|
|
|
|||||||
| Register | Blogovi | Članci | Fotografije | Videos | Goodies | FAQ | Članstvo | Today's Posts | Pretraživanje | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Dijeljenje iskustava Podijelite svoje iskustva Oneness University i Jednost blagoslov. |
| Quick News |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa:
Forum Home,
Social Groups,
Blogovi,
Članci,
Fotografije,
Videos,
Video Search,
Kontaktirajte nas,
FAQ ,
Statistiku.
Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!
|
Dijeljenje iskustava |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#10 (permalink) | |||
|
Member
Senior Member
|
|
|
Čovjek koji će biti frustrirajući. Nadam se da možete razviti sposobnost dalje Tomkin i ona će vam omogućiti da čujete ono što možete. To mora biti super uznemirujućih da biste mogli čuti glasove, ali ne i ono što oni govore!
|

| Nakon 3 Users Say Thank You to EarthKat29 Za Ovaj Koristan Post: |
|
|
#11 (permalink) | ||
|
Member
Member
|
Re: Hearing Voicesnoć prije zadnje sam čula jednu ton rod kao "Om" u muški glas. Bilo je jasno i glasno još nije osjećaj kao da je iz bilo gdje u blizini. Bio sam gotovo meditativan, kao da me poziva van. Oba moj pas i ja gledao tward smjeru je i okrenuo se pogledati eachother. Ovdje je wierdest dio smo oboje osjećali sklon ići van i gledati. Ništa je bio tamo, ali je osjetio prisutnost. Moj pas sjedio vani i neće doći u samo gleda u jednom smjeru. Neobično dovoljno I dont sjećati se sluh išta nakon toga, bilo je stvarno stvarno miran. Je li netko ikada doživjeli nešto slično?
|
||
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |||
|
Member
Senior Member
|
|
|
noć prije zadnje sam čula jednu ton rod kao "Om" u muški glas. Bilo je jasno i glasno još nije osjećaj kao da je iz bilo gdje u blizini. Bio sam gotovo meditativan, kao da me poziva van. Oba moj pas i ja gledao tward smjeru je i okrenuo se pogledati eachother. Ovdje je wierdest dio smo oboje osjećali sklon ići van i gledati. Ništa je bio tamo, ali je osjetio prisutnost. Moj pas sjedio vani i neće doći u samo gleda u jednom smjeru. Neobično dovoljno I dont sjećati se sluh išta nakon toga, bilo je stvarno stvarno miran. Je li netko ikada doživjeli nešto slično?
|

| Nakon User Says Thank You to EarthKat29 Za Ovaj Koristan Post: |
Phoenixflame (07-02-2009)
|
|
|
#13 (permalink) | |||
|
Member
Member
|
|
|
Clairaudience (jasno sluha.)
Ja sam ga doživio prije. To bi moglo biti ili duh Božji ili nešto. Bi mogao biti 5 Elementi vam govorim. Bi moglo biti Šri BhagavanAmma. Je li pozitivna osjećaj i zvuk? ![]() |
|
|
#14 (permalink) | |||
|
Member
Senior Member
|
|
|
Isprva sam bio u šoku, pa osjećaj nije bio tamo za trenutak onda sam se počeo tresti, ali to je bio vibracije se u tome da ju je prouzročio, jer sam osjetila svjetla cijeli ne dodiruju tlo efekt.
Kao što je za ono što bi mogao biti sam došao do istog zaključka, ali sam razmišljala i razmišljala danas. Istražen i reseached onda sam se sjetila nešto ... neće dugo ići sam happedned da zapeti kod prijatelja mjestu preko noći. Imala malevalent biće u svom domu, nakon što posjetite osjetio sam i to vidio kod moje kuće, ne često, ali to je bio oko. JA je pitao za pomoć arhanđela Mihaela dobili osloboditi od njega. On svibanj biti mu mi govori da je u redu sada. Jer JA dont feel it okolo na sve. Ali kao što sam razmišljala danas sam osjetio Šri BhagavanAmma je glas. Im gonna ići s mojim crijevima osjećaj. Ja sam bio dobivanje na moj strah programiranje i ranije te večeri sam izrađivanje moj strah. Hvala vam toliko za svoje awsome pomoć. |

