|
|
|
|||||||
| Registrovat | Blogy | Články | Fotografie | Videa | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešní příspěvky | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Chat Místnost |
| Sdílení zkušeností Podělte se o své zkušenosti den řada lidí, váš dotaz nebo požehnání. |
| Rychlé zprávy |
| Vítejte na globální jednotu společenství!
Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek:
Forum Home,
Sociální skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videa,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Statistika.
Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!
|
Sdílení zkušeností |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | Nástroje témat | Zobrazovací módy |
|
|
#10 (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
|
|
Člověka, který by být frustrující. Doufám, že se mohou vyvinout schopnost dalšího Tomkin a to vám umožní slyšet, co můžete. To musí být super absurdní mít možnost slyšet hlasy, ale ne to, co říkají!
|

| Po 3 Uživatelé poděkovat EarthKat29 For This Užitečné post: |
|
|
#11 (permalink) | ||
|
Členské
Členské
|
Re: Hearing Voicesvčera večer jsem slyšel jednoho tónu trochu jako "Om" v mužský hlas. Bylo to nahlas a zřetelně ještě didnt pocit, jako by byl ze všech, kde v blízkosti. Byl jsem téměř meditativní, jako by mi zavolat ven. I můj pes a já jsem se podíval tward směru se a podívala se na sebe. Zde je část wierdest oba jsme cítili tendenci jít ven a dívat se. Nic tam byl, ale přítomnost byla cítit. Můj pes So. venku a nechtěl přijít jen hledat v jednom směru. Kupodivu I dont pamatovat slyšení nic po tom, to bylo opravdu velmi tichý. Někdy někdo zažil něco podobného?
|
||
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
|
|
včera večer jsem slyšel jednoho tónu trochu jako "Om" v mužský hlas. Bylo to nahlas a zřetelně ještě didnt pocit, jako by byl ze všech, kde v blízkosti. Byl jsem téměř meditativní, jako by mi zavolat ven. I můj pes a já jsem se podíval tward směru se a podívala se na sebe. Zde je část wierdest oba jsme cítili tendenci jít ven a dívat se. Nic tam byl, ale přítomnost byla cítit. Můj pes So. venku a nechtěl přijít jen hledat v jednom směru. Kupodivu I dont pamatovat slyšení nic po tom, to bylo opravdu velmi tichý. Někdy někdo zažil něco podobného?
|

| Po uživatelů říká k EarthKat29 Thank You For This Užitečné post: |
Phoenixflame 07.02.2009, 04:43
|
|
|
#13 (permalink) | |||
|
Členské
Členské
|
|
|
Jasnosluch (jasné jednání.)
Mám zkušenosti, že předtím. To by mohlo být ducha či Boha, nebo tak něco. Může být 5 Prvky k tobě mluví. Může být Srí BhagavanAmma. Byla to pozitivní pocit a zvuk? ![]() |
|
|
#14 (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
|
|
Zpočátku jsem byl v šoku, takže pocit, nebyl tam na chvíli potom jsem se začal chvět, ale to bylo chvění je, že způsobil to, protože jsem cítil lehké celek, který se nedotýká země účinek.
Pokud jde o to, co by to mohlo být jsem dospěl ke stejnému závěru, ale já jsem přemýšlel a přemýšlel dnes. Reseached zkoumal a pak jsem si vzpomněl ... nebude dlouho jdu happedned na uvíznout na místě přes noc přátelé. Měla malevalent se u ní doma, po návštěvě jsem se cítil a viděl, že jsem byla doma, ne často, ale to bylo kolem. Ptal jsem se Archanděla Michaela pomoci zbavit se ho. Je možné mu říct, je to ok teď. Because I dont pocit, že asi vůbec. Ale jak jsem dnes přemýšlel jsem cítil, Srí BhagavanAmma byl hlas. Im jdu s mým intuice. Byl jsem stále přes můj strach programování a dříve toho večera jsem pracoval na můj strach. Mockrát vám děkuji za váš awsome pomoc. |

