|
|
|
|||||||
| הרשמה | בלוגים | מאמרים | תמונות | Videos | Goodies | שאלות נפוצות | חברים | ההודעות של היום | חיפוש | ההודעות של היום | סמן פורומים כנקראו | ערוץ |
| שיתוף חוויות שתף את חוויות האחדות של אוניברסיטת ברכת האחדות. |
| מהיר חדשות |
| ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה!
גלובל האחדות קהילה היא מקום לשיתוף של מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם:
דף הבית של הפורום,
קבוצות חברתיות,
בלוגים,
מאמרים,
תמונות,
Videos,
Video Search,
צור קשר,
שאלות נפוצות ,
סטטיסטיקה.
תיהני ולהרגיש באמת בברכה לקהילה!
|
שיתוף חוויות |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| תגיות |
![]() |
|
|
LinkBack | כלי פתיל | מצבי תצוגה |
|
|
#10 (Permalink) | |||
|
חבר
חבר בכיר
|
|
|
אדם זה יהיה מתסכל. אני מקווה שאת יכולה לפתח את היכולת Tomkin נוסף זה יאפשר לך לשמוע את מה שאתה יכול. זה צריך להיות סופר מטריד כדי להיות מסוגל לשמוע את הקולות אבל לא מה הם אומרים!
|

| 3 המשתמשים שלהלן אמרו תודה ל EarthKat29 על ההודעה המועילה הזאת: |
|
|
#11 (Permalink) | ||
|
חבר
חבר
|
Re: שמיעת קולותשלשום בלילה, שמעתי צליל בודד קצת כמו "אום" בקול גברי. זה היה חזק וברור didn't עדיין מרגיש כאילו זה היה מכל מקום ליד. הייתי כמעט מדיטטיבי, כאילו לקרוא לי החוצה. הן הכלב שלי ואני הסתכלתי tward הכיוון של אותו פנה להביט eachother. הנה חלק wierdest שנינו הרגיש נוטה לצאת החוצה להסתכל. לא היה שם, אבל נוכחות הורגש. הכלב שלי ישבו בחוץ ולא יבואו רק מבט בכיוון אחד. למרבה הפלא אני לא זוכר שום דבר לאחר הדיון כי, זה היה ממש ממש שקט. יש משהו דומה מישהו אי פעם?
|
||
|
|
|
|
|
#12 (Permalink) | |||
|
חבר
חבר בכיר
|
|
|
שלשום בלילה, שמעתי צליל בודד קצת כמו "אום" בקול גברי. זה היה חזק וברור didn't עדיין מרגיש כאילו זה היה מכל מקום ליד. הייתי כמעט מדיטטיבי, כאילו לקרוא לי החוצה. הן הכלב שלי ואני הסתכלתי tward הכיוון של אותו פנה להביט eachother. הנה חלק wierdest שנינו הרגיש נוטה לצאת החוצה להסתכל. לא היה שם, אבל נוכחות הורגש. הכלב שלי ישבו בחוץ ולא יבואו רק מבט בכיוון אחד. למרבה הפלא אני לא זוכר שום דבר לאחר הדיון כי, זה היה ממש ממש שקט. יש משהו דומה מישהו אי פעם?
|

| להלן פרטי אומר תודה כדי EarthKat29 על ההודעה המועילה הזאת: |
Phoenixflame (07-02-2009)
|
|
|
#13 (Permalink) | |||
|
חבר
חבר
|
|
|
Clairaudience (שמיעה ברורה.)
אני חוויתי את זה לפני. זה יכול להיות רוח או אלוהים או משהו. יכול להיות האלמנטים 5 מדבר אליכם. אולי סרי BhagavanAmma. זה היה תחושה חיובית נשמע? ![]() |
|
|
#14 (Permalink) | |||
|
חבר
חבר בכיר
|
|
|
בהתחלה הייתי בהלם, זאת הרגשה לא היתה שם לרגע ואז התחלתי לרעוד אבל זה היה הרטט של להיות שגרמה לה כי הרגשתי את האור הזה לא נוגע את השפעת הקרקע.
לגבי מה זה יכול להיות אני בא לאותה מסקנה, אבל אני הרהר ושקל היום. מחקר reseached ואז נזכרתי במשהו ... לא ארוכה ללכת אני happedned להיתקע בבית חברים מקום ללון. היה לה malevalent להיות בבית שלה, לאחר הביקור הרגשתי וראיתי את זה בבית שלי, לא לעתים קרובות אבל זה היה מסביב. שאלתי את המלאך מיכאל כדי לעזור להיפטר ממנו. זה יכול להיות אותו אומר לי שזה בסדר עכשיו. כי אני לא מרגישה את זה בכלל סביב. אבל כמו שאני הרגשתי היום במדיטציה סרי BhagavanAmma היה הקול. Im הולך עם תחושת הבטן שלי. הייתי מתגבר על הפחד שלי, תכנות מוקדם יותר באותו ערב אני עובדת מתוך הפחד שלי. תודה רבה לך על העזרה שלך awsome. |

