|
|
|
|||||||
| Nyilvántartásban | Blogokat | Cikkekben | Photos | Video | Bónuszok | Kérdések | Memberlist | Mai hozzászólások | Keres | Mai hozzászólások | Kijelölés Fórumokat olvasottnak | Chat szoba |
| Tapasztalatcserét Ossza meg tapasztalatait Egység Egyetem és Egység Áldás. |
| Rövid News |
| Üdvözöljük a Globális Egység világában!
Globális Egység Közösség helyet megosztása kapcsolatos gondolatait és ötleteit a külső és belső változások és az átalakulás. Ha közzé szeretne regisztrálj itt. Néhány linkek kezdődnek:
Fórum kezdőlap,
Társadalmi csoportok,
Blogokat,
Cikkekben,
Photos,
Video,
Video Search,
Érdeklődjön,
Kérdések ,
Statisztikák.
Jó szórakozást, és úgy érzi, valóban üdvözölte, hogy a közösségben!
|
Tapasztalatcserét |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Címkéket |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Megjelenítési módok |
|
|
#10 (permalink) | |||
|
Tagjának
Senior Member
|
|
|
Ember lenne frusztráló. Remélem tud fejlődni képes tovább Tomkin, és ez lehetővé teszi, hogy hallja, mit tudsz. , Hogy meg kell szuper zavaró ahhoz, hogy hallja a hangokat, de nem az, amit mondanak!
|

| A következő 3 Users Say Thank You For EarthKat29, hogy ez hasznos Post: |
|
|
#11 (permalink) | ||
|
Tagjának
Tagjának
|
Re: Hearing Voicestegnapelõtt este, hallottam egy hangot akárcsak az "Om" a férfi hangja. Úgy volt, hangosan és tisztán még didnt kedvem volt, ahol minden közel van. Már majdnem meditatív, mintha hívni engem. Mindkét kutyám, és én néztem tward irányába fordult, és nézni egymást. Itt a wierdest része mindketten úgy hajlandó kimenni az utcára és nézd. Semmi sem volt ott, de jelen volt érezhető. A kutyám ült kívül, és nem jött nézni egy irányba. Furcsa módon I dont emlékszem tárgyalás után, hogy semmit, ez tényleg nagyon csendes. Tapasztalt már valaki valami hasonlót?
|
||
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |||
|
Tagjának
Senior Member
|
|
|
tegnapelõtt este, hallottam egy hangot akárcsak az "Om" a férfi hangja. Úgy volt, hangosan és tisztán még didnt kedvem volt, ahol minden közel van. Már majdnem meditatív, mintha hívni engem. Mindkét kutyám, és én néztem tward irányába fordult, és nézni egymást. Itt a wierdest része mindketten úgy hajlandó kimenni az utcára és nézd. Semmi sem volt ott, de jelen volt érezhető. A kutyám ült kívül, és nem jött nézni egy irányba. Furcsa módon I dont emlékszem tárgyalás után, hogy semmit, ez tényleg nagyon csendes. Tapasztalt már valaki valami hasonlót?
|

| A következő felhasználó Says Thank You For EarthKat29, hogy ez hasznos Post: |
Phoenixflame (07-02-2009)
|
|
|
#13 (permalink) | |||
|
Tagjának
Tagjának
|
|
|
Clairaudience (tiszta tárgyaláson.)
Amit eddig tapasztaltam ilyet. Lehet, hogy egy szellem, vagy Isten, vagy valami. Lehet az 5 Elements veled beszélek. Lehet Sri BhagavanAmma. Volt egy pozitív érzés és a hang? ![]() |
|
|
#14 (permalink) | |||
|
Tagjának
Senior Member
|
|
|
Eleinte voltam döbbenve, hogy érzés nem volt ott egy pillanatra aztán remegni kezdett, de ez volt a rezgés az oka az, hogy azért, mert úgy éreztem, könnyű az egész nem éri a talajt hatást.
Ami azt illeti, mi lehet azért jöttem, hogy ugyanarra a következtetésre jutottak, de elgondolkozott és töprengett ma. Kutatni és reseached Aztán eszembe jutott valami ... , hogy nem sokáig megy én happedned, hogy elakad egy baráti egyik napról a másikra. Volt egy malevalent, hogy az ő otthonában, a látogatás után úgy éreztem, és láttam, hogy az otthoni, nem gyakran, de ez kb. Megkértem Mihály arkangyal, hogy segítsen megszabadulni tőle. Lehet rá mondani, ez rendben van most. Mert én dont feel it körül egyáltalán. De ahogy elmélkedtem ma úgy éreztem Sri BhagavanAmma volt a hangja. Im gonna go with my gut feeling. Már egyre több mint félelmem programozás és korábban az este dolgoztam ki a félelmemet. Nagyon köszönöm, hogy az Ön awsome segítséget. |

