai Display Modes
Old 06-08-2009, 05:06   #10 (Permalink)
Valstybės
Pretorionas
Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50
Activity: 4%Activity: 4%Activity: 4%

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458
Vieta: Bossier
Ačiū: 159
Padėkojo 182 Times 131 Žinutės
EarthKat29 is on a distinguished road

Smile Re: Hearing Voices

Citata:
Originally Posted by Kip View Post
Man tai būtų labai sudėtinga. Tikiuosi, jūs galite sukurti galimybę toliau Tomkin ir tai leis jums išgirsti, ką jūs galite. Tai turi būti itin kelia nerimą, kad būtų galima išgirsti balsų, tačiau ne ką jie sako!
Nereikalauja, kad nerimą. That is not fair.

Jis yra žinomas kaip Clairaudience išgirsti nei normalus.

Tai yra žmogaus prigimties, kad šie gebėjimai.

Mes taip pat turime aiškiaregystė pamatyti vaiduoklius, Clairgustance, Clairtaxia ir Clairsentience (aiškus jausmas.)

Pažvelkite psychic sugebėjimus šioje Wicca & Witchcraft skyrių.
love333 (07-03-2009), Phoenixflame (07-01-2009), Vixzen (06-14-2009)
Old 07-01-2009, 08:20   #11 (Permalink)
Valstybės
Valstybės
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Vieta: Los Andželas
Blog Entries: 1
Ačiū: 41
Padėkojo 41 kartus iš 26 vietų
Phoenixflame is on a distinguished road

Re: Hearing Voices

Prieš paskutinę naktį, aš girdėjau vieną toną kinda kaip "OM" ir vyrišką balsą. Jis buvo garsiai ir aiškiai dar didnt jausti, kokia ji buvo iš kur nors netoli. Buvau beveik meditacinę, tarsi Call me out. Abu mano šuo ir aš mačiau tward jo kryptį ir pasuko pažvelgti eachother. Čia yra wierdest dalis mes abu manė linkęs išeiti ir ieškoti. Nieko ten buvo, bet buvimas buvo jaučiamas. Mano šuo sėdi už ir nenorėjo ateiti tiesiog ieško viena kryptimi. Sutapimas I dont prisiminti klausos nieko po to, ji buvo tikrai labai ramu. Ar kas nors yra patyręs kažką panašaus?
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old 07-01-2009, 09:41   #12 (Permalink)
Valstybės
Pretorionas

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Citata:
Originally Posted by Phoenixflame View Post
Prieš paskutinę naktį, aš girdėjau vieną toną kinda kaip "OM" ir vyrišką balsą. Jis buvo garsiai ir aiškiai dar didnt jausti, kokia ji buvo iš kur nors netoli. Buvau beveik meditacinę, tarsi Call me out. Abu mano šuo ir aš mačiau tward jo kryptį ir pasuko pažvelgti eachother. Čia yra wierdest dalis mes abu manė linkęs išeiti ir ieškoti. Nieko ten buvo, bet buvimas buvo jaučiamas. Mano šuo sėdi už ir nenorėjo ateiti tiesiog ieško viena kryptimi. Sutapimas I dont prisiminti klausos nieko po to, ji buvo tikrai labai ramu. Ar kas nors yra patyręs kažką panašaus?
Clairaudience (aiškus posėdį.)

Turiu patirties anksčiau.

Tai gali būti dvasia arba Dievo, ar kažką.

Gali būti 5 Elements kalbėti su jumis.

Gali būti Šri BhagavanAmma.

Ji buvo teigiamas jausmas ir garso?
Phoenixflame (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 07:04   #13 (Permalink)
Valstybės
Valstybės

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Wink Re: Hearing Voices

Citata:
Originally Posted by EarthKat29 View Post
Clairaudience (aiškus posėdį.)

Turiu patirties anksčiau.

Tai gali būti dvasia arba Dievo, ar kažką.

Gali būti 5 Elements kalbėti su jumis.

Gali būti Šri BhagavanAmma.

Ji buvo teigiamas jausmas ir garso?
Iš pradžių man buvo šokas, todėl jausmas buvo ne ten metu tada aš pradėjau drebėti, bet jis buvo yra ta, kad sukeltų, nes aš jaučiausi šviesos visai nėra neliesdami žemės vibracijos poveikis.

O kas tai galėtų būti aš atvykau į tą pačią išvadą, tačiau aš mąstyti ir mąstyti šiandien. Tiria ir reseached tada aš prisiminiau, kažkas ... ne ilgai einu happedned į įstrigti į draugus vietą per naktį. Ji malevalent yra savo namuose, po vizito pajutau ir pamačiau, kad ne mano namuose, o ne dažnai, tačiau tai buvo aplink. Arkangelas Mykolas, aš paprašiau, kad padėtų atsikratyti juo. Jis gali būti jam sako man buvo ok dabar. Because I dont feel it around at all.

