Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...

Global Oneness Community          
Автоматични преводи, направени от Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобален единство на Общността > Глобален единство Главна > Споделяне на опит

Споделяне на опит Споделете вашия опит за единство университет и единство благословение.

Бързи новини
Добре дошли в Световния единство на Общността! Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с: Начало на форума, Социални групи, Блогове, Членове, Снимки, Видео, Video Search, За контакти, Често задавани въпроси , "Статистика". Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!

Забележка: Тази реклама не се показва за регистрирани потребители

Споделяне на опит

Тагове
Теми: Изслушване , Гласове
Видео: Изслушване , Гласове ,

Reply

LinkBack Thread Инструменти Display Modes
Old 06-08-2009, 05:06 PM   #10 (Permalink)
Държавите
Senior Member
Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50
Activity: 4%Activity: 4%Activity: 4%

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458
Благодаря: 159
Благодари 182 пъти в 131 Мнения
EarthKat29 is on a distinguished road

Smile Re: чуване на гласове

Цитат:
Първоначално публикувано от Кип View Post
Човекът, че ще бъде разочароващ. Надявам се, че може да се развие способността допълнително Tomkin и тя ще ви позволи да чуят това, което можеш. Това трябва да бъде супер тревожно, за да могат да чуят гласовете, но не и това, което те казват!
Не повикване, че смущаващи. Това не е честно.

Той е известен като Clairaudience да чуе извън нормалните граници.

Това е в човешката природа да имат тези възможности.

Ние също имаме Ясновидство да вижда призраци, Clairgustance, Clairtaxia и Clairsentience (ясно чувство.)

Погледнете психически способности в този раздел на Wicca & опити за магьосничество.
love333 (07-03-2009), Phoenixflame (07-01-2009), Vixzen (06-14-2009)
Old 07-01-2009, 08:20 ч.   #11 (Permalink)
Държавите
Държавите
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Общо Мнения: 1
Благодаря: 41
Благодари на 41 пъти в 26 Мнения
Phoenixflame is on a distinguished road

Re: чуване на гласове

Последна вечер, чух едно доста тон като "Ом" в мъжки глас. Той е силен и ясен didn't все още се чувствам като то е от всички, когато близо. Аз бях почти медитативно, сякаш да ми се обади се. И двете ми кучета и погледнах tward посока на това и се обърна към погледнете eachother. Тук е част wierdest чувствах, че и двамата са склонни да излезем навън и гледам. Нищо не беше там, но присъствие се чувствах. Моето куче сб навън и не искаха да дойдат в прав гледам в една посока. Странното е I Dont си спомня нищо след съдебното заседание, че това е наистина много тихо. Има ли някой някога е получавало нещо подобно?
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old 07-01-2009, 09:41 ч.   #12 (Permalink)
Държавите
Senior Member

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Цитат:
Първоначално публикувано от Phoenixflame View Post
Последна вечер, чух едно доста тон като "Ом" в мъжки глас. Той е силен и ясен didn't все още се чувствам като то е от всички, когато близо. Аз бях почти медитативно, сякаш да ми се обади се. И двете ми кучета и погледнах tward посока на това и се обърна към погледнете eachother. Тук е част wierdest чувствах, че и двамата са склонни да излезем навън и гледам. Нищо не беше там, но присъствие се чувствах. Моето куче сб навън и не искаха да дойдат в прав гледам в една посока. Странното е I Dont си спомня нищо след съдебното заседание, че това е наистина много тихо. Има ли някой някога е получавало нещо подобно?
Clairaudience (ясно съдебното заседание.)

Имам го изпитвали преди.

Тя може да бъде дух или Бог или нещо такова.

Може да е на 5 елемента говори с вас.

Може да е Шри BhagavanAmma.

Беше ли положително усещане и звук?
Phoenixflame (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 07:04 AM   #13 (Permalink)
Държавите
Държавите

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Wink Re: чуване на гласове

Цитат:
Първоначално публикувано от EarthKat29 View Post
Clairaudience (ясно съдебното заседание.)

Имам го изпитвали преди.

Тя може да бъде дух или Бог или нещо такова.

Може да е на 5 елемента говори с вас.

Може да е Шри BhagavanAmma.

Беше ли положително усещане и звук?
На първо бях в шок, така че усещането не е бил там за момент, после започва да трепери, но тя е вибрация на това е, че я е предизвикала, защото се чувствах светлина цяло не докосва земята ефект.

