به نظر می رسد شما در انجمن ما نیستید. لطفا برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید...

Global Oneness Community          
ترجمه های خودکار ساخته شده توسط گوگل:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   جامعه جهانی یگانگی > اصلی صفحه اصلی جهانی یگانگی > اشتراک گذاشتن تجربیات
ثبت نام بلاگ ها مقالات عکس فیلم کننده موضوعات پرسش و پاسخ لیست اعضا امروز پست جستجو امروز پست علامت بفرم خوانده شده اتاق گپ

اشتراک گذاشتن تجربیات اشتراک گذاشتن تجربیات خود را در دانشگاه و یگانگی یگانگی برکت.

اخبار شرکت
خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی! جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما تنها نیاز به اینجا ثبت نام کنیدبعضی از لینک های با شروع : صفحه نخست انجمن ها، گروه های اجتماعی، بلاگ ها، مقالات، عکس، فیلم، کلیپ های جستجو، تماس با ما، پرسش و پاسخ ، آمار. آیا احساس لذت و واقعا به جامعه ، استقبال!

توجه : این تبلیغ برای اعضای ثبت نام نشان داده نمی شود

اشتراک گذاشتن تجربیات

برچسب ها
موضوعات : دادرسی ، صدای
فیلم : دادرسی ، صدای ،

Reply

LinkBack ابزارهای موضوع حالت نمایش
Old 06-08-2009 ، 05:06   #10 (permalink)
عضو
عضو ارشد
Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50
Activity: 4%Activity: 4%Activity: 4%

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458
تشکر شده 182 بار در 131 پست
EarthKat29 is on a distinguished road

Smile پاسخ : شنیدن صدا

نقل قول :
نوشته اصلی ارسال شده توسط کیپ View Post
مرد که خسته کننده خواهد بود. من امیدوارم شما می توانید توانایی بیشتر Tomkin آن را توسعه و اجازه خواهد داد که شما را به شنیدن آنچه را شما می توانید. است که به اخلال در سوپر قادر به شنیدن این صداها را بشنوند ، اما آنچه آنها می گویند نیست!
آیا اخلال در تماس نیست که. این منصفانه نیست.

آن را به عنوان Clairaudience شنیدن فراتر از محدوده نرمال شناخته شده است.

این در طبیعت انسان است که این توانایی ها.

ما همچنین روشن بینی برای دیدن ارواح ، Clairgustance ، Clairtaxia و Clairsentience (احساس روشن است.)

نگاهی به توانایی روانی در این بخش از ویکا و خرافات است.
love333 (07-03-2009) ، Phoenixflame (07-01-2009) ، Vixzen (06-14-2009)
Old 07-01-2009 ، 08:20   #11 (permalink)
عضو
عضو
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
نوشته های بلاگ : 1
تشکر شده 41 بار در 26 پست
Phoenixflame is on a distinguished road

پاسخ : شنیدن صدا

شب قبل از آخرین شنیده بودم kinda تن یک نفره می خواهم "Om" را در صدای مرد بودند. آن را با صدای بلند بود و روشن هنوز didn't احساس آن را از هر که در آن نزدیکی بود. من تقریبا فکری بود ، تا اگر با من تماس خارج. هر دو سگ من و نگاه tward جهت از آن را روشن و به در نگاه eachother. در اینجا بخشی wierdest ما هر دو احساس تمایل به بیرون رفتن و نگاه کردن است. هیچ چیزی وجود نداشت ، اما حضور بود احساس می شود. سگ من نشسته در خارج و نه در می آمد فقط به دنبال در یک جهت. من به اندازه کافی عجیب dont دادرسی به یاد داشته باشید هر چیزی پس از آن ، آن را واقعا واقعا آرام بود. کسی تا به حال تجربه چیزی مشابه آن؟
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old 07-01-2009 ، 09:41   #12 (permalink)
عضو
عضو ارشد

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

نقل قول :
نوشته اصلی ارسال شده توسط Phoenixflame View Post
شب قبل از آخرین شنیده بودم kinda تن یک نفره می خواهم "Om" را در صدای مرد بودند. آن را با صدای بلند بود و روشن هنوز didn't احساس آن را از هر که در آن نزدیکی بود. من تقریبا فکری بود ، تا اگر با من تماس خارج. هر دو سگ من و نگاه tward جهت از آن را روشن و به در نگاه eachother. در اینجا بخشی wierdest ما هر دو احساس تمایل به بیرون رفتن و نگاه کردن است. هیچ چیزی وجود نداشت ، اما حضور بود احساس می شود. سگ من نشسته در خارج و نه در می آمد فقط به دنبال در یک جهت. من به اندازه کافی عجیب dont دادرسی به یاد داشته باشید هر چیزی پس از آن ، آن را واقعا واقعا آرام بود. کسی تا به حال تجربه چیزی مشابه آن؟
Clairaudience (شنوایی روشن است.)

