Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...
|
|
|
|||||||
| Регистрация | Блогове | Членове | Снимки | Видео | Goodies | Често задавани въпроси | Потребители | Днешните постове | Търся | Днешните постове | Марк Форуми Прочети | Канал |
| Споделяне на опит Споделете вашия опит за единство университет и единство благословение. |
| Бързи новини |
| Добре дошли в Световния единство на Общността!
Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с:
Начало на форума,
Социални групи,
Блогове,
Членове,
Снимки,
Видео,
Video Search,
За контакти,
Често задавани въпроси ,
"Статистика".
Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!
|
Споделяне на опит |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| ||||||
| Тагове |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Инструменти | Display Modes |
|
|
#10 (Permalink) | |||
|
Държавите
Senior Member
|
|
|
Човекът, че ще бъде разочароващ. Надявам се, че може да се развие способността допълнително Tomkin и тя ще ви позволи да чуят това, което можеш. Това трябва да бъде супер тревожно, за да могат да чуят гласовете, но не и това, което те казват!
|

| Следващите 3 потребители кажа, благодаря ви за EarthKat29 За това полезно мнение: |
|
|
#11 (Permalink) | ||
|
Държавите
Държавите
|
Re: чуване на гласовеПоследна вечер, чух едно доста тон като "Ом" в мъжки глас. Той е силен и ясен didn't все още се чувствам като то е от всички, когато близо. Аз бях почти медитативно, сякаш да ми се обади се. И двете ми кучета и погледнах tward посока на това и се обърна към погледнете eachother. Тук е част wierdest чувствах, че и двамата са склонни да излезем навън и гледам. Нищо не беше там, но присъствие се чувствах. Моето куче сб навън и не искаха да дойдат в прав гледам в една посока. Странното е I Dont си спомня нищо след съдебното заседание, че това е наистина много тихо. Има ли някой някога е получавало нещо подобно?
|
||
|
|
|
|
|
#12 (Permalink) | |||
|
Държавите
Senior Member
|
|
|
Последна вечер, чух едно доста тон като "Ом" в мъжки глас. Той е силен и ясен didn't все още се чувствам като то е от всички, когато близо. Аз бях почти медитативно, сякаш да ми се обади се. И двете ми кучета и погледнах tward посока на това и се обърна към погледнете eachother. Тук е част wierdest чувствах, че и двамата са склонни да излезем навън и гледам. Нищо не беше там, но присъствие се чувствах. Моето куче сб навън и не искаха да дойдат в прав гледам в една посока. Странното е I Dont си спомня нищо след съдебното заседание, че това е наистина много тихо. Има ли някой някога е получавало нещо подобно?
|

| Следния потребител казва, благодаря ти за EarthKat29 За това полезно мнение: |
Phoenixflame (07-02-2009)
|
|
|
#13 (Permalink) | |||
|
Държавите
Държавите
|
|
|
Clairaudience (ясно съдебното заседание.)
Имам го изпитвали преди. Тя може да бъде дух или Бог или нещо такова. Може да е на 5 елемента говори с вас. Може да е Шри BhagavanAmma. Беше ли положително усещане и звук? ![]() |
|
|
#14 (Permalink) | |||
|
Държавите
Senior Member
|
|
|
На първо бях в шок, така че усещането не е бил там за момент, после започва да трепери, но тя е вибрация на това е, че я е предизвикала, защото се чувствах светлина цяло не докосва земята ефект.
Що се отнася до това, което би могло да се стигнах до същото заключение, но помисли и размишляваше днес. Проучват и reseached после се сетих нещо ... да не отида аз дълго happedned да се заби в приятели място за една нощ. Тя имаше malevalent се в дома си, след посещението се чувствах и го видях в дома си, не често, но тя беше наоколо. Попитах Архангел Михаил да помогне се отървем от него. То може да ми го казва че е добре сега. Защото аз го чувствам Dont на всички наоколо. Но тъй като съм медитирал днес се чувствах Шри BhagavanAmma е глас. Им Ще отида с червата ми чувство. Аз са получавали над страха си програмирането и по-рано тази вечер бях на работа ми страх. Благодаря ви много за Awsome от вашата помощ. |

