|
|
|
|||||||
| ثبت نام | بلاگ ها | مقالات | عکس | فیلم | کننده موضوعات | پرسش و پاسخ | لیست اعضا | امروز پست | جستجو | امروز پست | علامت بفرم خوانده شده | اتاق گپ |
| اشتراک گذاشتن تجربیات اشتراک گذاشتن تجربیات خود را در دانشگاه و یگانگی یگانگی برکت. |
| اخبار شرکت |
| خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی!
جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما تنها نیاز به اینجا ثبت نام کنیدبعضی از لینک های با شروع :
صفحه نخست انجمن ها،
گروه های اجتماعی،
بلاگ ها،
مقالات،
عکس،
فیلم،
کلیپ های جستجو،
تماس با ما،
پرسش و پاسخ ،
آمار.
آیا احساس لذت و واقعا به جامعه ، استقبال!
|
اشتراک گذاشتن تجربیات |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| برچسب ها |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | حالت نمایش |
|
|
#10 (permalink) | |||
|
عضو
عضو ارشد
|
|
|
مرد که خسته کننده خواهد بود. من امیدوارم شما می توانید توانایی بیشتر Tomkin آن را توسعه و اجازه خواهد داد که شما را به شنیدن آنچه را شما می توانید. است که به اخلال در سوپر قادر به شنیدن این صداها را بشنوند ، اما آنچه آنها می گویند نیست!
|

| به دنبال 3 کاربر از شما تشکر EarthKat29 برای این پست سودمند : |
|
|
#11 (permalink) | ||
|
عضو
عضو
|
پاسخ : شنیدن صداشب قبل از آخرین شنیده بودم kinda تن یک نفره می خواهم "Om" را در صدای مرد بودند. آن را با صدای بلند بود و روشن هنوز didn't احساس آن را از هر که در آن نزدیکی بود. من تقریبا فکری بود ، تا اگر با من تماس خارج. هر دو سگ من و نگاه tward جهت از آن را روشن و به در نگاه eachother. در اینجا بخشی wierdest ما هر دو احساس تمایل به بیرون رفتن و نگاه کردن است. هیچ چیزی وجود نداشت ، اما حضور بود احساس می شود. سگ من نشسته در خارج و نه در می آمد فقط به دنبال در یک جهت. من به اندازه کافی عجیب dont دادرسی به یاد داشته باشید هر چیزی پس از آن ، آن را واقعا واقعا آرام بود. کسی تا به حال تجربه چیزی مشابه آن؟
|
||
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |||
|
عضو
عضو ارشد
|
|
|
شب قبل از آخرین شنیده بودم kinda تن یک نفره می خواهم "Om" را در صدای مرد بودند. آن را با صدای بلند بود و روشن هنوز didn't احساس آن را از هر که در آن نزدیکی بود. من تقریبا فکری بود ، تا اگر با من تماس خارج. هر دو سگ من و نگاه tward جهت از آن را روشن و به در نگاه eachother. در اینجا بخشی wierdest ما هر دو احساس تمایل به بیرون رفتن و نگاه کردن است. هیچ چیزی وجود نداشت ، اما حضور بود احساس می شود. سگ من نشسته در خارج و نه در می آمد فقط به دنبال در یک جهت. من به اندازه کافی عجیب dont دادرسی به یاد داشته باشید هر چیزی پس از آن ، آن را واقعا واقعا آرام بود. کسی تا به حال تجربه چیزی مشابه آن؟
|

| (06-09-2009) |
Phoenixflame (07-02-2009)
|
|
|
#13 (permalink) | |||
|
عضو
عضو
|
|
|
Clairaudience (شنوایی روشن است.)
من آن را قبل از تجربه. این ممکن است یک روح یا خدا یا چیزی. ممکن است صحبت کردن المان ها 5 برای شما. ممکن است سری BhagavanAmma. بود آن را احساس مثبت و صدا؟ ![]() |
|
|
#14 (permalink) | |||
|
عضو
عضو ارشد
|
|
|
در ابتدا من در شوک بود ، و این احساس در آنجا برای لحظه ای بود و سپس من شروع به لرزیدن ولی از لرزش آن باعث می شود که چون من احساس نور کل لمس نمی اثر زمین شد.
همانطور که برای چه چیزی می تواند به این نتیجه همان بود ، اما من امروز بمب و بمب. تحقیق و reseached سپس من به یاد چیزی... نه طولانی بروید من happedned به دوستان در گیر پوزیشن های شبانه محل. او بود malevalent بودن را در خانه اش ، پس از دیدار و من احساس آن را در خانه ام را دیدم ، نه ، اما اغلب آن را به اطراف بود. از او پرسیدم ArchAngel مایکل برای کمک به خلاص شدن از شر او. ممکن است او را به من گفتن از آن تایید شد در حال حاضر. از آنجا که من dont آن احساس در تمام اطراف. اما من به عنوان meditated امروز من احساس سری BhagavanAmma صدا بود. Im جاوا برو با دل و روده احساس من. من اخذ شده است طی برنامه ریزی از ترس من و قبل از آن که شب کار بود من از ترس من. تشکر از شما آنقدر برای کمک به شما awsome. |