من آن را قبل از تجربه.

این ممکن است یک روح یا خدا یا چیزی.

ممکن است صحبت کردن المان ها 5 برای شما.

ممکن است سری BhagavanAmma.

بود آن را احساس مثبت و صدا؟
Phoenixflame (07-02-2009)
Old 07-02-2009 ، 07:04   #13 (permalink)
عضو
عضو

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Wink پاسخ : شنیدن صدا

نقل قول :
نوشته اصلی ارسال شده توسط EarthKat29 View Post
Clairaudience (شنوایی روشن است.)

من آن را قبل از تجربه.

این ممکن است یک روح یا خدا یا چیزی.

ممکن است صحبت کردن المان ها 5 برای شما.

ممکن است سری BhagavanAmma.

بود آن را احساس مثبت و صدا؟
در ابتدا من در شوک بود ، و این احساس در آنجا برای لحظه ای بود و سپس من شروع به لرزیدن ولی از لرزش آن باعث می شود که چون من احساس نور کل لمس نمی اثر زمین شد.

همانطور که برای چه چیزی می تواند به این نتیجه همان بود ، اما من امروز بمب و بمب. تحقیق و reseached سپس من به یاد چیزی... نه طولانی بروید من happedned به دوستان در گیر پوزیشن های شبانه محل. او بود malevalent بودن را در خانه اش ، پس از دیدار و من احساس آن را در خانه ام را دیدم ، نه ، اما اغلب آن را به اطراف بود. از او پرسیدم ArchAngel مایکل برای کمک به خلاص شدن از شر او. ممکن است او را به من گفتن از آن تایید شد در حال حاضر. از آنجا که من dont آن احساس در تمام اطراف.

اما من به عنوان meditated امروز من احساس سری BhagavanAmma صدا بود. Im جاوا برو با دل و روده احساس من. من اخذ شده است طی برنامه ریزی از ترس من و قبل از آن که شب کار بود من از ترس من. تشکر از شما آنقدر برای کمک به شما awsome.
Old 07-02-2009 ، 04:26   #14 (permalink)
عضو
عضو ارشد

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

نقل قول :
در ابتدا من در شوک بود ، و این احساس در آنجا برای لحظه ای بود و سپس من شروع به لرزیدن ولی از لرزش آن باعث می شود که چون من احساس نور کل لمس نمی اثر زمین شد.

همانطور که برای چه چیزی می تواند به این نتیجه همان بود ، اما من امروز بمب و بمب. تحقیق و reseached سپس من به یاد چیزی... نه طولانی بروید من happedned به دوستان در گیر پوزیشن های شبانه محل. او بود malevalent بودن را در خانه اش ، پس از دیدار و من احساس آن را در خانه ام را دیدم ، نه ، اما اغلب آن را به اطراف بود. از او پرسیدم ArchAngel مایکل برای کمک به خلاص شدن از شر او. ممکن است او را به من گفتن از آن تایید شد در حال حاضر. از آنجا که من dont آن احساس در تمام اطراف.

اما من به عنوان meditated امروز من احساس سری BhagavanAmma صدا بود. Im جاوا برو با دل و روده احساس من. من اخذ شده است طی برنامه ریزی از ترس من و قبل از آن که شب کار بود من از ترس من. تشکر از شما آنقدر برای کمک به شما awsome.
سری BhagavanAmma است بد نیست. او و همسرش جز عشق پاک هستند و هر دو روشنفکر.

بنابراین موجودیت را در خانه اش به او است یا نه او را.

BhagavanAmma نمی توانست انجام دهد.

ArchAngel مایکل و سری BhagavanAmma دانیم هر یک از دیگر بسیار نزدیک و آنها هر عشق دیگر خیلی نزدیک.

سری AmmaBhagavan دوست دارد همه در این سیاره کل.

آنها زندگی مردم به شما و من.

مسیحیان هستند و اعتقاد داشتند او دومین آمدن عیسی مسیح.

برخی از مسیحیان حتی نمی دانیم که چه کسانی او است.

می دانید که او حق است؟

سری Bhagavan و سری Amma هستند زن و شوهر.

