|
|
|
|||||||
| Registreeru | Blogid | Artiklid | Fotod | Videod | Goodies | KKK | Liikmete nimekiri | Tänased postitused | Otsima | Tänased postitused | Märgi foorumid loetuks | Chat Room |
| Kogemuste jagamine Jaga oma kogemusi ONENESS Ülikooli ja ühtsus õnnistus. |
| Kiire Uudised |
| Welcome to Global ühtsus ühenduse!
Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada:
Foorumi avaleht,
Sotsiaalsete rühmade,
Blogid,
Artiklid,
Fotod,
Videod,
Video Search,
Kontakt,
KKK ,
Statistika.
Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!
|
Kogemuste jagamine |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Sildid |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Iimi |
|
|
#10 (Permalink) | |||
|
Liige
Vanem liige
|
|
|
Mees oleks heidutav. Loodan, et saate arendada võimet veelgi TOMKIN ja see võimaldab teil kuulata saab. See peab olema super häiriv oleks võimalik kuulda hääli, kuid mitte seda, mida nad ütlevad!
|

| Pärast 3 Users Say Thank You to EarthKat29 For This Useful Post: |
|
|
#11 (Permalink) | ||
|
Liige
Liige
|
Re: kuulamine Voicesõhtul enne viimast kuulsin ühe tooni Kinda like "Om" on meessoost hääl. See oli tugev ja selge veel didnt tunne, nagu see oli mis tahes, kui lähedal. Olin peaaegu meditatiivne, sest kui mulle helistada läbi. Nii minu koera ja vaatasin tward suunas ta ja pöördus pilk teineteist. Siin on wierdest osa meie mõlema arvates kaldu minema väljapoole ja otsima. Midagi seal oli, kuid esinemine oli tunda. Minu koer istus väljaspool ja see ei puutu ainult vaatan ühes suunas. Imelik küll I dont mäleta kohtuistungil midagi pärast, et see oli tõesti väga vaikne. Kas keegi on kunagi kogenud midagi sarnast?
|
||
|
|
|
|
|
#12 (Permalink) | |||
|
Liige
Vanem liige
|
|
|
õhtul enne viimast kuulsin ühe tooni Kinda like "Om" on meessoost hääl. See oli tugev ja selge veel didnt tunne, nagu see oli mis tahes, kui lähedal. Olin peaaegu meditatiivne, sest kui mulle helistada läbi. Nii minu koera ja vaatasin tward suunas ta ja pöördus pilk teineteist. Siin on wierdest osa meie mõlema arvates kaldu minema väljapoole ja otsima. Midagi seal oli, kuid esinemine oli tunda. Minu koer istus väljaspool ja see ei puutu ainult vaatan ühes suunas. Imelik küll I dont mäleta kohtuistungil midagi pärast, et see oli tõesti väga vaikne. Kas keegi on kunagi kogenud midagi sarnast?
|

| Pärast User Says Thank You to EarthKat29 For This Useful Post: |
Phoenixflame (07-02-2009)
|
|
|
#13 (Permalink) | |||
|
Liige
Liige
|
|
|
Clairaudience (selge ärakuulamist.)
Olen kogenud seda varem. Oleks vaim või Jumal või midagi. Võib 5 elementi räägi teile. Võiks Sri BhagavanAmma. Kas see oli positiivne tunne ja heli? ![]() |
|
|
#14 (Permalink) | |||
|
Liige
Vanem liige
|
|
|
Alguses olin šokis, nii halb ei olnud seal hetkel siis hakkasin värisema, kuid see oli vibratsiooni on põhjustanud seda, sest ma tundsin valguses tervikuna ei puutu Maapinna läheduse mõju.
Nagu, mida see võiks tulin samale järeldusele, kuid olen kaalunud ja kaalunud täna. Uuritud ja reseached siis mulle meenus midagi ... mitte kaua lähe ma happedned et jänni on sõbrad koht üleöö. Ta oli malevalent on oma kodus, pärast visiidi tundsin ja nägin seda oma kodus, mitte tihti, kuid see oli umbes. Küsisin Peaingel Miikaeli aidata vabaneda teda. Seda võib ta mulle öelda, see oli ok nüüd. Sest ma dont tunnen seda umbes üldse. Aga nagu ma meditated täna tundsin Sri BhagavanAmma oli hääl. Im lähen koos oma soolestiku tunne. Mind on üha rohkem kardan programmeerimine ja varem, et õhtul töötas välja kardan. Tänan väga teie awsome aidata. |