|
|
#15 (permalink) | |||
|
عضو
عضو
|
پاسخ : شنیدن صدانقل قول :
من wasn't اعلام کرد که موجودیت منفی یا سری Bhagavan یا AA مایکل بود. من خیلی تا allot احترام و عشق به هر دو داشته باشند. موجودیت چپ مدتها قبل از من شنیدم صدا. من فقط به ذکر است که در پست من چون همه در اطراف همان هفته رخ داده است. اما صدای من شنیده بود و یا بد بد نیست فقط خیلی عجیب بود. من به هیچ وجه نداشتند تهدید را حس کند. من در ابتدا شوکه شد و سپس به من گفت : ، من فرار به خارج از آن ببینیم که چه چیزی می توانسته اند ، در تلاش برای درک کنید. من didn't از آن را اجرا میکنند من twards آن بوده است. صدا آمد در خارج از خانه از من ، twards جنوب شرق (من بالاخره توانستم با دقت اشاره کردن به محل سکونت). ![]() اعتماد به من می دانستم که سری Bhagavan شد مدتها قبل از من هرگز چهره او را دیدم. ما در مراقبه ابلاغ و خواب را برای زمان بسیار طولانی است. بنابراین ، جای شگفتی نیست آن را به عنوان بر می آید که اغلب وظیفه من dificult که به کمک روشن من ، دوست عزیز من بود در آنجا حمایت خود را به من بدهد. من امیدوارم که این جریان را تا چیز. |
|||
|
|
|
| کاربران زیر تشکر از شما برای این پست سودمند از Phoenixflame : |
EarthKat29 (07-03-2009)
|
|
|
#16 (permalink) | |||
|
عضو
عضو ارشد
|
|
|
من فکر می کنم دارید؟ پیام من اشتباه راه.
من wasn't اعلام کرد که موجودیت منفی یا سری Bhagavan یا AA مایکل بود. من خیلی تا allot احترام و عشق به هر دو داشته باشند. موجودیت چپ مدتها قبل از من شنیدم صدا. من فقط به ذکر است که در پست من چون همه در اطراف همان هفته رخ داده است. اما صدای من شنیده بود و یا بد بد نیست فقط خیلی عجیب بود. من به هیچ وجه نداشتند تهدید را حس کند. من در ابتدا شوکه شد و سپس به من گفت : ، من فرار به خارج از آن ببینیم که چه چیزی می توانسته اند ، در تلاش برای درک کنید. من didn't از آن را اجرا میکنند من twards آن بوده است. صدا آمد در خارج از خانه از من ، twards جنوب شرق (من بالاخره توانستم با دقت اشاره کردن به محل سکونت). ![]() اعتماد به من می دانستم که سری Bhagavan شد مدتها قبل از من هرگز چهره او را دیدم. ما در مراقبه ابلاغ و خواب را برای زمان بسیار طولانی است. بنابراین ، جای شگفتی نیست آن را به عنوان بر می آید که اغلب وظیفه من dificult که به کمک روشن من ، دوست عزیز من بود در آنجا حمایت خود را به من بدهد. من امیدوارم که این جریان را تا چیز. |

| (06-09-2009) |
Phoenixflame (07-03-2009)
|
|
|
#17 (permalink) | ||
|
عضو
عضو
|
پاسخ : شنیدن صدامن به یاد داشته باشید cannot سن دقیق ، ولی فکر می کنم اولین بار من تماس واقعی با او بود.... من می خواهم می گویند 14 یا 15. اما صورتش را همواره از دید من دخترک دیده می شود.
من او را reseached ، به یاد دارم اولین بار بود او را دیدن در خواب. من به او گفتم من می دانستم که او خدا بود. ما در جهان هستی ملاقات کرد ، من داشتم پرواز در اطراف وجود دارد (در رویای من) ، وقتی او را دیدم. او گفت چیزی در امتداد خطوط بودن پدر واقعی من (که توسط من او را درک بودن خالق ، و نه پدر واقعی من) ، و روزی که من اجازه رفتن از خانواده زمینی من. همچنین که من می خواهم او را برای جستجو و یافتن او زمانی که در زمان خود. Funny باید به شما بگویم که گفته می شود همسرش مادر ، من همیشه به او به عنوان مراجعه کننده که به دلیل حضور او در خواب بود من می دانستم که بخشی ضد زن به او وجود دارد. |
||
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |||
|
عضو
عضو ارشد
|
|
|
من به یاد داشته باشید cannot سن دقیق ، ولی فکر می کنم اولین بار من تماس واقعی با او بود.... من می خواهم می گویند 14 یا 15. اما صورتش را همواره از دید من دخترک دیده می شود.
من او را reseached ، به یاد دارم اولین بار بود او را دیدن در خواب. من به او گفتم من می دانستم که او خدا بود. ما در جهان هستی ملاقات کرد ، من داشتم پرواز در اطراف وجود دارد (در رویای من) ، وقتی او را دیدم. او گفت چیزی در امتداد خطوط بودن پدر واقعی من (که توسط من او را درک بودن خالق ، و نه پدر واقعی من) ، و روزی که من اجازه رفتن از خانواده زمینی من. همچنین که من می خواهم او را برای جستجو و یافتن او زمانی که در زمان خود. Funny باید به شما بگویم که گفته می شود همسرش مادر ، من همیشه به او به عنوان مراجعه کننده که به دلیل حضور او در خواب بود من می دانستم که بخشی ضد زن به او وجود دارد. |

![]() |
تاپیک های مشابه
|
||||
| موضوع | نویسنده موضوع | تالار گفتگو | پاسخها | آخرین ارسال |
| قانونگذاران انجام دادرسی در بودجه پرسکات سه -- یکشنبه کاسب خرده فروش | Editor | خبر -- Unitarian Universalism | 0 | 02-15-2009 01:20 |
| برچسب ها |
| ابزارهای موضوع | |
| حالت نمایش | |
|
|