می دانید آنها در هند زندگی می کنند.

این نهاد ممکن است چیز دیگری.

فقط AmmmaBhagavan نیست.

من به او و همسرش دعا everynight.
Old 07-02-2009 ، 09:46   #15 (permalink)
عضو
عضو

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

نقل قول :
نوشته اصلی ارسال شده توسط EarthKat29 View Post
سری BhagavanAmma است بد نیست. او و همسرش جز عشق پاک هستند و هر دو روشنفکر.

بنابراین موجودیت را در خانه اش به او است یا نه او را.

BhagavanAmma نمی توانست انجام دهد.

ArchAngel مایکل و سری BhagavanAmma دانیم هر یک از دیگر بسیار نزدیک و آنها هر عشق دیگر خیلی نزدیک.

سری AmmaBhagavan دوست دارد همه در این سیاره کل.

آنها زندگی مردم به شما و من.

مسیحیان هستند و اعتقاد داشتند او دومین آمدن عیسی مسیح.

برخی از مسیحیان حتی نمی دانیم که چه کسانی او است.

می دانید که او حق است؟

سری Bhagavan و سری Amma هستند زن و شوهر.

می دانید آنها در هند زندگی می کنند.

این نهاد ممکن است چیز دیگری.

فقط AmmmaBhagavan نیست.

من به او و همسرش دعا everynight.
من فکر می کنم دارید؟ پیام من اشتباه راه. من wasn't اعلام کرد که موجودیت منفی یا سری Bhagavan یا AA مایکل بود. من خیلی تا allot احترام و عشق به هر دو داشته باشند. موجودیت چپ مدتها قبل از من شنیدم صدا. من فقط به ذکر است که در پست من چون همه در اطراف همان هفته رخ داده است. اما صدای من شنیده بود و یا بد بد نیست فقط خیلی عجیب بود. من به هیچ وجه نداشتند تهدید را حس کند. من در ابتدا شوکه شد و سپس به من گفت : ، من فرار به خارج از آن ببینیم که چه چیزی می توانسته اند ، در تلاش برای درک کنید. من didn't از آن را اجرا میکنند من twards آن بوده است. صدا آمد در خارج از خانه از من ، twards جنوب شرق (من بالاخره توانستم با دقت اشاره کردن به محل سکونت).

اعتماد به من می دانستم که سری Bhagavan شد مدتها قبل از من هرگز چهره او را دیدم. ما در مراقبه ابلاغ و خواب را برای زمان بسیار طولانی است. بنابراین ، جای شگفتی نیست آن را به عنوان بر می آید که اغلب وظیفه من dificult که به کمک روشن من ، دوست عزیز من بود در آنجا حمایت خود را به من بدهد.

من امیدوارم که این جریان را تا چیز.
کاربران زیر تشکر از شما برای این پست سودمند از Phoenixflame :
EarthKat29 (07-03-2009)
Old 07-03-2009 ، 05:46   #16 (permalink)
عضو
عضو ارشد

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

نقل قول :
من فکر می کنم دارید؟ پیام من اشتباه راه. من wasn't اعلام کرد که موجودیت منفی یا سری Bhagavan یا AA مایکل بود. من خیلی تا allot احترام و عشق به هر دو داشته باشند. موجودیت چپ مدتها قبل از من شنیدم صدا. من فقط به ذکر است که در پست من چون همه در اطراف همان هفته رخ داده است. اما صدای من شنیده بود و یا بد بد نیست فقط خیلی عجیب بود. من به هیچ وجه نداشتند تهدید را حس کند. من در ابتدا شوکه شد و سپس به من گفت : ، من فرار به خارج از آن ببینیم که چه چیزی می توانسته اند ، در تلاش برای درک کنید. من didn't از آن را اجرا میکنند من twards آن بوده است. صدا آمد در خارج از خانه از من ، twards جنوب شرق (من بالاخره توانستم با دقت اشاره کردن به محل سکونت).

اعتماد به من می دانستم که سری Bhagavan شد مدتها قبل از من هرگز چهره او را دیدم. ما در مراقبه ابلاغ و خواب را برای زمان بسیار طولانی است. بنابراین ، جای شگفتی نیست آن را به عنوان بر می آید که اغلب وظیفه من dificult که به کمک روشن من ، دوست عزیز من بود در آنجا حمایت خود را به من بدهد.

من امیدوارم که این جریان را تا چیز.
آه خوب ، که خنک است.