|
|
#15 (permalink) | |||
|
Member
Member
|
Re: Hearing VoicesQuote:
I wasnt kazivanje taj negativni entitet, bilo je Bhagavan Šri ili AA Michael. Ja jako puno tako da imaju razdati poštovanja i ljubavi za oboje. Entitet napustio dugo prije nego što sam čuo zvuk. Upravo sam spomenuo da je moj post jer se sve dogodilo oko istog tjedna. No, zvuk sam čuo nije bila loša ili zla, to je bio samo jako čudno. Nisam se osjećala ugrožena na bilo koji način. Bio sam šokiran isprva, onda kao što sam rekao, trčao sam van da vidim što možda su, u nastojanju da razumije. I nije trčanje od nje I ran twards ga. Zvuk je došao iz izvan moje kuće, twards jugoistoku (bio sam napokon u mogućnosti odrediti lokaciju). ![]() Vjerujte mi ja znao tko je Bhagavan Šri dugo prije nego što sam ikada vidio svoje lice. Imamo priopćena u meditaciji i snova za jako dugo vremena. Tako je u pitanju jer ne čudi da na moj većina dificult zadaća koja bi jasno mi je, moj dragi prijatelj je bio tamo da će mi dati svoju potporu. Nadam se ovo briše stvari. |
|||
|
|
|
| Nakon User Says Thank You to Phoenixflame Za Ovaj Koristan Post: |
EarthKat29 (07-03-2009)
|
|
|
#16 (permalink) | |||
|
Member
Senior Member
|
|
|
Mislim da je dobio moju poruku na krivi način.
I wasnt kazivanje taj negativni entitet, bilo je Bhagavan Šri ili AA Michael. Ja jako puno tako da imaju razdati poštovanja i ljubavi za oboje. Entitet napustio dugo prije nego što sam čuo zvuk. Upravo sam spomenuo da je moj post jer se sve dogodilo oko istog tjedna. No, zvuk sam čuo nije bila loša ili zla, to je bio samo jako čudno. Nisam se osjećala ugrožena na bilo koji način. Bio sam šokiran isprva, onda kao što sam rekao, trčao sam van da vidim što možda su, u nastojanju da razumije. I nije trčanje od nje I ran twards ga. Zvuk je došao iz izvan moje kuće, twards jugoistoku (bio sam napokon u mogućnosti odrediti lokaciju). ![]() Vjerujte mi ja znao tko je Bhagavan Šri dugo prije nego što sam ikada vidio svoje lice. Imamo priopćena u meditaciji i snova za jako dugo vremena. Tako je u pitanju jer ne čudi da na moj većina dificult zadaća koja bi jasno mi je, moj dragi prijatelj je bio tamo da će mi dati svoju potporu. Nadam se ovo briše stvari. |

| Nakon User Says Thank You to EarthKat29 Za Ovaj Koristan Post: |
Phoenixflame (07-03-2009)
|
|
|
#17 (permalink) | ||
|
Member
Member
|
Re: Hearing VoicesJA licemjerje sjećati se točne dobi, ali mislim da moj prvi pravi kontakt s njim je bio .... Želim reći da 14 ili 15. Ali, njegovo lice je oduvijek bio vid sam vidio od djevojčica.
Ja sam ga reseached, Sjećam se prvi put ga je vidio bio je u snu. Rekao sam mu da sam znao da je Bog. Upoznali smo se u kosmos, bio sam tamo leti okolo (u mom snu), kad sam ga vidio. On je rekao nešto duž linije se moj pravi otac (po tome sam shvatila njega se kreator, a ne moj stvarni otac), i da jednog dana bih pustio moje zemaljske obitelji. Isto tako da bih potraga za njim i kada ga naći svoj put. Funny trebali reći da je njegova supruga se zove Majka, ja sam uvijek iz njoj kao da je, jer je njezina nazočnost bila u snu sam znao da je ženski dio brojač na njega. |
||
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |||
|
Member
Senior Member
|
|
|
JA licemjerje sjećati se točne dobi, ali mislim da moj prvi pravi kontakt s njim je bio .... Želim reći da 14 ili 15. Ali, njegovo lice je oduvijek bio vid sam vidio od djevojčica.
Ja sam ga reseached, Sjećam se prvi put ga je vidio bio je u snu. Rekao sam mu da sam znao da je Bog. Upoznali smo se u kosmos, bio sam tamo leti okolo (u mom snu), kad sam ga vidio. On je rekao nešto duž linije se moj pravi otac (po tome sam shvatila njega se kreator, a ne moj stvarni otac), i da jednog dana bih pustio moje zemaljske obitelji. Isto tako da bih potraga za njim i kada ga naći svoj put. Funny trebali reći da je njegova supruga se zove Majka, ja sam uvijek iz njoj kao da je, jer je njezina nazočnost bila u snu sam znao da je ženski dio brojač na njega. |

![]() |