|
|
#15 (permalink) | |||
|
Tagjának
Tagjának
|
Re: Hearing VoicesIdézet:
I wasnt mondván, hogy a negatív cégét vagy Srí Bhagavan vagy AA Michael. Nagyon úgy van oszt a tisztelet és a szeretet mindkét fél számára. Az egység bal régen hallottam a hangot. Én csak említeni, hogy a hozzászólásomat, mert ez minden történt, körülbelül ugyanazon a héten. De a hangot hallottam, nem volt rossz, vagy gonosz, hogy csak nagyon furcsa. Nem éreztem magam veszélyben semmilyen módon. Megdöbbentem először, aztán mint mondtam, szaladtam kívül, hogy mit lehetett volna, annak érdekében, hogy megértsék. I didnt kezdődik, hogy futottam twards azt. A hang kívülről érkezett az otthonom, twards a dél-keleti (I sikerült végre, hogy pontosan a helyére). ![]() Tudtam, hogy bízz bennem, aki Srí Bhagavan volt régen, amit valaha láttam az arcát. Jelenleg közölt meditáció és az álmok nagyon hosszú idő. Tehát ez nem meglepetés, hogy az én nagy dificult feladat, amely segít tiszta nekem, kedves barátom volt ott, hogy nekem, hogy támogatja. Remélem, ez törli a dolgokat. |
|||
|
|
|
| Édes |
EarthKat29 (07-03-2009)
|
|
|
#16 (permalink) | |||
|
Tagjának
Senior Member
|
|
|
Azt hiszem, megkaptam az üzenetet a rossz irányba.
I wasnt mondván, hogy a negatív cégét vagy Srí Bhagavan vagy AA Michael. Nagyon úgy van oszt a tisztelet és a szeretet mindkét fél számára. Az egység bal régen hallottam a hangot. Én csak említeni, hogy a hozzászólásomat, mert ez minden történt, körülbelül ugyanazon a héten. De a hangot hallottam, nem volt rossz, vagy gonosz, hogy csak nagyon furcsa. Nem éreztem magam veszélyben semmilyen módon. Megdöbbentem először, aztán mint mondtam, szaladtam kívül, hogy mit lehetett volna, annak érdekében, hogy megértsék. I didnt kezdődik, hogy futottam twards azt. A hang kívülről érkezett az otthonom, twards a dél-keleti (I sikerült végre, hogy pontosan a helyére). ![]() Tudtam, hogy bízz bennem, aki Srí Bhagavan volt régen, amit valaha láttam az arcát. Jelenleg közölt meditáció és az álmok nagyon hosszú idő. Tehát ez nem meglepetés, hogy az én nagy dificult feladat, amely segít tiszta nekem, kedves barátom volt ott, hogy nekem, hogy támogatja. Remélem, ez törli a dolgokat. |

| A következő felhasználó Says Thank You For EarthKat29, hogy ez hasznos Post: |
Phoenixflame (07-03-2009)
|
|
|
#17 (permalink) | ||
|
Tagjának
Tagjának
|
Re: Hearing VoicesI cant emlékszem a pontos kor, de azt hiszem, az én első igazi kapcsolat volt vele .... Azt akarom mondani, hogy 14 vagy 15. De az arca mindig egy látomásban láttam, mivel a kislány.
Én reseached neki, Az első alkalommal Emlékszem, láttam nála egy álom. Mondtam neki, tudta, hogy Isten. Találkoztunk a kozmosz, repültem valahol (álmomban), amikor láttam. Azt mondta, valami mentén, hogy az igazi apja (az, hogy megértettem vele, hogy a teremtő, nem a tényleges apa), és hogy egy napon szeretnék elengedni az én földi család. Azt is, hogy szeretnék keresni neki, és talál rá, amikor annak idején. Vicces, hogy ezt mondod, hogy felesége neve Anya, én mindig hivatkozott rá, mint, hogy mivel ő jelenléte volt az álmomban tudtam, hogy egy női számláló része neki. |
||
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |||
|
Tagjának
Senior Member
|
|
|
I cant emlékszem a pontos kor, de azt hiszem, az én első igazi kapcsolat volt vele .... Azt akarom mondani, hogy 14 vagy 15. De az arca mindig egy látomásban láttam, mivel a kislány.
Én reseached neki, Az első alkalommal Emlékszem, láttam nála egy álom. Mondtam neki, tudta, hogy Isten. Találkoztunk a kozmosz, repültem valahol (álmomban), amikor láttam. Azt mondta, valami mentén, hogy az igazi apja (az, hogy megértettem vele, hogy a teremtő, nem a tényleges apa), és hogy egy napon szeretnék elengedni az én földi család. Azt is, hogy szeretnék keresni neki, és talál rá, amikor annak idején. Vicces, hogy ezt mondod, hogy felesége neve Anya, én mindig hivatkozott rá, mint, hogy mivel ő jelenléte volt az álmomban tudtam, hogy egy női számláló része neki. |

![]() |