Näib, sa ei ole veel registreeritud kogukonnad. Registreerimiseks kliki siia ...

Global Oneness Community          
Automaatne tõlked tehtud Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Ülemaailmne ühtsus ühenduse > Ülemaailmne ühtsus Main > Kogemuste jagamine
Registreeru Blogid Artiklid Fotod Videod Goodies KKK Liikmete nimekiri Tänased postitused Otsima Tänased postitused Märgi foorumid loetuks Chat Room

Kogemuste jagamine Jaga oma kogemusi ONENESS Ülikooli ja ühtsus õnnistus.

Kiire Uudised
Welcome to Global ühtsus ühenduse! Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada: Foorumi avaleht, Sotsiaalsete rühmade, Blogid, Artiklid, Fotod, Videod, Video Search, Kontakt, KKK , Statistika. Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!

Märkus: See reklaam ei kuvata registreeritud liikmed

Kogemuste jagamine

Sildid
Threads: Kuulamine , Voices
Videos: Kuulamine , Voices ,

Reply

LinkBack Thread Tools Iimi
Old 06-08-2009, 05:06   #10 (Permalink)
Liige
Vanem liige
Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50
Activity: 4%Activity: 4%Activity: 4%

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458
Aitäh: 159
Tänas 182 Times in 131 Posts
EarthKat29 is on a distinguished road

Smile Re: kuulamine Voices

Tsitaat:
Originally Posted by Kip View Post
Mees oleks heidutav. Loodan, et saate arendada võimet veelgi TOMKIN ja see võimaldab teil kuulata saab. See peab olema super häiriv oleks võimalik kuulda hääli, kuid mitte seda, mida nad ütlevad!
Ei nõua, et häiriv. See ei ole õiglane.

Ta on tuntud Clairaudience kuulda kaugemale normaalse tasemeni.

Ta on inimese olemus on need võimed.

Meil on ka selgeltnägemine näha kummitusi, Clairgustance, Clairtaxia ja Clairsentience (selge tunne.)

Vaata Psychic abilities selles osas Wicca & Nõidus.
love333 (07-03-2009), Phoenixflame (06-30-2009), Vixzen (06-14-2009)
Old 07-01-2009, 08:20   #11 (Permalink)
Liige
Liige
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Päeviku sissekanded: 1
Tänas 41 Times in 26 Posts
Phoenixflame is on a distinguished road

Re: kuulamine Voices

õhtul enne viimast kuulsin ühe tooni Kinda like "Om" on meessoost hääl. See oli tugev ja selge veel didnt tunne, nagu see oli mis tahes, kui lähedal. Olin peaaegu meditatiivne, sest kui mulle helistada läbi. Nii minu koera ja vaatasin tward suunas ta ja pöördus pilk teineteist. Siin on wierdest osa meie mõlema arvates kaldu minema väljapoole ja otsima. Midagi seal oli, kuid esinemine oli tunda. Minu koer istus väljaspool ja see ei puutu ainult vaatan ühes suunas. Imelik küll I dont mäleta kohtuistungil midagi pärast, et see oli tõesti väga vaikne. Kas keegi on kunagi kogenud midagi sarnast?
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old 07-01-2009, 09:41   #12 (Permalink)
Liige
Vanem liige

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Tsitaat:
Originally Posted by Phoenixflame View Post
õhtul enne viimast kuulsin ühe tooni Kinda like "Om" on meessoost hääl. See oli tugev ja selge veel didnt tunne, nagu see oli mis tahes, kui lähedal. Olin peaaegu meditatiivne, sest kui mulle helistada läbi. Nii minu koera ja vaatasin tward suunas ta ja pöördus pilk teineteist. Siin on wierdest osa meie mõlema arvates kaldu minema väljapoole ja otsima. Midagi seal oli, kuid esinemine oli tunda. Minu koer istus väljaspool ja see ei puutu ainult vaatan ühes suunas. Imelik küll I dont mäleta kohtuistungil midagi pärast, et see oli tõesti väga vaikne. Kas keegi on kunagi kogenud midagi sarnast?
Clairaudience (selge ärakuulamist.)

Olen kogenud seda varem.

Oleks vaim või Jumal või midagi.

Võib 5 elementi räägi teile.

Võiks Sri BhagavanAmma.

Kas see oli positiivne tunne ja heli?
Phoenixflame (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 07:04   #13 (Permalink)
Liige
Liige

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Wink Re: kuulamine Voices

Tsitaat:
Originally Posted by EarthKat29 View Post
Clairaudience (selge ärakuulamist.)

Olen kogenud seda varem.

Oleks vaim või Jumal või midagi.

Võib 5 elementi räägi teile.

Võiks Sri BhagavanAmma.

Kas see oli positiivne tunne ja heli?
Alguses olin šokis, nii halb ei olnud seal hetkel siis hakkasin värisema, kuid see oli vibratsiooni on põhjustanud seda, sest ma tundsin valguses tervikuna ei puutu Maapinna läheduse mõju.