وقتی که شما اول ملاقات سری Bhagavan ، آیا شما اطلاعات بیشتر در مورد او تحقیق کرده و او را
در اینترنت؟ اگر او را نمی خواهد شما تحقیق؟

با تشکر برای پاکسازی که با من.

از او بپرسید و یا همسر خود را اگر آنها را مرحله ای از روشنگری برای شما انتقال.

همسر او مطمئنا. او نمی خواهد نه گفتن به شما خواهد شد. او گفت : هیچ زمان سخت به کسی که آن را به واگذاری روشنگری می آید ، چرا که در هند از او به عنوان مادر یاد می شود.

تماس با ما خود را از طریق تمرکز و ببینیم که چه چیزی او می گوید.
Phoenixflame (07-03-2009)
Old 07-03-2009 ، 06:07   #17 (permalink)
عضو
عضو

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

من به یاد داشته باشید cannot سن دقیق ، ولی فکر می کنم اولین بار من تماس واقعی با او بود.... من می خواهم می گویند 14 یا 15. اما صورتش را همواره از دید من دخترک دیده می شود.

من او را reseached ، به یاد دارم اولین بار بود او را دیدن در خواب. من به او گفتم من می دانستم که او خدا بود. ما در جهان هستی ملاقات کرد ، من داشتم پرواز در اطراف وجود دارد (در رویای من) ، وقتی او را دیدم. او گفت چیزی در امتداد خطوط بودن پدر واقعی من (که توسط من او را درک بودن خالق ، و نه پدر واقعی من) ، و روزی که من اجازه رفتن از خانواده زمینی من. همچنین که من می خواهم او را برای جستجو و یافتن او زمانی که در زمان خود.

Funny باید به شما بگویم که گفته می شود همسرش مادر ، من همیشه به او به عنوان مراجعه کننده که به دلیل حضور او در خواب بود من می دانستم که بخشی ضد زن به او وجود دارد.
Old 07-03-2009 ، 06:58   #18 (permalink)
عضو
عضو ارشد

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

نقل قول :
من به یاد داشته باشید cannot سن دقیق ، ولی فکر می کنم اولین بار من تماس واقعی با او بود.... من می خواهم می گویند 14 یا 15. اما صورتش را همواره از دید من دخترک دیده می شود.

من او را reseached ، به یاد دارم اولین بار بود او را دیدن در خواب. من به او گفتم من می دانستم که او خدا بود. ما در جهان هستی ملاقات کرد ، من داشتم پرواز در اطراف وجود دارد (در رویای من) ، وقتی او را دیدم. او گفت چیزی در امتداد خطوط بودن پدر واقعی من (که توسط من او را درک بودن خالق ، و نه پدر واقعی من) ، و روزی که من اجازه رفتن از خانواده زمینی من. همچنین که من می خواهم او را برای جستجو و یافتن او زمانی که در زمان خود.

Funny باید به شما بگویم که گفته می شود همسرش مادر ، من همیشه به او به عنوان مراجعه کننده که به دلیل حضور او در خواب بود من می دانستم که بخشی ضد زن به او وجود دارد.
می دانید آنها زندگی مردم بیش از حد و راست چیست؟

آنها می توانند در مرحله آگاهانه از روشنگری برای شما انتقال
اگر شما بخواهید. هنوز تصمیم خود را. مال انزن سخاوتمندانه است.

تاپیک های مشابه
موضوع نویسنده موضوع تالار گفتگو پاسخها آخرین ارسال
قانونگذاران انجام دادرسی در بودجه پرسکات سه -- یکشنبه کاسب خرده فروش Editor خبر -- Unitarian Universalism 0 02-15-2009 01:20

برچسب ها
دادرسی ، صدای
دادرسی ، صدای ،

ابزارهای موضوع
حالت نمایش

قوانین ارسال
شما ممکن است ارسال موضوع جدید
شما ممکن است پست پاسخ ها
شما ممکن است ارسال فایل پیوست
شما ممکن است ویرایش پست های خود را

کد فعال است در
شکلک ها هستند در
[IMG] فعال است در
کد اچ است خاموش
Trackbacks هستند در
Pingbacks هستند در
Refbacks هستند در

یافتن همه پست های. زمان هم اکنون : 11:52.

ترجمه خودکار را با ان ال- er
شده توسط انجمن ® نسخه 3.8.1
کپی رایت © 2000 -- 2009 ، Jelsoft موسسات Ltd.
موتورهای جستجو بهینه سازی شده توسط میباشد 3.1.0
آگهی توسط مدیریت RedTyger
غیر فعال با یادآوری Mished.co.uk
Google