Bet kaip aš meditavo šiandien pajutau Šri BhagavanAmma buvo balsas. Im gonna go su mano spontaniškai. Man buvo vis daugiau mano baimės programavimas ir anksčiau tą vakarą dirbau su mano baimės. Thank you so much jūsų awesome padėti.
Old 07-02-2009, 04:26   #14 (Permalink)
Valstybės
Pretorionas

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Citata:
Iš pradžių man buvo šokas, todėl jausmas buvo ne ten metu tada aš pradėjau drebėti, bet jis buvo yra ta, kad sukeltų, nes aš jaučiausi šviesos visai nėra neliesdami žemės vibracijos poveikis.

O kas tai galėtų būti aš atvykau į tą pačią išvadą, tačiau aš mąstyti ir mąstyti šiandien. Tiria ir reseached tada aš prisiminiau, kažkas ... ne ilgai einu happedned į įstrigti į draugus vietą per naktį. Ji malevalent yra savo namuose, po vizito pajutau ir pamačiau, kad ne mano namuose, o ne dažnai, tačiau tai buvo aplink. Arkangelas Mykolas, aš paprašiau, kad padėtų atsikratyti juo. Jis gali būti jam sako man buvo ok dabar. Because I dont feel it around at all.

Bet kaip aš meditavo šiandien pajutau Šri BhagavanAmma buvo balsas. Im gonna go su mano spontaniškai. Man buvo vis daugiau mano baimės programavimas ir anksčiau tą vakarą dirbau su mano baimės. Thank you so much jūsų awesome padėti.
Šri BhagavanAmma nėra blogis. Jam ir jo žmona yra ne kas kita, gryna meilė, ir jie abu Apšvietos.

Taigi savo namuose subjektas yra ne jam ar jai.

BhagavanAmma neturėtų daryti.

Arkangelas Mykolas ir Šri BhagavanAmma pažinti vienas kitą labai arti ir jie myli vienas kitą labai arti.

Šri AmmaBhagavan mėgsta visiems apie šį visą planetą.

Jie gyvena žmonės, kaip tu ir aš.

Krikščionys yra manyti, jis yra antras ateina Jėzus.

Kai kurie krikščionys, net nežinau kas jis yra.

Jūs žinote, kas jis yra teisus?

Šri Bhagavanas ir Šri AMMA yra vyras ir žmona.

Žinote jie gyvena Indijoje.

Kad ūkio subjektas gali būti kažkuo kitu.

Tiesiog ne AmmmaBhagavan.

Aš prašau jį ir jo žmoną everynight.
Old 07-02-2009, 09:46   #15 (Permalink)
Valstybės
Valstybės

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Citata:
Originally Posted by EarthKat29 View Post
Šri BhagavanAmma nėra blogis. Jam ir jo žmona yra ne kas kita, gryna meilė, ir jie abu Apšvietos.

Taigi savo namuose subjektas yra ne jam ar jai.

BhagavanAmma neturėtų daryti.

Arkangelas Mykolas ir Šri BhagavanAmma pažinti vienas kitą labai arti ir jie myli vienas kitą labai arti.

Jie gyvena žmonės, kaip tu ir aš.

Krikščionys yra manyti, jis yra antras ateina Jėzus.

Kai kurie krikščionys, net nežinau kas jis yra.

Jūs žinote, kas jis yra teisus?

Šri Bhagavanas ir Šri AMMA yra vyras ir žmona.

Žinote jie gyvena Indijoje.

Kad ūkio subjektas gali būti kažkuo kitu.

Tiesiog ne AmmmaBhagavan.

Aš prašau jį ir jo žmoną everynight.

Manau, kad jūs gavote mano žinutę neteisingą kelią.
I wasnt sakydamas, kad neigiamas asmuo buvo arba Šri Bhagavanas ar A. Michael. Aš labai daug, turi paskirstyti pagarbos ir meilės abiems. Subjektas paliko daug anksčiau išgirdau garsą. Ką tik paminėta, kad mano pranešimas, nes viskas vyksta aplink tą pačią savaitę. Bet garso aš girdėjau, buvo neblogai, ar blogas jis buvo tiesiog labai keista. I didn't feel gresia bet kokiu būdu. Buvau priblokštas, tada kaip sakiau, aš tęsėsi ne pamatyti, kas būtų buvę, o stengtis suprasti. I didnt skaičiuoti nuo to išbėgau twards jį. Garso atėjo ne iš mano namų, twards Pietryčių (aš pagaliau galės tiksliai nustatyti buvimo vietą). Trust mane žinojo, kas Šri Bhagavanas buvo ilgai, kol aš kada nors matė jo veidą. Mes perduodama meditacija

ir svajones labai ilgą laiką. Taigi Nenuostabu, kad po mano labiausiai dificult užduotį, kuri padėtų aiškiai man, my dear friend ten buvo duoti man savo paramą. Aš tikiuosi, kad tai išvalo things up.