Nagu, mida see võiks tulin samale järeldusele, kuid olen kaalunud ja kaalunud täna. Uuritud ja reseached siis mulle meenus midagi ... mitte kaua lähe ma happedned et jänni on sõbrad koht üleöö. Ta oli malevalent on oma kodus, pärast visiidi tundsin ja nägin seda oma kodus, mitte tihti, kuid see oli umbes. Küsisin Peaingel Miikaeli aidata vabaneda teda. Seda võib ta mulle öelda, see oli ok nüüd. Sest ma dont tunnen seda umbes üldse.

Aga nagu ma meditated täna tundsin Sri BhagavanAmma oli hääl. Im lähen koos oma soolestiku tunne. Mind on üha rohkem kardan programmeerimine ja varem, et õhtul töötas välja kardan. Tänan väga teie awsome aidata.
Old 07-02-2009, 04:26   #14 (Permalink)
Liige
Vanem liige

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Tsitaat:
Alguses olin šokis, nii halb ei olnud seal hetkel siis hakkasin värisema, kuid see oli vibratsiooni on põhjustanud seda, sest ma tundsin valguses tervikuna ei puutu Maapinna läheduse mõju.

Nagu, mida see võiks tulin samale järeldusele, kuid olen kaalunud ja kaalunud täna. Uuritud ja reseached siis mulle meenus midagi ... mitte kaua lähe ma happedned et jänni on sõbrad koht üleöö. Ta oli malevalent on oma kodus, pärast visiidi tundsin ja nägin seda oma kodus, mitte tihti, kuid see oli umbes. Küsisin Peaingel Miikaeli aidata vabaneda teda. Seda võib ta mulle öelda, see oli ok nüüd. Sest ma dont tunnen seda umbes üldse.

Aga nagu ma meditated täna tundsin Sri BhagavanAmma oli hääl. Im lähen koos oma soolestiku tunne. Mind on üha rohkem kardan programmeerimine ja varem, et õhtul töötas välja kardan. Tänan väga teie awsome aidata.
Sri BhagavanAmma ei ole paha. Teda ja tema abikaasa on midagi muud kui puhas armastus ja nad on nii Valgustatud.

Seega on ettevõte oma kodus ei ole tema.

BhagavanAmma ei tee seda.

Peaingel Miikaeli ja Sri BhagavanAmma üksteist tundma väga tihe ja nad armastavad üksteist väga lähedal.

Sri AmmaBhagavan armastab kõik selle kogu planeedil.

Nad elavad inimesed nagu sina ja mina.

Kristlased on arvata, ta on teine sealt Jeesuse.

Mõned kristlased ei tea isegi, kes ta on.

Tead kes ta on õige?

Sri Bhagavan ja Sri Amma on mees ja naine.

Sa tead, et nad elavad Indias.

See üksus võib olla midagi muud.

Lihtsalt ei AmmmaBhagavan.

Ma palvetan tema ja tema abikaasa everynight.
Old 07-02-2009, 09:46   #15 (Permalink)
Liige
Liige

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Tsitaat:
Originally Posted by EarthKat29 View Post
Sri BhagavanAmma ei ole paha. Teda ja tema abikaasa on midagi muud kui puhas armastus ja nad on nii Valgustatud.

Seega on ettevõte oma kodus ei ole tema.

BhagavanAmma ei tee seda.

Peaingel Miikaeli ja Sri BhagavanAmma üksteist tundma väga tihe ja nad armastavad üksteist väga lähedal.

Sri AmmaBhagavan armastab kõik selle kogu planeedil.

Nad elavad inimesed nagu sina ja mina.

Kristlased on arvata, ta on teine sealt Jeesuse.

Mõned kristlased ei tea isegi, kes ta on.

Tead kes ta on õige?

Sri Bhagavan ja Sri Amma on mees ja naine.

Sa tead, et nad elavad Indias.

See üksus võib olla midagi muud.

Lihtsalt ei AmmmaBhagavan.

Ma palvetan tema ja tema abikaasa everynight.
Ma arvan, et sa mu sõnumi valesti. I wasn't öelda, et negatiivne üksus oli kas Sri Bhagavan või AA Michael. Olen väga palju nii on jaot austuse ja armastuse nii. Üksuse vasakule ammu enne kuulsin sound. Ma lihtsalt mainida, et minu pärast, sest see kõik juhtus umbes samal nädalal. Aga heli kuulsin, ei olnud halb või paha, ta oli lihtsalt väga imelik. Ma ei tunne ohus kuidagi. Olin šokeeritud, seejärel nagu ma ütlesin, jooksis väljastpoolt näha, mida oleks võinud, püüdes mõista. I didnt kestab see jooksin twards ta. Heli tuli väljaspool minu kodu, twards Kagu (olin viimaks asukoha täpselt kindlaks määrata).

Usu mind ma teadsin, kes Sri Bhagavan oli pikk, enne ma kunagi näinud tema nägu. Meil on edastatud meditatsioon ja unistused on väga pikka aega. Seega ei ole üllatav, et pärast minu kõige dificult ülesanne, mis aitaks selgelt mind, mu kallis sõber oli seal mulle oma tuge.

