Global Oneness Community          
Automatsko Prijevodi made by Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Community > Global Oneness Main > Dijeljenje iskustava
Register Blogovi Članci Fotografije Videos Goodies FAQ Članstvo Today's Posts Pretraživanje Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Dijeljenje iskustava Podijelite svoje iskustva Oneness University i Jednost blagoslov.

Quick News
Welcome to the Global Oneness Community! Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa: Forum Home, Social Groups, Blogovi, Članci, Fotografije, Videos, Video Search, Kontaktirajte nas, FAQ , Statistiku. Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!

Napomena: Ovaj oglas se neće prikazati za registrirane članove

Dijeljenje iskustava

Tags
Threads: Sluh , Voices
Videos: Sluh , Voices ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-08-2009, 05:06   #10 (permalink)
Member
Senior Member
Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50
Activity: 4%Activity: 4%Activity: 4%

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458
Pohvaljen 182 Puta u 131 Postova
EarthKat29 is on a distinguished road

Smile Re: Hearing Voices

Quote:
Originally Posted by Kip View Post
Čovjek koji će biti frustrirajući. Nadam se da možete razviti sposobnost dalje Tomkin i ona će vam omogućiti da čujete ono što možete. To mora biti super uznemirujućih da biste mogli čuti glasove, ali ne i ono što oni govore!
Ne poziv koji smeta. To nije fer.

To je poznato kao Clairaudience čuti izvan normalnog raspona.

To je u ljudskoj prirodi je da imaju takve sposobnosti.

Imamo i vidovitost vidjeti duhove, Clairgustance, Clairtaxia i Clairsentience (jasan osjećaj.)

Look at psihičke sposobnosti u ovoj sekciji Wicca i vještičarenja.
love333 (07-03-2009), Phoenixflame (07-01-2009), Vixzen (06-14-2009)
Old 07-01-2009, 08:20   #11 (permalink)
Member
Member
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Blog Entries: 1
Pohvaljen 41 Puta u 26 Postova
Phoenixflame is on a distinguished road

Re: Hearing Voices

noć prije zadnje sam čula jednu ton rod kao "Om" u muški glas. Bilo je jasno i glasno još nije osjećaj kao da je iz bilo gdje u blizini. Bio sam gotovo meditativan, kao da me poziva van. Oba moj pas i ja gledao tward smjeru je i okrenuo se pogledati eachother. Ovdje je wierdest dio smo oboje osjećali sklon ići van i gledati. Ništa je bio tamo, ali je osjetio prisutnost. Moj pas sjedio vani i neće doći u samo gleda u jednom smjeru. Neobično dovoljno I dont sjećati se sluh išta nakon toga, bilo je stvarno stvarno miran. Je li netko ikada doživjeli nešto slično?
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old 07-01-2009, 09:41   #12 (permalink)
Member
Senior Member

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Quote:
Originally Posted by Phoenixflame View Post
noć prije zadnje sam čula jednu ton rod kao "Om" u muški glas. Bilo je jasno i glasno još nije osjećaj kao da je iz bilo gdje u blizini. Bio sam gotovo meditativan, kao da me poziva van. Oba moj pas i ja gledao tward smjeru je i okrenuo se pogledati eachother. Ovdje je wierdest dio smo oboje osjećali sklon ići van i gledati. Ništa je bio tamo, ali je osjetio prisutnost. Moj pas sjedio vani i neće doći u samo gleda u jednom smjeru. Neobično dovoljno I dont sjećati se sluh išta nakon toga, bilo je stvarno stvarno miran. Je li netko ikada doživjeli nešto slično?
Clairaudience (jasno sluha.)

Ja sam ga doživio prije.

To bi moglo biti ili duh Božji ili nešto.

Bi mogao biti 5 Elementi vam govorim.

Bi moglo biti Šri BhagavanAmma.

Je li pozitivna osjećaj i zvuk?
Phoenixflame (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 07:04   #13 (permalink)
Member
Member

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Wink Re: Hearing Voices

Quote:
Originally Posted by EarthKat29 View Post
Clairaudience (jasno sluha.)

Ja sam ga doživio prije.

To bi moglo biti ili duh Božji ili nešto.

Bi mogao biti 5 Elementi vam govorim.

Bi moglo biti Šri BhagavanAmma.

Je li pozitivna osjećaj i zvuk?
Isprva sam bio u šoku, pa osjećaj nije bio tamo za trenutak onda sam se počeo tresti, ali to je bio vibracije se u tome da ju je prouzročio, jer sam osjetila svjetla cijeli ne dodiruju tlo efekt.