Що се отнася до това, което би могло да се стигнах до същото заключение, но помисли и размишляваше днес. Проучват и reseached после се сетих нещо ... да не отида аз дълго happedned да се заби в приятели място за една нощ. Тя имаше malevalent се в дома си, след посещението се чувствах и го видях в дома си, не често, но тя беше наоколо. Попитах Архангел Михаил да помогне се отървем от него. То може да ми го казва че е добре сега. Защото аз го чувствам Dont на всички наоколо.

Но тъй като съм медитирал днес се чувствах Шри BhagavanAmma е глас. Им Ще отида с червата ми чувство. Аз са получавали над страха си програмирането и по-рано тази вечер бях на работа ми страх. Благодаря ви много за Awsome от вашата помощ.
Old 07-02-2009, 04:26 ч.   #14 (Permalink)
Държавите
Senior Member

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Цитат:
На първо бях в шок, така че усещането не е бил там за момент, после започва да трепери, но тя е вибрация на това е, че я е предизвикала, защото се чувствах светлина цяло не докосва земята ефект.

Що се отнася до това, което би могло да се стигнах до същото заключение, но помисли и размишляваше днес. Проучват и reseached после се сетих нещо ... да не отида аз дълго happedned да се заби в приятели място за една нощ. Тя имаше malevalent се в дома си, след посещението се чувствах и го видях в дома си, не често, но тя беше наоколо. Попитах Архангел Михаил да помогне се отървем от него. То може да ми го казва че е добре сега. Защото аз го чувствам Dont на всички наоколо.

Но тъй като съм медитирал днес се чувствах Шри BhagavanAmma е глас. Им Ще отида с червата ми чувство. Аз са получавали над страха си програмирането и по-рано тази вечер бях на работа ми страх. Благодаря ви много за Awsome от вашата помощ.
Шри BhagavanAmma не е зло. Той и съпругата му са нищо друго освен чиста любов и те са и просветлен.

Така че предприятието в дома си не е него или нея.

BhagavanAmma не би направил това.

Архангел Михаил и Шри BhagavanAmma познават много близки и се обичат помежду си много близки.

Шри AmmaBhagavan да обича всекиго по този цялата планета.

Те са живи хора като теб и мен.

Християните са се счита, че е второто идване на Исус.

Някои християни дори не знаят кой е той.

Знаеш ли кой е той ли?

Шри Шри Bhagavan и Amma са съпруг и съпруга.

Знаеш ли, че живеят в Индия.

Това лице може да е нещо друго.

Просто не AmmmaBhagavan.

Моля се за него и съпругата му everynight.
Old 07-02-2009, 09:46 ч.   #15 (Permalink)
Държавите
Държавите

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Цитат:
Първоначално публикувано от EarthKat29 View Post
Шри BhagavanAmma не е зло. Той и съпругата му са нищо друго освен чиста любов и те са и просветлен.

Така че предприятието в дома си не е него или нея.

BhagavanAmma не би направил това.

Архангел Михаил и Шри BhagavanAmma познават много близки и се обичат помежду си много близки.

Шри AmmaBhagavan да обича всекиго по този цялата планета.

Те са живи хора като теб и мен.

Християните са се счита, че е второто идване на Исус.

Някои християни дори не знаят кой е той.

Знаеш ли кой е той ли?

Шри Шри Bhagavan и Amma са съпруг и съпруга.

Знаеш ли, че живеят в Индия.

Това лице може да е нещо друго.

Просто не AmmmaBhagavan.

Моля се за него и съпругата му everynight.
Мисля, че имам съобщение по грешен начин. I wasn't казва, че негативното лице е било Шри Bhagavan или АА Майкъл. Аз много, така да издадат на уважение и любов и за двете. Образуванието ляво много преди да е чул гласа. Току-що спомена, че в моя пост, защото това се случи около една и съща седмица. Но чух звук не е лошо или зло, тя е просто много странно. Аз не се чувстват застрашени по някакъв начин. Бях шокиран от една страна, след това както казах, изтичах навън да видим какво може да са били, в опит да се разбере. АЗ didnt тече от това аз се завтече twards него. Звукът идва от извън дома си, twards на югоизток (Аз бях най-накрая могат да определят точно местоположението).

Повярвай ми Знаех, които Шри Bhagavan след дълго преди съм виждал лицето му. Ние са съобщили в медитация и мечтите за много дълго време. Така че не е изненадващо, че при повечето ми задача dificult, което ще спомогне ясно ми, мила моя приятел беше там, за да ми даде неговата подкрепа.