|
|
#15 (Permalink) | |||
|
חבר
חבר
|
Re: שמיעת קולותציטוט:
אני wasn't ואמר כי ישות שלילית היה גם סרי Bhagavan או א.א. מיכאל. אני מאוד ולכן יש להקצות של כבוד ואהבה עבור שניהם. הישות עזב לפני זמן רב שמעתי קול. אני רק ציין שלאחר שלי כי כל זה קרה בערך באותו שבוע. אבל שמעתי את הקול לא היה רע או רע זה היה פשוט מוזר מאוד. אני לא מרגיש מאוים בשום דרך. הייתי בהלם בהתחלה, אז כמו שאמרתי, אני רץ החוצה כדי לראות מה זה היה יכול להיות, בניסיון להבין. אני didn't לברוח ממנה רצתי twards זה. הצליל בא מחוץ לבית שלי, twards דרום מזרח (אני סוף סוף להצביע על מיקום). ![]() תאמין לי שאני יודע מי סרי Bhagavan היה הרבה לפני שראיתי את פניו. יש לנו תקשרו במדיטציה וחלומות עבור הרבה מאוד זמן. אז זה לא בא בהפתעה כי על רוב המשימות שלי dificult אשר יעזור ברור לי, חבר יקר שלי היה שם לתת לי את התמיכה שלו. אני מקווה שזה מנקה את העניינים. |
|||
|
|
|
| מתוק |
EarthKat29 (07-03-2009)
|
|
|
#16 (Permalink) | |||
|
חבר
חבר בכיר
|
|
|
אני חושב שיש לך הודעה דרך שגויה שלי.
אני wasn't ואמר כי ישות שלילית היה גם סרי Bhagavan או א.א. מיכאל. אני מאוד ולכן יש להקצות של כבוד ואהבה עבור שניהם. הישות עזב לפני זמן רב שמעתי קול. אני רק ציין שלאחר שלי כי כל זה קרה בערך באותו שבוע. אבל שמעתי את הקול לא היה רע או רע זה היה פשוט מוזר מאוד. אני לא מרגיש מאוים בשום דרך. הייתי בהלם בהתחלה, אז כמו שאמרתי, אני רץ החוצה כדי לראות מה זה היה יכול להיות, בניסיון להבין. אני didn't לברוח ממנה רצתי twards זה. הצליל בא מחוץ לבית שלי, twards דרום מזרח (אני סוף סוף להצביע על מיקום). ![]() תאמין לי שאני יודע מי סרי Bhagavan היה הרבה לפני שראיתי את פניו. יש לנו תקשרו במדיטציה וחלומות עבור הרבה מאוד זמן. אז זה לא בא בהפתעה כי על רוב המשימות שלי dificult אשר יעזור ברור לי, חבר יקר שלי היה שם לתת לי את התמיכה שלו. אני מקווה שזה מנקה את העניינים. |

| להלן פרטי אומר תודה כדי EarthKat29 על ההודעה המועילה הזאת: |
Phoenixflame (07-03-2009)
|
|
|
#17 (Permalink) | ||
|
חבר
חבר
|
Re: שמיעת קולותאני לא יכולה לזכור את גיל מדויק, אבל אני חושב הקשר האמיתי הראשון שלי איתו היה .... אני רוצה להגיד 14 או 15. אבל הפנים שלו היה תמיד החזון ראיתי מאז ילדה קטנה.
יש לי reseached אותו, בפעם הראשונה אני זוכר שראיתי אותו היה בחלום. אמרתי לו ידעתי שהוא אלוהים. נפגשנו הקוסמוס, הייתי עפים שם (בחלום שלי), כשראיתי אותו. הוא אמר משהו בנוסח של להיות אבא שלי נכון (לפי הבנתי אותו להיות היוצר, לא אבא שלי בפועל), ושיום אחד אני הרפתה הארציים של המשפחה שלי. גם כי הייתי לחפש אותו ולמצוא אותו כאשר הזמן שלה. מוזר שאתה אומר כי אשתו היא קראה אמא, יש לי תמיד כינו אותה, כי נוכחותה היתה בחלום ידעתי שיש חלק הדלפק נקבה אליו. |
||
|
|
|
|
|
#18 (Permalink) | |||
|
חבר
חבר בכיר
|
|
|
אני לא יכולה לזכור את גיל מדויק, אבל אני חושב הקשר האמיתי הראשון שלי איתו היה .... אני רוצה להגיד 14 או 15. אבל הפנים שלו היה תמיד החזון ראיתי מאז ילדה קטנה.
יש לי reseached אותו, בפעם הראשונה אני זוכר שראיתי אותו היה בחלום. אמרתי לו ידעתי שהוא אלוהים. נפגשנו הקוסמוס, הייתי עפים שם (בחלום שלי), כשראיתי אותו. הוא אמר משהו בנוסח של להיות אבא שלי נכון (לפי הבנתי אותו להיות היוצר, לא אבא שלי בפועל), ושיום אחד אני הרפתה הארציים של המשפחה שלי. גם כי הייתי לחפש אותו ולמצוא אותו כאשר הזמן שלה. מוזר שאתה אומר כי אשתו היא קראה אמא, יש לי תמיד כינו אותה, כי נוכחותה היתה בחלום ידעתי שיש חלק הדלפק נקבה אליו. |

![]() |
האשכולות דומים
|
||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מחוקקים לנהל דיון בתקציב ב פרסקוט שלישי - ראשון Shopper | Editor | חדשות - יוניטריאן האוניברסליות | 0 | 02-15-2009 01:20 |
| תגיות |
| כלי פתיל | |
| מצבי תצוגה | |
|
|