Kao što je za ono što bi mogao biti sam došao do istog zaključka, ali sam razmišljala i razmišljala danas. Istražen i reseached onda sam se sjetila nešto ... neće dugo ići sam happedned da zapeti kod prijatelja mjestu preko noći. Imala malevalent biće u svom domu, nakon što posjetite osjetio sam i to vidio kod moje kuće, ne često, ali to je bio oko. JA je pitao za pomoć arhanđela Mihaela dobili osloboditi od njega. On svibanj biti mu mi govori da je u redu sada. Jer JA dont feel it okolo na sve.

Ali kao što sam razmišljala danas sam osjetio Šri BhagavanAmma je glas. Im gonna ići s mojim crijevima osjećaj. Ja sam bio dobivanje na moj strah programiranje i ranije te večeri sam izrađivanje moj strah. Hvala vam toliko za svoje awsome pomoć.
Old 07-02-2009, 04:26   #14 (permalink)
Member
Senior Member

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Quote:
Isprva sam bio u šoku, pa osjećaj nije bio tamo za trenutak onda sam se počeo tresti, ali to je bio vibracije se u tome da ju je prouzročio, jer sam osjetila svjetla cijeli ne dodiruju tlo efekt.

Kao što je za ono što bi mogao biti sam došao do istog zaključka, ali sam razmišljala i razmišljala danas. Istražen i reseached onda sam se sjetila nešto ... neće dugo ići sam happedned da zapeti kod prijatelja mjestu preko noći. Imala malevalent biće u svom domu, nakon što posjetite osjetio sam i to vidio kod moje kuće, ne često, ali to je bio oko. JA je pitao za pomoć arhanđela Mihaela dobili osloboditi od njega. On svibanj biti mu mi govori da je u redu sada. Jer JA dont feel it okolo na sve.

Ali kao što sam razmišljala danas sam osjetio Šri BhagavanAmma je glas. Im gonna ići s mojim crijevima osjećaj. Ja sam bio dobivanje na moj strah programiranje i ranije te večeri sam izrađivanje moj strah. Hvala vam toliko za svoje awsome pomoć.
Sri BhagavanAmma nije zlo. Njega i njegova supruga nisu ništa drugo nego čista ljubav i oni su oba prosvijetljenih.

Tako entitet u svojoj kući ne njemu ili njoj.

BhagavanAmma ne bi to učiniti.

Arhanđeo Mihael i Šri BhagavanAmma znati međusobno vrlo bliski i oni vole međusobno vrlo blizu.

Sri AmmaBhagavan voli svatko na cijelom ovom planetu.

Oni su živi ljudi kao ti i ja.

Kršćani su vjerujući da je Drugi dolazak Isusa.

Neki kršćani čak ne zna tko je on.

Znaš tko je u pravu?

Sri Amma Bhagavan Šri su i muž i žena.

Znate oni žive u Indiji.

Taj entitet bi moglo biti nešto drugo.

Samo ne AmmmaBhagavan.

Molim za njega i njegovu ženu everynight.
Old 07-02-2009, 09:46   #15 (permalink)
Member
Member

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Quote:
Originally Posted by EarthKat29 View Post
Sri BhagavanAmma nije zlo. Njega i njegova supruga nisu ništa drugo nego čista ljubav i oni su oba prosvijetljenih.

Tako entitet u svojoj kući ne njemu ili njoj.

BhagavanAmma ne bi to učiniti.

Arhanđeo Mihael i Šri BhagavanAmma znati međusobno vrlo bliski i oni vole međusobno vrlo blizu.

Sri AmmaBhagavan voli svatko na cijelom ovom planetu.

Oni su živi ljudi kao ti i ja.

Kršćani su vjerujući da je Drugi dolazak Isusa.

Neki kršćani čak ne zna tko je on.

Znaš tko je u pravu?

Sri Amma Bhagavan Šri su i muž i žena.

Znate oni žive u Indiji.

Taj entitet bi moglo biti nešto drugo.

Samo ne AmmmaBhagavan.

Molim za njega i njegovu ženu everynight.
Mislim da je dobio moju poruku na krivi način. I wasnt kazivanje taj negativni entitet, bilo je Bhagavan Šri ili AA Michael. Ja jako puno tako da imaju razdati poštovanja i ljubavi za oboje. Entitet napustio dugo prije nego što sam čuo zvuk. Upravo sam spomenuo da je moj post jer se sve dogodilo oko istog tjedna. No, zvuk sam čuo nije bila loša ili zla, to je bio samo jako čudno. Nisam se osjećala ugrožena na bilo koji način. Bio sam šokiran isprva, onda kao što sam rekao, trčao sam van da vidim što možda su, u nastojanju da razumije. I nije trčanje od nje I ran twards ga. Zvuk je došao iz izvan moje kuće, twards jugoistoku (bio sam napokon u mogućnosti odrediti lokaciju).