07-03-2009, 05:46
Šis vartotojas Says Dėkojame Phoenixflame Už šią naudingą Post:
EarthKat29 (07-03-2009)
Old Manau, kad jūs gavote mano žinutę neteisingą kelią.   #16 (Permalink)
Valstybės
Pretorionas

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Citata:
I wasnt sakydamas, kad neigiamas asmuo buvo arba Šri Bhagavanas ar A. Michael. Aš labai daug, turi paskirstyti pagarbos ir meilės abiems. Subjektas paliko daug anksčiau išgirdau garsą. Ką tik paminėta, kad mano pranešimas, nes viskas vyksta aplink tą pačią savaitę. Bet garso aš girdėjau, buvo neblogai, ar blogas jis buvo tiesiog labai keista. I didn't feel gresia bet kokiu būdu. Buvau priblokštas, tada kaip sakiau, aš tęsėsi ne pamatyti, kas būtų buvę, o stengtis suprasti. I didnt skaičiuoti nuo to išbėgau twards jį. Garso atėjo ne iš mano namų, twards Pietryčių (aš pagaliau galės tiksliai nustatyti buvimo vietą). Trust mane žinojo, kas Šri Bhagavanas buvo ilgai, kol aš kada nors matė jo veidą. Mes perduodama meditacija

Aš tikiuosi, kad tai išvalo things up. Oh okay, that's cool.

Kai pirmą kartą susitiko Šri Bhagavanas, tu skaityti apie jį ir jo tyrimų
interneto? Jei ne, tai jūs jam tyrimus?

Ačiū už išvalyti, kad su manimi.
Paklausk jo ar jo sutuoktinio, jei jie būtų perkelti Apšvietos etape jums.

Jo žmona tikrai bus. Ji negali pasakyti "ne jums. Ji taip sunku pasakyti "ne" visiems, kai tai susiję su Apšvietos Perkelta, nes iš Indijoje ji vadinama Motina.

Kontaktai jos per meditacija ir pamatyti, ką ji sako.

07-03-2009, 06:07

I cant remember tiksliai amžiaus, bet manau, kad mano pirmasis realus susisiekti su juo buvo .... Noriu pasakyti, 14 ar 15. Bet jo veidas visada buvo vizija aš mačiau, nes maža mergaitė.
Phoenixflame (07-03-2009)
Old Turiu reseached jam   #17 (Permalink)
Valstybės
Valstybės

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Aš pirmą kartą prisiminti pamatyti jį buvo svajonė. Sakiau jam, aš žinojau, jis buvo Dievas. Mes susitiko kosmosas, buvau plaukioja aplink ten (mano svajonė), kai aš pamačiau jį. Jis sakė kažkas palei linijas yra mano tiesa tėvui (šioje supratau jam buvo kūrėjas, o ne mano tikrasis tėvas), ir kad kada nors aš atleiskite mano žemiškoji šeima. Pat, kad aš jį ieškoti ir rasti jį, kai jo metu.

Juokingi reikia pasakyti, kad jo žmona, vadinama Motina, aš visada su ja, kaip nurodyta, kad dėl jos buvimo buvo sapnas aš žinojo, kad dalis moterų kovą su juo. 07-03-2009, 06:58

I cant remember tiksliai amžiaus, bet manau, kad mano pirmasis realus susisiekti su juo buvo .... Noriu pasakyti, 14 ar 15. Bet jo veidas visada buvo vizija aš mačiau, nes maža mergaitė.
Old Turiu reseached jam   #18 (Permalink)
Valstybės
Pretorionas

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Citata:
Aš pirmą kartą prisiminti pamatyti jį buvo svajonė. Sakiau jam, aš žinojau, jis buvo Dievas. Mes susitiko kosmosas, buvau plaukioja aplink ten (mano svajonė), kai aš pamačiau jį. Jis sakė kažkas palei linijas yra mano tiesa tėvui (šioje supratau jam buvo kūrėjas, o ne mano tikrasis tėvas), ir kad kada nors aš atleiskite mano žemiškoji šeima. Pat, kad aš jį ieškoti ir rasti jį, kai jo metu.

Juokingi reikia pasakyti, kad jo žmona, vadinama Motina, aš visada su ja, kaip nurodyta, kad dėl jos buvimo buvo sapnas aš žinojo, kad dalis moterų kovą su juo. Jūs žinote, jie gyvena per daug žmonių, tiesa?

Jie gali perkelti sąmonės etape Apšvietos jums
Jei prašote. Dar savo sprendimą. Autorystė yra turtinga.

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Įstatymų leidėjų elgesį biudžeto svarstymas Prescott antradienis - Sk Shopper Editor Naujienos - Unitarinis Universalism 0 02-15-2009 01:20

Žymos
Klausymas , Balsai
Klausymas , Balsai ,

Temos įrankiai
Display Modes

Siunčiamos Taisyklės
Tu negali kurti naujas temas
Tu negali rašyti atsakymus
Tu negali pašto priedai
Tu negali redaguoti savo žinutes

BB kodas yra Ant
Horoskopai yra Ant