|
|
#15 (Permalink) | |||
|
Държавите
Държавите
|
Re: чуване на гласовеЦитат:
I wasn't казва, че негативното лице е било Шри Bhagavan или АА Майкъл. Аз много, така да издадат на уважение и любов и за двете. Образуванието ляво много преди да е чул гласа. Току-що спомена, че в моя пост, защото това се случи около една и съща седмица. Но чух звук не е лошо или зло, тя е просто много странно. Аз не се чувстват застрашени по някакъв начин. Бях шокиран от една страна, след това както казах, изтичах навън да видим какво може да са били, в опит да се разбере. АЗ didnt тече от това аз се завтече twards него. Звукът идва от извън дома си, twards на югоизток (Аз бях най-накрая могат да определят точно местоположението). ![]() Повярвай ми Знаех, които Шри Bhagavan след дълго преди съм виждал лицето му. Ние са съобщили в медитация и мечтите за много дълго време. Така че не е изненадващо, че при повечето ми задача dificult, което ще спомогне ясно ми, мила моя приятел беше там, за да ми даде неговата подкрепа. Надявам се това изчиства нещата. |
|||
|
|
|
| Следния потребител казва Благодаря ви за Phoenixflame За това полезно мнение: |
EarthKat29 (07-03-2009)
|
|
|
#16 (Permalink) | |||
|
Държавите
Senior Member
|
|
|
Мисля, че имам съобщение по грешен начин.
I wasn't казва, че негативното лице е било Шри Bhagavan или АА Майкъл. Аз много, така да издадат на уважение и любов и за двете. Образуванието ляво много преди да е чул гласа. Току-що спомена, че в моя пост, защото това се случи около една и съща седмица. Но чух звук не е лошо или зло, тя е просто много странно. Аз не се чувстват застрашени по някакъв начин. Бях шокиран от една страна, след това както казах, изтичах навън да видим какво може да са били, в опит да се разбере. АЗ didnt тече от това аз се завтече twards него. Звукът идва от извън дома си, twards на югоизток (Аз бях най-накрая могат да определят точно местоположението). ![]() Повярвай ми Знаех, които Шри Bhagavan след дълго преди съм виждал лицето му. Ние са съобщили в медитация и мечтите за много дълго време. Така че не е изненадващо, че при повечето ми задача dificult, което ще спомогне ясно ми, мила моя приятел беше там, за да ми даде неговата подкрепа. Надявам се това изчиства нещата. |

| Следния потребител казва, благодаря ти за EarthKat29 За това полезно мнение: |
Phoenixflame (07-03-2009)
|
|
|
#17 (Permalink) | ||
|
Държавите
Държавите
|
Re: чуване на гласовеНе мога да помня точна възраст, но мисля, че моят първи реален контакт с него беше .... Искам да кажа, 14 или 15. Но лицето му винаги е била зрение видях, тъй като малко момиче.
Аз съм го reseached, за първи път Спомням си го виждате е в сън. Казах му, че аз знаех, че той е Бог. Ние се срещнахме в космоса, бях летящи около там (в съня си), когато го видях. Той каза нещо по линия на истинската ми е баща (с него разбрах, че е създател, не ми е действително баща), и че някой ден ще пусне на земното моето семейство. Също така, че ще се търси за него и когато го намерят своето време. Забавно е да кажа, че съпругата му е наречена Майка, винаги съм по нея, както това, защото си присъствие в съня Знаех имаше женска роля в противоречие с него. |
||
|
|
|
|
|
#18 (Permalink) | |||
|
Държавите
Senior Member
|
|
|
Не мога да помня точна възраст, но мисля, че моят първи реален контакт с него беше .... Искам да кажа, 14 или 15. Но лицето му винаги е била зрение видях, тъй като малко момиче.
Аз съм го reseached, за първи път Спомням си го виждате е в сън. Казах му, че аз знаех, че той е Бог. Ние се срещнахме в космоса, бях летящи около там (в съня си), когато го видях. Той каза нещо по линия на истинската ми е баща (с него разбрах, че е създател, не ми е действително баща), и че някой ден ще пусне на земното моето семейство. Също така, че ще се търси за него и когато го намерят своето време. Забавно е да кажа, че съпругата му е наречена Майка, винаги съм по нея, както това, защото си присъствие в съня Знаех имаше женска роля в противоречие с него. |

![]() |
Подобни Теми
|
||||
| Нишка | Thread начинаещи | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Законодателен поведение бюджета на съдебното заседание в Прескот вторник - нд клиент | Editor | Новини - Unitarian универсализъм | 0 | 02-15-2009 01:20 ч. |
| Тагове |
| Thread Инструменти | |
| Display Modes | |
|
|