|
|
#15 (permalink) | |||
|
Členské
Členské
|
Re: Hearing VoicesCitace:
I wasnt řekl, že negativní jednotka byla buď Srí Bhagavan nebo AA Michael. Moc se tak přidělí úcty a lásky pro oba. Jednotka levé dlouho předtím, než jsem zaslechl zvuk. Jen jsem se zmínil, že v mém příspěvku, protože to vše se stalo okolo jednoho týdne. Ale slyšel jsem zvuk nebyl špatný nebo zlý to byl jen velmi podivné. Jsem se necítil v žádném případě ohrožen. Byl jsem šokován, potom, jak jsem řekl, jsem vyběhl ven, aby viděli, co to mohlo být, ve snaze pochopit. I didnt spustit z něj jsem běžel twards to. Zvuk pocházelo ze zemí mimo můj domov, twards jihovýchodní (jsem konečně mohl určit polohu). ![]() Věř mi, jsem věděl, kdo Srí Bhagavan byl dlouho předtím, než jsem kdy viděl jeho tvář. Máme sděleno při meditaci a sny na velmi dlouhou dobu. Takže to není překvapením, že na mé největší dificult úkol, který by pomohl mi jasné, můj drahý přítel tam byl, aby mi dal jeho podporu. Doufám, že to, co se smaže. |
|||
|
|
|
| Po uživatelů říká k Phoenixflame Thank You For This Užitečné post: |
EarthKat29 (07-03-2009)
|
|
|
#16 (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
|
|
Myslím, že máš můj vzkaz špatným směrem.
I wasnt řekl, že negativní jednotka byla buď Srí Bhagavan nebo AA Michael. Moc se tak přidělí úcty a lásky pro oba. Jednotka levé dlouho předtím, než jsem zaslechl zvuk. Jen jsem se zmínil, že v mém příspěvku, protože to vše se stalo okolo jednoho týdne. Ale slyšel jsem zvuk nebyl špatný nebo zlý to byl jen velmi podivné. Jsem se necítil v žádném případě ohrožen. Byl jsem šokován, potom, jak jsem řekl, jsem vyběhl ven, aby viděli, co to mohlo být, ve snaze pochopit. I didnt spustit z něj jsem běžel twards to. Zvuk pocházelo ze zemí mimo můj domov, twards jihovýchodní (jsem konečně mohl určit polohu). ![]() Věř mi, jsem věděl, kdo Srí Bhagavan byl dlouho předtím, než jsem kdy viděl jeho tvář. Máme sděleno při meditaci a sny na velmi dlouhou dobu. Takže to není překvapením, že na mé největší dificult úkol, který by pomohl mi jasné, můj drahý přítel tam byl, aby mi dal jeho podporu. Doufám, že to, co se smaže. |

| Po uživatelů říká k EarthKat29 Thank You For This Užitečné post: |
Phoenixflame (07-03-2009)
|
|
|
#17 (permalink) | ||
|
Členské
Členské
|
Re: Hearing VoicesI cant remember přesný věk, ale myslím, že můj první skutečný kontakt s ním byl .... Chci říct, 14 nebo 15. Ale jeho tvář byla vždy vizi jsem viděl, protože holčička.
Mám ho reseached, Poprvé Vzpomínám, jak mu bylo ve snu. Řekl jsem mu, že jsem věděl, že je Bůh. Potkali jsme se ve vesmíru jsem letěl asi tam (ve snu), když jsem ho viděl. Řekl něco v duchu že můj skutečný otec (tím, že jsem pochopil, že ho tvůrce, není můj skutečný otec), a že jednou bych pustil své pozemské rodiny. Také, že bych ho hledat a najít ho, když svůj čas. Funny byste měli říci, že jeho manželka se jmenuje Matka, vždycky jsem se k ní jako to, že její přítomnost byla v tom snu jsem věděl, že žena proti části k němu. |
||
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
|
|
I cant remember přesný věk, ale myslím, že můj první skutečný kontakt s ním byl .... Chci říct, 14 nebo 15. Ale jeho tvář byla vždy vizi jsem viděl, protože holčička.
Mám ho reseached, Poprvé Vzpomínám, jak mu bylo ve snu. Řekl jsem mu, že jsem věděl, že je Bůh. Potkali jsme se ve vesmíru jsem letěl asi tam (ve snu), když jsem ho viděl. Řekl něco v duchu že můj skutečný otec (tím, že jsem pochopil, že ho tvůrce, není můj skutečný otec), a že jednou bych pustil své pozemské rodiny. Také, že bych ho hledat a najít ho, když svůj čas. Funny byste měli říci, že jeho manželka se jmenuje Matka, vždycky jsem se k ní jako to, že její přítomnost byla v tom snu jsem věděl, že žena proti části k němu. |

![]() |