Vjerujte mi ja znao tko je Bhagavan Šri dugo prije nego što sam ikada vidio svoje lice. Imamo priopćena u meditaciji i snova za jako dugo vremena. Tako je u pitanju jer ne čudi da na moj većina dificult zadaća koja bi jasno mi je, moj dragi prijatelj je bio tamo da će mi dati svoju potporu.

Nadam se ovo briše stvari.
Nakon User Says Thank You to Phoenixflame Za Ovaj Koristan Post:
EarthKat29 (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 05:46   #16 (permalink)
Member
Senior Member

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Quote:
Mislim da je dobio moju poruku na krivi način. I wasnt kazivanje taj negativni entitet, bilo je Bhagavan Šri ili AA Michael. Ja jako puno tako da imaju razdati poštovanja i ljubavi za oboje. Entitet napustio dugo prije nego što sam čuo zvuk. Upravo sam spomenuo da je moj post jer se sve dogodilo oko istog tjedna. No, zvuk sam čuo nije bila loša ili zla, to je bio samo jako čudno. Nisam se osjećala ugrožena na bilo koji način. Bio sam šokiran isprva, onda kao što sam rekao, trčao sam van da vidim što možda su, u nastojanju da razumije. I nije trčanje od nje I ran twards ga. Zvuk je došao iz izvan moje kuće, twards jugoistoku (bio sam napokon u mogućnosti odrediti lokaciju).

Vjerujte mi ja znao tko je Bhagavan Šri dugo prije nego što sam ikada vidio svoje lice. Imamo priopćena u meditaciji i snova za jako dugo vremena. Tako je u pitanju jer ne čudi da na moj većina dificult zadaća koja bi jasno mi je, moj dragi prijatelj je bio tamo da će mi dati svoju potporu.

Nadam se ovo briše stvari.
O, u redu, to je cool.

Kada ste prvi put susreli Bhagavan Sri, jesi li pročitao o njemu i istraživanje
na internetu? Ako ne bi li ga istraživanja?

Hvala za čišćenje koji se sa mnom.

Pitajte njega ili njegove supruge ukoliko bi se transfer fazi prosvjetiteljstva do vas.

Njegova žena će sigurno. Ona neće reći ne na vas. Ona je teško vrijeme rekavši da nema nikoga kada je u pitanju prenošenje Prosvjetljenja, jer ona se u Indiji se naziva Majke.

Kontakt joj kroz meditaciju i vidjeti šta ona kaže.
Phoenixflame (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 06:07   #17 (permalink)
Member
Member

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

JA licemjerje sjećati se točne dobi, ali mislim da moj prvi pravi kontakt s njim je bio .... Želim reći da 14 ili 15. Ali, njegovo lice je oduvijek bio vid sam vidio od djevojčica.

Ja sam ga reseached, Sjećam se prvi put ga je vidio bio je u snu. Rekao sam mu da sam znao da je Bog. Upoznali smo se u kosmos, bio sam tamo leti okolo (u mom snu), kad sam ga vidio. On je rekao nešto duž linije se moj pravi otac (po tome sam shvatila njega se kreator, a ne moj stvarni otac), i da jednog dana bih pustio moje zemaljske obitelji. Isto tako da bih potraga za njim i kada ga naći svoj put.

Funny trebali reći da je njegova supruga se zove Majka, ja sam uvijek iz njoj kao da je, jer je njezina nazočnost bila u snu sam znao da je ženski dio brojač na njega.
Old 07-03-2009, 06:58   #18 (permalink)
Member
Senior Member

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Quote:
JA licemjerje sjećati se točne dobi, ali mislim da moj prvi pravi kontakt s njim je bio .... Želim reći da 14 ili 15. Ali, njegovo lice je oduvijek bio vid sam vidio od djevojčica.

Ja sam ga reseached, Sjećam se prvi put ga je vidio bio je u snu. Rekao sam mu da sam znao da je Bog. Upoznali smo se u kosmos, bio sam tamo leti okolo (u mom snu), kad sam ga vidio. On je rekao nešto duž linije se moj pravi otac (po tome sam shvatila njega se kreator, a ne moj stvarni otac), i da jednog dana bih pustio moje zemaljske obitelji. Isto tako da bih potraga za njim i kada ga naći svoj put.

Funny trebali reći da je njegova supruga se zove Majka, ja sam uvijek iz njoj kao da je, jer je njezina nazočnost bila u snu sam znao da je ženski dio brojač na njega.
Vi znate da su živi ljudi previše zar ne?

Oni mogu prenijeti svjesni fazi prosvjetiteljstva do vas
ako pitate. Ipak njegova odluka. Njezin je velikodušan.