Ma loodan, et see puhastab asju.
Pärast User Says Thank You to Phoenixflame For This Useful Post:
EarthKat29 (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 05:46   #16 (Permalink)
Liige
Vanem liige

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Tsitaat:
Ma arvan, et sa mu sõnumi valesti. I wasn't öelda, et negatiivne üksus oli kas Sri Bhagavan või AA Michael. Olen väga palju nii on jaot austuse ja armastuse nii. Üksuse vasakule ammu enne kuulsin sound. Ma lihtsalt mainida, et minu pärast, sest see kõik juhtus umbes samal nädalal. Aga heli kuulsin, ei olnud halb või paha, ta oli lihtsalt väga imelik. Ma ei tunne ohus kuidagi. Olin šokeeritud, seejärel nagu ma ütlesin, jooksis väljastpoolt näha, mida oleks võinud, püüdes mõista. I didnt kestab see jooksin twards ta. Heli tuli väljaspool minu kodu, twards Kagu (olin viimaks asukoha täpselt kindlaks määrata).

Usu mind ma teadsin, kes Sri Bhagavan oli pikk, enne ma kunagi näinud tema nägu. Meil on edastatud meditatsioon ja unistused on väga pikka aega. Seega ei ole üllatav, et pärast minu kõige dificult ülesanne, mis aitaks selgelt mind, mu kallis sõber oli seal mulle oma tuge.

Ma loodan, et see puhastab asju.
Ah okei, see on lahe.

Kui te esimest korda kohtusid Sri Bhagavan, sa loe talle ja teadus teda
Internetis? Kui ei oleks teid teadus teda?

Täname, et kliiring, et kuni minuga.

Küsi tema või tema abikaasa, kui nad oleks üle etapi Valgustusajastu teile.

Tema abikaasa kindlasti on. Ta ei ütle sulle. Tal on raske öelda ei kellelegi, kui tegemist on Enlightenment ülekanne, sest läbi India ta on nimetatud ema.

Kontakt talle meditatsiooni ja vaadake mida ta ütleb.
Phoenixflame (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 06:07   #17 (Permalink)
Liige
Liige

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

I cant mäleta täpset vanust, kuid ma arvan, et minu esimene tõeline kokkupuude temaga oli .... Ma tahan öelda 14 või 15. Aga tema nägu on alati visiooni Olen näinud, sest väike tüdruk.

Olen reseached teda Esimest korda mäletan näeme teda oli unistus. Ma ütlesin talle, et ma teadsin, et ta oli Jumal. Me täidetud Cosmos olin sõidab ümber seal (minu unenäos), kui ma nägin teda. Ta ütles midagi eeskujul on minu tõeline isa (poolt, et nägin teda on looja, pole minu tegelik isa), ja et ühel päeval tahaksin Lase mu maisest perekonnast. Ka, et ma ei otsi teda ja teda leida, kui selle aja jooksul.

Funny peate ütlema, et tema abikaasa on kutsunud Ema, mul on alati nimetatud teda, et kuna tema kohalolek oli unenägu ma teadsin, et seal oli naissoost loendur osa talle.
Old 07-03-2009, 06:58   #18 (Permalink)
Liige
Vanem liige

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Tsitaat:
I cant mäleta täpset vanust, kuid ma arvan, et minu esimene tõeline kokkupuude temaga oli .... Ma tahan öelda 14 või 15. Aga tema nägu on alati visiooni Olen näinud, sest väike tüdruk.

Olen reseached teda Esimest korda mäletan näeme teda oli unistus. Ma ütlesin talle, et ma teadsin, et ta oli Jumal. Me täidetud Cosmos olin sõidab ümber seal (minu unenäos), kui ma nägin teda. Ta ütles midagi eeskujul on minu tõeline isa (poolt, et nägin teda on looja, pole minu tegelik isa), ja et ühel päeval tahaksin Lase mu maisest perekonnast. Ka, et ma ei otsi teda ja teda leida, kui selle aja jooksul.

Funny peate ütlema, et tema abikaasa on kutsunud Ema, mul on alati nimetatud teda, et kuna tema kohalolek oli unenägu ma teadsin, et seal oli naissoost loendur osa talle.
Tead, nad elavad inimesed ka õigus?

Nad võivad kanda teadlik etapi Valgustusajastu teile
kui te küsite. Veel oma otsust. Tema päralt on suuremeelne.

Niit
Thread Starter Foorum Foorum Viimane postitus Videod - seadus Attraction
Seadusandjate käitumine eelarve arutelul Prescott teisipäev - P Shopper Editor Uudised - unitaarne Universalism 10-03-2008 02-15-2009 01:20

Sildid
Kuulamine , Voices
Kuulamine , Voices ,

Thread Tools
Iimi

Sina
ei teha uusi teemasid Sina
ei teha uusi teemasid BB kood

on Peal Emotikonid
on Peal Emotikonid