|
|
|
|||||||
| Εγγραφή | Blogs | Άρθρα | Φωτογραφίες | Βίντεο | Έξτρα | Ερωτήσεις | Μελών | Σημερινά μηνύματα | Αναζήτηση | Σημερινά μηνύματα | Mark Forums Read | Κανάλι |
| Ανταλλαγή εμπειριών Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας από Oneness Πανεπιστημίου και Oneness Blessing. |
| Quick News |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Κοινότητα είναι ένας τόπος για την ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών για την εσωτερική και εξωτερική αλλαγή και μετασχηματισμό. Για να σας θέση πρέπει να εγγραφείτε εδώ. Ορισμένες συνδέσεις για να ξεκινήσει με:
Αρχική Σελίδα Φόρουμ,
Κοινωνικές ομάδες,
Blogs,
Άρθρα,
Φωτογραφίες,
Βίντεο,
Video Search,
Επικοινωνία,
Ερωτήσεις ,
Στατιστικές.
Καλή διασκέδαση και αισθάνομαι πραγματικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κοινότητα!
|
Ανταλλαγή εμπειριών |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Ετικέτες |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#10 (Permalink) | |||
|
Τα
Ανώτερος κράτη
|
|
|
Ο άνθρωπος που θα ήταν απογοητευτικό. Ελπίζω ότι μπορείτε να αναπτύξετε την ικανότητα περαιτέρω Tomkin και θα σας επιτρέψει να ακούσετε τι μπορείτε. Αυτό πρέπει να είναι εξαιρετικά ανησυχητικό να είναι σε θέση να ακούσουν τις φωνές, αλλά δεν είναι αυτό που λένε!
|

| Οι παρακάτω 3 χρήστες λένε ευχαριστώ για EarthKat29 για αυτό το χρήσιμο Post: |
|
|
#11 (Permalink) | ||
|
Τα
Τα
|
Re: Ακρόαση Φωνέςνύχτα πριν από την τελευταία, άκουσα ένα ήχο κάπως σαν "Om" σε μια ανδρική φωνή. Ήταν καθαρά και δυνατά ακόμα Το Didnt αισθάνονται σαν να ήταν από οποιαδήποτε όπου κοντά. Ήμουν σχεδόν διαλογισμού, σαν να με καλέσετε έξω. Τόσο σκύλο μου και κοίταξα tward την κατεύθυνση αυτή και γύρισε να εξετάσουμε άλλου. Εδώ είναι το μέρος που wierdest τόσο αισθητή την τάση να πάμε έξω και να εξετάσουμε. Τίποτα δεν ήταν εκεί, αλλά η παρουσία ήταν αισθητή. Το σκυλί μου Σάβ έξω και δεν θα έρχονται σε αναζητούν μόνο προς μία κατεύθυνση. Όλως περιέργως Ι dont θυμάμαι τίποτα μετά την ακρόαση, ήταν πραγματικά πολύ ήσυχα. Έχει κανείς ποτέ έμπειρους κάτι παρόμοιο;
|
||
|
|
|
|
|
#12 (Permalink) | |||
|
Τα
Ανώτερος κράτη
|
|
|
νύχτα πριν από την τελευταία, άκουσα ένα ήχο κάπως σαν "Om" σε μια ανδρική φωνή. Ήταν καθαρά και δυνατά ακόμα Το Didnt αισθάνονται σαν να ήταν από οποιαδήποτε όπου κοντά. Ήμουν σχεδόν διαλογισμού, σαν να με καλέσετε έξω. Τόσο σκύλο μου και κοίταξα tward την κατεύθυνση αυτή και γύρισε να εξετάσουμε άλλου. Εδώ είναι το μέρος που wierdest τόσο αισθητή την τάση να πάμε έξω και να εξετάσουμε. Τίποτα δεν ήταν εκεί, αλλά η παρουσία ήταν αισθητή. Το σκυλί μου Σάβ έξω και δεν θα έρχονται σε αναζητούν μόνο προς μία κατεύθυνση. Όλως περιέργως Ι dont θυμάμαι τίποτα μετά την ακρόαση, ήταν πραγματικά πολύ ήσυχα. Έχει κανείς ποτέ έμπειρους κάτι παρόμοιο;
|

| Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον EarthKat29 για αυτό το χρήσιμο Post: |
Phoenixflame (07-02-2009)
|
|
|
#13 (Permalink) | |||
|
Τα
Τα
|
|
|
Clairaudience (σαφής ακρόαση.)
Έχω βιώσει πριν. Θα μπορούσε να είναι ένα πνεύμα ή ένας Θεός ή κάτι τέτοιο. Μπορεί να είναι τα 5 Στοιχεία μιλώντας σε εσάς. Μπορούσε να Σρι BhagavanAmma. Ήταν μια θετική αίσθηση και ήχο; ![]() |
|
|
#14 (Permalink) | |||
|
Τα
Ανώτερος κράτη
|
|
|
Κατά την πρώτη μου ήταν το σοκ, το συναίσθημα δεν ήταν εκεί για μια στιγμή τότε άρχισα να τρέμω αλλά ήταν η δόνηση του είναι ότι αυτό προκλήθηκε επειδή ένιωσα το φως του συνόλου δεν αγγίζουν το έδαφος αποτέλεσμα.
Όσο για το τι θα μπορούσε να ήρθα στο ίδιο συμπέρασμα, αλλά συλλογίστηκα και μελέτησε σήμερα. Ερευνηθούν και reseached τότε θυμήθηκα κάτι ... να μην πάει καιρό μου happedned να κολλήσουν σε φίλους τόπο νυκτί. Είχε malevalent είναι στο σπίτι της, μετά την επίσκεψη ένιωσα και είδα ότι στο σπίτι μου, δεν είναι συχνά, αλλά ήταν περίπου. Ζήτησα Αρχάγγελος Μιχαήλ για να βοηθήσει να απαλλαγούμε από αυτόν. Μπορεί να μου λες να τον είχε εντάξει τώρα. Because I dont αισθάνεσαι κοντά σε όλα. Αλλά όπως διαλογίστηκε σήμερα αισθάνθηκα Σρι BhagavanAmma ήταν η φωνή. Im θα πάει με το συναίσθημα εντέρων μου. Έχω πάρει πάνω από προγραμματισμό φόβο μου και νωρίτερα ότι το βράδυ δούλευα από το φόβο μου. Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας awsome. |

|
|
#15 (Permalink) | |||
|
Τα
Τα
|
Re: Ακρόαση ΦωνέςΠαράθεση:
I wasn't λέγοντας ότι η αρνητική οντότητα ήταν είτε Σρι Bhagavan ή ΑΑ Μιχαήλ. Λυπάμαι πολύ, ώστε να κατανείμει τον σεβασμό και την αγάπη για τα δύο. Η οντότητα άφησε πολύ πριν άκουσα τον ήχο. Μόλις ανέφερα ότι στην θέση μου, διότι όλα συνέβη γύρω από την ίδια εβδομάδα. Αλλά ο ήχος που άκουσα δεν ήταν κακός ή κακό ήταν απλά πολύ παράξενο. Δεν αισθάνονται ότι απειλούνται με οποιονδήποτε τρόπο. Σοκαρίστηκα στην αρχή, στη συνέχεια, όπως είπα, έτρεξα έξω να δούμε τι θα μπορούσε να είναι, σε μια προσπάθεια να καταλάβει. Ι didnt τρέχει από αυτό έτρεξα twards αυτό. Ο ήχος προέρχεται από έξω από το σπίτι μου, twards τα νοτιοανατολικά (τελικά μπόρεσα να εντοπίσετε την τοποθεσία). ![]() Πίστεψέ με ήξερα ποιος Σρι Bhagavan ήταν πολύ πριν είδα ποτέ το πρόσωπό του. Έχουμε ανακοινώνονται διαλογισμό και τα όνειρα για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Γι 'αυτό δεν αποτελεί έκπληξη ότι κατά την πιο dificult έργο μου, η οποία θα βοηθήσει σαφές μου, αγαπητέ φίλε μου ήταν εκεί για να μου δώσει την υποστήριξή του. Ελπίζω αυτό καθαρίζει τα πράγματα. |
|||
|
|
|
| Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον Phoenixflame για αυτό το χρήσιμο Post: |
EarthKat29 (07-03-2009)
|
|
|
#16 (Permalink) | |||
|
Τα
Ανώτερος κράτη
|
|
|
Νομίζω ότι πήρατε το μήνυμά μου το λάθος τρόπο.
I wasn't λέγοντας ότι η αρνητική οντότητα ήταν είτε Σρι Bhagavan ή ΑΑ Μιχαήλ. Λυπάμαι πολύ, ώστε να κατανείμει τον σεβασμό και την αγάπη για τα δύο. Η οντότητα άφησε πολύ πριν άκουσα τον ήχο. Μόλις ανέφερα ότι στην θέση μου, διότι όλα συνέβη γύρω από την ίδια εβδομάδα. Αλλά ο ήχος που άκουσα δεν ήταν κακός ή κακό ήταν απλά πολύ παράξενο. Δεν αισθάνονται ότι απειλούνται με οποιονδήποτε τρόπο. Σοκαρίστηκα στην αρχή, στη συνέχεια, όπως είπα, έτρεξα έξω να δούμε τι θα μπορούσε να είναι, σε μια προσπάθεια να καταλάβει. Ι didnt τρέχει από αυτό έτρεξα twards αυτό. Ο ήχος προέρχεται από έξω από το σπίτι μου, twards τα νοτιοανατολικά (τελικά μπόρεσα να εντοπίσετε την τοποθεσία). ![]() Πίστεψέ με ήξερα ποιος Σρι Bhagavan ήταν πολύ πριν είδα ποτέ το πρόσωπό του. Έχουμε ανακοινώνονται διαλογισμό και τα όνειρα για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Γι 'αυτό δεν αποτελεί έκπληξη ότι κατά την πιο dificult έργο μου, η οποία θα βοηθήσει σαφές μου, αγαπητέ φίλε μου ήταν εκεί για να μου δώσει την υποστήριξή του. Ελπίζω αυτό καθαρίζει τα πράγματα. |

| Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον EarthKat29 για αυτό το χρήσιμο Post: |
Phoenixflame (07-03-2009)
|
|
|
#17 (Permalink) | ||
|
Τα
Τα
|
Re: Ακρόαση ΦωνέςΛοξοτομώ θυμάμαι την ακριβή ηλικία, αλλά νομίζω ότι πρώτη πραγματική επαφή μου μαζί του ήταν .... Θέλω να πω 14 ή 15. Αλλά το πρόσωπό του ήταν πάντα ένα όραμα που έχω δει από ένα κοριτσάκι.
Έχω τον reseached, η πρώτη φορά που θυμάμαι τον είχε δει σε ένα όνειρο. Του είπα ότι ήξερε ότι ήταν ο Θεός. Συναντηθήκαμε στο σύμπαν, θα πετούσε γύρω εκεί (στο όνειρό μου), όταν τον είδα. Είπε κάτι προς την κατεύθυνση του να είναι αλήθεια πατέρα μου (από ότι κατάλαβα είναι ο δημιουργός, δεν είναι πραγματικός πατέρας μου), και ότι κάποια μέρα θα αφήσει να πάει επίγεια οικογένειά μου. Επίσης ότι θα αναζήτησης για τον ίδιο και όταν βρω τον χρόνο του. Αστεία θα πρέπει να πούμε ότι η γυναίκα του λέγεται Μητέρα, έχω πάντα αναφέρεται ως της ότι, επειδή η παρουσία της ήταν στο όνειρο ήξερα ότι υπήρχε ένα θηλυκό σε αντίθεση με αυτόν. |
||
|
|
|
|
|
#18 (Permalink) | |||
|
Τα
Ανώτερος κράτη
|
|
|
Λοξοτομώ θυμάμαι την ακριβή ηλικία, αλλά νομίζω ότι πρώτη πραγματική επαφή μου μαζί του ήταν .... Θέλω να πω 14 ή 15. Αλλά το πρόσωπό του ήταν πάντα ένα όραμα που έχω δει από ένα κοριτσάκι.
Έχω τον reseached, η πρώτη φορά που θυμάμαι τον είχε δει σε ένα όνειρο. Του είπα ότι ήξερε ότι ήταν ο Θεός. Συναντηθήκαμε στο σύμπαν, θα πετούσε γύρω εκεί (στο όνειρό μου), όταν τον είδα. Είπε κάτι προς την κατεύθυνση του να είναι αλήθεια πατέρα μου (από ότι κατάλαβα είναι ο δημιουργός, δεν είναι πραγματικός πατέρας μου), και ότι κάποια μέρα θα αφήσει να πάει επίγεια οικογένειά μου. Επίσης ότι θα αναζήτησης για τον ίδιο και όταν βρω τον χρόνο του. Αστεία θα πρέπει να πούμε ότι η γυναίκα του λέγεται Μητέρα, έχω πάντα αναφέρεται ως της ότι, επειδή η παρουσία της ήταν στο όνειρο ήξερα ότι υπήρχε ένα θηλυκό σε αντίθεση με αυτόν. |

![]() |
Παρόμοια νήματα
|
||||
| Νήμα | Εκκινητής | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νομοθέτες διεξαγωγή προφορικής διαδικασίας του προϋπολογισμού στο Prescott Τρίτη - Κυριακή Shopper | Editor | Νέα - Μονιστής Καθολικισμός | 0 | 02-15-2009 01:20 PM |
| Ετικέτες |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|