Надявам се това изчиства нещата.
Следния потребител казва Благодаря ви за Phoenixflame За това полезно мнение:
EarthKat29 (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 05:46 ч.   #16 (Permalink)
Държавите
Senior Member

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Цитат:
Мисля, че имам съобщение по грешен начин. I wasn't казва, че негативното лице е било Шри Bhagavan или АА Майкъл. Аз много, така да издадат на уважение и любов и за двете. Образуванието ляво много преди да е чул гласа. Току-що спомена, че в моя пост, защото това се случи около една и съща седмица. Но чух звук не е лошо или зло, тя е просто много странно. Аз не се чувстват застрашени по някакъв начин. Бях шокиран от една страна, след това както казах, изтичах навън да видим какво може да са били, в опит да се разбере. АЗ didnt тече от това аз се завтече twards него. Звукът идва от извън дома си, twards на югоизток (Аз бях най-накрая могат да определят точно местоположението).

Повярвай ми Знаех, които Шри Bhagavan след дълго преди съм виждал лицето му. Ние са съобщили в медитация и мечтите за много дълго време. Така че не е изненадващо, че при повечето ми задача dificult, което ще спомогне ясно ми, мила моя приятел беше там, за да ми даде неговата подкрепа.

Надявам се това изчиства нещата.
О, добре, че е готино.

Когато се запознах с Шри Bhagavan, сте чели за него и му изследвания
по интернет? Ако не би ли го научни изследвания?

Благодаря за клиринг, че с мен.

Питай него или съпругата му, ако те биха прехвърляне на етапа на Просвещението до вас.

Жена му сигурно ще. Тя няма да каже не на вас. Тя е трудно да не казва на никого, когато става въпрос за прехвърляне на Просвещението, в Индия, тъй като тя е посочена като майка.

Контакт си чрез медитация и да видим какво казва тя.
Phoenixflame (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 06:07 ч.   #17 (Permalink)
Държавите
Държавите

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Не мога да помня точна възраст, но мисля, че моят първи реален контакт с него беше .... Искам да кажа, 14 или 15. Но лицето му винаги е била зрение видях, тъй като малко момиче.

Аз съм го reseached, за първи път Спомням си го виждате е в сън. Казах му, че аз знаех, че той е Бог. Ние се срещнахме в космоса, бях летящи около там (в съня си), когато го видях. Той каза нещо по линия на истинската ми е баща (с него разбрах, че е създател, не ми е действително баща), и че някой ден ще пусне на земното моето семейство. Също така, че ще се търси за него и когато го намерят своето време.

Забавно е да кажа, че съпругата му е наречена Майка, винаги съм по нея, както това, защото си присъствие в съня Знаех имаше женска роля в противоречие с него.
Old 07-03-2009, 06:58 ч.   #18 (Permalink)
Държавите
Senior Member

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458

Цитат:
Не мога да помня точна възраст, но мисля, че моят първи реален контакт с него беше .... Искам да кажа, 14 или 15. Но лицето му винаги е била зрение видях, тъй като малко момиче.

Аз съм го reseached, за първи път Спомням си го виждате е в сън. Казах му, че аз знаех, че той е Бог. Ние се срещнахме в космоса, бях летящи около там (в съня си), когато го видях. Той каза нещо по линия на истинската ми е баща (с него разбрах, че е създател, не ми е действително баща), и че някой ден ще пусне на земното моето семейство. Също така, че ще се търси за него и когато го намерят своето време.

Забавно е да кажа, че съпругата му е наречена Майка, винаги съм по нея, както това, защото си присъствие в съня Знаех имаше женска роля в противоречие с него.
Знаеш ли те са живи хора прекалено нали?

Те могат да прехвърлят на съзнание етап на Просвещението да ви
ако питаш. Все пак решението си. Нейната е щедра.

Подобни Теми
Нишка Thread начинаещи Форум Отговори Последно мнение
Законодателен поведение бюджета на съдебното заседание в Прескот вторник - нд клиент Editor Новини - Unitarian универсализъм 0 02-15-2009 01:20 ч.

Тагове
Изслушване , Гласове
Изслушване , Гласове ,

Thread Инструменти
Display Modes

Командироване Правила
Ти не може да пускате нови теми
Ти не може да след отговори
Ти не може да след прикачени файлове
Ти не може да редактирате вашите мнения

ВВ код е На
Smilies са На
[IMG] код На
HTML код е Отдалечаване
Trackbacks са На
Pingbacks са На
Refbacks са На

Всички времена са GMT. В момента е: 09:38 ч..

Автоматични преводи доставени от НЛП-ER
Осъществено от VBulletin ® Версия 3.8.1
Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Оптимизация за търсачки от vBSEO 3.1.0
Управление чрез реклами : Boby Dimitrov
Неактивни Напомняния С Mished.co.uk
Google