|
|
#15 (Permalink) | |||
|
Liige
Liige
|
Re: kuulamine VoicesTsitaat:
I wasn't öelda, et negatiivne üksus oli kas Sri Bhagavan või AA Michael. Olen väga palju nii on jaot austuse ja armastuse nii. Üksuse vasakule ammu enne kuulsin sound. Ma lihtsalt mainida, et minu pärast, sest see kõik juhtus umbes samal nädalal. Aga heli kuulsin, ei olnud halb või paha, ta oli lihtsalt väga imelik. Ma ei tunne ohus kuidagi. Olin šokeeritud, seejärel nagu ma ütlesin, jooksis väljastpoolt näha, mida oleks võinud, püüdes mõista. I didnt kestab see jooksin twards ta. Heli tuli väljaspool minu kodu, twards Kagu (olin viimaks asukoha täpselt kindlaks määrata). ![]() Usu mind ma teadsin, kes Sri Bhagavan oli pikk, enne ma kunagi näinud tema nägu. Meil on edastatud meditatsioon ja unistused on väga pikka aega. Seega ei ole üllatav, et pärast minu kõige dificult ülesanne, mis aitaks selgelt mind, mu kallis sõber oli seal mulle oma tuge. Ma loodan, et see puhastab asju. |
|||
|
|
|
| Pärast User Says Thank You to Phoenixflame For This Useful Post: |
EarthKat29 (07-03-2009)
|
|
|
#16 (Permalink) | |||
|
Liige
Vanem liige
|
|
|
Ma arvan, et sa mu sõnumi valesti.
I wasn't öelda, et negatiivne üksus oli kas Sri Bhagavan või AA Michael. Olen väga palju nii on jaot austuse ja armastuse nii. Üksuse vasakule ammu enne kuulsin sound. Ma lihtsalt mainida, et minu pärast, sest see kõik juhtus umbes samal nädalal. Aga heli kuulsin, ei olnud halb või paha, ta oli lihtsalt väga imelik. Ma ei tunne ohus kuidagi. Olin šokeeritud, seejärel nagu ma ütlesin, jooksis väljastpoolt näha, mida oleks võinud, püüdes mõista. I didnt kestab see jooksin twards ta. Heli tuli väljaspool minu kodu, twards Kagu (olin viimaks asukoha täpselt kindlaks määrata). ![]() Usu mind ma teadsin, kes Sri Bhagavan oli pikk, enne ma kunagi näinud tema nägu. Meil on edastatud meditatsioon ja unistused on väga pikka aega. Seega ei ole üllatav, et pärast minu kõige dificult ülesanne, mis aitaks selgelt mind, mu kallis sõber oli seal mulle oma tuge. Ma loodan, et see puhastab asju. |

| Pärast User Says Thank You to EarthKat29 For This Useful Post: |
Phoenixflame (07-03-2009)
|
|
|
#17 (Permalink) | ||
|
Liige
Liige
|
Re: kuulamine VoicesI cant mäleta täpset vanust, kuid ma arvan, et minu esimene tõeline kokkupuude temaga oli .... Ma tahan öelda 14 või 15. Aga tema nägu on alati visiooni Olen näinud, sest väike tüdruk.
Olen reseached teda Esimest korda mäletan näeme teda oli unistus. Ma ütlesin talle, et ma teadsin, et ta oli Jumal. Me täidetud Cosmos olin sõidab ümber seal (minu unenäos), kui ma nägin teda. Ta ütles midagi eeskujul on minu tõeline isa (poolt, et nägin teda on looja, pole minu tegelik isa), ja et ühel päeval tahaksin Lase mu maisest perekonnast. Ka, et ma ei otsi teda ja teda leida, kui selle aja jooksul. Funny peate ütlema, et tema abikaasa on kutsunud Ema, mul on alati nimetatud teda, et kuna tema kohalolek oli unenägu ma teadsin, et seal oli naissoost loendur osa talle. |
||
|
|
|
|
|
#18 (Permalink) | |||
|
Liige
Vanem liige
|
|
|
I cant mäleta täpset vanust, kuid ma arvan, et minu esimene tõeline kokkupuude temaga oli .... Ma tahan öelda 14 või 15. Aga tema nägu on alati visiooni Olen näinud, sest väike tüdruk.
Olen reseached teda Esimest korda mäletan näeme teda oli unistus. Ma ütlesin talle, et ma teadsin, et ta oli Jumal. Me täidetud Cosmos olin sõidab ümber seal (minu unenäos), kui ma nägin teda. Ta ütles midagi eeskujul on minu tõeline isa (poolt, et nägin teda on looja, pole minu tegelik isa), ja et ühel päeval tahaksin Lase mu maisest perekonnast. Ka, et ma ei otsi teda ja teda leida, kui selle aja jooksul. Funny peate ütlema, et tema abikaasa on kutsunud Ema, mul on alati nimetatud teda, et kuna tema kohalolek oli unenägu ma teadsin, et seal oli naissoost loendur osa talle. |

![]() |
Niit
|
||||
| Thread Starter | Foorum | Foorum | Viimane postitus | Videod - seadus Attraction |
| Seadusandjate käitumine eelarve arutelul Prescott teisipäev - P Shopper | Editor | Uudised - unitaarne Universalism | 10-03-2008 | 02-15-2009 01:20 |
| Sildid |
| Thread Tools | |
| Iimi | |
|
|